Results 61 to 75 of 75
-
15-09-2015, 15:47 #61
- 15-09-2015, 18:45 #62
15-09-2015, 18:47 #63
Α! Τώρα είδα ότι αναφέρεσαι σε μείωση αγωγης και όχι διακοπή. Συγγνώμη! Και γιατί άλλο φάρμακο και όχι η αυξημένη δόση αυτού που είχε ήδη λειτουργήσει? Λέω εγώ τώρα......
16-09-2015, 09:48 #64
Καλημέρα!Γιατί άλλαξα γιατρό επειδή αυτή που είχα δεν με ικανοποιούσε...Την έβρισκα με το ζόρι,με το ζόρι κατάφερνα να κλείσω ραντεβού και κάθε φορά περίμενα μία ώρα για να ξεκινήσει η συνάντηση...Δεν λέω πως δεν βελτιώθηκα αλλά ενδεχομένως δεν έπρεπε να μου μειώσει την αγωγή άμεσα παρά το γεγονός ότι ένοιωθα καλύτερα..Παντως και την πρώτη φορά έκανε να δράσει η θεραπεία 2-3 μήνες και σε μένα...
01-10-2015, 10:02 #65
Γεια σου vicky12, και υπόλοιποι! μπήκα εδώ ψάχνοντας για μαρτυρίες άλλων σχετικά με το seroquel. έχω κατάθλιψη και έντονο άγχος που πάει κι έρχεται τα τελευταία δυο χρόνια πιο έντονα από ποτέ. έχω κάνει ψυχοθεραπεία και έχω δοκιμάσει διάφορα αντικαταθλιπτικά. το χειρότερο μου πρόβλημα είναι το ξύπνημα μέσα στο στρες, είναι βασανιστήριο. ο γιατρός μου έδωσε το seroquel εδώ και ένα μήνα και στη συνέχεια το seroquel XR για να ξυπναω καλυτερα το πρωι. όμως με έπιασε μονο για μια βδομαδα και μετα πάλι τα ίδια, τρομερο αγχος ξυπναω πολυ νωριτερα, ερχομαι γραφειο σερνάμενη με το στομαχι κομπο. εσύ ποιο από τα δυο παίρνεις; και πώς πας με αυτό; πολύ θα ήθελα να μου απαντήσεις για την εμπειρία σου με αυτό το φάρμακο. καλή σου δύναμη.
01-10-2015, 15:25 #66
Γεια σου,
είναι το seroquel αυτό που παίρνω και όταν μου το πρωτοδώσανε λόγω των έντονων κρίσεων άγχους που είχα μου είχαν προσθέσει και τα ζαναξ πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Τώρα δεν παίρνω τα ζάναξ παρά μόνο μισό το μεσημέρι. Μέχρι πριν λίγες μέρες το έπαιρνα πρωί λόγω του άγχους που είχα όταν ξυπνούσα. Δεν είναι πάντως όπως ήταν στην αρχή. Έχουν μετριαστεί τα αγχωτικά μου επεισόδια, αλλά νομίζω ότι η κατάθλιψη έχει πολλαπλασιαστεί. Παλεύω ακόμη... Πάντως το seroquel με βοήθησε στο άγχος. Να το εμπιστευθείς και ίσως να κάνεις λίγο υπομονή για να δράσει. Αλλιώς να μιλήσεις με το γιατρό σου ίσως για αύξηση σε mg ή να σου προσθέσει ένα ηρεμιστικό για αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάς.
Καλή συνέχεια με τις καλύτερες ευχές μου!
05-10-2015, 08:33 #67
Σας διαβαζω και μπαινω και εγω "σφήνα" στην κουβέντα. οι κρισεις πανικου και αρρωστοφοβιας μου ξεκινησαν πριν περιπου 5 χρονια. η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα ψυχοθεραπεια αλλα επειδη τα σωματικα συμπτωματα ήταν πολυ έντονα και λεξοτανιλ με λαντοζ. Οι πρωτες βδομαδες ήταν κολαση. ενιωθα χειροτερα. ειχα κοψει σχεδον το φαγητο το αγχος και τα συμπτώματα στα ύψη. (τοτε μου ειχε κολλησει η σκπ). την τριτη με τεταρτη εβδομαδα νομιζω εκανε δουλεια το φαρμακο. ήμουν τελεια και σταδιακα εκοψα και το λεξοτανιλ. τα πηρα για 3 μηνες. στο σημερα τωρα. η κατασταση προσομοιαζει αρκετα με την προηγουμενη. κοιταζομαι συνεχως για συμπτώματα, ψαχνω ασθενειες κλπ. ο γιατρος μου εδωσε σεντρακ και λαντοζ...ειμαι σχεδον στην πρωτη εβδομαδα και ειμαι με πολυ περισσότερο αγχος (το κυριοτερο συμπτωμα τωρα ειναι οι οφθαλμικες ημικρανιες γιαυτο και τα ξεκινησα). τα σεντρακ νομιζω δεν με ηρεμουν οσο το εκαναν τα λεξοτανιλ αλλα ο γιατρος επιμενει οτι ειναι καλυτερο αγχολυτικο. και νομιζω οτι θα ειμαι για παντα ετσι. ταυτοχρονα προχθες εκανα μια πρωτη επισκεψη σε ενα κεντρο νευροαναδραασης -ψυχοθεραπειας...για να ξεκινησω..θα δω τι ειναι αυτο και θα σας πω.παρολαυτα αυτη τη στιγμή ειμαι στην απελπισια
05-10-2015, 10:11 #68
Fleur φίλε είμαι στο παρά τσακ για μαγνητική εγκεφάλου.Έχω κανά 3ημερο με ελαφρύ πονοκέφαλο και έχω φοβηθεί.
Έχω κάνει από το 2006 καμιά 6άρα μαγνητικές...Αλλά έχω περίπου 4 χρόνια να ξανακάνω...
Γολγοθάς...Εντωμεταξύ δεν φεύγει εντελώς και ο πονοκέφαλος να το ξεχάσω....Είναι εκεί να μου θυμίζει..Πριν λίγο πελάτης μου,μου είπε πως είχε διαγνωστεί παλιά με μηνιγγίωμα!
Και μάλιστα μου το είπε στο ξεκάρφωτο,χωρίς να τον ρωτήσω!!Τυχαίο??Έτσι θέλω να ελπίζω!
Πάλι MRI,πάλι άγχος για το αποτέλεσμα..Δεν παλεύεται...Κάνω αγώνα να ΜΗΝ την κάνω αυτή την φορά...Πάλη...
05-10-2015, 16:14 #69
Καλησπέρα Σταύρο, είμαι φίλη για αρχή.
οχι να μην την κανεις. δεν θα δειξει τίποτα καινουργιο. ξερω δεν σε πειθω. και εγω πριν 2 χρονια ειχα ξανακανει. ο ελαφρύς πονοκεφαλος που λες καθε ποτε είναι; το πρωι; συνεχως ; καθημερινα; παιρνεις καποια αγωγή;
Εγω εχω το δικο μου κολλημα αυτες τις μερες. με γρατζουνισε ενας αδεσποτος αρσενικος (αρρωστος ο καημενος) ενω προσπαθουσα να τον βαλω στο κλουβι για γιατρο και μου κολλησε ότι είχε λύσσα. Δεν μπορεις να φανταστεις. εχω παει νοσοκομεια, εχω παρει υπουργεια κεελπνο κλπ και φυσικα το μονο που μου συστησαν ηταν αντιτετανικος και αντιβιωση λιγη. αντιλυσσικο δεν κανουν γιατι δεν εχουμε κρουσματα στην αττικη...(ναι γελα το ξερω και εγω οταν το σκεφτομαι λογικα γελαω)
Σου ξαναλεω παντως οτι κυριως οι πονοκεφαλοι ειναι νευρικης φυσεως. εχεις παει σε καποιον νευρολογο;
05-10-2015, 22:21 #70
Φίλη,σωστά!Ο πονοκέφαλος έχει κανά 4ήμερο..Είναι ο κλασικός πονοκέφαλος τύπου τάσεως..Με πόνο στα πλάγια,στα μηνίγγια που λένε!Βέβαια ο πόνος είναι τέτοιας έντασης που δεν έχω πάρει ούτε Depon αλλά με ενοχλεί...
Σχετικά με νευρολόγο,αν σου πως πως έχω αυτουποβληθεί σε όλα τα νευρολογικά Tests που υπάρχουν,θα το πιστέψεις?Αλλά δεν χάνω να κάνω και μία επίσκεψη θα μου πεις...
Ενώ φοβόμουν για ALS,τώρα το γύρισα στον Όγκο!
Fleur σχετικά με το θέμα σου,θα σου έλεγα την φράση:<<Fleur,λύσσαξες κι εσύ με το Γατί,δεν έχεις τίποτα!>> αλλά λόγω του ότι συνειρμικά θα πήγαινε το μυαλό σου στην Λύσσα,ΔΕΝ το λέω!Χα χα!
06-10-2015, 03:51 #71
παντως για να σε καθησυχασω, φιλος νευρολογος μου εχει πει οτι οι ογκοι δεν κανουν πονοκεφαλους και αν κανουν ειναι κλιμακουμενοι δηλαδη οσο περναει ο καιρος η ενταση μεγαλωνει. Βασικα κανουν αλλα συμπτώματα. Επειδη τα δικα μου ολα ξεκινησαν απο πονοκεφαλους (και τωρα ενας τετοιος δεν με αφηνει να κοιμηθω) μπορω να στον συστησω γιατι εχει εξειδικευση στους πονοκεφαλους.
Μωρε μαλλον εχεις δικιο αλλα ξερεις πως ειναι οταν σου κολλαει η ιδεα (στο κεελπνο ετσι και παρω αλλη μια φορα θα με βρισουν ειναι βεβαιο ασε που εχω ξεσηκωσει ολον τον κρατικο μηχανισμο)
06-10-2015, 09:52 #72
Μωρέ κάνουν πονοκεφάλους...Τα έχω ψάξει....
Fleur μόλις πριν λίγο μου έκανε μια σύσπαση ο δεξιός μυς στο μπράτσο και με έχει πάρει πάλι από κάτω....
Πρέπει να κάνω MRI για να αρχίσω να αποκλείω παθήσεις,δεν μπορώ άλλο.Als,Brain Tumor,Ms.
Συνεχώς παίζω μεταξύ των 3.Κουράστηκα.
06-10-2015, 11:23 #73
κοιτα αν πιστευεις οτι θα σε καθησυχασει καντην. απλα εγω στην τελευταια δεν με χωρουσε ο τοπος να ξερεις..κανει και ωρα η ρημαδα
06-10-2015, 13:40 #74
Έχω κάνει πάρα πολλές από τα 23 μου περίπου μέχρι τα 32 που είμαι τώρα...
Εντωμεταξύ έχω και υπνηλία..Σωματοποιώ τα συμπτώματα του όγκου από ότι βλέπω...
Είμαι χάλια τώρα...Σε μία μέρα να μου έκανε τέτοια χειροτέρευση,δύσκολο το κόβω...Πιο πολύ για επιβάρυνση ψυχολογίας μου μοιάζει...
Ξεκινάει ο γολγοθάς...Περαστικά μου...
06-10-2015, 15:14 #75
Σταύρο ειναι μεγαλος ο σταυρός μας. οποιος δεν το εχει περασει δυσκολο να το καταλαβει. εγω σημερα οπως σου ειπα ξεσηκωσα απο υπουργειο αγροτικης αναπτυξης, λοιμωξιολογους, κεελπνο κτηνιατρους...και τωρα λιγο ησυχασα μεχρι νεοτερας. γιατι εχω πονοκεφαλο απο χθες...χωρις πυρετο βεβαια.
τωρα για τα δικα σου νομιζω οτι ειναι αυτο ακριβως που λες. και εγω οτι διαβαζω σαν συμπτωμα το παθαινω. εγω σου προτεινω να πας στον νευρολογο μου που ειναι ειδικος στους πονοκεφαλους παντως ή αν δεν θες να ξεκινησεις μια ψυχοθεραπεια