ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 246
    Senior Member
    Μου άρεσε αυτή η σειρά... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, δεν παρεξηγήθηκα μην ανησυχείς :) Απλά είμαι αθεράπευτα ρομαντική κι ίσως και γι΄αυτό να μ' αρέσει εκτός των άλλων που είπες ότι έτσι μας έμαθε η κοινωνία κλπ (για το πρώτο ραντεβού μιλάω πάντα, μετά είναι εκμετάλλευση)...
    Τι να δω κι εγώ, δεν έχω κάνει και πολλές σχέσεις στη ζωή μου...πάντως σίγουρα δεν θα απορρίψω κάποιον επειδή στο πρώτο ραντεβού τα πληρώσαμε μισά μισά, έλεος!
    εγω θελω αυτον!!!https://www.youtube.com/watch?v=IkDylkZrJuw και ας μην μου πληρωσει ποτε ουτε πασατεμπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μα και εγω για απλο ντυσιμο μιλαω, είπα πρωτο ραντεβου, δεν ειπα επισημο δειπνο στο μπακινχαμ...και εμενα μου αρεσω πολυ με φορμα ...και αθλητικα αλλα δεν μπορω να ερθω ετσι και ναι ειναι σχεδον πάντα ξεκαθαρο ποτε βγαινεις με εναν αντρα που πραγματικα θελει να σε γνωρισει οποτε σε ρωταει για σενα και ποτε βγαινεις με εναν λυγουρη που περιμενει σαν χαλβας πως να σε ξεμοναχιασει...και συ αναρωτιεσαι γιατι μου τρωει τον χρονο ο γυμνοσαλιαγκας και δεν πάει σε ενα στριπ μπαρ να ξεδωσει...θελετε να γινετε και γερμανια ...τρομαρα σας!!...και αμα δεν θες να πληρωσεις ουτε στο πρωτο ραντεβου να προτιμησεις αυτες που σου κανουν τσαμπουκα για να πληρωσουν ...και κατσε και εκτιμα τες... εδω παιζουν και πάλι τα γουστα...
    Στο απλο ντυσιμο θα κανεις δυο ωρες ρε θηριο :p ? Το απλο ντυσιμο περιλαμβανει και τακουνι :p ? (πλακιτσα) τον τυπο του λιγουρη αντρα τον κραζω οπως κραζω και μερικες γυναικες τωρα.. Ναι ο αντρας που θελει να σε γνωρισει θα ρωταει πραγματα για σενα, εσυ ομως που θα δεχτεις να βγεις μαζι του δεν θες να τον γνωρισεις κι εσυ? Δεν θα τον ρωτησεις ομως τιποτα! Απο την αρχη ως το τελος θα του διαφημιζεις τον εαυτο σου και θα τον γραφεις γιατι σαρεσει πολυ να μιλας για τον εαυτο σου και να εισαι το κεντρο του ενδιαφεροντος ολων (δεν μιλαω προσωπικα για σενα). Ναι εγω θελω να γινουμε ετσι σε καποια θεματα γιατι πολυ απλα δεν ειμαι Ελληναρας :) και σιγα μην κατσω να πληρωσω στο πρωτο ραντεβου, δυο φορες στην ζωη μου το κανα και το μετανιωσα δεν θα το ξανακανω ποτε και εννοειται οτι θα προτιμησω αυτες που μου κανουν ''τσαμπουκα'' για τον λογαριασμο επειδη αξιζουν πολυ περισσοτερο, επειδη εχουν παραπανω εγγεφαλο ωστε να μην δεχονται τις κλασικες γυναικιες ηλιθιοτητες σε αυτες θα δειξω εκτιμηση στις υπολοιπες καμια απολυτως!

Senior Member
    Καλά, ο Τζόνυ Ντεπ είναι λατρεία!
    Αλλά κι αυτός δεν πάει πίσω:

https://www.youtube.com/watch?v=dA_fo8XZO3w
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Anakin βλεπω συννενοηθηκαμε εμεις οι δυο, οντως ετσι ειναι η ισοτητα και οντως πιστευω πραγματικα οτι τα παραμυθια πρεπει να καταργηθουν και να απαγορευτουν στο εμποριο δια νομου γιατι κανουν πλυση εγκεφαλου στα μυαλα των κοριτσιων και απο εκει καταληγουμε στις προστυχες πουτανες που πιπιλανε πεη αντρων στα 12 τους για να ειναι κουλ και ιν, εκει καταντησαμε τρομαρα μας...Διαμαρτυρονται λεει οι γυναικες για το topless οτι ειναι δικαιωμα τους να βγαινουν γυμνοστηθες, ειναι απιστευτο το ποσο ηλιθια παρερμηνευεται η εννοια "ισοτητα"....Σε λιγο οι γυναικες θα απαιτουν να εχουν τριχες στις μασχαλες τους, τριχωτα ποδια, να παιρνουν αναβολικα για να γινουν νταουλια και θα βγαζουν και κανα χασαπικο μουστακι ετσι για την ισοτητα...Και αντε πες οτι οντως υπαρχει ισοτητα, τοτε γιατι ο αντρας πρεπει να κανει ολα αυτα που ηδη ειπαμε??
    Αλλο και τουτο απο τα 12 φιλε, σε μια αθωα ηλικια υποκυπτουν στις ορμες τους ετσι για σεξουαλικη απελευθερωση, ειμαι κατα και στα δυο φυλα σε αυτο, ουτε ο αντρας θα πρεπει να προχωρησει απο τοσο μικρη ηλικια, οσοι προχωρησαν απο μικροι ειναι βλαμενα ζωα που δεν ξερουν να συγκρατουν τους εαυτους τους, οσο για το τοπλες σε λιγο θα πουν οτι ειναι δικαιωμα τους να γαμιουνται στις παραλιες και θα αποκαλουν κλειστομυαλους τους αλλους, γαμησετα κωλογενια.. Και ΔΕΝ θελουν ισοτητα οι συγκεκριμενες θελουν τον αντρα υπο σαν αντιδραση για την καταπιεση που δεχτηκαν μικρες λες και επρεπε να κυκλοφορουν γυμνες εξω, ευτυχως γνωρησα κοπελες που αποτελουν εξαιρεση ξερεις ποσες? Δυο.. :p

Banned
    Βγάλτε όλη την καφρίλα σας.......έτσι γιατί μπορείτε!

Banned
    ...there can be only one!!!...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλά, ο Τζόνυ Ντεπ είναι λατρεία!
    Αλλά κι αυτός δεν πάει πίσω:

https://www.youtube.com/watch?v=dA_fo8XZO3w
    χαχαχα... αστα, ο ενας γερασε και ο αλλος σουρωσε απο την μπέκρα... ελα να προσγειωθουμε τωρα να παζαρεψουμε τον πρωτο καφε του πρωτου ραντεβου κυκνακι μου

Senior Member
    χαχαχαχα αληθεια??να πληρωσει ο αντρας?τι φαση?προσεξε οταν κανονιζω να βγω λεω,"ε το βραδυ θα βγουμε κερναω ποτο","ε θα βγουμε το βραδυ","που θα εισαι το βραδυ να βρεθουμε?","περνα το βραδυ απο εκεινο το μερος"...και δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω εκτος απο την πρωτη εκδοχη και ας περιμενει οτι θελει!!αυτα τα πληρωνω ακομα και τα ατελειωτα λεφτα να ειχα δεν πληρωνα!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Στο απλο ντυσιμο θα κανεις δυο ωρες ρε θηριο :p ? Το απλο ντυσιμο περιλαμβανει και τακουνι :p ? (πλακιτσα) τον τυπο του λιγουρη αντρα τον κραζω οπως κραζω και μερικες γυναικες τωρα.. Ναι ο αντρας που θελει να σε γνωρισει θα ρωταει πραγματα για σενα, εσυ ομως που θα δεχτεις να βγεις μαζι του δεν θες να τον γνωρισεις κι εσυ? Δεν θα τον ρωτησεις ομως τιποτα! Απο την αρχη ως το τελος θα του διαφημιζεις τον εαυτο σου και θα τον γραφεις γιατι σαρεσει πολυ να μιλας για τον εαυτο σου και να εισαι το κεντρο του ενδιαφεροντος ολων (δεν μιλαω προσωπικα για σενα). Ναι εγω θελω να γινουμε ετσι σε καποια θεματα γιατι πολυ απλα δεν ειμαι Ελληναρας :) και σιγα μην κατσω να πληρωσω στο πρωτο ραντεβου, δυο φορες στην ζωη μου το κανα και το μετανιωσα δεν θα το ξανακανω ποτε και εννοειται οτι θα προτιμησω αυτες που μου κανουν ''τσαμπουκα'' για τον λογαριασμο επειδη αξιζουν πολυ περισσοτερο, επειδη εχουν παραπανω εγγεφαλο ωστε να μην δεχονται τις κλασικες γυναικιες ηλιθιοτητες σε αυτες θα δειξω εκτιμηση στις υπολοιπες καμια απολυτως!
    χαχαχα...σου χει τυχει τετοια περιπτωση και σενα? ... και εμενα σε αντρα !! το απιστευτο ειναι οτι μετα εχουν και την επαρση οτι ... καλα το γκομενακι το χτυπισα και λιωνει για μενα τωρα.
    και ναι φιλε μου 2ωριτσες εγω..και γενικα μεσος ορος 1,30 ωρα... για γυναικες απο 30 και πανω κατηγορια, γιατι το 20χρονο μπουμπουκακι μια χαρα ειναι και διχως σοβατισματα...

Senior Member
    εγω παντως οταν βλεπω αντρα διχως μπλουζα τωρα το καλοκαιρι,
    ή επισης αντρα να κατουραει μερα μεσημερι απλα οπου βρει σε πολυσυχναστο δρομο
    θελω ειλικρινα να τους δολοφονησω!
    Βασικα οκ για να μην υπερβαλω θελω απλα να τους πατησω μια κλοτσια ετσι ζαβλακωμενοι που ειναι συνηθως.
    Γυναικα δεν εχω δει να κατουραει δημοσιως ετσι οπως εχω δει αντρες.
    Δυστυχως βλεπω ηλιθιες μαναδες να βαζουν τα παιδια τους να κατουρανε (ειτε κοριτσακια ειτε αγορακια) σε τερμα κεντρικα μερη, στο κεντρο της πολης γαμωτο!
    δλδ ελεος! μιλαμε εχω δει ουκ ο λιγες φορες στο πιο κεντρικο παρκο της πολης!
    Εκει φταιει η μανα φυσικα.
    Επισης δε ξερω γιατι φετος αυτο το πραγμα με το κατουρημα το εχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.
    Ειμαι γκαντεμω? Αλλα τι ρωταω οι αλλοι ειναι ηλιθιοι. Ζωα λες κ δν εχουν χεστρα στο σπιτι.
    Σαν τα αδεσποτα σκυλια!
    Εξω απο το σ/μ , στο παρκο της πολης, σε οποιο μερος ειτε κεντρικο ειτε οχι θα υπαρχει ενας ηλιθιος.
    Και εν τω μεταξυ δεν εχω κατι με το κατουρημα στη φυση, στο δασος πχ πας να κατασκηνωσεις κ πας να κατουρησεις σε ενα θαμνο οκ..
    αλλα ρε γαμωτο οχι να βγαινω 3 το μεσημερι απτο σ/μ κ να βλεπω τον μπαρμπα να κατουραει στην απεναντι γωνια!
    Και δε κανει κ το κοπο να κρυφτει!! Οχι μωρε ουτε καν σιγα το θεμα, παιδακια μπαινουν στο σ/μ στον απεναντι καδο ενας ηλιθιος κατουραει με το πουλι εξω..
    τι πιο φυσιολογικο!
    Αυτα :) να'ναι καλα το φορουμ που με βοηθαει κ ξεσπαω.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    χαχαχαχα αληθεια??να πληρωσει ο αντρας?τι φαση?προσεξε οταν κανονιζω να βγω λεω,"ε το βραδυ θα βγουμε κερναω ποτο","ε θα βγουμε το βραδυ","που θα εισαι το βραδυ να βρεθουμε?","περνα το βραδυ απο εκεινο το μερος"...και δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω εκτος απο την πρωτη εκδοχη και ας περιμενει οτι θελει!!αυτα τα πληρωνω ακομα και τα ατελειωτα λεφτα να ειχα δεν πληρωνα!
    για το πρωτο ραντεβου μιλαμε ρε αρχηγε...κανε την κινηση και ριχτο στο γυαλο... ενας ρημαδοκαφες ειναι... να ζησουμε και εμεις το παραμυθακι της ιπποτικης σας καρδιας ... δεν θα το κάνεις για το κοριτσακι απο το βιβλιοπωλιο?

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    εγω παντως οταν βλεπω αντρα διχως μπλουζα τωρα το καλοκαιρι,
    ή επισης αντρα να κατουραει μερα μεσημερι απλα οπου βρει σε πολυσυχναστο δρομο
    θελω ειλικρινα να τους δολοφονησω!
    Βασικα οκ για να μην υπερβαλω θελω απλα να τους πατησω μια κλοτσια ετσι ζαβλακωμενοι που ειναι συνηθως.
    Γυναικα δεν εχω δει να κατουραει δημοσιως ετσι οπως εχω δει αντρες.
    Δυστυχως βλεπω ηλιθιες μαναδες να βαζουν τα παιδια τους να κατουρανε (ειτε κοριτσακια ειτε αγορακια) σε τερμα κεντρικα μερη, στο κεντρο της πολης γαμωτο!
    δλδ ελεος! μιλαμε εχω δει ουκ ο λιγες φορες στο πιο κεντρικο παρκο της πολης!
    Εκει φταιει η μανα φυσικα.
    Επισης δε ξερω γιατι φετος αυτο το πραγμα με το κατουρημα το εχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.
    Ειμαι γκαντεμω? Αλλα τι ρωταω οι αλλοι ειναι ηλιθιοι. Ζωα λες κ δν εχουν χεστρα στο σπιτι.
    Σαν τα αδεσποτα σκυλια!
    Εξω απο το σ/μ , στο παρκο της πολης, σε οποιο μερος ειτε κεντρικο ειτε οχι θα υπαρχει ενας ηλιθιος.
    Και εν τω μεταξυ δεν εχω κατι με το κατουρημα στη φυση, στο δασος πχ πας να κατασκηνωσεις κ πας να κατουρησεις σε ενα θαμνο οκ..
    αλλα ρε γαμωτο οχι να βγαινω 3 το μεσημερι απτο σ/μ κ να βλεπω τον μπαρμπα να κατουραει στην απεναντι γωνια!
    Και δε κανει κ το κοπο να κρυφτει!! Οχι μωρε ουτε καν σιγα το θεμα, παιδακια μπαινουν στο σ/μ στον απεναντι καδο ενας ηλιθιος κατουραει με το πουλι εξω..
    τι πιο φυσιολογικο!
    Αυτα :) να'ναι καλα το φορουμ που με βοηθαει κ ξεσπαω.
    χαχαχα gothy εισαι θεα!!! ακομα γελαω... ξεχασες και το σκαλισμα της μυτης στα κοκκινα φαναρια!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    για το πρωτο ραντεβου μιλαμε ρε αρχηγε...κανε την κινηση και ριχτο στο γυαλο... ενας ρημαδοκαφες ειναι... να ζησουμε και εμεις το παραμυθακι της ιπποτικης σας καρδιας ... δεν θα το κάνεις για το κοριτσακι απο το βιβλιοπωλιο?
    οοοοοο το πας αλλιως!!εγω μιλαω για ποτο,βραδυ.ο καφες δεν πιανετε.ποιος θα βγει "πρωτο ραντευου" για καφε.?!δεν ξερω ο καφες ειναι πολυ επικυνδινη κινηση.καλητερα βολτα.το κοριτσακι απο το βιβλιοπωλειο δεν χρειαζοταν ραντεβου,γιατι δουλευει σε βιβλιοπολειο!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast