πως θελουν οι αντρες τις γυναικες και πως οι γυναικες τους αντρες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    re arntaben τι "γυναικιες"??
    το σκοτωσες!
    αλλαξε το!
    χαχαχαχαχχαχαχα... ρε σας αγαπωωωω

Να είναι "του αναστήματος σου" (δλδ σωματικά, ψυχικά, μορφωτικά και κοινωνικοικονομικού στάτους). Ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω, επειδή τότε θα έχεις προβλήματα.

Ο άντρας όταν απορρίπτει απλά απομακρύνεται, εξαφανίζεται από προσώπου γης ενώ η γυναίκα διωχνει με πολύ κολακευτηκά λόγια. Συνηθως.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    re arntaben τι "γυναικιες"??
    το σκοτωσες!
    αλλαξε το!
    χαχαχαχααχχα απο το στομα μου το πηρες. και 2 φορες μαλιστα:P
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Εσενα γιανναρε πως σε απορριπτουν συνηθως οι γκομενες??
    Ρωταω δηλαδη γιατι λογικα θα πρεπει να εχεις μια Α εμπειρια επανω σε αυτο το θεμα, κανω λαθος??

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Να είναι "του αναστήματος σου" (δλδ σωματικά, ψυχικά, μορφωτικά και κοινωνικοικονομικού στάτους). Ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω, επειδή τότε θα έχεις προβλήματα.

Ο άντρας όταν απορρίπτει απλά απομακρύνεται, εξαφανίζεται από προσώπου γης ενώ η γυναίκα διωχνει με πολύ κολακευτηκά λόγια. Συνηθως.

Συμφωνω και στα δυο , Γιαννη , για τις γυναικες εχω μια αντιρρηση , μια που μουφυγε , δεν μουπε τιποτα , ουτε και ρωτησα ποτε το γιατι . Πιστευω οτι η απομακρυνση ειναι ο καλυτερος τροπος . Τι να εξηγεις τωρα , αμα ο αλλος αρχιζει και απομακρυνεται , το καταλαβαινεις και μονος οτι τελειωσε , δεν χρειαζονται εξηγησεις .
    Να προσθεσω οτι σε μερικα πραματα που γραφει η μαριποζα , εχει δικιο . Οπως τι μενδιαφερει εμενα αν η αλλη εχει μορφωση ? συννενοουμεθα ? τελειωσε . Οπως και τα οικονομικα της , αν δεν συμβαδιζουν με τα δικα μου , μου κανει το ιδιο . Αλλα απαιτω να εχει κοινωνικη καλλιεργεια ,
    εξ ισου αυτοπεποιθηση με την δικη μου , και αυτοπεποιθηση στην γυναικα , προυποθετει καλη εμφανιση ( και στον αντρα , αλλα σε μικροτερο βαθμο ) , και για να μην πολυλογω , τα ομωνυμα ελκονται . Αυτη η θεωρια , ο ενας να συμπληρωνει τον αλλον , ειναι ΑΚΥΡΗ . Αμα εγω , λεμε , ειμαι δυναμικος , θελω μια εξ ισου περιπου δυναμικη , αμα εχω αυτοπεποιθηση , θελω και η αλλη να εχει κ.ο.κ.
    Last edited by Macgyver; 28-08-2015 at 14:17.

Banned

Με τη 2η πρόταση συμφωνώ, συνήθως έτσι κάνουμε. Αλλά αυτό το "του αναστήματός σου" δεν το πολυκαταλαβαίνω Γιάννη. Τί πάει να πει "του αναστήματός σου"......?

Τα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων γενικότερα (όχι μόνο τα γκομενικής κατηγορίας) ξεκινάνε από τα κόμπλεξ κ τα απωθημένα που έχει ο καθένας κ όχι από τις διαφορές αυτές καθ'αυτές. Στο κάτω- κάτω, τον άλλον τον καταλαβαίνεις με την καρδιά κ όχι με το μυαλό. Μπορεί ανάμεσα σε 2 ανθρώπους να μεσολαβεί χάος εμφανισιακό, μορφωτικό, κοινωνικό, οικονομικό, u name it, κ αυτοί οι άνθρωποι να τα βρίσκουν τόσο καλά μεταξύ τους, όσο τίποτα στον κόσμο, γιατί πολύ απλά μοιράζονται κοινές αξίες, σέβονται κ εκτιμούν ο 1 τον άλλο, κ έχουν τις ίδιες ή μη ασύμβατες μεταξύ τους προτεραιότητες κ οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς. Μπορεί 2 άνθρωποι να είναι ο 1 χειρούργος καρδιολόγος κ ο άλλος να δουλεύει στα χωράφια κ να είναι 3σευτυχισμένοι, μπορεί να είναι κ οι 2 χειρούργοι καρδιολόγοι κ να πρόκειται για 1 ανιαρό κ στεγνό γάμο- σύμβαση. Άλλο αν βγει στην 1η περίπτωση προς τα έξω (είτε το προκαλέσει ο άλλος είτε όχι) το κομπλεξάκι της αμορφωσιάς ή του επαγγέλματος με χαμηλότερο κοινωνικοοικονομικό status. Αυτά είναι στεγανά κ αντιλήψεις που τις έχει πλάσει κ παγιώσει η κοινωνία. Κ ακριβώς επειδή θεωρείται πιο αποδεκτό το να είναι η γυναίκα η λιγότερο μορφωμένη ή να βγάζει λιγότερα λεφτά, βλέπεις συνήθως να μην υπάρχουν προβλήματα (τυπικά τουλάχιστον.......) σε γάμους όπου η γυναίκα παντρεύεται κάποιον πολύ ανώτερό της οικονομικά κ κοινωνικά, ενώ οι πιθανότητες να παρουσιαστεί πρόβλημα στις σχέσεις 1 ζευγαριού όπου η γυναίκα έχει υψηλότερες αποδοχές ή είναι πιο μορφωμένη ή είναι από πολύ high society οικογένεια είναι πολύ πολύ περισσότερες. Κ στις 2 περιπτώσεις υπάρχει "διαφορά αναστήματος", όμως στη 2η περίπτωση τα κόμπλεξ κατωτερότητας είναι συνήθως πιο αυξημένα, γιατί η εικόνα που έχει δημιουργήσει η κοινωνία είναι άλλη.
    Αλλά κ του "αναστήματός σου" να είναι κάποιος/α, αυτό εξασφαλίζει την ευτυχία.......? Ίσως κ αυτό στην καλύτερη πάλι, να μειώνει στατιστικά λίγο τις πιθανότητες συγκρούσεων, εάν κ πάλι υπάρχει ήδη 1 κοινό υπόβαθρο επιδιώξεων κ προτεραιοτήτων. Στην πραγματικότητα παίζουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες ρόλο στο ταίριασμα 2 ανθρώπων, από το συμβατό της ιδιοσυγκρασίας μέχρι τη φάση που διανύει ο καθένας.

Χώρια που το "ανάστημα" μπορεί έστω κ κατά προσέγγιση να εκτιμηθεί αντικειμενικά, όμως το πώς βλέπει ο καθένας τον εαυτό του κ το ποιά ιδέα έχει για το ποιός/ά είναι σηκώνει πολλήηηηηηηηη κουβέντα....... Δηλ. εγώ μπορεί να πιστεύω για εμένα πως είμαι η Ζιζέλ με τον τέλειο χαρακτήρα, αυτό σημαίνει ότι είμαι κιόλας ή πρόκειται ποτέ να γίνω.......? Τονίζω πολύ αυτήν την παράμετρο της αυτοπεποίθησης κ της ρεαλιστικής εικόνας του εαυτού, γιατί έχω δει πάρα πολλά μηδενικά να έχουν μια απείρως κολακευτική εικόνα για τον εαυτό τους, που από την πραγματικότητα απέχει έτη φωτός, κ δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την κουκλάρα με τα 1000 προτερήματα ή το θεό που θα τους παρέχει τα πάντα, αλλά κ περιπτώσεις ατόμων με χαμηλή αυτοπεποίθηση κ αδικαιολόγητα αρνητική εικόνα για τον εαυτό τους, που τον πήχυ των επιδιώξεών τους τον έχουν πάει πάρα πολύ κάτω κ είναι κρίμα.

Senior Member
    δεν ισχυει
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    ο καθε αντρας και γυναικα εχει διαφορετικες προτιμησεις ομως γενικα οι αντρες θελουν οι γυναικες να ειναι ομορφες ευγενικες καθαρες,ενω οι γυναικες εκτος απο τα προηγουμενα, θελουν οι αντρες να εχουν αυτοπεποιθηση
    μονιμη δουλεια που να συντηρει μια οικογενεια,αρκετο υψος, συνηθως περισσοτερο απο τις ιδιες.

ειδικα στο θεμα τι δουλειας και της αυτοπεποιθησης οι γυναικες ειναι πολυ σκληρες συχνα ενας αντρας δεν βρισκει γυναικα για μονιμη σχεση, γιατι ειναι ανεργος κατι τετοιο ομως δεν γινεται ποτε με μια ανεργη γυναικα.
    πολλες φορες πεφτουν ακυρα απο την πρωτη στιγμη μονο και μονο για το υψος και ας μην το παραδεχονραι ανοιχτα οι γυναικες

Banned
    Εγώ θέλω έναν δεινόσαυρο αντί για γυναίκα πειράζει;

Senior Member
    Tελικα ποσο μετραει το οικονομικο για μια γυναικα ? εμενα μου φαινεται αρκετα , κανω λαθος ?

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    χαχαχαχαχα... εχει βγει μια ρομαντικη κομεντι που θα σου αρεσει..."τζουρασικ παρκ"!!

Banned

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαχα... εχει βγει μια ρομαντικη κομεντι που θα σου αρεσει..."τζουρασικ παρκ"!!
    To τζουράσικ παρκ είναι λίγο παλιό , το τζουράσικ γουορλντ θα πρέπει να δω :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    πηγενε σε μουσεια εκει συχναζουν,θα βρεις ευκολα :p
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast