ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ?

Τα δακρυα στεγνωσαν δεν εχω αλλα η σκεψη ομως η καρδια ολη μου η υπαρξη ειναι στον αντρα μου που εχασα τοσο αποτομα το σοκ ειναι αξεπεραστο.Μεσα μου παρακαλω να πεθανω να με πατησει αυτοκινητο να πεσω στο γκρεμο να εξαφανιστω απο τουτη τη γη.Υστερα σκεφτομαι εχω παιδια δεν εχω καν το δικαιωμα αυτων των σκεψεων μπροστα τους πρεπει να φορω αλλο προσωπειο οχι χαρουμενο αλλα οτι καπως την παλευω πραγματικα ομως λυγιζω δε τα καταφερνω παντα ειναι πολυ νωρις μολις 12 μερες αλλα μου φαινεται οτι αυτο θα κρατησει για την υπολοιπη ζωη μου σας παρακαλω δεν ειμαι η μονη που αγαπουσα τοσο το συντροφο μου σιγουρα και καποια αλλη γυναικα το εχει περασει ας μου πει γιατι κοντευω να χασω τα λογικα μου

Banned
    .................................................. .......
    Last edited by αλεξανδρος_77; 21-08-2015 at 11:33.

Senior Member
    δεν σε κατανοω πληρως γιατι νομιζω οτι ειμαι αρκετα συγκεκριμενη που ειναι δηλ η ασυνενοησια?

Banned
    ψυχη μου δεν υπάρχουν λογια για να απαλυνουν τον πόνο σου! γραψε - βρισε -ουρλιαξε ... μην αφηνεις τπτ μεσα σου και αν υπάρχει καποιος να σου κρατησει τα παιδια, να ξεσπάσεις χωρις να σκεφτεσαι μην σε δουνε... θα βγαζεις - θα βγαζεις και δεν θα αδειαζεις για λίγο καιρο ακομα. τωρα τιποτα αλλο μονο μιλα ...μιλα μεχρι να εξαντληθεις να βγαζεις πονο! η καρδια μου ειναι μαζι σου!

Senior Member
    ευχαριστω κοριτσι μου να σαι καλα εχω ακουσει τοσα αυτες τις μερες και ολα μου φαινονται ανουσια συμφωνω μ αυτα που λες αλλα επειδη πριν 2 χρονια περασα το ιδιο και με τη μανα μου ξερω οτι δε βγαζει πουθενα

Εχω συναντησει γιαγιαδες που εχουν χασει τους αντρες τους πολυ νεες.Μου λενε ''ειμαι 25-30 χρονια χηρα'' ειναι ηρεμες πλεον αλλα δεν τους εχουν ξεχασει και παντα μιλανε με τα καλυτερα λογια για τους αντρες τους.Η γιαγια μου εχασε τον παππου μου οταν ηταν 40 χρονων εμεινε 47 χρονια χηρα (πεθανε 87 χρονων η γιαγια μου) μεσα σ'αυτο το διαστημα εχασε και 3 παιδια αργοτερα επαθε αλτσχαιμερ και δεν θυμοτανε σχεδον τιποτα.Παντως αν βρεις μια γυναικα που ειναι χηρα καλο ειναι να συζητησεις μαζι της.Θα σου κανει καλο.Εχω διαβασει οτι το πενθος εχει 5 σταδια αν γνωριζει καποιος/καποια περισσοτερα περι του πενθους ας μας πει.

Banned
    Quote Originally Posted by ασπασια View Post
    ευχαριστω κοριτσι μου να σαι καλα εχω ακουσει τοσα αυτες τις μερες και ολα μου φαινονται ανουσια συμφωνω μ αυτα που λες αλλα επειδη πριν 2 χρονια περασα το ιδιο και με τη μανα μου ξερω οτι δε βγαζει πουθενα
    ο λαος μας λεει "θεε μου μην μου δινεις οσα μπορω να αντεξω" και εσενα στα εδωσε. ασπασια κοριτσι μου ποσο χρονων εισαι και ποσο χρονων τα παιδακια σου? αν θες και αντεχεις να μου πεις βεβαια δεν θελω να σε κουρασω... οτι και να κανεις σε καταλαβαινω απολυτα ψυχη μου

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ψυχη μου δεν υπάρχουν λογια για να απαλυνουν τον πόνο σου! γραψε - βρισε -ουρλιαξε ... μην αφηνεις τπτ μεσα σου και αν υπάρχει καποιος να σου κρατησει τα παιδια, να ξεσπάσεις χωρις να σκεφτεσαι μην σε δουνε... θα βγαζεις - θα βγαζεις και δεν θα αδειαζεις για λίγο καιρο ακομα. τωρα τιποτα αλλο μονο μιλα ...μιλα μεχρι να εξαντληθεις να βγαζεις πονο! η καρδια μου ειναι μαζι σου!
    καλα το πας το πετυχες.αυτο ακριβως ειναι μαλον εχεις περασει κατι αναλογο γιατι φαινετε να το καταλαβαινεις πληρως.

Senior Member
    ειμαι 50 τα κοριτσια ειναι 29 27 και 21

Banned
    Quote Originally Posted by ασπασια View Post
    ειμαι 50 τα κοριτσια ειναι 29 27 και 21
    να σου ζησουν καρδια μου! ειναι μαζι σου..σου συμπαραστεκονται ή εχουν κλειστει στον πονο τους?

Senior Member
    μου στεκονται αλλα εχουν τα ξεσπασματα τους γιατι ξαφνικα βρεθηκαμε σε κυκλωνα προβληματων αλλαξαν οι ζωες ολων και αποκτησαμε πολλα προβληματα ξαφνικα

Senior Member
    αρχιζει παλι το μαρτυριο της νυχτας πως θα ξημερωσει?τα ματια μου κλεινουν αλλα δε θα κοιμηθω το ξερω ποσο αργα κυλα ο χρονος? εχω χασει πια την αισθηση του

Senior Member
    Ο χρονος σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι μονο ο καλυτερος γιατρος , ειναι ο μονος . Παντα ομως πρεπει να τον υποβοηθουμε προσπαθωντας .
    Λιγο πολυ , ανθρωποι στην ηλικια μου , εχουν περασει παρομοιες καταστασεις .