ΙΨΔ ξανά. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 86
    Banned
    μπραβο πολυ χαιρομαι που το διαχειριζεσαι. μενεις στην κρητη ή εισαι διακοπες? και στις 2 περιπτωσεις βεβαια σε μισω και σε φθονω αλλα ειδικα στην πρωτη περιπτωση παιζει να σου κανω και βουντου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μπραβο πολυ χαιρομαι που το διαχειριζεσαι. μενεις στην κρητη ή εισαι διακοπες? και στις 2 περιπτωσεις βεβαια σε μισω και σε φθονω αλλα ειδικα στην πρωτη περιπτωση παιζει να σου κανω και βουντου...
    Χμ Ειναι αλήθεια πως η διαχείριση ειναι δύσκολη αλλά ξέρω οτι πρέπει να προσπαθώ κάθε φορά.
    Αθηνα και Κρήτη μένω ανάλογα με τις εποχές. Χειμώνες συνήθως Αθήνα. Κυρίως διακοπές και αραλίκι ειναι εδώ.
    Όσο για τα βουντού, βάλε τα δυνατά σου. Δεν έχω ούτε θεό ούτε δαίμονα. Έχω μάνα ξεματιάστρα άλλωστε.. Εσύ πήγες διακοπές?

Banned
    οκ ειμαι στο κοτα on line και προμηθευομαι πρωτες υλες!!! εχω δει τον δαιμονισμενο αγγελο οποτε το μονο που χρειαζομαι ακομα ειναι ενα λευκο νυχτικο με ποοοολυ βαθυ ντεκολτε και μια υστερια. οχι δεν πήγα διακοπες, καποιες μερες στο εξοχικο... αλλα ετσι και αλλιως εγω κατοικοεδρευω στην εξωτικη καταθλιψουπολη. ναι στην αρχη ειναι πάντα δυσκολη η διαχειρηση, λογικα απο καποιο διαστημα και επειτα θα αυτοματοποιηθουν κατι σαν την οδηγηση...σωστα?

Senior Member
    [QUOTE=rea;556397]οκ ειμαι στο κοτα on line και προμηθευομαι πρωτες υλες!!! εχω δει τον δαιμονισμενο αγγελο οποτε το μονο που χρειαζομαι ακομα ειναι ενα λευκο νυχτικο με ποοοολυ βαθυ ντεκολτε και μια υστερια. οχι δεν πήγα διακοπες, καποιες μερες στο εξοχικο... αλλα ετσι και αλλιως εγω κατοικοεδρευω στην εξωτικη καταθλιψουπολη.

ναι στην αρχη ειναι πάντα δυσκολη η διαχειρηση, λογικα απο καποιο διαστημα και επειτα θα αυτοματοποιηθουν κατι σαν την οδηγηση...σωστα?
    Μμμμ μακάρι να ειναι έτσι!! Εχω τις αμφιβολίες μου. Διαρκής αγώνας μου φαίνεται και προσπάθεια για καλυτέρευση και το να μπει η ψυχολογία στον αυτόματο δύσκολο.
    Συνέχεια κάτι θα πρέπει να κάνεις για να πηγαίνουν τα πράγματα καλύτερα.
    Κοιταξε να δεις. Αν το ντεκολτέ ειναι τόοοοοσο βαθύ οσο περιγράφεις, κάνε μας τη χάρη και μοιράσου το βρέ καρδιά μου. Αίντε έστω και με την υστερία πακέτο... χαχαχαα

Banned
    [QUOTE=1984muzzy;556407]
    οκ ειμαι στο κοτα on line και προμηθευομαι πρωτες υλες!!! εχω δει τον δαιμονισμενο αγγελο οποτε το μονο που χρειαζομαι ακομα ειναι ενα λευκο νυχτικο με ποοοολυ βαθυ ντεκολτε και μια υστερια. οχι δεν πήγα διακοπες, καποιες μερες στο εξοχικο... αλλα ετσι και αλλιως εγω κατοικοεδρευω στην εξωτικη καταθλιψουπολη.

Μμμμ μακάρι να ειναι έτσι!! Εχω τις αμφιβολίες μου. Διαρκής αγώνας μου φαίνεται και προσπάθεια για καλυτέρευση και το να μπει η ψυχολογία στον αυτόματο δύσκολο.
    Συνέχεια κάτι θα πρέπει να κάνεις για να πηγαίνουν τα πράγματα καλύτερα.
    Κοιταξε να δεις. Αν το ντεκολτέ ειναι τόοοοοσο βαθύ οσο περιγράφεις, κάνε μας τη χάρη και μοιράσου το βρέ καρδιά μου. Αίντε έστω και με την υστερία πακέτο... χαχαχαα
    χαχαχα...ειμαι σιγουρη οτι δεν πάσχεις σε εικονες απο ημιγυμνες σε υστερια αγαπητε κρητικαρε! ναι καταλαβαινω τι εννοεις ..οπως με την καταθλιψη, η ταση πάντα θα υπάρχει αλλα η πάλη δεν θα ειναι τοσο σκληρη οσο ειναι τωρα... βεβαια εγω εχω ακομα πολυ δρομο Α! σου εστειλα πμ το ελαβες ?

Senior Member
    Νομίζω πως υπάρχει μια μορφή αυτοτιμωρίας rea στην επιλογή "βγαίνω μόνο για σχέσεις". Στο λέω, όχι επειδή το κάνεις, αλλά επειδή το έκανα και εγώ. :p Ουσιαστικά απέκλεια από πριν ανθρώπους, μην και αποδειχτούν αναξιόπιστοι και στεναχωρηθώ. Έτσι όμως, το χάνουμε όλο το παιχνίδι νομίζω. Και αντί να φτάνουμε στον στόχο μας, απομακρυνόμαστε από αυτόν ξεκάθαρα! Εδώ είναι η άρνηση. Νομίζουμε πως θεραπευόμαστε και κάνουμε κάτι επαναστατικό και στην ουσία απλά απομακρυνόμαστε.

muzzy, το έκανα σήμερα για 1η φορά. Έκανα μια όμορφη βόλτα με το τρένο και έπιασα την κουβέντα με έναν άγνωστο, ώσπου φτάσαμε στο κέντρο. Όταν μιλάω ξεχνιέμαι και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ίσως δεν εξήγησα όμως καλά αυτό για το τσατ και υπήρξε μια παρεξήγηση. Δεν χαιρετώ τους πάντες για να επιβεβαιώσω πως περνά η μπογιά μου. Το έκανα, διότι το απρόσωπο τσατ μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν τολμώ να κάνω πρόσωπο με πρόσωπο. Το είδα ως άσκηση δηλαδή, ως μια πρόβα, για να δω αν μπορώ να πω τίποτα έξω και να μου απαντήσουν. Μάλλον για να προλάβω τον φόβο της απόρριψης το έκανα. Σε άλλο τσατ πάλι (γνωριμιών), είναι συστηματικό φαινόμενο η μη απάντηση, κι επειδή έχω κάποιες ανάγκες όπως καταλαβαίνεις, προφανώς και με στεναχωρεί που όλοι είναι τόσο απρόσιτοι και που με απορρίπτουν στα βουβά. Όπως και να έχει Θα κρατήσω τη γνώμη σου για να την αξιολογήσω. Εγώ αισθάνομαι πως παίζει το 2 και το 3. Το 2 δηλαδή, σιγουρότατα, το 3 πάλι, το αισθάνομαι μόνο όταν καταπέφτω όπως αυτές τις μέρες.

Σε σχέση με τις δωρεάν ψυχοθεραπείες, πήρα τηλέφωνο σε ένα που βρήκα, όμως η κοπέλα μου είπε πως δεν ξέρει αν είναι για μένα, διότι θα ήταν καλύτερα να πάω σε νοσοκομείο. Καταλαβαίνω πως το είπε για καλό μου, αλλά τι να πω... Νομίζω για ψυχοθεραπεία θα πας πιο σίγουρα αν έχεις κάποιο θέμα, να είσαι υγιής και να θες να πας, μου φαίνεται λίγο άκυρο. Οπότε και δεν στεναχωρήθηκα με τη στάση της, μολονότι με ενδιέφεραν κάτι ομαδικά γκρουπ που πρότεινε στην ιστοσελίδα. Έκλεισα ραντεβού με ψυχίατρο όμως, ώστε να δούμε μαζί τι παίζει. *Αυτό για τον άλλο κόσμο το σκέφτομαι επίσης, όμως νιώθω ενοχές που χρησιμοποιώ μια τέτοια δικαιολογία για να νιώσω καλύτερα. Ίσως είναι ένα ακόμη σύμπτωμα της ΙΨΔ (υψηλότατη/άκαμπτη ηθική).
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Α! σου εστειλα πμ το ελαβες ?
    Δεν έχω λάβει κάποιο πμ, οχι.

Banned
    Οι δικοί μου μου με συμβουλεύουν να μην πάω, διότι θα έκανε κακό στην εικόνα μου. Ξέρω πως είναι χαζό, δεν το πιστεύω, υποσυνείδητα όμως το πιστεύω. [/QUOTE]

Εχχουμε ακριβω ς τα ιδια πραγματα .ομως γιατιειναι αναγκη να το μαθουν και αλλοι?

Senior Member
    μα δεν γίνεται να το αντιμετωπίσεις μόνη. Αυτό ειναι μια ψευτικη πεποιθηση της κοινωνίας για να μην λύνει κανείς τα προβλήματα του... Το να τα λύνει ολομόναχος δηλαδή, διότι αλλιώς είναι αδύναμος, τρελός, χαζός κ.ο.κ..
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Γεια σου αποτι κατάλαβα όλοι αυτοί που έχουν τέτοιο είδους προβλήματα ζουμε σε ένα ενοχικο περιβάλλον......επισης είμαστε υπερπροστατευτικοί.
    ..με βάση αυτά τα δυο έχουμε την εξής παράλογη ενοχη: Δεν μου αξίζει να ειμαι ευτυχισμένος διότι ούτε οι γονείς μου είναι και έτσι αυτό δεν το αξίζω.....δλδ να ειμαι εγώ και όχι αυτοί.....αυτη η παράλογη ενοχη βέβαια πολλές φορές ειναι υποσυνείδητη δεν την αντιλαμβανομαστε
    ........αν μπορείς φυγε απο κει μέσα......και εγώ έχω αυτή την παράλογη ενοχη γιατους γονείς μου και αυτό με κατατρώει μια ζωή αλλα τώρα το συνειδητοποίησα......επισης μου δημιουργούν συνέχεια ενοχές του στυλ ολα ειναι στο μυαλό σου, εσυ τα δημιουργείς άρα σα να λέμε εσυ φταις......μα ναι το ξέρω οτι εγώ φταίω αλλά για παμε λίγο στο παρελθόν...δεν ήταν και οι καλύτεροι γονείς και εγώ ολα αυτά τα εισεπραττα μέχρι που συσσωρευτικαν και έτσι διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου.........δε λέω φταίω και γω αλλά πιο πολυ το περιβαλλον μου......το θεμα όμως ειναι τι κανουμε απο δω και πέρα για να ξεφυγουμε απο ολα αυτά........καταρχας να φυγουμε απο το σπίτι μας.......σχεδόν ολοι εδώ γιαυτο αρρωστησαμε..........και μην λες δεν θέλω να στεναχωρώ τους γονεις μου διότι να και αλλη μια ενοχη......επειδη αυτοο στεναχωριούνται εσυ θα πρέπει να φταις? Εχουμε θέματα τι να κάνουμε.....και γω αν είχα φυγει απο το σπίτι και δεν τους έδινα σημασία να τους βοηθάω κλπ τώρα μπορεί να μην ήμουν σε τέτοιο χαλι.......ομως τους υπεραγαπώ αλλα πρέπει να φυγω καποια στιγμη απο κει μέσα......δεν λέω ότι θα λυθούν τα προβλήματα μου γτ θεωρώ η ζημια έχει ήδη γίνει.....αλλα τουλάχιστον δεν θα ακούω τους χαζοκαβγαδες τους όλη μέρα......το θεμα ειναι να βρούμε λεφτά...χαχα

Senior Member
    ΝΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΞΕ ΑΝΤΡΑ
    ΠΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΥΛΗΣΕΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αισθάνομαι πως είμαι σε τέτοια θέση, που δεν μπορώ να πιάσω δουλειά. Δεν είναι θέμα τεμπελιάς, εργατικός είμαι, απλά πλέον τρομάζω και φεύγω τρέχοντας. Αν δούλευα από το σπίτι, με ένα δικό μου ωράριο και αν δεν είχα την ΙΨΔ να ελέγχω 500 φορές τι κάνω, θα αισθανόμουν καλύτερα. Διότι πλέον έχω σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, έχω και την απίστευτη ελεγκτικότητα, η οποία δεν με αφήνει σε ησυχία. Ως πριν ξαναέρθει η ΙΨΔ, απλά έλεγα πως δεν θα μπορέσω να πιάσω ποτέ δουλειά, διότι δεν αντέχω το πρόγραμμα... Πολλές φορές φοβάμαι ως και να κοιμηθώ όμως και οι φοβίες έχουν γενικευθεί τόσο, ώστε να μην μπορώ να κανονίσω ούτε μια βόλτα για την επόμενη μέρα.

Senior Member
    Προσπάθησε να δουλέψεις...κανε προσπάθεια γτ μέχρι πότε θα μας ταΐζουν οι γονεις μας......και γω προσπαθώ αλλα ειναι πολυ δύσκολο το ξέρω....εξαντλουμαι αλλα τι να κάνω......εεεεεε ρε γαμωτο!!! Έχει τόση ομορφιά ο κόσμος και η ζωή παρα τα προβλήματα και εμείς δεν μπορούμε να τη δούμε.....βλέπουν την άσχημη του πλευρά.....γιατί ρε γαμωτο γιατί....που θα πάει όμως...

Senior Member
    Τι φοβίες και ιδεοληψίες έχεις εσυ μέσα στη μέρα?

Senior Member
    Έχω θρησκευτικές ιδεοληψίες, ιδεοληψίες πως θα κάνω κακό στους άλλους marouliw και ψυχαναγκασμούς ελεγκτικούς και συλλογής κυρίως. Ελέγχω πολλές φορές τι κάνω, συλλέγω σκουπίδια, ψάχνω στα σκουπίδια με τις ώρες μήπως πέταξα κάτι χρήσιμο, ελέγχω τις πόρτες, ελέγχω τι γράφω ή τι λέω, φοβούμενος πως θα έχω βρίσει τον άλλο ή θα του έχω πει κάτι αισχρό... Δυστυχώς αυτό με περιορίζει πολύ και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να σταματήσω, το άγχος δεν πέφτει με τίποτα. :S
    Εσύ marouliw τι φοβίες/ιδεοληψίες έχεις;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast