Τοξικη κοινωνια.. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 195
    Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Περαστικε αγορινα μουξεκινησα να γραφω κειμενο για να σου απαντησω αλλα σε λυπιθηκα μεσα απο αυτο το κειμενο που εγραψες τοσο που ειπα αστο καλυτερα,μονο αυτο εχω να πω.

Νομιζω οτι η ιδεα μου ειναι πραγματικα προχωρημενη και θα βοηισει πραγματικα την κοινωνια μας...Κοροιδευε οσο θελεις, ξερεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Νομιζω οτι η ιδεα μου ειναι πραγματικα προχωρημενη και θα βοηισει πραγματικα την κοινωνια μας...Κοροιδευε οσο θελεις, ξερεις..
    Για να στο πω απλα και ωραια,πολυ απλα,παρα πολυ απλα.το αναγκασεις κοσμο να συμορφωθει με τετοιο τροπο,πονταρεις στο φοβο,σωστο πολυ σωστο και εγω το εχω κανει αλλα αμα δοκιμασεις τον αντιθετο τροπο θα καταλαβεις ποσο μεγαλη φλωρια ειναι.εχεις πιασει ποτε ενα παιδακι και να προσπαθεις να τον κανεις να ακολουθησει καποια απλα πραγματα,να το πισεις με σωστο τροπο?κανενας που προτιμαει τον προηγουμενο τροπο δεν το κανει γιατι ειναι αχρηστος,ασχετος,ανιδεος,βl aκας,καραγκιοζης,και αλλα πολλα.αντι να προσπαθησεις να αλλαξεις την κατασταση μεσα απο την παιδεια σε ολους τους τομεις μου λες αυτα τα αισχρα,οοοοοκ
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Εγω εχω καλυτερη λυση και πιο ευκολη.
    Σας κοβουμε το πουτσο απτη ριζα να τελειωνει το θεμα.
    Ας το κανουμε κ παραδοση. Βασικα να το νομιμοποιησουμε ετσι θα γλιτωσουμε απο τις εκτρωσεις. :)
    Ευκολο και σαν πραξη.
    Τι θελει.. ενα μαχαιρι κ λιγο οινοπνευμα.
    Βασικα κ χωρις οινοπνευμα γιατι, ελα τωρα τι αντρες ειστε αν δε πονεσετε κ λιγο ετσι λεει κ η κοινωνια.

Senior Member
    ο περαστικος σε λαθος χωρα γεννηθηκε.
    νεος εισαι ακομα προλαβαινεις να πας αφρικη.
    ριξε κανα μαυρισμα κ τρεχα
    μια χαρα κρατα η παραδοση της κλειτοριδεκτομης κ οχι μονο.
    α ναι μεν ειναι παρανομη πλεον αλλα φυσικα η παραδοση δεν εχει φυγει κι ας το κανουν παρανομα :)

Senior Member
    Αααα και περαστικε δεν το λεω επιθετικα ουτε για σενα,αλλα το λεω γενικα για οσο κοσμο μπορει να πιστευει τετοια πραγματα,οτι καθε φορα που μπορει να πετυχω τετοιο ανθρωπο να λεει τετοια πραγματα να ευχετε να μην εβγενε απο την λακουβα του.

Banned
    Εγω παιδια πιστευω οτι λετε μαλακιες, για ποια παιδεια μου μιλατε?? Η ελλαδα δεν εχει παιδεια και οι περισσοτερες χωρες στον κοσμο δεν εχουν παιδεια, λιγες κανουν την διαφορα...Σαμπως δεν μαθαινουμε στα σχολεια οτι το καπνισμα κανει κακο στην υγεια, οτι το αλκοολ μπορει να προξενησει κυρωση του ηπατος, οτι τα ναρκωτικα καταστρεφουν κλπ, αλλαζει τιποτα?? ΟΧΙ!:! Το ιδιο και με τις εκτρωσεις...

Senior Member
    Εγω παιδια πιστευω οτι λετε μαλακιες, για ποια παιδεια μου μιλατε?? Η ελλαδα δεν εχει παιδεια και οι περισσοτερες χωρες στον κοσμο δεν εχουν παιδεια, λιγες κανουν την διαφορα...Σαμπως δεν μαθαινουμε στα σχολεια οτι το καπνισμα κανει κακο στην υγεια, οτι το αλκοολ μπορει να προξενησει κυρωση του ηπατος, οτι τα ναρκωτικα καταστρεφουν κλπ, αλλαζει τιποτα?? ΟΧΙ!:! Το ιδιο και με τις εκτρωσεις...
    τι ανησυχεις μη δε συνεχιστει το ειδος μας?
    μμ...
    ναι εχεις δικιο το ειδος μας εχει κανει τοσα καλα υπεροχα πραγματα σε αυτον τον πλανητη..:rolleyes:

Banned
    Κανεις λαθος elis ειπα και για τους αντρες και μαλιστα παρα πολλα και χειροτερα απο τις γυναικες
    ναι νομιζεις οτι δε φαινετε με τι τα εχεις συνεχεια μονο μια λεξη να ακουσεις κ θα κανεις σα να σου πατησανε το καλο.

Banned
    Γεια ξανα,εγινε λιγο ο χαμος πριν λιγο για αυτο δεν ημουν μεσα.Η φιλη μου με πηρε τηλεφωνο πριν περιπου μιση ωρα και μου λεει ελα κατω να σου πω κατι.Κατεβαινω κατω και βλεπω αυτον τον 20χρονο που μου ελεγε στο τηλεφωνο και με το που ανοιξα την πορτα αυτη εφυγε και εμεινα εγω με αυτον.Εκλεισα την πορτα στα μουτρα και ακουσα να λεει αυτος μα καλα η φιλη σου μου ειπε οτι θελεις να προχωρησουμε και οτι το θες πολυ γιατι τωρα μου κλεινεις την πορτα;τελος παντων βγηκα και του εξηγησα και ευτυχως καταλαβε και εφυγε.Δηλαδη τωρα θα μου κουβαλαει και γκομενο στο σπιτι μου;

Banned
    Είδατε είδατε?????? Ο περαστικος γατακια ειναι ετη φωτος μπροστα και εχει πολυ ζωηρο τροπο σκεψης και αςπαρεξηγηται καμια φορα...Ειδατε που σας ελεγα οτι η ανηθικοτητα εχει φτασει στο απροχωρητο?? Αντε πες οτι η φιλη σου ειναι βλαμενη και στον κυβαλησε σπιτι, ο 20χρονος τι ΣΚΑΤΑ ηθελε να κανει με εσενα που εισαι 15??

Banned
    Που σας αρεσει να ακουτε καθε χρονο οτι γινονται 300.000 εκτρωσεις στην χωρα μας και μολις ειπα την ιδεα μου που θα τα ελυνε ολα αυτα κατευθειαν θιχτηκατε....

Banned
    περαστικος δεν ξερω :( φοβηθηκα πολυ οτι θα μου κανει κακο αλλα ευτυχως του εξηγησα και εφυγε.Η φιλη μου του ειπε και καλα οτι ειμαι 17,τουλαχιστον ετσι μου ειπε αυτος.Εστειλα μυνημα στην φιλη μου και θελω να δω τι θα μου απαντησει.

Senior Member
    Που σας αρεσει να ακουτε καθε χρονο οτι γινονται 300.000 εκτρωσεις στην χωρα μας και μολις ειπα την ιδεα μου που θα τα ελυνε ολα αυτα κατευθειαν θιχτηκατε....
    δε θιχτηκαμε, αντιπροτειναμε καλυτερη κ πιο ευκολη :)

Senior Member
    Kαι λες αντι να τους μαθουμε να χρησιμοποιουν προφυλακτικα καλητερα να......

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast