ο γενναίος μου σκύλος! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Member
    Τα ζώα ειδικά τα σκυλιά σου δίνουν αγάπη εμπιστοσύνης,κάτι που ειναι πιο δύσκολο με τους ανθρώπους εκ φύσεως δυστυχώς...και εγω στην ίδια παλεστρα βρίσκομαι και ειναι πολυ δύσκολα και μοναχικά,εύχομαι σε όλους να ξανακάνει ο ήλιος μέσα μας!!!

Member
    Τα ζώα ειδικά τα σκυλιά σου δίνουν αγάπη εμπιστοσύνης,κάτι που ειναι πιο δύσκολο με τους ανθρώπους εκ φύσεως δυστυχώς...και εγω στην ίδια παλεστρα βρίσκομαι και ειναι πολυ δύσκολα και μοναχικά,εύχομαι σε όλους να ξαναλάμψει ο ήλιος μέσα μας!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Οδυσσεας34 View Post
    Τα ζώα ειδικά τα σκυλιά σου δίνουν αγάπη εμπιστοσύνης,κάτι που ειναι πιο δύσκολο με τους ανθρώπους εκ φύσεως δυστυχώς...και εγω στην ίδια παλεστρα βρίσκομαι και ειναι πολυ δύσκολα και μοναχικά,εύχομαι σε όλους να ξαναλάμψει ο ήλιος μέσα μας!!!
    ...εχεις απολυτο δίκιο οδυσσεα, αλλα υπάρχει και κατι ακομα πιο εντυπωσιακο... η αγαπη που ΔΙΝΕΙΣ εστω και σε ενα ζωακι.
    συνεχως εντυπωσιαζομαι απο την τρυφεροτητα και την φροντιδα που δινω στον κοπριτακο μου...δεν με ειχα ικανη για τοσο υπευθυνα και υπέροχα συναισθηματα...στους ανθρωπους παιρνουμε λιγοτερα...αλλα κακα τα ψεμματα...δινουμε και λιγοτερα!
    και ειναι τοσο θαυμασιο να δινεις...ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ... πιο σπουδαιο απο το να παιρνεις...!!.. ενα ζωακι ειναι το καταλληλο αντικαταθλιπτικο, το συστηνω ανεπιφυλακτα σε όλους... ενα αδεσποτακι παιδια...και δεν κοστιζει τιποτα σε σχεση με αυτα που παιρνεις!!

Ρεα έχεις στην ζωή σου εσύ κάποιον που να θέλεις να είσαι μαζί του αυτή τη στιγμή? Δεν μιλάω για ερωτική κατάσταση αλλά γενικά κάποιο άτομο... Κάποιον που να σε κάνει να περάσεις το "δρομάκι" σου? Πολλές φορές αναρωτιέμαι κι εγώ αν αρκεί να μόνο η πίστη στο μυαλό μας, προσωπικά το ότι δεν έχω ανθρώπους στην ζωή μου με δυσκολεύει αφάνταστα στο οτιδήποτε, γι αυτό σε ρωτάω.
    Και μια παρατήρηση, όχι επικριτικά, μιας και είμαι σίγουρη πως δεν το χεις σκεφτεί γιατί φαίνεται πως αγαπάς πολύ τα ζωάκια. Τα ζωάκια δεν δουλεύουν ως αντικαταθλιπτικά ή αγχωλιτικά για όλους, αρκετά από αυτά που πεθαίνουν από αφυδάτωση στις ταράτσες ή από το ξύλο ίσως έχουν τέτοιους ιδιοκτήτες. Και γενικά δεν είμαι υπέρ του να συστήνουμε σε άλλους το να πάρουν κατοικίδιο μιας και είναι αρκετά δύσκολο να το έχεις.
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Banned
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Ρεα έχεις στην ζωή σου εσύ κάποιον που να θέλεις να είσαι μαζί του αυτή τη στιγμή? Δεν μιλάω για ερωτική κατάσταση αλλά γενικά κάποιο άτομο... Κάποιον που να σε κάνει να περάσεις το "δρομάκι" σου? Πολλές φορές αναρωτιέμαι κι εγώ αν αρκεί να μόνο η πίστη στο μυαλό μας, προσωπικά το ότι δεν έχω ανθρώπους στην ζωή μου με δυσκολεύει αφάνταστα στο οτιδήποτε, γι αυτό σε ρωτάω.
    Και μια παρατήρηση, όχι επικριτικά, μιας και είμαι σίγουρη πως δεν το χεις σκεφτεί γιατί φαίνεται πως αγαπάς πολύ τα ζωάκια. Τα ζωάκια δεν δουλεύουν ως αντικαταθλιπτικά ή αγχωλιτικά για όλους, αρκετά από αυτά που πεθαίνουν από αφυδάτωση στις ταράτσες ή από το ξύλο ίσως έχουν τέτοιους ιδιοκτήτες. Και γενικά δεν είμαι υπέρ του να συστήνουμε σε άλλους το να πάρουν κατοικίδιο μιας και είναι αρκετά δύσκολο να το έχεις.
    οχι δεν υπάρχει κανενας για να διασχισει το δρομακι μαζι μου...για το αντιθετο μονο μπορω να βρω χαχαχα....οπως και εσυ κοριτσι μου πρεπει να δυναμοσουμε την πίστη μας ...για να απολαυσουμε αυτην την βολτα και εμεις επιτελους!..
    ναι δυστηχως τα ζωακια ειναι πολυ συχνα θυμματα καποιου ελεινου διποδου ...δεν πήγε καν το μυαλό μου προς τα εκει...μου φενεται τόσο αδιανόητο να μην το αγαπήσεις που το ξεχναω οτι υπάρχουν και οι ανωμαλοι!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12