Τοξικη κοινωνια.. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 195
    Banned
    περαστικος ενημερωσα τους γονεις μου και ο πατερας μου τα πηρε στην κρανα.Πηρε τηλεφωνο την μανα της και την εξιβρισε μετα μιλησε και με την φιλη μου της ειπε χιλια δυο πραγματα του στυλ δεν ντρεπεσαι,ασε την κορη μου ησυχη..αλλα και παλι μου εστειλε μυνημα και μου λεει οτι αν το ξανακανεις αυτο θα γινεις ο χαμος..τι πηγες και το ειπες στον πατερα σου;αλλα εδειξα το μυνημα στον πατερα μου και μου ειπε να την γραψω και να την κανω μπλοκ
    66psy αυτο νομιζουν :( χτες μαλιστα η μια προχωρησε με τον 25χρονο
    fenia99 του το ειπα και πηγε και της μιλησε

Senior Member
    Καλα ρε λια μιλησε ο πατερας σου και συνεχισε το ιδιο βιολι?αα καλα το χασαμε το τρενο...καλα σου ειπε ο πατερας σου,καντην μπλοκ να ηρεμισεις,αν ειναι δυνατον με το τσολι την φιλη σου..επισης αρχισε να αποφευγεις και την αλλη που προχωρησε με τον 25χρονο γιατι πολυ πιθανον να κανει τα ιδια...τι φιλες ειναι αυτες κουκλα μου?πες στην φιλη σου που προχωρησε να παει και με 40αρη δεν υπαρχει προβλημα...σοδομα και γομορα!

Banned
    fenia99 ναι δυστυχως.Πριν λιγο η αλλη φιλη μου μου εστειλε μυνημα και μου λεει τα εξης καλα ρε πας καλα;γιατι τα ειπες στον πατερα σου;καλα θα δεις τι εχει να γινει αυριο.Τα εδειξα στον πατερα μου και την εβρισε.Μετα μου εστειλε μυνημα στο κινητο και μου λεει τον σεπτεμβρη θα γινει ο χαμος θα σε κανουμε ρεζιλι και το εννοω

Senior Member
    ναι καλα προσεχε μην σου κλασουν κανα φρυδι...ρε αυτες δεν πανε καλα..ειπαμε εχω δει συνομηλικες να κανουν σεξ απο τωρα αλλα τετοιο χαλι πρωτη φορα βλεπω ρε συ..ακους εκει σε απειλουν παλι και μετα την παρεμβαση του πατερα σου..ειμαι σιγουρη οτι οι γονεις τους πολυ απλα δεν νοιαζονται ή εκαναν τα ιδια πραγματα για αυτο εγιναν ετσι και αυτες..προσοχη δημοσιος κινδυνος

Banned
    fenia99 τι να πω δεν ξερω.Εχω αρχισει και φοβαμαι πολυ.Και αν πραγματι πουνε βλακειες τι θα γινει;πως θα με αντιμετωπιζουν οι αλλοι;

Senior Member
    ακου να δεις.....αστες τι προκειται να πουνε για εσενα?και να σε πουνε κομπλεξικια και να σε κοροιδευουν γραψτες στην τελικη...η ιστορια σου παντως λια μου θυμισε ενα επεισοδιο της 10ης εντολης με μια κοπελα που πηγε διακοπες με την φιλη της και κατι αγορια(ηταν 18),της ειπε οτι ειναι παρθενα και η φιλη της εβαλε τα γελια και την κοροιδευε με τους αλλους..στο τελος ο ενας την βιασε και αυτη τους σκοτωσε ολους..αρκετα ακραιο δεν λεω :p αλλα η αρχη της ιστοριας ισως σου μοιαζει :p https://www.youtube.com/watch?v=I2fIQB7z8-w

Banned
    Πριν 1 ωρα η αλλη φιλη μου εκανε ομαδικη με τον 20χρονο και μου εγραψε λοιπον αυριο το βραδυ θα ερθουμε εγω με τον ταδε(ο 20χρονος) και θα σε παρουμε απο το σπιτι.Μετα θα φυγω και ο 20χρονος θα σε κανει να περασεις μια αξεχαστη νυχτα.Μην ανησυχεις θα παρει προφυλαξεις,ηρεμησε.ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.Τα εδειξα στο μπαμπα μου και πηρε τηλεφωνο και εβρισε τη μανα της.Και η μανα της αντι να δειξει κατανοηση ειπε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ.ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΚ;ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ;

Senior Member
    Συγνωμη λια αλλα μου φενετε οτι μας τρολλαρεις.αμα δεν μας τρολαρεις να ξερεις οτι στο τελος αυτες θα βγουνε χαμενες.οσο για τους 20ριδες ειναι τοσο πουθεναδες που ολοι οι υπολιποι θα γελανε μαζι τους.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    legalize αυτο ειχα πιο πριν :p κατι μου βρωμαει σε αυτην την ιστορια :p

Banned
    οχι δεν τρολλαρω.Ο πατερας μου σκεφτεσαι να παει στην αστυνομια,να κανει μια μυνηση.Γινεται;Γνωριζετε κατι εσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lia27 View Post
    οχι δεν τρολλαρω.Ο πατερας μου σκεφτεσαι να παει στην αστυνομια,να κανει μια μυνηση.Γινεται;Γνωριζετε κατι εσεις;
    να ρωτησει δικηγορο πρωτα γιατι αν ρωτησει το μπατσο αστο.. οτι να'ναι θα του πει.
    δε γνωριζω καποια τετοια μηνυση,
    εκτος αν στη πεσει ο αλλος με το ζορι κ κανει κ τπτ παραπανω, τοτε κανεις σε αυτον μηνυση για σεξουαλ. παρενοχλ.
    στη φιλη σου συγκεκριμενα δε νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι.

εμενα παντως το στορυ μου θυμιζει "δελφινοκατασταση" :P you know what i mean.

Senior Member
    βασικα μολις σκεφτηκα
    καντης μηνυση για ασφαλιστικα μετρα.
    ειναι δυσκολο να το δεχθουν κ θελουν αποδεικτικα στοιχεια.
    μαρτυρες (γονεις) , μηνυματα, αν εχετε κ καμια καμερα στο σπιτι (ολα μετρανε)
    αυτα :)
    απλα κρατα τα παντα απο αποδεικτικα στοιχεια κ ισως κατι γινεται, ποτε δε ξερεις.

Senior Member
    εγω την γκοθλυ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΒΡΙΛ ΛΑΒΙΝ ΚΙ ΕΞΗΓΩhttps://www.youtube.com/watch?v=VQXfexNVPSs
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    gothly ευχαριστω.Ο πατερας μου θα παει αυριο σε δικηγορο,ελπιζω να καταφερει κατι γιατι αλλιως δεν ξερω τι μπορει να γινει

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast