ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!! - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 246
    Πρωτον δεν θα μιλησω για τα κριτηρια μου εκτενεστερα. Δευτερον θα ηταν προσβλητικο να εκθεσω τον τροπο σκεψης "φιλων". Ο καθενας ειναι υπολογος για τον εαυτο του.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πρωτον δεν θα μιλησω για τα κριτηρια μου εκτενεστερα. Δευτερον θα ηταν προσβλητικο να εκθεσω τον τροπο σκεψης "φιλων". Ο καθενας ειναι υπολογος για τον εαυτο του.
    όπως ξανά είπα.Από το να μπλέκουμε με τις αδήλωτες καλυτερα με τις δηλωμενες

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν θεσ να τα ακουσεισ κι εσυ εμεισ τισ γυναικεσ τισ θελουμε ελευθερεσ στο μυαλο να κρινουν να αποφασιζουν να εχουν αποψη κ χαβαλε ετσι τισ θελουμε αλλα δυστυχωσ δεν ειστε ετσι αν κ ομορφεσ οι περισσοτερεσ πρωτον αυτον κ δευτερον εγω ειμαι επικριτικοσ συνεχεια γτ σε καπι
    Φαση δεχτηκα μπουλινγκ κ δεν μπορω να μιλησω αλλιωσ ο καθενασ εχει την ιστορια του ρεα μου δε γεννηθηκε χτεσ ο αλλοσ που γνωριζεισ
    εσυ πάρε ενα ροπαλο και τρεχα!!... δεν εχω να ακουσω καμια αλλη αποψη σου περι του τι ειμαστε και τι οχι!!! τα ειπες ολα με τα ροπαλακια σου ... "φιλε"

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aμαν ρε συ ρεα , αμεσως ναρπαχτεις !! που ειδες ναναφερομαι σε σενα ? αναφερομαι σε 2 γυναικες , που το θεωρουσαν υποχρεωση του αντρα να πληρωνει , και ναι , να πληρωσω αμα η αλλη ειναι αφραγκη , και να μου κανει ενα δωρακι , οκ ειναι , μιλαω για μια γιατρο , εβγαζε πολλα χρηματα , και σε μια κουβεντα που ειχαμε για εναν φιλο , που δεν ειχε την οικ. ανεση την δικη μου , και παρηγγελνε αβερτα , χωρις να βγαλει ποτε να πληρωσει , ουτε δωρο τουκανε ποτε , και δηλωσε η γιατρεσσα , ' αν ο αντρας , αρνιοταν να πληρωνει , δεν θα ξαναβγαινα μαζι του ' !! την πλακωνεις η δεν την πλακωνεις ? φυσικα την σουταρισα , μεπαιρνε στο κινητο , μουλεγε , ειμαι στο κινητο , παρε με ( τσιγκουνια ) , ε , αυτην την μιζερια , δεν την αντεχω ....................μαλιστα , ειμαι γενναιοδωρος , μεχρι αυτοκινητο εχω παρει στην κοπελα μου , μετα απο 3-4 χρονια δεσμου ..........................η αλλη , οσο ημασταν μαζι , παντα πληρωνε το μερτικο της , οταν χωρισαμε ομως , και ξαναβγηκαμε , δεν εκανε καμμια κινηση να πληρωσει το μεριδιο της , δεν ειχε πλεον να μου δειξει ποσο ' καλος χαρακτηρας ' ειναι , χεστηκε , δεν ειχαμε πλεον παρα μια φιλια ...................................δεν ειμαι καθολου αδικος , αλλα θυμα , αρνουμαι να γινω ,τα λεφτα ταχω χεσμενα , εχω , την μιζερια και την τσιγκουνια δεν αντεχω , και την συμφεροντολογια , ουτε ισχυριστηκα οτι ολες οι κοπελες ειναι ετσι .................αμα η αλλη δεν εχει εισοδημα , με χαρα μου να πληρωνω εγω , αλλα ναχει εισοδημα , και να κανει τον βλακα , οχι , δεν θα το ανεχτω , επαναλαμβανω οχι για το χρημα , για το τι υποδηλοι η κινηση αυτη για τον χαρακτηρα της ενοχλουμαι , και πολυ καλα κανω .................................................. ....
    μαλλον θα πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψες!!.... μιλουσες γενικευμενα για τις ελληνιδες γυναικες... αν δεν το εννοουσες ετσι ...δεν φταιω εγω... εγω απαντησα σε αυτο..και χωρις ιχνος συναισθηματικης φορτισης..

Banned
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    όπως ξανά είπα.Από το να μπλέκουμε με τις αδήλωτες καλυτερα με τις δηλωμενες
    ..και φυσικα οι αδηλωτες ..ειμαστε όλες εμεις που δεν ειμαστε επαγγελματιες πορνες!!...
    (για οποιον δεν καταλαβε...)

Banned
    Ο καθενας ειναι αυτο που ειναι Μακ, με τα συν τα πλην και τα καθεκαστα.
    Δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με ολους. Ουτε να εκφραζομαστε με τον ιδιο τροπο.
    Η Ρεα εδω και 6 μηνες παλευει χωρις αγωγη, χωρις υποστηρικτικο περιβαλλον, ξεκινησε διατροφη και ειναι πληθωρικου ταπεραμεντου ανθρωπος.
    Τα λεει ορθα κοφτα και καλα κανει.

Μιας και ειμαστε σε Νημα περι Ρατσισμου ας αναλογιστει ο καθενας μας και να ομολογησει μεσα του ή δημοσια γραφομενος σε τι ειναι ρατσιστης.
    πολλα ζητας!!!... μετα θα ζητησεις ο ηλιθιος να αναγνωρισει οτι ειναι ηλίθιος!!... συγκεντρωσου...

Senior Member
    Ρεα μου που τον βρηκες τον ρατσισμο? Αυτο ισχυε παλλια τωρα η νεα γενια δεν εχει τετοια..εγω ξερω κοριτσια που μεγαλωνουν σαν πριγκηπισσες ....

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ρεα μου που τον βρηκες τον ρατσισμο? Αυτο ισχυε παλλια τωρα η νεα γενια δεν εχει τετοια..εγω ξερω κοριτσια που μεγαλωνουν σαν πριγκηπισσες ....
    χαχαχα..ναι γιατι τα τσεπωνουμε απο τα κοροιδα τους ανδρες!!... χαλασε το γιοτ που μου πήρε ο πρωην μου και ειμαι ολο νευρα σημερα και παραλογιζομαι ρε συυυυυ

Γιατι το συνδρομο της πριγκιπισσας ειναι καλο ?
    Μη κανεις τιποτα - στα παρεχω ολα εγω - και μετα βγαινει στην επιβιωση και καταρρεει ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εσυ πάρε ενα ροπαλο και τρεχα!!... δεν εχω να ακουσω καμια αλλη αποψη σου περι του τι ειμαστε και τι οχι!!! τα ειπες ολα με τα ροπαλακια σου ... "φιλε"
    Εσυ χανεισ γτ εχω γυρισει ολη την ελλαδα κι ειναι κριμα να μη μ ακουσ οταν φτασεισ πενηντα γυρνα κ ξαναδεστα την εμπειρια που εχω εγω σε δουλειεσ κ αθλητισμο δεν την εχει κανενασ στα τριανταπεντε του στον κοσμο ολοκληρο να ψαξεισ δε θα βρεισ αλλον κ δε σ πουλαω μουρη αυτη ειναι η αληθεια επρεπε να εχω λεφτα σιγουρα τωρα αλλα καθομαι κ πειναω για να μη χαλασω την πιατσα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    MODARATORS ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ SUB-THREAD ΜΙΣΟΥΣ. ΤΩΡΑ!!
    γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε

Banned
    Εσυ χανεισ γτ εχω γυρισει ολη την ελλαδα κι ειναι κριμα να μη μ ακουσ οταν φτασεισ πενηντα γυρνα κ ξαναδεστα την εμπειρια που εχω εγω σε δουλειεσ κ αθλητισμο δεν την εχει κανενασ στα τριανταπεντε του στον κοσμο ολοκληρο να ψαξεισ δε θα βρεισ αλλον κ δε σ πουλαω μουρη αυτη ειναι η αληθεια επρεπε να εχω λεφτα σιγουρα τωρα αλλα καθομαι κ πειναω για να μη χαλασω την πιατσα
    αντι να πεις συγνωμη για την χοντραδα σου ...ακομα το συζητας??...οτι και να χεις ζησει φιλε..δεν ειμαι για ροπαλα... εχω φαει και τα ξερω ..δεν ταιριαζουν στο πετσι μου!!!

Senior Member
    Εγω πλακα εκανα στην αρχη εσυ το πηρεσ σοβαρα εγω γελωντασ το γραφα πειρακτικα πωσ να στο πω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μικροτερη λυπομουν για την ιδεολογια "Βρες εναν αντρα πλουσιο να παντρευτεις" λυπομουν την καταντια της πεποιθησης οτι η γυναικα εχει τετοιο ρολο και πολλες σε αυτην τη χωρα θα ακουσουν "αυτο" θα βγουν εκει εξω και θα νιωσουν ολοκληρωμενες προσωπικοτητες.
    Και μετα απο αυτο ακολουθουσε το ''δεν πειραζει που σε χτυπησε εκεινος σε συντηρει, δεν μπορεις να κανεις κατι'' ηλιθιες ελληνικες νοοτροπιες...

Banned
    Εγω πλακα εκανα στην αρχη εσυ το πηρεσ σοβαρα εγω γελωντασ το γραφα πειρακτικα πωσ να στο πω
    ...δεκτη η συγνωμη σου... αλλα προσεχε λιγο τι λες γιατι δεν πρεπει να στεναχωρεις το φιλαρακι σου!..βλέπεις τι ζωα αντιμετωπίζουμε καθημερινα

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast