Το ξετατε...?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Deleted by request

Το ξετατε...?

Το ξερατε οτι οι Leonardo Da Vinci Ant.Hopkins,Ang.Jolie Βενσάντ Βαν Γκογκ Ρόμπερτ Σούμαν Γουίνστον Τσόρτσιλ Rachmaninoff, Tchaikovsky Ludwig Boltzmann,
    Μεγας Ναπολεων Sigmund Freud Αινστάιν Thomas Edison A. Παπανδρεου
    ηταν ολοι τους διπολικοι?
    ,ετσι για να αισθανομαστε και μεις οι διπολικοι οτι αν βαλουμε το πλεονασμα της ενεργειας μας στην δημιουργια και στην επιστημη θα παμε καλα!!!
    παρτε και ενα link
    http://s5.bitefight.gr/c.php?uid=22506
    :P:P:P:P

Member
    Ο Τσόρτσιλ νόμιζα ότι ήταν απλά καταθλιπτικός. Για τον Παπανδρέου πραγματικά εκπλήσσομαι, είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Εδώ είναι και ένα άλλο λίνκ: http://www.geocities.com/coverbridge2k/artsci/famous_people_depression.html. Έχει δει κανείς την ταινία A Beautiful mind (2001), για τον φημισμένο μαθηματικό Τζόν Νάς; Αν όχι, την προτείνω ανεπιφύλακτα! Πάντως είναι πραγματικά ντροπή να υπάρχει ακόμα το στίγμα για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από ασθένειες του εγκεφάλου. Δυστυχώς η άγνοια και η βλακεία είναι χειρότερη από την κακία πολλές φορές.

Senior Member
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως κανουν διαγνωση σε πεθαμενους ουτε εγω ξερω ποσα χρονια μετα πριν καν γεννηθει η ψυχιατρικη οπως την ξερουμε σημερα.
    Αν μπορουν να κανουν τοσο ευκολα διαγνωση τοτε γιατι μπερδευονται ακομα οπως σε ενα παραδειγμα που ειχα αναφερει στο οποιο εκλεισαν σε ψυχιατρειο μερικους εθελοντες υγιεις ως σχιζοφρενεις και δεν τους διναν εξιτηριο?
    Και μαλιστα ειχαν το ζωντανο δειγμα μπροστα τους.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οι διάσημοι άνθρωποι συνήθως είναι και αρκετά εκεντρικοί, οπότε αν κοιτάξεις τη ζωή τους μπορείς να δώσεις πολλές διαγνώσεις, ανάλογα με το τι θέλεις να δεις. το γεγονός πάντως είναι ότι η ψυχική πάθηση, όποια και αν είναι, δεν συνεπάγεται και αποτυχία στη ζωή. αν υπάρχει θέληση και υποστήριξη από το περιβάλλον όλοι μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητές τους.

Senior Member
    Συμφωνω απολυτα.
    Το γεγονος οτι εχουν περισσοτερες δυσκολιες απο τους υγιεις ανθρωπους σε αρκετους τομεις δεν σημαινει οτι θα καταφερουν κατι μετριο,οι αδυναμιες αυτες μπορει να λειτουργησουν και ως εναυσμα να πετυχουν το κατι παραπανω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα, αλλοι σωματικά, άλλοι ψυχικά, άλλοι κοινωνικά ή οικονομικά, και όλοι έχουν προτερήματα. όλοι προσπαθούμε να πετύχουμε στόχους, και να εκπληρώσουμε επιθυμίες και πιστεύω ότι όλοι τα καταφέρνουμε λίγο πολύ. άλλωστε δεν είναι ανάγκη να φτάσει κανείς στην κορυφή, αρκεί να μη παρατήσει την ανάβαση.
    παρεπιπτόντως, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω ακμαίο και πολυγραφότατο keep!

Senior Member
    Χεχε thx αισθανομαι πραγματι καλα alexis-30

Deleted by request
    ειδικα η διπολικη διαταραχη εχει συνδεθει με τη δημιουργικη ιδιοφυια και για του λογου το αληθες http://serendip.brynmawr.edu/bb/neuro/neuro98/202s98-paper3/Krishna3.html

Senior Member
    billk?

είναι πραγματικά σημαντικό για σένα να ταυτιστείς με το πάνθεον των ευφυών ανθρώπων? Τί γίνεται με τις προσδοκίες σου? Πόση ενέργεια βάζεις και τί σημαίνει για σένα το πλεόνασμα αυτής?

χρόνια πολλά.

Deleted by request
    Ειμαι φοιτητης ιατρικης και φιλοδοξω να γινω ενας καλος Χειρουργος η Ψυχιατρος,αντικειμενικα ειτε το θελω ειτε οχι θα ζησω με τη διπολικη,αυτο ειναι ευχη και καταρα μαζι...
    εχεις ενα πλεονασμα ενεργειας και εξαρταται απο σενα πως θα τη χρησιμοποιησεις αν τη χρησιμοποιησεις στην ασωτια ειναι αυτοκαταστροφικο αν τη χρησιμοποιησεις στη δημιουργια θα μεγαλουργησεις...
    εχω ζησει πολυ εντονα με πολλες εξαρσεις, τωρα ομως μετα το επεισοδιο μανιας και καταθλιψης μετα θελω να ελπιζω οτι θα ειμαι πιο συγκροτημενος και θα αφιερωθω στη σχολη μου...
    Τωρα στην υπομανια και στη μανια ειναι συμπτωμα της διπολικης οι δαιμονιωδεις ρυθμοι σκεψης η ευφορια και η εκσταση, οι πετυχημενοι αυτοι ανθρωποι χρησιμοποιησαν τα πλεονασμα ενεργειας της διπολικης στη δημιουργια...
    Αυτα σου στελνω διπολικα χαιρετισματα και χρονια πολλα!

Senior Member
    Για εμένα δεν χρειάζεται να καταφέρει κάποιος κάτι σπουδαίο ή να γίνει διάσημος .........

Αρκεί να είναι ευτυχισμένος !

Deleted by request
    Σε μας ευτυχια ειναι να εισαι απλα σταθερος...

Senior Member
    Προσωπικα μου αρεσει οπως το βλεπεις το ολο ζητημα billk...αν και δεν συμφωνω στο οτι επειδη εχεις διπολικη διαταραχη θα ειναι ο λογος που θα καταφερεις το κατι παραπανω,ισως να ειναι απλως το εναυσμα για να αντεπεξελθεις παρολες τις δυσκολιες και το σεβομαι ...αλλα ο κυριοτερος λογος που θα καταφερεις ισως το κατι παραπανω ειναι γιατι εισαι εσυ μια ξεχωριστη προσωπικοτητα,οπως ολοι αλλωστε...δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος.
    Ελπιζω να πραγματοποιηθουν οι προσδοκιες σου.

Deleted by request
    Εχεις δικιο keep...απλα εγω θελω να τονισω το εξης οσοι εχουν διπολικη διαταραχη τυπου 1 (μανιακου τυπου) ο εγκεφαλος τους ειναι δημιουργημενος ετσι ωστε να υπερπαραγει καποιες βιογενεις ορμονες και στην κατασταση υπομανιας πλεονεκτουν...αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να ξερουν την τεχνη να το χαλιναγωγησουν και να εχουν το μετρο στη ζωη τους αλλιως θα παρεκτραπουν στη μανια και μετα στη δυσαρεστη καταθλιψη...η διπολικη ειναι ευχη και καταρα μαζι...
    γι αυτο παν μετρον αριστον!