βαβελ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36

Thread: βαβελ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    mama...συμφωνω απολυτα!

Κι εγω συμφωνω με την mama , αλλα πιστευω οτι ο καλυτερος γιατρος , ειναι ο εαυτος σου . Αμα εσυ δεν μπορεις να βοηθηθεις , δεν μπορει κανεις να το κανει για λογαριασμο σου . Εχω ανταλλαξει αποψεις με ενα μελος για φαρμακα , και εκει οντως βοηθηθηκα , διοτι ηταν πολυ ενημερωμενος , αλλα ως εκει .
    Καιπιστευω οτι πολλοι ανοιγουν θεματα προσωπικα ( δυσαρεστα γι αυτους ) , ενω ξερουν ηδη την απαντηση , περιμενουν καποιον να τους διαψευσει .
    Οσο για την διαδρομη , ε , μην κανουμε το φορουμ ισα κι ομοια με την Ιθακη !! ενα απλο φορουμ ειναι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κι εγω συμφωνω με την mama , αλλα πιστευω οτι ο καλυτερος γιατρος , ειναι ο εαυτος σου . Αμα εσυ δεν μπορεις να βοηθηθεις , δεν μπορει κανεις να το κανει για λογαριασμο σου . Εχω ανταλλαξει αποψεις με ενα μελος για φαρμακα , και εκει οντως βοηθηθηκα , διοτι ηταν πολυ ενημερωμενος , αλλα ως εκει .
    Καιπιστευω οτι πολλοι ανοιγουν θεματα προσωπικα ( δυσαρεστα γι αυτους ) , ενω ξερουν ηδη την απαντηση , περιμενουν καποιον να τους διαψευσει .
    Οσο για την διαδρομη , ε , μην κανουμε το φορουμ ισα κι ομοια με την Ιθακη !! ενα απλο φορουμ ειναι .
    όλες οι διαδρομές δεν είναι ιθάκες... πες την αίγινα εσύ... η διαδρομή της κουβέντας, η αλληλεπιδραση όχι ως κατάληξη αλλά ως διαδικασία... και για τα φάρμακα, να ξέρεις, το ρισκάρισες... ήσουνα τυχερός που ωφελήθηκες, θα μπορούσες να έχεις βλαφθεί... για τα φάρμακα είναι οι γιατροί...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    .. και για τα φάρμακα, να ξέρεις, το ρισκάρισες... ήσουνα τυχερός που ωφελήθηκες, θα μπορούσες να έχεις βλαφθεί... για τα φάρμακα είναι οι γιατροί...

Aκομη και για τα φαρμακα , με τον καιρο , αποκτας τοσες γνωσεις , που ξερεις τι σου ' παει ' , ποιο αλληλεπιδρα με ποιο , ποιο κανει τι , αλλωστε και οι γιατροι πειραματιζονται . Βεβαια αναφερομαι σε καταθλιψη . Για αλλες σοβαροτερες ασθενειες δηλωνω αγνοια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    κανεις ασχημα φιλε μου που δεν ανοιγεσαι εδω... οκ κανεις μας δεν ξερει κανεναν μας εδω μεσα...αλλα και μονο που θα τα βγαλεις απο μεσα σου θα σε βοηθησει πολυ. ειλικρινα σου μιλαω εγω περιμενω να μας τιμησεις με την αληθεια σου και που ξερεις... μπορει και να δεις μια αλλη οψη των πραγματων που δεν την ειχες λάβει υπόψην σου. ...
    Αγαπητη rea , αν θελω νανοιχτω , εχω τον κολλητο μου , επι 35 χρονια , τον παιρνω ενα τηλεφωνο , και του ανοιγομαι , το ιδιο κανει και αυτος . Εχω και παιδικο κοντινο φιλο εξαιρετικο γιατρο , που ειναι πολυπραγμων . Ειναι μεγαλη υποθεση ναχεις κολλητο τοσα χρονια . Τοσο καιρο που διαβαζω περιπτωσεις εδω μεσα , δεν εχω διαβασει κατι πρωτοτυπο / πρωτοποριακο , ολοι ειναι στο σκοταδι , αν ειχε καποιος την απαντηση , θα εμπαινε ποτε στο φορουμ ? αλλωστε , ποτε δυο καταθλιψεις δεν ειναι ιδιες . Αυτο που δουλευει για σενα , μπορει να μην δουλευει για μενα .

Να σου γραψω τον τυπικο διαλογο !
    --Παιδια , εδω και λιγο/πολυ καιρο αισθανομαι ετσι/αλλιως , τι να κανω ?
    -- Σε ψυχιατρο / ψυχολογο εχεις παει ?
    -- Ναι / οχι
    -- Μηπως να εκανες αυτο / εκεινο ?
    --ναι , μα .............
    ---παιρνεις φαρμακα ?
    --ναι/ οχι .............ακολουθουν τα φαρμακα
    --κουραγιο , φιλε-η μου , ολα θα περασουν !!

Σορυ για την διακωμωδηση , αλλα παντα μαρεσει να βλεπω τα πραματα απο την χιουμοριστικη τους μερια , αυτο μεχει σωσει , συν την πιστη μου , στον εαυτο μου και σε μια ανωτερη δυναμη .
    Εχω επιγνωση σε ποια σημεια χωλαινω , και σε ποια ειμαι δυνατος , το μαθαινεις με τα χρονια , αλλιως αντιμετωπιζει μια καταθλιψη ενας 54 ετων ( κοντευω ! ) που εχει περασει κι αλλες μπορες στην ζωη του , και εχει μαθει κατι απ αυτες , και αλλιως ενας 20-25αρης .
    Εγωισμος ? ισως !!

Senior Member
    Aκομη και για τα φαρμακα , με τον καιρο , αποκτας τοσες γνωσεις , που ξερεις τι σου ' παει ' , ποιο αλληλεπιδρα με ποιο , ποιο κανει τι , αλλωστε και οι γιατροι πειραματιζονται . Βεβαια αναφερομαι σε καταθλιψη . Για αλλες σοβαροτερες ασθενειες δηλωνω αγνοια .
    η κατάθλιψη -όπως όλες οι ασθένειες- έχει πιο ελαφριές και πιο σοβαρές μορφές... ακόμα και θανατηφόρες...

Senior Member
    η κατάθλιψη -όπως όλες οι ασθένειες- έχει πιο ελαφριές και πιο σοβαρές μορφές... ακόμα και θανατηφόρες...

mama , σου κανω για αυτοκτονικος ? . Χρειαζεται πιο πολυ κουραγιο για να ζησεις , παρα για ναυτοκτονησεις . Δεν εχω καμμια σχεση με αυτοκτονιες , ουτε και τις επικροτω . Ειμαι μαχητης , και θα μαχηθω μεχρι τελους . Τα παντα εχουν το αδυνατο σημειο τους , ακομη και η καταθλιψη .

Καλως εβαλα τον τιτλο 'βαβελ' , ο καθενας το βλεπει τελειως διαφορετικα .

Αγαπητη rea , δεν θελω να φανω αγενης , το σκεπτομουν εκει που εγραψες ' περιμενω να μας τιμησεις με την αληθεια σου ' . Εδω εχω μια ερωτησηγια σενα , σου εστειλα ενα μειλ , με μερικα στοιχεια , τα οποια θεωρησες προσωπικα . Γιατι αυτα ειναι προσωπικα , και η καταθλιψη μου , δεν ειναι , η εστω η αιτια της ?

Ειναι μια κοινοτυπη ιστορια λοιπον , κραταει 11 χρονια τωρα , στην αρχη ητο λαιτ , αλλα μετα το 2006 βαρυνε . Δεν εβγαινα απο το σπιτι , μονο για σουπερμαρκετ , δεν εβλεπα ανθρωπους , εχω να παω θαλασσα 11 χρονια , δεν ηθελα να δουλεψω , δεν ημουν λειτουργικος κοντολογης . Επεσα και σενα γιατρο , αδαης τοτε , και με εθισε στα ζαναξ , 10mg/ημερα ( οχι , για να μην λες για γιατρους ) τα οποια σε μακροχρονια χρηση επιβαρυνουν την κτθλψη . Δοκιμασα διαφορα αντκθλκα , χωρις αποτελεσμα .
    Αλλα τα ζαναξ , εκει στα 10 . Αλλαξα το 2010 γιατρο , αφου συνταξιοδοτηθηκε ο αλλος , και ητο πιο ευσυνειδητος , φρικαρε με την ποσοτητα των ζαναξ , αλλα ακομα και τωρα , δυσκολευομαι να τα κατεβασω κατω απο 7 mg . O γιατρος αυτος ητο εντιμος , και παραδεχθηκε οτι ταντκτθλκα δεν εχουν αποτελεσμα , παρα μονο σε βαρυτατες περιπτωσεις , πχ αυτοκτονικοτητα , οποτε μου συνεστησε ψυχοθεραπεια το 13 , την οποια αρνηθηκα , με το σκεπτικο , θα τα βγαλω περα μονος μου . Σου εγραψα οτι ειχα γνωστη ψυχολογο , αλλα θα το θεωρουσα ηττα να μην τα καταφερω ιδαις δυναμεις .
    Το 2014 , γνωρισα μια κοπελα ( ειχα να οχι μονο να ' παω ' με κοπελα 10 χρονια , αλλα και να βγω με μια απλως ) αρκετα νεωτερη μου , αρκετα νοστιμη , με την οποια καναμε δεσμο 4 μηνες , 5 μηνες , δεν θυμαμαι , και χαρη στην κοπελα , ηοποια ητο πολυ δυναμικη και με βοηθησε , και καταλαβα οτι ειχα ξεπερασει στην ουσια την καταθλιψη , απλως ειχα ιδρυματοποιηθει , και δεν εβγαινα , παρα μονο για ταπαραιτητα , ειχα να βγω για ενα απλο καφε , η εναν περιπατο , απο το 2008 ( αυτα να τα διαβαζουν καποιοι οι οποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν καταθλιψη ) . Τελειωσε ο δεσμος με την κοπελα , δεν τα βρηκαμε , ειμαι και πολυ δυσκολος στις κοπελες παναθεμα με !! αλλα πλεον ειχα συνειδητοποιησει οτι εχω βγει απο την κτθλψη , και πλεον προσπαθω ιδαις δυναμεις να συνελθω εντελως , και ειμαι σε καλο δρομο . Γνωριζω επακριβως τι πυροδοτησε την καταθλιψη , ειναι παρελθον πλεον , δεν αλλαζει , αλλα δεν κοιτω πισω , μονο μπροστα . Ειμαι βαθια θρησκευομενος , και αισιοδοξος , παντα με το χιουμορ , ακομη και στις πολυ δυσκολες στιγμες που περασα , και ολα αυτα με βοηθησαν . Ουδεποτε τοβαλα κατω , δεν ειναι στον τυπο μου να κλαιγομαι , το απεχθανομαι , και απεχθανομαι αυτους που το κανουν .
    Εχω ασχοληθει με δυσκολες δουλειες στην ζωη μου , εχω κερδισει πολλα χρηματα , εχω χασει επισης πολλα , υπηρξα κοινωνικοτατος , μπολικα σπορτς , αλλα εχω παρει το μαθημα μου , η ζωη δεν ειναι παντα ροδινη , αλλα δεν πειραζει , αυτην εχουμε , και ας την ζησουμε οσο μπορουμε καλυτερα .
    Ολα ειναι περαστικα , τιποτα δεν ειναι δεδομενο , τιποτα δεν μας χαριζεται , η ζωη ειναι μια συνεχης μαχη ,
    Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις αυτο , τοσο καλυτερα .

Σευχαριστω rea για το ενδιαφερον .

Παντως τωρα που ταπα , δεν αισθανομαι καλυτερα !!!!! ουτε χειροτερα !!
    Αγγελος .

Banned
    Μαγκάιβερ αν δεν έχει κάποιος τα ίδια συμπτώματα με σένα δεν σημαίνει ότι δεν έχει κατάθλιψη, επιπλέον όσοι "κλαίγονται" που λες κάποιο λόγο θα 'χουν. Αυτά, φιλικά.

Banned
    mama , σου κανω για αυτοκτονικος ? . Χρειαζεται πιο πολυ κουραγιο για να ζησεις , παρα για ναυτοκτονησεις . Δεν εχω καμμια σχεση με αυτοκτονιες , ουτε και τις επικροτω . Ειμαι μαχητης , και θα μαχηθω μεχρι τελους . Τα παντα εχουν το αδυνατο σημειο τους , ακομη και η καταθλιψη .

Καλως εβαλα τον τιτλο 'βαβελ' , ο καθενας το βλεπει τελειως διαφορετικα .

Αγαπητη rea , δεν θελω να φανω αγενης , το σκεπτομουν εκει που εγραψες ' περιμενω να μας τιμησεις με την αληθεια σου ' . Εδω εχω μια ερωτησηγια σενα , σου εστειλα ενα μειλ , με μερικα στοιχεια , τα οποια θεωρησες προσωπικα . Γιατι αυτα ειναι προσωπικα , και η καταθλιψη μου , δεν ειναι , η εστω η αιτια της ?

Ειναι μια κοινοτυπη ιστορια λοιπον , κραταει 11 χρονια τωρα , στην αρχη ητο λαιτ , αλλα μετα το 2006 βαρυνε . Δεν εβγαινα απο το σπιτι , μονο για σουπερμαρκετ , δεν εβλεπα ανθρωπους , εχω να παω θαλασσα 11 χρονια , δεν ηθελα να δουλεψω , δεν ημουν λειτουργικος κοντολογης . Επεσα και σενα γιατρο , αδαης τοτε , και με εθισε στα ζαναξ , 10mg/ημερα ( οχι , για να μην λες για γιατρους ) τα οποια σε μακροχρονια χρηση επιβαρυνουν την κτθλψη . Δοκιμασα διαφορα αντκθλκα , χωρις αποτελεσμα .
    Αλλα τα ζαναξ , εκει στα 10 . Αλλαξα το 2010 γιατρο , αφου συνταξιοδοτηθηκε ο αλλος , και ητο πιο ευσυνειδητος , φρικαρε με την ποσοτητα των ζαναξ , αλλα ακομα και τωρα , δυσκολευομαι να τα κατεβασω κατω απο 7 mg . O γιατρος αυτος ητο εντιμος , και παραδεχθηκε οτι ταντκτθλκα δεν εχουν αποτελεσμα , παρα μονο σε βαρυτατες περιπτωσεις , πχ αυτοκτονικοτητα , οποτε μου συνεστησε ψυχοθεραπεια το 13 , την οποια αρνηθηκα , με το σκεπτικο , θα τα βγαλω περα μονος μου . Σου εγραψα οτι ειχα γνωστη ψυχολογο , αλλα θα το θεωρουσα ηττα να μην τα καταφερω ιδαις δυναμεις .
    Το 2014 , γνωρισα μια κοπελα ( ειχα να οχι μονο να ' παω ' με κοπελα 10 χρονια , αλλα και να βγω με μια απλως ) αρκετα νεωτερη μου , αρκετα νοστιμη , με την οποια καναμε δεσμο 4 μηνες , 5 μηνες , δεν θυμαμαι , και χαρη στην κοπελα , ηοποια ητο πολυ δυναμικη και με βοηθησε , και καταλαβα οτι ειχα ξεπερασει στην ουσια την καταθλιψη , απλως ειχα ιδρυματοποιηθει , και δεν εβγαινα , παρα μονο για ταπαραιτητα , ειχα να βγω για ενα απλο καφε , η εναν περιπατο , απο το 2008 ( αυτα να τα διαβαζουν καποιοι οι οποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν καταθλιψη ) . Τελειωσε ο δεσμος με την κοπελα , δεν τα βρηκαμε , ειμαι και πολυ δυσκολος στις κοπελες παναθεμα με !! αλλα πλεον ειχα συνειδητοποιησει οτι εχω βγει απο την κτθλψη , και πλεον προσπαθω ιδαις δυναμεις να συνελθω εντελως , και ειμαι σε καλο δρομο . Γνωριζω επακριβως τι πυροδοτησε την καταθλιψη , ειναι παρελθον πλεον , δεν αλλαζει , αλλα δεν κοιτω πισω , μονο μπροστα . Ειμαι βαθια θρησκευομενος , και αισιοδοξος , παντα με το χιουμορ , ακομη και στις πολυ δυσκολες στιγμες που περασα , και ολα αυτα με βοηθησαν . Ουδεποτε τοβαλα κατω , δεν ειναι στον τυπο μου να κλαιγομαι , το απεχθανομαι , και απεχθανομαι αυτους που το κανουν .
    Εχω ασχοληθει με δυσκολες δουλειες στην ζωη μου , εχω κερδισει πολλα χρηματα , εχω χασει επισης πολλα , υπηρξα κοινωνικοτατος , μπολικα σπορτς , αλλα εχω παρει το μαθημα μου , η ζωη δεν ειναι παντα ροδινη , αλλα δεν πειραζει , αυτην εχουμε , και ας την ζησουμε οσο μπορουμε καλυτερα .
    Ολα ειναι περαστικα , τιποτα δεν ειναι δεδομενο , τιποτα δεν μας χαριζεται , η ζωη ειναι μια συνεχης μαχη ,
    Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις αυτο , τοσο καλυτερα .

Σευχαριστω rea για το ενδιαφερον .

Παντως τωρα που ταπα , δεν αισθανομαι καλυτερα !!!!! ουτε χειροτερα !!
    Αγγελος .
    επιτελους!!!!! και συγνωμη που δεν ανταποκριθηκα νωριτερα, αλλα οπως ξερεις ειμαι καινουρια σε αυτο το μαραφετι και μεχρι να μαθω τα κατατοπια χανομαι και μετα δεν ξερω πως να σας βρω-ουγκ..
    χαιρομαι πολυ που καταφερες να κανεις την υπέρβαση και σε ευχαριστω που με τιμησες με την αληθεια σου
    διαβασα με πολυ προσοχη αυτα που εγραψες.
    δεν ξερω τι ειναι δυναμη ψυχης...ξερω ομως πως αυτος που δεν τσαλακωθηκε ποτε, δεν εζησε τιποτα.
    εσυ τα χεις ζησει ολα..και κατι εγινε και για καποιο λόγο απομονωθηκες, οπως ειπες ξερεις τα πάντα πως ποτε γιατι και ξερεις και τι πρεπει να κανεις για να βοηθησεις τον εαυτο σου....αλλα συστηχωςαποτι βλέπω απο την δικη μου περιπτωση που επεισης εχω ολες τις απαντησεις..δεν βοηθηθηκαμε και πολυ απο αυτες
    και για αυτο τον λογο ειμαστε εδω
    οι Αραβες λένε οπου υπαρχει προβλημα υπάρχει και λυση και οπου δεν υπάρχει λυση δεν υπαρχει προβλημα
    για αρχη λοιπον θελεις να μπορεις να βγαινεις? θελεις να βγεις απο την καταθλιψη? αν ναι... και εφοσον εχουμε ολες τις απαντησεις τοτε γιατι ειμαστε εδω?... μήπως τελικα καναμε άθος ερωτησεις?
    μερικες φορες χρειαζομαστε εναν ανθρωπο να το δει το πραγμα πιο αντικειμενικα ...βλέπω εναν ανθρωπο μονο, που του αρεσουν οι νεωτερες... που εχει ήδη καταθλιψη και καπάκι την κλασικη κριση της μεσης ηλικιας που ξεκιναει στους περισσοτερους γυρω στα 50.
    μπορει να ακουστω κλειστομυαλη ...αλλα δεν συμφωνω με σχεσεις που εχουν διαφορα ηλικιας, στην αρχη ειναι διασκεδαστικες ...αλλα πολυ λιγες εξαιρεσεις εχουν αντεξει στον χωροχρονο, σε γενικες γραμμες πάντα σχεδον αφηνει πισω ενα ερηπιο...νεοτερο μεγαλυτερο δεν εχει σημασια...καποιος ανεβηκε ή καποιος κατεβηκε για να φτασει τον αλλον ...καποιος επαψε να ειναι ελευθερος και αληθινος και συνηθως αυτος μενει ερηπιο που ωαχνει να βρει τον εαυτο του απο την αρχη
    οταν ο τσαρλι σιν(two and a half man) βγηκε και ειπε θα αντιμετωπίσω μονος μου στο σπίτι μου τους εθισμους μου και θα αποτοξινωθω μονος μου,ο συγχωρεμενος ρομπιν γουιλιαμς του απαντησε, ειναι σαν να να ακουω εναν κουλο να λεει οτι σκοπευει να βαλει μονος του σωληνακι στον κωλο του και να κανει κλυσμα...
    και ειναι φορες που νιωθω τοσο αβοηθητη... οσο ενας κουλος που θελει να κανει κλυσμα...
    πρεπει να βρουμε τις σωστες ερωτησεις...ισως...

Senior Member
    Μα , rea , επειδη ξερεις τι σου συμβαινει ( εμενα ) , δεν μπορω μετα απο μια 10ετια και πλεον κλεισουρας να γινω party animal !! θαταν αφυσικο. Η πορεια προς την ανανηψη ειναι μακρα . Πρωτα μπουσουλας , μετα σηκωνεσαι ορθιος , κανεις ενα μικρο βηματακι αργοτερα , κανεις το 2ο , αρχιζις και περπατας αργα , μετα γρηγοροτερα , μετα λιγο τροχαδην , και μετα full speed ahead !!! οποιος περιμενει να συνελθει απο την μια μερα , η μαλλον σε διαστημα λιγων μηνων , πλαναται πλανην οικτραν. Θα παρει χρονο , σημασια εχει να εχεις μια ανοδικη πορεια , εστω αργη , με ολο και λιγοτερες πτωσεις , και να μην επαναπαυεσαι .
    Δεν χρειαζεται να μου το πει γιατρος αυτο , το ξερω και μονος μου .
    Οσο για την διαφορα ηλικιας , σημασια δεν εχει ποσο λεει η ταυτοτητα σου , ποσο αισθανεσαι και σε τι κατασταση εισαι .
    Εχω δει 44αρες που σκιζουν ( η πρωην μου ) , και εχω δει 35 αρες που .............ασε θα με πεις ρατσιστη !!!!

Senior Member
    Macgyver όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις και αυτά... Ανάλογα με το θέμα και με τον χαρακτήρα αυτουνού που ανοίγει το θέμα βοηθάει μια άποψη... Μπορεί σε άλλο θέμα κάποιος να βοηθήσει περισσότερο. Έτσι είναι όλοι είμαστε σωστοί δεν υπάρχουν λανθασμένες απόψεις είναι σωστές όλες ανάλογα με την κρίση του ατόμου... Εγώ πιστεύω ότι βοηθαμε ο ένας τον άλλον πολύ

Banned
    Quote Originally Posted by sevaki119 View Post
    Macgyver όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις και αυτά... Ανάλογα με το θέμα και με τον χαρακτήρα αυτουνού που ανοίγει το θέμα βοηθάει μια άποψη... Μπορεί σε άλλο θέμα κάποιος να βοηθήσει περισσότερο. Έτσι είναι όλοι είμαστε σωστοί δεν υπάρχουν λανθασμένες απόψεις είναι σωστές όλες ανάλογα με την κρίση του ατόμου... Εγώ πιστεύω ότι βοηθαμε ο ένας τον άλλον πολύ
    συμφωνω με την Σεβακι, και επαυξανω , καθε φορα που προσπαθεις να βοηθησεις καποιον, γτ ποτε δεν θα μαθουμε αν καταφεραμε κατι, ενυσχιουμε κατι μεσα μας..και καθε φορα που ποναμε με εναν πραγματικο πονο...γινομαστε λίγο καλυτεροι ανθρωποι... συμφωνω με τις 44αρες... και γελάω για τον ρατσιστη χαχαχα

Banned
    Εγω δεν εχω δει ποτε μου καποιον ιδιαιτερο ρατσισμο απεναντι στις γυναικες αλλα anyway, εχω δει ρατσισμο προς τους μεταναστες, εχω δει ρατσισμο προς τα ατομα με κινητικα προβληματα, εχω δει ρατσισμο θρησκευτικης φυσης, αλλα ρατσισμο προς τις γυναικες, σορρυ κοπελες μου, δεν εχω δει μεχρι σημερα...Ισα ισα εχω δει αντρες που αγαπησαν τις γυναικες τους, τις ειχαν σαν κορωνα στο κεφαλι τους και εκειναν την εκαναν την πουτανια τους και μετα τις σιχαθηκαν....Μαθετε λιγο τους λογους που καποιοι ανθρωποι λενε μερικα πραγματα και κατα ποσο τα εννοουν και μετα τα ξαναλεμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sevaki119 View Post
    Μπορω να σου αρνηθω κατι , αγαπητο sevaki ? !!!!

Senior Member

Συμφωνω , αλλα δεν ειναι ευκολο ναυτοκτονησεις . Αμα αυτοκτονησω , δεν θα το αντεξει η μανα μου , μουχει αδυναμια , οποτε θα πρεπει να τη σκοτωσω , υστερα ο πατερας μου , 54 χρονια παντρεμενος με την μανα μου , δεν θα το αντεξει , οποτε πρεπει να σκοτωσω και αυτον . Η αδελφη μου , χωρισμενη , δεν θα αντεξει τον χαμο ολης της της οικογενειας , οποτε πρεπει να την σκοτωσω επισης . Μετα μενουν τα τρια ανηψια μου , χωρις πατερα και μανα , θα τα τρεχουν σε ιδρυματα κλπ , οποτε ουτε αυτα θα την γλυτωσουν . Ενα λουτρο αιματος δλδ επειδη θελω ναυτοκτονησω .

Banned
    Ούτε να αυτοκτονησεις δεν μπορεις σημερα σαν ανθρωπος, καποτε εκανες ενα ωραιο χαρακιρι ή εμπαινες σε ενα αεροπλανο και γινοσουν καμικαζι και σε τιμουσαν κιολας, τωρα δεν εχεις ουτε αυτο το προνομιο, που οδηγουμαστε πια??

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast