ψυχοπαθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Banned
    λεω αν αν δεις οτι δεν εμφαινιζει βιαιη συμπεριφορα αστο. δε το λεω κ κατηγορηματικα.

Junior Member
    Ειχε παντα απο μικρος αυτο το "χαρισμα" να πειθει τους αλλους να κανουν αυτο που θελει
    και οταν δεν σε εχει αναγκη πια σε παραταει.Φερεται καλα μονο για να πετυχει αυτο που θελει και
    δεν δισταζει να κατηγορησει καποιον αλλον για να επωφεληθει,εχει πει συγκεκριμενα αφου ειναι
    ηλιθιος ο ταδε του αξιζει οτι και να του κανω.Δεν τον νοιαζει το μελλον του,δεν κανει τιποτα καθεται
    μεσα στο σπιτι και δεν κανει τιποτα μονο κατηγορει τους αλλους.
    Ενα μελος της οικογενειας ειχε καποιο προβλημα υγειασ και του λεμε δεν θες να μαθεις τι εγινε και λεει
    γιατι να μαθω θα αλλαξει κατι αμα μαθω θα γινει καλα με το να μαθω τι εχει?

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Γεια σου Δήμητρα. Υπάρχει και η ακούσια νοσηλεία.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
    τι ειναι η ακουσια νοσηλεια?

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λεω αν αν δεις οτι δεν εμφαινιζει βιαιη συμπεριφορα αστο. δε το λεω κ κατηγορηματικα.
    δυστυχως εχει αρχισει να εκδηλωνει βιαια συμπεριφορα ,ακομα και στη μητερα του αν παει να του μιλησει τη διωχνει
    σπρωχνοντας και εχει σκισει ρουχο για να καταλαβεις.Να σημειωσω οτι απο την ηλικια των 4 ετων αν πηγαινει να τον αγκαλιασει την εδιωχνε.

Junior Member
    το παραλογο ειναι οτι εχει τρομερο μισος για τους γονεις του ενω εχουν κανει τα
    παντα γι αυτον και τον στηριζουν συνεχως σε ολα συναιθηματικα και οικονομικα
    αλλα θελει κι αλλα κι αλλα οσον αφορα τα χρηματα
    ειναι 29 δεν δουλευει δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του αφησε τη σχολη του
    του εχουν πει να παει σε οποια σχολη θελει και θα τα πληρωσουν και συνεχιζει
    να τους φερεται ασχημα ενω του φερονται αψογα πραγματικα λεει σας σιχαινομαι
    χωρις να εχουν κανει κατι.Καθε μερα η μητερα του κλαιει δεν μπορουν να κοιμηθουν
    τα βραδια οι γονεις

Banned
    Έχεις σκεφτεί ότι κάπου μπορεί να κάνετε λάθος κι εσείς; Το 'χεις σκεφτεί; Αντί να τον κατηγορείς που.....κατηγορεί, προσπάθησε λίγο να μπεις στη θέση του ή έστω να τον καταλάβεις έτσι. Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει να καταλάβεις ότι αν δεν τον αγαπάτε γίνεται χειρότερα; Ένας άνθρωπος με ένα νόσημα, οποιοδήποτε και αν είναι αυτό, θέλει φροντίδα, όχι......κακοποίηση λεκτική.

Junior Member
    φυσικα και το εχω σκεφτει,εχω ερθει στη θεση του και δεν μπορω να το εξηγησω ειναι παραλογος σε μεγαλο βαθμο
    μα το θεμα ειναι οτι δεν του μιλαει κανεις ασχημα συνεχεια του λεμε οτι τον αγαπαμε παμε να τον αγκαλιασουμε
    και θυμωνει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitra91 View Post
    το παραλογο ειναι οτι εχει τρομερο μισος για τους γονεις του ενω εχουν κανει τα
    παντα γι αυτον και τον στηριζουν συνεχως σε ολα συναιθηματικα και οικονομικα
    αλλα θελει κι αλλα κι αλλα οσον αφορα τα χρηματα
    ειναι 29 δεν δουλευει δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του αφησε τη σχολη του
    του εχουν πει να παει σε οποια σχολη θελει και θα τα πληρωσουν και συνεχιζει
    να τους φερεται ασχημα ενω του φερονται αψογα πραγματικα λεει σας σιχαινομαι
    χωρις να εχουν κανει κατι.Καθε μερα η μητερα του κλαιει δεν μπορουν να κοιμηθουν
    τα βραδια οι γονεις
    Πολύ λυπάμαι τους γονείς γιατί είμαι κι εγώ μητέρα και τους καταλαβαίνω. Ήταν πάντοτε έτσι? Από μικρός? Τι είναι εκείνο που τον κάνει να έχει αυτή την άρνηση ειδικά προς τους γονείς? Δεν θέλει να τον πλησιάσετε? Ούτε μια αγκαλιά? Αυτό συμβαίνει τελευταία?

Senior Member
    Όταν λέει στους γονείς του σας σιχαίνομαι πως το αιτιολογεί? απλά σε σιχαίνομαι και τέλος? Τους επιρρίπτει κάποιες ευθύνες?

Junior Member
    ναι αυτο λεει η μητερα απο τα 4 δεν ηθελε μια αγκαλια
    σκληρο παιδι απο μικρος αλλα η μητερα νομιζε οτι ειναι
    επειδη ειναι αγορι
    αλλα σιγα σιγα ολα δενουν τα συμπτωματα δεν μπορουμε
    να τα αγνοησουμε αρνουμασταν στην αρχη αλλα σιγα σιγα
    αρχιζεις και καταλαβαινεις
    Ειναι παρα πολυ εξυπνος και ειναι κριμα να χαραμιζεται ετσι
    η ζωη του.
    Οι γονεις δεν εχουν κανει κατι τοσο σοβαρο ωστε να εχει
    αυτη την αρνηση.Καβγαδες παντα γινονται αλλα ειναι κατι
    παραπανω απ αυτο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Όταν λέει στους γονείς του σας σιχαίνομαι πως το αιτιολογεί? απλά σε σιχαίνομαι και τέλος? Τους επιρρίπτει κάποιες ευθύνες?

οχι δε λεει γιατι, τον ρωταμε γιατι τι εχουμε κανει πες μας και δεν λεει ποτε

Senior Member
    ΔΕ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ Τ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΔΕ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ Τ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ
    δεν εχεις αδικο αλλα αμα δεν εχει δουλεια για ποσο θα μπορουν να τον φροντιζουν οι γονεις ?
    μετα τι θα κανει?πως θα ζησει?αυτο σκεφτονται οι γονεις...

Senior Member
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΥΤΟ ΓΤ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by dimitra91 View Post
    φυσικα και το εχω σκεφτει,εχω ερθει στη θεση του και δεν μπορω να το εξηγησω ειναι παραλογος σε μεγαλο βαθμο
    μα το θεμα ειναι οτι δεν του μιλαει κανεις ασχημα συνεχεια του λεμε οτι τον αγαπαμε παμε να τον αγκαλιασουμε
    και θυμωνει...
    Ένας ψυχίατρος θα μπορούσε μόνο να σας βοηθήσει.......Γιατί δεν τον πάτε στο Αιγινήτειο; Αν είναι λόγω απόστασης οκ, αλλά πηγαίντε τον σε κάποιον άλλον όλο και κάποιον καλό θα βρείτε!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast