Results 61 to 75 of 75
Thread: Αισθάνομαι μόνη μου!!!
-
21-08-2015, 16:34 #61
ολες οι 15χρονες - 16χρονες λένε οτι ειναι 17 μισο... ελπίζω μονο να μην ειναι ακομα πιο μικρη!!...σιγουρα πάντως δεν ειναι 17!!! ...και τον γνωρισε μεσω fb πριν ενα χρονο...κακομοιρο κοριτσι!!! φυσικα και θα κανουμε οτι χρειαστει αν μας το ζητησει ... ειναι η 2η περιπτωση που πεφτει στα αφτια μου...στην αλλη περιπτωση 3 χρονια το βασανιζε το κοριτσακι...απο τα 16 της ... βασουλα μου κοριτσι μου μιλησε μας...πες μας εστω οτι εισαι εδω? θελεις να σου πω για το αλλο κοριτσι? πες μου οτι θες ...ειμαστε εδω για σενα ...μιλησε μας...μην φοβασαι
- 21-08-2015, 16:36 #62
21-08-2015, 16:43 #63
Αν ηταν καλος ανθρωπος κ μονο βασανισμενος θα αισθανοσουν ομορφα και οχι μονη συμφωνα με τον τιτλο σου!!!!
ΘΑ ηταν κοντα σου κ θα στεναχωριοταν για σενα,οπως κ εσυ για εκεινον
Θα προσπαθουσε να περνας υπεροχα για οσο σε εχει διπλα του κ αυτος θα καταπιεζε οτι τον βασανιζει για να μην σε πληγωσει..και αλλα τοσα
Βεβαια αν δεν γνωρισεις την κολαση πως να εκτιμησεις τον παραδεισο..Ευχομαι να εισαι εξυπνη κ να με πιανεις,βρες την δυναμη κ φυγε το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σ'αφησει ευκολα αλλα τοτε να θυμηθεις πως δεν θα ναι κ αληθινο,εσυ θα γοητευτεις αλλα παλι τα ιδια θα γινονται,στανταρακι αυτο που σου λεω,ευχομαι να μην χρειαστει να φτασεις στην ηλικια μου για να το καταλαβεις.
Σας χερετω για την ωρα...
21-08-2015, 16:44 #64
βασουλα μην δειλιαζεις...θαρρος ! απαντησε μου..
21-08-2015, 16:45 #65
Βασουλα ειναι πολυ μεγαλος για εσενα και πολυ μαλακας.Σου εχει κανει τοσα! σε βριζει,σε χτυπαει,σε κερατωνει,εβαλε το στηθος σου στο facebook! φυγε μακρια απ'αυτον! δεν νοιαζεται αυτος ο ανθρωπος για εσενα! οι γονεις σου τα ξερουν ολα αυτα?
21-08-2015, 16:56 #66
θες να σου μιλαω εγω ...θες να σου πω για την αλλη κοπέλα την 16χρονη? αν σε πιεζω σταματαω εδω..
21-08-2015, 17:00 #67
...ηταν ποδολάγνος...
21-08-2015, 17:09 #68
Έχετε δίκιο ρε παιδιά δε ξέρω πως την Πατησα έτσι ζω με τη μάνα μου η όποια τα ξέρει ολά και μου λέει να τον αφήσω και μου το είπε και ο ψυχίατρος που βλέπω αλλά ξέρετε κάτι? Δε μπορω ρε παιδιά γιατί τον αγαπάω απλα δε μπορω...Το μονο που θέλω είναι να αλλάξει να σταματήσει να είναι βίαιος και να γίνει σωστός μαζί μου να μη με πληγώνει ξέρει οτι κλαίω και με αφήνει να κλαίω σα το σκυλί. Οτάν έστειλε το στήθος μου στον ανώμαλο έλεγε ότι δε φαινόταν προσωπο και παντα μου επιτίθεται μου λέει οτι εγώ εκανα χειρότερα απο αυτον όμως δεν εκανα τίποτα είναι εγωιστής και βίαιος ο βλάκας!!! Κάπου μου φέρεται ωραία και μετα τα δυαλαει ολά!!!Ο τρελός άντε να δω ποσο θα αντεξω
21-08-2015, 17:12 #69
Πείτε όλοι οτι θέλετε παιδιά εδώ που φτάσαμε. Στ' αλήθεια είμαι 17 μισο.Όχι δεν είμαι η κοπέλα π μιλούσες χθες κ ναι τον γνώρισα απο το φβ...
21-08-2015, 17:14 #70
Δε ξέρω πως να φέρομαι μάζι του.Και να σας πω και κάτι;;; δεν του είναι δύσκολο να με διώξει απο κοντά του τη μια γκομενιζε με μια αλλη στο φβ και επειδή έκανα φασαρία και του είπα οτι θα του το δια γράψω μ είπε να χωρίσουμε κ τις έδωσε κ τα τηλ του κ μετα τον παρακαλαγα κ με πηρε πίσω.
Τις αλλες δυο ηταν που τον κοπανησα για Οσα μου έκανε και με έσφιξε απο το λαιμό με χτύπησε και μου είπε το Μπούλο. παλι εγώ τον κυνηγησααα
21-08-2015, 17:28 #71
21-08-2015, 17:33 #72
μεσα στο μυαλο σου λοιπον εχεις πλασει μια ερωτευμενη γυναικα που ποθει τον αντρα που καποτε την αγαπησε... αλλα κοριτσι μου η πραγματικοτητα ειναι τοσο πολυ διαφορετικη που σε προσγειωνει στην χειροτερη αληθεια και εσυ αρνεισαι...αρνεισαι ... αρνεισαι να το δεχτεις
για αυτο που σου εκανε του αξιζει ΦΥΛΑΚΗ ...αλλο αν θα πάει τελικα ή οχι.
θελεις να πάρουμε μαζι την πραγματικοτητα βημα βημα? θελεις να σου εξηγησω ποσο πολυ απέχεις απο αυτην? εισαι ετοιμη να με ακουσεις?
21-08-2015, 19:39 #73
Να σου πω κ το αλλο?Δεν τον αγαπας,νομιζεις,ειναι τα γνωστα κολληματα που εχουμε φαει ολεςολοι λιγο πολυ.οταν δεν αγαπας κ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου πρωτα απο ολα δεν μπορεις να το νιωσεις αυτο..Θα καταλαβεις με τον καιρο τα λογια μου..σου πρωτεινω μια ωραια σελιδα εχει διαφορα θεματα που μπορεις να βρεις ενδιαφερον..
https://www.facebook.com/AwakeningConsciousness?fref=ts
21-08-2015, 20:14 #74
Ο ψηλός θα μπορουσε να ειναι πατέρας σου, την έχεις κανει την αφαίρεση έτσι δεν είναι?? 37-17=20 χρονια, μια ολοκληρη γενιά, τι διαολο κοινό εχετε εσείς που προερχεστε απο δυο εντελως διαφορετικους κοσμους δεν μπορω να το καταλαβω, δεν ξερω και αν θεωρειται παιδεραστια αυτο, νομιζω αν ησουν κατω απο τα 15 θεωρειται ο αλλος παιδεραστης, τα εχουν κανει σκατα οι μαλακες σαν τα μουτρα τους, για αυτο γεμισαμε χαζοκοριτσα με ψυχολογικα προβληματα που εχουν αμφιβολιες για τον εαυτο τους και πεφτουν θυματα εκμεταλευσης...Ακου σε να σου πω και ειμαστε και συνομιληκοι, παρα τα οσα εχω πει για τις γυναικες κατα καιρους, ζουμε καλως ή κακως στον 21ο αιωνα και μάλιστα στην Ελλαδα που οι γυναικες μια χαρα ισα δικαιωματα, δεν ζεις σε κανα ισλαμικο κρατος που οι γυναικες κυκλοφορουν με το τουρμπανι, παντρευονται οταν ειναι ανηλικες και τρωνε το ξυλο της ζωης τους απο τον αντρα τους που ξενοπηδαει εδω και εκει...Παρατα τον και βρες καποιον της ηλικιας σου, εστω λιγο μεγαλυτερο, εστω λιγο μικροτερο, αλλα οχι και ετσι ρε παιδακι μου, τον γνωρισες και στο φατσοβιβλιο, τι να σου πω, δηλαδη θες να πεις οτι ουτε καν τον ηξερες και μεσω fb κανονισατε να συναντηθητε πρωτη φορα?? Και συμφωνω με την ρεα, να τον καταγγειλεις για αυτο που εκανε γιατι οι φωτογραφιες στο fb δεν σβηνονται ποτέ, μενουν παντα καταχωρημενες, αν δηλαδη μια φορα δημοσιευσε τα βυζια σου την αλλην φορα τι θα κανει?? Θα κατεβασει κανα πορνο με εσενα πρωταγωνιστρια?? Ξύπνα κοριτσι μου, ακου τους γονεις σου και παρατα τον, σχεδον κανενας ποτε δεν ωφεληθηκε με το κανει εντελως του κεφαλιου του και να αψηφησει την γνωμη των γονιων του που εχουν πολυ μεγαλυτερη εμπειρια και κριτικη σκεψη απο μια απλη εφηβη...Και μην μου παρεξηγηθεις καθολου γιατι το ξερεις και το λες κιολας οτι δεν εχει λογικη ολο αυτο...
22-08-2015, 08:10 #75