Results 16 to 26 of 26
-
30-08-2015, 10:11 #16
Αγαπητη psy , οι ' διαταραχες διαθεσης ' η οι ' ψυχικες διαταραχες ' γινονται συχνα αντικειμενο κουτσομπολιου , δεν ειναι ακριβως σαν την μυωπια . Αν με ρωταει καποιος , πως και δεν βγαινω , κατι πρεπει ναπαντησω , και προτιμω την αληθεια , και οταν την λεω , σαν να λεω το φυσιολογικοτερο πραμα του κοσμου , και ο αλλος αισθανεται ανετα , και σου ανοιγεται και αυτος ( οχι παντα ) . Αλλωστε η εμφανιση μου , δεν μαρτυραει οτι κατι εχω , δεν ειμαι ' μουρτζουφλης ' δλδ . Τωρα οτι γινεται σουσουρο απο πισω μου , δεν μενδιαφερει διολου , αισθανομαι καλα με τον εαυτο μου .
- 30-08-2015, 13:33 #17
Mαγκ οσες φορες ετυχε η συζητηση να παει σε τετοια θεματα με διαφορα ατομα που ετυχε να συζηταω κι οχι για μενα, ποτε κανεις δεν "κουτσουμπολευε".
δεν εχει τυχει ποτε να ακουσω με υφος κουτσομπουλιου απο τα κοντινα μου ατομα να συζητανε ποτε για τετοια θεματα.
αντιθετα, ή το υφος σοβαρευε ή το ελεγαν σαν κατι απλο και το συζητουσαν για λιγο, γιατι συνηθως κανεις δεν ηθελε να επακταθει σαν απο αμηχανια, η σεβασμο, δεν ξερω πιο απο τα δυο.
τωρα διαφοροι τριτοι δεν ξερω τι κανουν και χεστηκα κιολας.
εξαλλου τα ατομα που αρεσκονται στο κουτσομπολιο ειναι παντοτε τα πιο ανασφαλη της υποθεσης, απλως χρησιμοποιουν τα προβληματα των αλλων σαν αμυνα για τα δικα τους. αυτοι ειναι χαμενοι της υποθεσης και γενικως τετοια ατομα δεν αξιζουν καν να ασχοληθεις. στα τσακιδια :)And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
30-08-2015, 14:05 #18
εγω προσωπικα το εχω δει να γινετε σουρσουρο και κουτσομπολιο,οχι για μενα για αλλα προσωπα ακομα και οταν το παιζουν ανετοι πάντα υπάρχει καπου εκει κρυμμενη η προκαταληψη, σιγουρα οχι στον βαθμο που ηταν στον παρελθον...αλλα το νιωθεις ακομα...δεν ξερω ...ισως ειναι ιδεα μου.... τα περισσοτερα ατομα που ξερω ειναι ανασφαλη και δεν αξιζουν να ασχοληθεις... λιγους ανθρωπους εχω συναντησει που αξιζει να ασχοληθω..
30-08-2015, 14:58 #19
Χαιρετε, για εμενα η ασθενεια αποτελεσε καλη αφορμη για να δω ποιοι ειναι πραγματικα κοντα μου. Οχι για να με λυπηθουν και να μου κανουν τα χατηρια κτλ. Ειδα πως ενω εξηγησα σε μια φιλη την δυσκολη ψυχικη κατασταση ισα ισα που μου εκανε και ψυχολογικο πολεμο οταν της δωθηκε η αφορμη. Οσον αφορα τις νεες σχεσεις εξηγω οταν νιωθω πως μπορω να ανοιχτω οτι ειμαι ανθρωπος με ιδιαιτεροτητες. Εχω επισημανει οτι ολοι μου λενε -χαλαρα, μην αγχωνεσαι και τα λοιπα αλλά δεν το βλεπω ως κριτικη αλλα ως διαθεση να με καλμαρουν. Δεν λεω ανοιχτα πως ειμαι σε αγωγη οπου να ναι. Εν μερει με εχει κανει ακομη πιο επιλεκτικοτερη απο οσο ημουν και πριν την διαγνωση. Απο την αλλη ομως συναναστρεφομαι με πιο ευαισθητοποιημενα ατομα στη διαφορετικοτητα. Οταν αφορα καθαρα επαγγελματικο περιγυρο απλα θα πω δεν κοιμηθηκα καλα ή εχω ενοχλησεις. Αυτο δεν τρομαζει τους ανθρωπους...περα απο οτι σου κολλανε τη ταμπελα του παραπονιαρη... ! Τωρα τελευταια διακρινω πιο συχνα κοπελες με τα ιδια συμπτωματα αγχους οποτε καταλαβαινω πως πολλοι βασανιζονται αλλα και αυτοι προσπαθουν πολυυυ να το κρυψουν.
30-08-2015, 15:16 #20
Psy , δεν θα μαθεις ποτε το τι λεγεται η απλως σκεφτονται οι αλλοι για σενα . Εδω οι ιδιοι οι γονεις μου δεν δειχνουν κατανοηση . Ουτε η αδελφη μου .
Οποτε , συμφωνω , δεν δινεις πενταρα για το τι λεγεται , και σκεφτοναι οι αλλοι για σενα .
Εννοειται παντα υπαρχουν εξαιρεσεις , απλως για να επιβεβαιωνουν τον κανονα . Δεν ειπα να μην κανεις παρεα με ανθρωπους της εμπιστοσυνης σου .
30-08-2015, 17:13 #21
πως φτανεις στο επιπεδο να μην σε νοιάζει η άποψη καθόλου; Με το να το λες και να μην σε νοιάζει ήδη; Ρωτάω, διότι είναι διαφορετικό να είσαι από τη φύση σου έτσι και διαφορετικό να θες να γίνεις έτσι Macgyver
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
30-08-2015, 20:37 #22
παρατηρεις τα κινητρα... την συμπεριφορα γενικα. η κριτικη λέει ο θειος οσκαρ ειναι μια μορφη αυτοβιογραφίας. παρατηρεις και ακους...πραγματικα ακους...μετα φιλτραρεις τι απο αυτα αφορουν εσενα και τι τους ιδιους που προβαλλουν σε εσενα. συνηθως πολυ λιγοτερα απο οσα θα περιμενε κανεις σε αφορουν.
και ετσι σιγα σιγα αυτο γινεται και πιο γρηγορα...σε εμενα σχεδον αυτοματα πλέον. ντιλιτ! οι καταθλιπτικοι ειμαστε λίγο εγωιστες..μπορει να εχουμε του κοσμου τα θεματα μεσα στο κεφαλι μας, αλλα οταν καποιος προσπαθησει να μας πληγωσει ή να μας βλαψει ... τρωει ντιλιτ και απλα δεν υπάρχει. .. δεν υπάρχει χωρος για αλλα. θα το ξεχασω .
η σημασια που εδινα παλιοτερα εχει εξαφανιστει... το μονο που εχει σημασια πια ειμαι εγω και το τερας μου
30-08-2015, 20:45 #23
ΕΓΩ ΕΦΤΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-08-2015, 14:00 #24
νομιζω πως ειναι και θεμα αυτοεκτιμησης.
ατομα με ισχυρη αυτοεκτιμηση δεν νοιαζονται και πολυ για το τι θα πουν οι αλλοι, γιατι τα εχουν απο μονοι τους καλα με τον εαυτο τους.
σε κανενα δεν αρεσει να ακουει αρνητικα λογια για την παρτη του. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
απλως μερικοι δεν δινουν μεγαλη σημασια, ενω αλλοι μπορει να κατσουν να σκασουν για ενα σχολια που ειπα η ταδε καργια ή ο ταδε παπαρας.
για μενα αυτο ειναι ασκοπο και ποτε δεν εκατσα να σχοληθω με ατομα που με εκριναν αρνητικα για τον αλφα ή βητα λογο . δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους και δεν γινεται να σε συμπαθουν οι παντες. γιατι λοιπον να καθεσαι να σκας?
δινεις την δεουσα σημασια στα ατομα που σε νοιαζουν και σε νοιαζονται και ολοι τριτοι ας πανε να πνιγουν! ποιος χεστηκε?
εξαλλου ατομα που ειναι με το σχολιο στο στομα συχνα ειναι και πολυ ανασφαλη, κενα. Ασχολουνται με τις ζωες των αλλων γιατι η δικη τους μαλλον δεν εχεις ενδιαφερον.And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
01-09-2015, 13:11 #25
ΙΔΨ λέει η διάγνωση.
1 μήνα πριν ολοκληρώσω τις συνεδρίες στην ψυχοθεραπεύτρια πάω και αγοράζω αυτή την μπλούζα, τώρα για το καλοκαιράκι.
http://www.ebay.com/itm/Spearfishing...item43c914b279
Ερχεται η μπλούζα, σκάω στο γραφείο της.
Κανένα σχόλιο για 10 λεπτά. Την ρωτάω. Την μπλούζα την είδες?
Την είδα. Πώς πάει το τέστ? πως αισθάνεσαι?
Καλά της λέω. Εϊναι βέβαια λίγο παράξενα γιατι η στάμπα (το μήνυμα μου αναγράφεται) ειναι και μπροστά οπότε μπορώ να τσεκάρω ύφος των ανθρώπων.
Δεν ειμαι εντελώς κουλ αλλά θέλω να το παλέψω να δω πως θα βγεί.
Καλά μου λέει, σε κάθε περίπτωση κλαιν μαιν, δύσκολο να ξέρουν τι ειναι αυτό το μήνυμα έτσι κι αλλιώς.
Επίσης μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε (ακόμα και να ξέρει κανείς τι σημαίνει). Επίσης υπάρχει και το 'spearfishing' κάπου εκει μέσα και κάνει τα
πράγματα πιο περίπλοκα ή πιο.... απλά.
Το θέμα ειναι πως αισθάνεσαι...
Κάτι τέτοιο συμβαίνει νομίζω και γενικότερα πέρα απο μπλούζες, μηνύματα, αποκαλύψεις και απομυθοποιήσεις.
Συνδέοντας το λοιπόν με τον τίτλο του thread, θα έλεγα πως ανάλογα με το πώς νιώθει κανείς ας μιλήσει ή ας μη μιλήσει αρκεί σε κάθε περίπτωση να μην καταπιεστεί.
Ειναι αλήθεια πως λίγοι έως ελάχιστοι άνθρωποι καταλαβαίνουν. Κάπου καλό ειναι να γίνονται και επιλογές το σε ποιούς να μιλάμε.
Τώρα πριν λίγες μέρες φοράω ξανά τη μπλούζα και πάω σε νυχτερινό μπαρ.
Σε κάποια φάση μέσα στη δυνατή μουσική και το ποτό ανα χείρας, με ρωτάει μια κοπέλα που γνώριζα εκείνες τις μέρες.
Τι ειναι αυτό που γράφει η μπλούζα σου (ημουν βέβαιος οτι ήξερε καλά αγγλικα αλλά οχι και τόσο για ψυχο-όρους).
Παίρνω ενα παράξενο χαμογελαστό ύφος σαν να επιδίωκα να καρφωθώ αλλά με χιουμοριστικό στοιχείο μέσα
και της λέω, ''γράφει οτι έχω εμμονές με το ψάρεμα''. Και εκεί βάζει δυνατά τα γέλια. Με έκανε να νιώσω πολύ καλά και έβαλα και γω τα γέλια.
μετα με ρώτησε, και τι ψαρεύεις? και της απάντησα, οτι βλέπεις στη μπλούζα.
Anyway το σκηνικό έκλεισε.
Η αλήθεια μου ειναι οτι τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα.
Γούσταρα που έγινε αυτός ο διάλογος με τα χαβαλέ, αλλά ένιωσα και κάτι που δε μου άρεσε.
Μια σκοτεινή σκέψη και ενας ενδοιασμός του ΙΣΩΣ και να ξενέρωσε.
.....
Εν κατακλείδι... δεν ξέρω αν θα τη φορέσω ξανά, αλλά αν το κάνω, πιο πρίν θα ήθελα να σιγουρευτώ οτι η φόδρα της που με συνεπήρε
ή τα φανταχτερά της χρώματα ήταν ο λόγος που τη φόρεσα και οχι το να αποδείξω κάτι.
01-09-2015, 14:20 #26
Αυτο , psy , ισυει για την υπαρξη αυτοεκτιμημης . Αλλα αν το αρνητικο σχολιο εχει καποια βαση , και δεν ειναι καθαρη κακια η αγνοια , γιατι να μην το ακουσω ? θα με βοηθησει να βελτιωσω καποιο μελανο σημειο του εαυτου μου . Ο γιατρος μου , εχει μονιμη εντολη να μου λεει τα στραβα μου . Τα επεξεργαζομαι αργοτερα , και εξεταζω την ορθοτητα των αποψεων του , και αναλογως τα λαμβανω υποψη η τα αγνοω , δεν θα παω να τσακωθω με τον γιατρο !!!