δεν ξερω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34

Thread: δεν ξερω

Banned
    Legalize είσαι πολύ απόλυτος και αδιάφορος. Δεν είναι παιχνίδια οι γυναίκες να μιλάς έτσι. Δεν μίλησα πουθενά για γυναίκες που κάνουν ότι θέλουν τους άντρες τους, λίγες είναι αυτές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Legalize είσαι πολύ απόλυτος και αδιάφορος. Δεν είναι παιχνίδια οι γυναίκες να μιλάς έτσι. Δεν μίλησα πουθενά για γυναίκες που κάνουν ότι θέλουν τους άντρες τους, λίγες είναι αυτές.
    δεν ειπα οτι ειπες απλως εγω το ανεφερα για να πω και την απεναντυ μερια του προβληματος.φυσικα και ειμαι απολυτος,και ειμαι γιατι μιλαω εγω,και οτι λεω καλος κακος ισχυει για μενα.οσο για το αδιαφορος το ειπα και πριν σταρχιδιστις ειμαι.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Δεν είναι παιχνίδια οι γυναίκες να μιλάς έτσι
    ααααα και παιχνιδια ειναι για μενα οι γυναικες γιατι οσες συναναστρεφομαι με αποτερο σκοπο να κερδισω κατι,ειναι παιχνιδια επιδει και αυτες θελουν να παιξουν.δεν υποσχεθικα τιποτα που δεν ειμουν,παντα επεζα με ανοιχτα χαρτια σε αυτο τον τομεα,οποτε παιχνιδια ειναι

Banned
    Μην το λες, εδώ μια και μονο γυναικα εχει ρημαξει ολοκληρη την ευρωπη!!

Banned
    Παιδιά δεν έχει νόημα να μιλάμε γι'αυτό το θέμα πια........είστε κάφροι και δεν αλλάζετε με τίποτα, τα χεράκια μου χαλάω που πληκτρολογώ για να μπορέσω να σας πείσω, μπορώ να βρω επιχειρήματα αν θέλω αλλά δεν έχει νόημα........αν νομίζετε ότι μόνο οι άλλοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και εσείς είστε απ' έξω, πάω πάσο......

Banned
    προσεχε τον μπαφο και την σουρα ...σου μιλάω εκ πειρας...βγαζει τρελη καταθλιψαρα. αυτο με εχτισε εμενα στους 4 τοιχους και με χαπια για να κοπασω την κολαση μου. που θα πάει θα ξεφυγω ...αλλα μπαφο πριν τα 60 μου δεν ξαναγγιζω ...(ανυπομωνω να φτασω 60!!)
    τωρα για το παιχνιδι συμφωνω ... ο ερωτας ειναι ενα παιχνιδι...ενα σπορ, θελει εξασκηση και στρατηγικες ικανοτητες.
    ο σταρ@δισμος (το γραφω ετσι επειδη εφαγα παρατηρηση απο τους μοντερειτορς) στην εποχη που ζουμε ειναι μια πολυ ιγυης σταση.
    κοψε τις ουσιες και προσπαθησε να την παλεψεις νηφαλιος τωρα που ειναι νωρις ακομα... αν δεις οτι δεν μπορεις αναζητησε βοηθεια και ψαξου λιγο βαθυτερα. θες να κανεις λεφτα ...θελεις να πετυχεις ... πρεπει να αφησεις αυτο το πολυεργαλειο σου να δουλέψει φουλταιμ (τον εγκεφαλο εννοω) αντιμετωπισε τα τερατα σου...
    θα μου πεις κοιτα ποιος μιλαει... τωρα εξω απο τον χωρο χορευω καλυτερα... αλλα καπως ετσι ειναι ναι

Banned
    pillow πραγματικα ωρες ωρες λες βλακειες, ολο "πλυση εγκεφαλου" και "πλυση εγκεφαλου" και "πλυση εγκεφαλου", "πλυση εγκεφαλου" για πρωινο, "πλυση εγκεφαλου" για βραδινό, έλεος, δεν ειναι όλοι οι ανθρωποι αυτου του πλανητη κοιμισμενοι που δε παιρνουν χαμπαρι τιποτα και ΕΣΥ και οποιος συμφωνει αποκλειστικα και μονο με τι δικες ΣΟΥ αποψεις ο ξυπνιος και αυτος που τα ανακαλυψε ολα σαν αλλος κολομβος

Banned
    Ρε περαστικέ, εσύ το είπες πρώτος για πλύση εγκεφάλου, είπαμε, έχεις πρόβλημα αλλά μην ξεσπάς στους άλλους δεν σου φταίνε τίποτα, κι εγώ τι θέλεις να πω όταν λες τα ίδια και τα ίδια; Κι όμως, όποιος έχει κακία κοιμισμένος είναι γιατί δεν καταλαβαίνει πόσο κακό κάνει στον άλλον........Στο θέμα "γυναίκες" δεν νομίζω ότι γεννηθήκατε για να μας υποτιμάτε, στην πορεία τα μάθατε αυτά, δεν είμαι και σίγουρη πάντως αλλά έτσι πιστεύω.......

Senior Member
    Legalize σου απαντάω εδώ γιατί στο άλλο θέμα δεν θέλω να απαντήσω.......Ποιές ακριβώς λες σαύρες; Αυτές που μάχονται για τα δικαιώματά τους; Και μετά λες ότι δεν είσαι ρατσιστής; Δεν ξέρεις κιόλας και μας βρίζεις. Φεμινισμός σημαίνει ίσα δικαιώματα με τον άντρα, και οι δύο ίσοι, κανείς κατώτερος....Και ποιός άνθρωπος γουστάρει σφαλιάρες; Για να το γουστάρουν αυτό κάτι δεν πάει καλά μέσα τους, και σ' αυτό φταίει η κοινωνία με τα φαλλοκρατικά πρότυπα! Δυστυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί με τέτοια πρότυπα, ακόμα και γυναίκες! Γι' αυτό υπάρχει ακόμα και ο φεμινισμός για να τα φέρει στα ίσια όσο γίνεται τα πράγματα......Μην κρίνεις λοιπόν αν δεν ξέρεις........Και ότι και να λέτε όλοι, προσπαθείτε να μπαίνετε στη θέση του άλλου, κάνει καλό σε όλους.
    Καποιες μορφες φεμινισμου απαιτουν ισοτητα οκ αυτο, γιατι δεν ανεφερες ομως αλλες μορφες φεμινισμου οπως ο ποπ φεμινισμος που απαιτει ανωτεροτητα? Δεν το ηξερες η το ηξερες αλλα δεν σε ενοχλει? Εχεις δει μια εικονα που διαδηλωναν παρα πολλες φεμινιστριες και σκαει ενας τυπος και δειχνει σε ολες αυτες το πουλι του? Ωραια εικονα ε? Να στην στειλω? :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    προσεχε τον μπαφο και την σουρα ...σου μιλάω εκ πειρας...βγαζει τρελη καταθλιψαρα. αυτο με εχτισε εμενα στους 4 τοιχους και με χαπια για να κοπασω την κολαση μου. που θα πάει θα ξεφυγω ...αλλα μπαφο πριν τα 60 μου δεν ξαναγγιζω ...(ανυπομωνω να φτασω 60!!)
    τωρα για το παιχνιδι συμφωνω ... ο ερωτας ειναι ενα παιχνιδι...ενα σπορ, θελει εξασκηση και στρατηγικες ικανοτητες.
    ο σταρ@δισμος (το γραφω ετσι επειδη εφαγα παρατηρηση απο τους μοντερειτορς) στην εποχη που ζουμε ειναι μια πολυ ιγυης σταση.
    κοψε τις ουσιες και προσπαθησε να την παλεψεις νηφαλιος τωρα που ειναι νωρις ακομα... αν δεις οτι δεν μπορεις αναζητησε βοηθεια και ψαξου λιγο βαθυτερα. θες να κανεις λεφτα ...θελεις να πετυχεις ... πρεπει να αφησεις αυτο το πολυεργαλειο σου να δουλέψει φουλταιμ (τον εγκεφαλο εννοω) αντιμετωπισε τα τερατα σου...
    θα μου πεις κοιτα ποιος μιλαει... τωρα εξω απο τον χωρο χορευω καλυτερα... αλλα καπως ετσι ειναι ναι
    σκεψου το αλλιως οτι πρεπει μεχρι τα 60 σου να κανεις πολυ καλη ζωη γιατι μετα θα κανεις ζωαρα,και θα ειναι δυσκολη η προσαρμογη :p...κατι εχω σκεφτει οποτε ολα καλα θα πανε.(ααα για μια στιγμη νομιζα οτι εννοεις αλλο πολυεργαλειο)

Senior Member
    εεεεεεεεεεεε ανοιχτε αλλο θεμα ή μιληστε σε καποιο που υπαρχει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    εεεεεεεεεεεε ανοιχτε αλλο θεμα ή μιληστε σε καποιο που υπαρχει!!!
    Sorry αλλα σε καθε θεμα το παει παντα προς τα κει, οσο για το θεμα το δικο σου, αν νιωθεις μπερδεμενος μεσα σου πηγαινε σε καποιον ειδικο εκει μπορεις να ανοιχτεις οσο γουσταρεις, δεν ειναι σαν να τα λες σε ενα φιλο σου να φοβασαι μην βγουν παραεξω και ελατωσε το χορτο αν εχεις τις μαυρες σου, εγω λιγες φορες εκανα και το κοψα, ημουν που ημουν αγχωδης χαρακτηρας, οταν το πινα αγχωνομουν περισσοτερο.

Banned
    Άνακιν θα σε έβριζα ευχαρίστως αλλά δεν θέλω να φάω μπαν..........Legalize οκ, δεν σε σκοτώσαμε κιόλας, μην κάνεις έτσι......

Senior Member
    Άνακιν θα σε έβριζα ευχαρίστως αλλά δεν θέλω να φάω μπαν..........Legalize οκ, δεν σε σκοτώσαμε κιόλας, μην κάνεις έτσι......
    Χαχαχα αν θες μπορεις να με βρισεις πριβε να μην φας και μπαν να σου στελω και την εικονα που σου λεω :p

Banned
    Άνακιν είσαι απαράδεκτος! Μόνο αυτό έχω να πω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast