Θανατικη Ποινη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Banned
    Ισχυ ισχυει, δεν το αρνουμαι, υπαρχουν καμποσες πουτανες αρσενικου φυλλου, στον ιδιο αριθμο με αυτες που ειναι θυληκου, αυτα εγω τα παραδεχομαι και αμα θες να ξερεις δεν σας ισοπεδωσα, ειπα οτι η μεση γυναικα ειναι συνηθως εξυπνοτερη απο τον μεσο αντρα και ωριμαζει πολυ πιο γρήγορα σωματικα και πνευματικά, το βλεπουμε ακομη και στην σχολικη ζωη, εγω δεν τα αρνουμαι αυτα και συγνωμη για το τσουβαλιασμα

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το σημαντικοτερο παραλειψατε τι θα γινει με ολες αυτες τις φοιτητριες σαν αυτη που μαλον στραγγαλισαν οταν αυτοι βγουν εξω? θα πρεπει να κυκλοφορουν με κανενα γοριλα για να αισθανονται ασφαλεις? αυτο ειναι το τραγικοτερο απ ολα να κυκλοφορεις εξω κ να φοβασαι οτι θα σε στραγγαλισουν επειδη σου εκατσε το λαχειο
    δικαιοσυνη=προστασια των αδυναμων.
    αυτο θα επρεπε να ηταν το μεγαλυτερο μελημα της δικαιοσυνης οσοι εχουν πραγματικο αισθημα δικαιου ετσι σκεφτονται.
    αυτοι τωρα οτι κ να τους κανουν αυτες που σταγγαλισαν δε γυριζουν πισω.
    εχεις απολυτο δικιο, σε εναν ιδανικο κοσμο θα επρεπε να αισθανομαστε ολοι ασφαλεις. τωρα οτι και να σου συμβει..σου συνεβη και πάει..ξεχασε το ξεπερασε το ή κατσε σε μια γωνιτσα και βουλωστο..
    υποθετω οτι καπου μεσα μας πρεπει να βρουμε την δυναμη να συνυπάρχουμε με τα τερατα.. να μην μετατραπουμε σε τερατα αλλα να συνυπάρχουμε...να δημιουργουμε την ψευδαισθηση οτι προστατευομαστε και απο εκει και πέρα να ευλογουμε την τυχη μας που ειμαστε ακομα ζωντανοι..
    τις προαλλες συναντησα μια γιαγια ..τοτε που για αλλη μια φορα καιγοταν ο κοσμος ..οπως καθε αυγουστο
    "τι ναι αυτα τα πραγματα? εμεις ζήσαμε πολεμους και δεν τα ειχαμε αυτα.. να πεταει ο αλλος βαρελι με πετρελαιο να καψει τα δεντρακια...που ακουστηκε αυτο??" ακου... η γιαγια που εζησε την γερμανικη κατοχη...ακομα και οι ναζι ειχαν οικολογικη συνειδηση φαινεται... να εχεις περασει ολοκληρο πολεμο και να τρελενεσαι απο αυτα που συμβαινουν σημερα!

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ισχυ ισχυει, δεν το αρνουμαι, υπαρχουν καμποσες πουτανες αρσενικου φυλλου, στον ιδιο αριθμο με αυτες που ειναι θυληκου, αυτα εγω τα παραδεχομαι και αμα θες να ξερεις δεν σας ισοπεδωσα, ειπα οτι η μεση γυναικα ειναι συνηθως εξυπνοτερη απο τον μεσο αντρα και ωριμαζει πολυ πιο γρήγορα σωματικα και πνευματικά, το βλεπουμε ακομη και στην σχολικη ζωη, εγω δεν τα αρνουμαι αυτα και συγνωμη για το τσουβαλιασμα
    και εγω συγνωμη γιατο δικο μου ... ανακωχη?

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και εγω συγνωμη γιατο δικο μου ... ανακωχη?
    σου εσω απαντησει και στο ποστ περι ρατσισμου αν θες ριξε μια ματια..

Banned
    Το εχω δει το ποστ, φοβαμαι οτι εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες, δεν μπορω να σου καταλογισω κατι ούτε θελω πραγματικα να το συνεχισω ολο αυτο, νιωθω χαλια αυτην την στιγμη με οσα εχουν συμβει, νιωθω απαισια, σου ζηταω συγνωμη για οσα ειπα για εσενα ιδιωτικα και δημοσια, χαρακτηριζομαι ηδη με οσα ειπα οχι μονο σε εσενα αλλα γενικα σε διαφορες περιστασεις....

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Το εχω δει το ποστ, φοβαμαι οτι εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες, δεν μπορω να σου καταλογισω κατι ούτε θελω πραγματικα να το συνεχισω ολο αυτο, νιωθω χαλια αυτην την στιγμη με οσα εχουν συμβει, νιωθω απαισια, σου ζηταω συγνωμη για οσα ειπα για εσενα ιδιωτικα και δημοσια, χαρακτηριζομαι ηδη με οσα ειπα οχι μονο σε εσενα αλλα γενικα σε διαφορες περιστασεις....
    να μην νιωθεις χαλια, να νιωθεις ΥΠΕΡΟΧΑ, θελει κοτσια να μιλας ετσι και εσυ μου απεδειξες οτι τα εχεις! και τα κοτσια φιλε μου σημερα ειναι σπανια αρετη ... το ξεχναμε κ δεν το ξανασυζηταμε .

Senior Member
    Ειμαι κατα της θανατικης ποινης , σε οποιαδηποτε περιπτωση , για τον απλο λογο οτι προτιμω τα ισοβια καταναγκαστικα εργα , διοτι ετσι ο ενοχος θα βασανιστει περισσοτερο , παντα υπο τον ορον οτι η ποινη θα εκτελεστει στο επακρον . Αυτο ισχυει στην Αμερικη , εδω ομως , οι νομοι δεν ειναι και τοσο αυστηροι στην πραξη , και μεναν καλο δικηγορο , κανεις φονο και εισαι εξω σε 7-10 χρονια . Αυτο ειναι αδικο .
    Προσωπικα , δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη , ' χανει ' απο παντου . Τωρα θα μου πειτε τι ψαχνω σενα κρατος ανυπαρκτο !!!!

Banned
    Πολύ μεγάλο θέμα....
    Δες αυτή την ταινία (κι όσοι δε την έχουν δει)
    http://www.imdb.com/title/tt0289992/

Page 2 of 2 FirstFirst 12