Στα μισά της διαδρομής...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Στα μισά της διαδρομής...

Σε λίγες μέρες θα γίνω 37 χρονών και με δεδομένο ότι ο μέσος όρος ζωής του σημερινού ανθρώπου είναι 75-80 έτη σκέφτομαι ότι έχω ήδη ζήσει σχεδόν το 50% της ζωής μου..
    Και αυτό που έχω καταλάβει από τη μέχρι τώρα ζωή μου είναι ότι αυτά που μου λείπουν είναι εκείνα τα οποία δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα ήθελα να αποκτήσω και εκείνα που προσπάθησα αλλά τα παράτησα γιατί πίστευα ότι δεν έχω άλλες ψυχικές αντοχές ή ότι δεν κάνω εγώ γιαυτά.
    Και ότι σίγουρα μετανιώνω για όσα δεν έκανα,παρά για όσα έκανα.
    Υ.Γ. Δε ξέρω τι απαντήσεις,θα μπορούσα να λάβω σε αυτό το θέμα.Το ανήρτησα κυρίως επειδή μου ήρθε ως σκέψη

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι έχεις πλέον καταλάβει τι θέλεις, τι σου λείπει. τι ζητάς. Ώρα για κυνήγι!
    it's never too late to become what you might have been :)

Senior Member
    ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΨΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ελις ότι ήταν να γίνω,έγινα ήδη.Δε νομίζω πως υπάρχει πια χρόνος για αλλαγή πλεύσης.Είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζουν.Είτε μένεις μόνος,είτε προσπαθείς να συναντήσεις ανθρώπους που και οι 2 πλευρές αποδέχονται αυτό που είναι ο άλλος.Εγώ πλέον προσπαθώ το 2ο.Και δε τρέφω αυταπάτες.Ξέρω πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό.Ισως πιο εύκολο είναι να ανατείλλει ο ήλιος από τη δύση!!!

Senior Member
    ΕΛΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΡΜΙΡΙΑΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΤ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΓΤ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΡΟΜΑΡΑ
    ΤΟΥΣ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΙΓΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ
    ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΜΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Τ ΚΥΝΗΓΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ
    ΑΣΤΕΙΑΚΙ

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΛΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΡΜΙΡΙΑΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΤ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΓΤ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΡΟΜΑΡΑ
    ΤΟΥΣ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΙΓΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ
    ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΜΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Τ ΚΥΝΗΓΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ
    ΑΣΤΕΙΑΚΙ
    Elis, είσαι ο χωρατατζής της παρέας? :D

Senior Member
    ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΝΤΖΙΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΣ ΔΛΔ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ
    ΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ;

ναι βεβαιως, καλύφθηκα απόλυταα!

Eλις σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις.. :ppp
    κοίτα ακόμη και στα ΚΑΠΗ να βρω το άλλο μου μισό,πάλι θα είμαι χαρούμενος!!!

Senior Member
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΠΙΤΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΧΤΕΣ

Senior Member

Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Eλις σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις.. :ppp
    κοίτα ακόμη και στα ΚΑΠΗ να βρω το άλλο μου μισό,πάλι θα είμαι χαρούμενος!!!
    χαχαχα ποια ΚΑΠΗ νέος άνθρωπος? ξεκόλλα! άσε τους φόβους πίσω και όρμα! [τα γράφω για να τα βλέπω κι εγώ]
    πάρε και τραγουδάκι από ελις να κάνεις κέφι

Senior Member
    ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΓΤ ΑΜΑ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
    ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙΜΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΙΜΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΚΙΜΑ
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Σε λίγες μέρες θα γίνω 37 χρονών και με δεδομένο ότι ο μέσος όρος ζωής του σημερινού ανθρώπου είναι 75-80 έτη σκέφτομαι ότι έχω ήδη ζήσει σχεδόν το 50% της ζωής μου..
    Και αυτό που έχω καταλάβει από τη μέχρι τώρα ζωή μου είναι ότι αυτά που μου λείπουν είναι εκείνα τα οποία δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα ήθελα να αποκτήσω και εκείνα που προσπάθησα αλλά τα παράτησα γιατί πίστευα ότι δεν έχω άλλες ψυχικές αντοχές ή ότι δεν κάνω εγώ γιαυτά.
    Και ότι σίγουρα μετανιώνω για όσα δεν έκανα,παρά για όσα έκανα.
    Υ.Γ. Δε ξέρω τι απαντήσεις,θα μπορούσα να λάβω σε αυτό το θέμα.Το ανήρτησα κυρίως επειδή μου ήρθε ως σκέψη
    πολυ λογικο οταν πλησιαζουν τα γεννεθλια να παθαινουμε μια μικρη κριση ηλικίας, κανουμε μια απογραφη των οσων καναμε και δεν κάναμε, των οσων ζησαμε, των οσων ξεχασαμε κτλ κτλ. και εγω το κανω και ολοι μας, κυρίως εμεις που δεν ακολουθούμε την πεπατημενη.. γεννιομαστε - αναπαραγωμαστε-ψοφαμε... σε αυτο το πελωριο πραγμα που λέγεται ζωη, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογες για τον τροπο που γουσταρουμε να την ζησουμε. καποιες φορες αμφιβαλλουμε αν ειναι ο σωστος. ο θειος Οσκαρ ελεγε "το νόημα της ζωής ειναι η αυτοεξέλιξη, να πραγματώσουμε το είναι μας στην εντελεια" . κοιτας οσα δεν εζησες...δεν κοιτας οσα όμως εζησες, το υπέροχο ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης που λίγοι τολμησαν!...την ζωη που δεν συμβιβαστηκε στα τετριμένα. φοβασαι, ολοι φοβόμαστε ... μονο οι ηλίθιοι είναι αφοβοι. και καθε φορα που η πιστη μας δοκιμάζεται πρεπει να δυναμωνουμε το πάθος μας για την αυτοεξέλιξη....προς την όποια διαδρομη επιλέγουμε...και αν δεν μας κανει...αλλαζουμε διαδρομη.;)