Results 16 to 30 of 37
Thread: αν δεν πω το σημερινο θα σκαΣω.
-
22-08-2015, 13:58 #16
Εεεειιιι ηρεμια βρε παιδια...οποιος θελει να επικρινει
Και να σχολιαζει χωρις λογο καλυτερα να μην απανταει..δεν εκανα το θεμα για να μαλωνουμε μεταξυ μας.
- 22-08-2015, 13:59 #17
Ρεα σε καταλαβαινω απολυτα και χαιρομαι που με καταλαβαινεις κ εσυ.
22-08-2015, 14:17 #18
Καλα ο,τι πειτε, εμεις ειπαμε την γνωμη μας λογικα τεκμηριωμενη, με συνοχη στον λογο και με καποια επιχειρηματα, δεν βωμολοχουμε σαν τους λιμενεργατες επειδη μας εθιξε καποιος, στοιχειωδης λογικη, αυτες οι αηδιες θα συνεχισουν να ειναι ορατες εε....Μπραβο σας, κρατηστε τες καλυτερα να σας καμαρωνουμε!!!
22-08-2015, 14:20 #19
Αντενδειξεις του site ψυχολογιας ειναι το spam, η διαφημιση, οι προτροπες για τυχον φαρμακα και οι προσπαθειες ψυχαναλυσης μεταξυ αγνωστων, οι λεκτικες εποθεσεις και οι προσβολες και η στοχοποιηση προς αλλα μελη...Το τελευταιο το μελος rea το εκανε κατ'επαναληψη και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ, ΕΥΓΕ!!
22-08-2015, 14:32 #20
Για μένα μη λες επειδή δεν έβρισα...........δεν έχω καμία σχέση με το τι γράφουν άλλοι εδώ μέσα........εγώ απλά θίχτηκα από αυτά που γράφετε και ας μην τα διάβασα όλα και πραγματικά έχετε κάποιο μένος με τις γυναίκες, δεν εξηγείται αλλιώς.......μπορείτε να μην κράζετε; Και αν είναι όπως λες site ψυχολογίας, τότε γιατί προκαλείτε με το να βρίζετε στα καλά καθούμενα τις γυναίκες; Οκ, κι εγώ το κάνω με τους άντρες αλλά όχι με όλους, με αυτούς που χρησιμοποιούν ή κοροϊδεύουν τις γυναίκες και μόνο αν το έχει ξεκινήσει κάποιος άλλος το θέμα, εσείς οι δύο και μερικοί άλλοι δεν χάνετε ευκαρία να κράζετε.
22-08-2015, 16:19 #21
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 24-08-2015 at 17:39.
22-08-2015, 16:43 #22
..οχετός.
Αν είναι δυνατόν!Bobby Fischer
1. ε4 γ5
22-08-2015, 17:58 #23
Περαστικέ και Ρέα ξεφύγατε και οι δυο! Μπορείτε να διαφωνείτε σε κάτι αλλά με ΣΕΒΑΣΜΟ προς τον άλλον. Παρατηρώ έλλειψη σεβασμού σε πολλά μέλη κι αυτό με λυπεί.
22-08-2015, 18:41 #24
papa καλησπέρα, σαφως και ξεφυγα και δεν το μετανιωνω... καποιος επρεπε να βαλει στην θεση του καποια πραγματα. δεν με ενδιαφερει αν χαμηλωσα το επιπεδο, η αληθεια βγηκε τοσο ωμη οσο την ειδες!... δεν με νοιαζει για μενα..αλλα να βλέπεις ανθρωπους να βγαζουν την ψυχη τους ...οτι και να ναι αυτο που βγαζουν και να καθεσαι απεναντι και να το αξιολογεις και να τρολαρεις...επειδη ειναι γυναικα ε αυτο πάει πολυ!... το ανεχτηκα αρκετες φορες το τρολαρισμα...τρολαρε οχι μονο τα ατομα που ζητουν βοηθεια αλλα και εκεινα που εδιναν συμβουλη. Για μενα ειναι ιερη τιμη να σου ανοιγει καποιος την ψυχη του και να πει το οτιδηποτε, αντεξα- αντεξα... του το πα με το καλο, το γυρισα στην πλακα μια-δυο-τρεις...ε σιχτιρ πια!! πριν τον καθωσπρεπισμο ερχεται η αληθεια και την εξεφρασα ακριβως οπως την ενιωσα.
λυπάμαι αν τσαλάκωσα την αισθητικη καποιων..αλλα εδω μονο με αληθεια με ενδιαφερει να επικοινωνω και ας με διωξουν οπως λέει και ο φιλος περαστικος... θα πρεπει να το ξεπερασει αλλα ναι ειμαι του λιμανιου αν χρειαστει..και οταν επικειται τρολάρισμα σε πληγωμενη ψυχη δεν βλέπω τον λόγο να μενω απαθης και να μην χανω τηνψυχραιμια μου.
22-08-2015, 19:03 #25
ρεα κοριτσι μου καταλαβαμε οτι εισαι τρελλη και μπραβο σου αυτο εχει αξια εδω μεσα αν δεν το καταλαβεσ
τωρα κατα τα αλλα να σου πω οτι εγω διαλυθυκα γτ ηθελα να διαλυθω για την δεν αντεχω αλλο την πουστια
και την πουτανια και να σου πω οτι ετσι επρεπε να γινει γτ δεν πηγαινε αλλο αυτη η ζωη κι οχι για τισ μαλακιεσ
αλλα για τον κοινωνικο πολεμο μου χουν κανει πραγματα που δεν αξιζει να στα πω γτ δε θα τα πιστεψεισ
και αοπφασισα σε καποια φαση να πεθανω κι ετσι εγινε το μπαχαλο αυτο που εγινε εσυ τωρα νομιζεισ οτι εχεισ δικιο
αλλα σε πληροφορω δεν εχεισ καθολου δικιο γτ εγω ετσι ειμαι απο μικροσ και δεν πηρα κανενα περιεργο δρομο
να με προστατευουν κοινωνικα κλπ τα πληρωνω ολα οτι λεω κι οτι κανω χρονια ολοκληρα απλα τωρα βαρεθηκα
και ειπα φτανει και μια παρακληση μη ξεσηκωνεισ τουσ αλλουσ εδω μεσα γτ ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε
κι εδω ειμαστε να συζητησουμεΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-08-2015, 20:01 #26
και εμενα κανεις δεν με βοηθησε, κανεις δεν με στηριξε...και μου σπάει η ψυχη στα 2 να βλέπω να γινομαστε καλαμπουρι του ενος και του αλλου και κανεις να μην μας προστατευει ...μονο και μονο επειδη ειμαστε γυναικες! και θες να σου πω και κατι
"φιλε" ελις...ειμαι 4 μερες εδω και οσο αυτα τα ατομακια ακυρωναν καθε ψυχουλα που εμπαινε εδω μεσα...επειδη εκαναν το λαθος να ειναι "θυληκου" γενους... με τοση απανθρωπια και ανεση... μονο καποιοι λίγοι απο εμας προσπαθουσαμε να την προστατευσουμε και να την ακουσουμε...οι υπολοιποι το ανεχοσαστε και το κανετε γαργαρα ... ειπατε το κομματι σας και γεια ...μην μου κουνας λοιπον το δαχτυλο σε μενα κυρ δασκαλε γιατι δεν ειμαι μικρο παιδι. σου ξεσηκωσα τον περαστικο και ειπε αυτα ακριβως που ενιωθε... εναν βαθυ ρατσισμο για τις γυναικες πουετσι και αλλιως υποβοσκε κατω απο καθε του φραση. και τωρα τον εκτιμω πολυ περισσοτερο απο καποιους αλλους γιατι τουλαχιστον ΑΥΤΟΣ ειναι ειλικρινης! ξεπερασε το... εγω ηδη το ξεπερασα και αυτο και πολλα αλλα!... τα σεβη μου
22-08-2015, 20:12 #27
σιγα μη σου κουνησω και το δαχτυλο σου κανα εισαγωγη μπηκεσ στο νοημα κατευθειαν
και σ ειπα η τρελλα μετραει εδω μεσα απλα το να δημοσιευεισ προσωπικα μυνηματα
κατεβαζει το επιπεδο αλλα και παλι εγω ποιοσ ειμαι για να μιλησω για υψηλο επιπεδοΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-08-2015, 20:45 #28
..τι να σου πω μωρε τωρα... ενας ανθρωπος παιρνει αυτο το μυν και εσενα σε νοιαζει το "επιπεδο" του φορουμ! αν υπήρχε κατι χειροτερο απο αυτο που εζησα σημερα με το μυν ...ειναι αυτο που ζω τωρα μαζι σου. πες οτι θες ...δεν με νοιαζει πια! μονο κανε μου μια χαρη...μη μου ξαναμιλησεις ...τον περαστικο μπορει να τον συγχωρεσω... τον πληγωσα στην τελικη... εσυ ...ΕΣΥ..
22-08-2015, 20:56 #29
Γεια σας παιδια μου λειψατε κ σας ψαχνω στα τοπικ..τι παθατε ωρε????
Δεν τα διαβασα ολα τα μπινελικια..δεν εχει κ νοημα,με ενδριαφερει αν ειστε ολοι καλυτερα τωρα?
22-08-2015, 21:41 #30
Last edited by elis; 22-08-2015 at 22:19.
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))