ΣΕ ΔΥΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    γεια σου αλεξανδρε πραγματικα πρεπει να εχω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο ακομα μπροστα μου για να νοιωσω καλυτερα απλως καποιος καποια ομοιοπαθης σιγουρα μπορει να μπει μεσα στο μυαλο και το συναισθημα του αλλου απ το χαμο της μανας μου μου πηρε 2 χρονια να συνελθω την αγαπουσα αλλα δεν ηταν πια μεσα στη καθημερινη μου ρουτινα εκτος το διαστημα που ηταν αρρωστη και την προσεχα με το συντροφο τι γινεται ομως??????καθα μερα μαζι παντου μαζι δεν μπορω να κοιταξω πουθενα χωρις να τον δω να τον ψαχνω και αυτο ειναι πολυ βασανιστικο γιατι ξερω οτι δε θα γινει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε

Banned
    υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που οσο κ αν το παλευουν η μαυριλα δε φευγει απο πανω τους αλλα αν καθοντουσαν να σκεφτουν με αυτο το τροπο δηλαδη αφου δε γινεται τιποτα ας κατσω κ στα αυγα μου τωρα καηκαμε.. σε αυτη τη περιπτωση ακομα κ αν δεν υπαρχει λυση συνεχιζεις να το παλευεις να μιλας να μιλας να μιλας ακομα κ αν δε βλεπεις βελτιωση δε σε παιρνει να σωπασεις ακομα κ να το θες πχ τασεις πανικου ειχα εχω κ θα εχω το μονο που καταφερα να κανω ειναι να τους ανακοψω απο πανω μου δεν εφυγαν ποτε απλα σταματησαν να με βγαζουν εκτος ελεγχου.αρα δεν εχει νοημα να λεω δεν εγινετε τιποτα γιατι πολυ απλα τωρα θα ειμουν πολυ χειροτερα αν δε μιλαγα.. πολες φορες αυτο το λεω σε συγγενεις μου κ δε το καταλαβαινουν καν.

Senior Member
    γεια σου αλεξανδρε πραγματικα πρεπει να εχω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ δρομο ακομα μπροστα μου για να νοιωσω καλυτερα απλως καποιος καποια ομοιοπαθης σιγουρα μπορει να μπει μεσα στο μυαλο και το συναισθημα του αλλου απ το χαμο της μανας μου μου πηρε 2 χρονια να συνελθω την αγαπουσα αλλα δεν ηταν πια μεσα στη καθημερινη μου ρουτινα εκτος το διαστημα που ηταν αρρωστη και την προσεχα με το συντροφο τι γινεται ομως??????καθα μερα μαζι παντου μαζι δεν μπορω να κοιταξω πουθενα χωρις να τον δω να τον ψαχνω και αυτο ειναι πολυ βασανιστικο γιατι ξερω οτι δε θα γινει ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ειδες που δε καταλαβαινεις τι ενοω? γιατι δεν εχεις ζησει τιποτα απο αυτα που γραφει αν δε μιλαγε θα ταν ακομα χειροτερα απο τωρα αυτο που γραφεις ειναι τελειως ασχετο με το θεμα οταν κατι το χασεις μετα δε μπορεις να σκεφτεις θετικα κ νομιζω οτι καπου το γραφει κ αυτο που λεω οτι αν κατι δε το ζησεις δε το καταλαβαινεις το γραφεις κ εσυ η ιδια οτι εισαι απ εξω απο το θεμα πιο πανω αρα εφοσον εισαι απ εξω ακου τουλαχιστον οσους ειναι μεσα.αρα εσυ λες τωρα αφου δεν ειναι καλυτερα ας το αποτελειωσουμε το θεμα.ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Αρα δε καταλαβαινεις που δε καταλαβαινεις μη κανεις την εξυπνη τουλαχιστον.
    Ρε Αλέξανδρε, ρούφα το αυγό σου που θα μου τη βγεις κιόλας χωρίς λόγο. Εδώ μέσα είμαστε για να υποστηρίζουμε, όχι για να κάνουμε τους έξυπνους, και σε αυτή την περίπτωση ΕΣΥ κάνεις τον έξυπνο.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234