Results 46 to 49 of 49
Thread: ΣΕ ΔΥΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
-
26-08-2015, 16:18 #46
γεια σου αλεξανδρε πραγματικα πρεπει να εχω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο ακομα μπροστα μου για να νοιωσω καλυτερα απλως καποιος καποια ομοιοπαθης σιγουρα μπορει να μπει μεσα στο μυαλο και το συναισθημα του αλλου απ το χαμο της μανας μου μου πηρε 2 χρονια να συνελθω την αγαπουσα αλλα δεν ηταν πια μεσα στη καθημερινη μου ρουτινα εκτος το διαστημα που ηταν αρρωστη και την προσεχα με το συντροφο τι γινεται ομως??????καθα μερα μαζι παντου μαζι δεν μπορω να κοιταξω πουθενα χωρις να τον δω να τον ψαχνω και αυτο ειναι πολυ βασανιστικο γιατι ξερω οτι δε θα γινει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε
- 26-08-2015, 16:31 #47
υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που οσο κ αν το παλευουν η μαυριλα δε φευγει απο πανω τους αλλα αν καθοντουσαν να σκεφτουν με αυτο το τροπο δηλαδη αφου δε γινεται τιποτα ας κατσω κ στα αυγα μου τωρα καηκαμε.. σε αυτη τη περιπτωση ακομα κ αν δεν υπαρχει λυση συνεχιζεις να το παλευεις να μιλας να μιλας να μιλας ακομα κ αν δε βλεπεις βελτιωση δε σε παιρνει να σωπασεις ακομα κ να το θες πχ τασεις πανικου ειχα εχω κ θα εχω το μονο που καταφερα να κανω ειναι να τους ανακοψω απο πανω μου δεν εφυγαν ποτε απλα σταματησαν να με βγαζουν εκτος ελεγχου.αρα δεν εχει νοημα να λεω δεν εγινετε τιποτα γιατι πολυ απλα τωρα θα ειμουν πολυ χειροτερα αν δε μιλαγα.. πολες φορες αυτο το λεω σε συγγενεις μου κ δε το καταλαβαινουν καν.
26-08-2015, 16:57 #48
γεια σου αλεξανδρε πραγματικα πρεπει να εχω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο ακομα μπροστα μου για να νοιωσω καλυτερα απλως καποιος καποια ομοιοπαθης σιγουρα μπορει να μπει μεσα στο μυαλο και το συναισθημα του αλλου απ το χαμο της μανας μου μου πηρε 2 χρονια να συνελθω την αγαπουσα αλλα δεν ηταν πια μεσα στη καθημερινη μου ρουτινα εκτος το διαστημα που ηταν αρρωστη και την προσεχα με το συντροφο τι γινεται ομως??????καθα μερα μαζι παντου μαζι δεν μπορω να κοιταξω πουθενα χωρις να τον δω να τον ψαχνω και αυτο ειναι πολυ βασανιστικο γιατι ξερω οτι δε θα γινει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε
26-08-2015, 20:11 #49