Results 1 to 7 of 7
Thread: ...
-
30-08-2015, 06:37 #1
...
Σας παρακαλώ διαγράψτε το ποστ αυτό και τις απαντήσεις άμεσα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν..
Last edited by moon_spelled; 02-09-2015 at 01:00. Reason: παρακαλώ διαγράψτε το ποστ μου
- 30-08-2015, 16:39 #2
- still searching for the right place.....
Κάτσε, είναι σημαντικό το γιατί τοποθετείς το thread σου σε αυτήν την κατηγορία. Είναι γνωστό ότι πολλές περιπτώσεις νυμφομανίας συνδέονται με 2πολική διαταραχή, όμως εσένα σου έγινε ποτέ τέτοια διάγνωση ή είναι κάτι από το οποίο υποπτεύεσαι ότι πάσχεις? Θέλω να πω, πώς σχετίζεις αυτά τα 2?
Κατά τ'άλλα να το πάρουμε από την αρχή.
Εάν έβλεπα ότι εσύ σε μια τέτοια ζωή περνάς καλά, θα σου έλεγα συνέχισε έτσι, το πώς είμαστε ο καθένας στο κρεβάτι του είναι θέμα δικό του, δεν μπορεί κανένας να σε (κατα)κρίνει για αυτό. Μόνο τις προφυλάξεις σου φρόντισε οπωσδήποτε να παίρνεις. Όσο για τους τύπους που μια χαρά συμμετέχουν στα πανηγύρια αυτά, αλλά από την άλλα σε ξεφωνίζουν...... ουδέν σχόλιον. Βέβαια για αυτό υπάρχει ο κανόνας ότι αυτά δεν τα κάνεις με γνωστούς αλλά με αγνώστους, γιατί πολύ απλά στο τέλος σχολιάζονται κ σε πιάνουν στο στόμα τους όλοι, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι 2κοπο μαχαίρι: Με γνωστούς έχεις μια ελάχιστη δικλείδα ασφαλείας ότι τουλ. δεν θα βρεθείς κρεμασμένη ή τεμαχισμένη πουθενά, αλλά θα σε κάνουν βούκινο, με αγνώστους δεν υπάρχει το τελευταίο πρόβλημα (δεν τους ξέρεις - δεν σε ξέρουν) διατρέχεις όμως τον 2ο κίνδυνο....... Κ στην τελική αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι, δεν κάνουμε όλοι για όλα. Κ εγώ, παρ'όλο που έχω κάνει σχέσεις, κ κάποιες πολύ ποιοτικές κ ουσιαστικές μάλιστα, δεν πιστεύω ότι κάνω για σχέση, πόσο μάλλον για οικογένεια (όχι ότι είμαι κ του "ομαδικού" από την άλλη.......). Τί να κάνω, αυτή είμαι κ σε όποιον αρέσω. Αν η μαμά μου κ ο περίγυρος με θέλουν νυφούλα με κουτσούβελα, συγγνώμη, αλλά I won't take it.
Εδώ όμως διαπιστώνω ότι το μοντέλο αυτό ζωής ΔΕΝ σε ικανοποιεί. Δεν το απολαμβάνεις, όχι γιατί σε κρίνει η κοινωνία "κάπως", αλλά επειδή εσύ η ίδια (εάν το έπιασα σωστά κιόλας) δεν περνάς καλά σε αυτό, είναι σαν να υπάρχουν κενά τα οποία προσπαθείς να καλύψεις με λάθος τρόπο ή βρίσκεις λάθος διεξόδους σε κάτι άλλο βαθύτερο πρόβλημα. Μόνη σου λες ότι ύστερα κουβαλάς τύψεις κ ενοχές, ότι δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, ότι σε μαγνητίζει απίστευτα η όλη αυτή παρακμή κ ξεφτίλα, όμως δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Κ μάλιστα σε σημείο να έχεις χάσει κ τον έλεγχο..... Μήπως ήρθε η ώρα να απευθυνθείς σε κάποιο ψυχολόγο.....? Κάτι σε χαλάει πάνω σε αυτόν τον εθισμό κ μάλλον κάποιος ειδικός μπορεί να σε βοηθήσει πάνω σε αυτό.
30-08-2015, 17:01 #3
ομορφα τα είπες mariposa, συμφωνώ πολύ!!
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
30-08-2015, 17:35 #4
δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ενοεις χοντρα πραγματα δηλαδη τι οργιο με 8 ατομα πχ? τι να αντιμετωπισεις ετσι θα το επιβεβαιωσεις? κανε το πιανιστα σα να μην εγινε τιποτα κ κανε οτι δε ξερεις για τι πραγμα μιλανε.ολοι αγαπουν το πιανιστα να ξερεις.
εμενα αυτο που γραφεις ολο λεω να μη το ξανακανω δε με πειθει οτι το ενοεις
08-09-2015, 16:45 #5
mariposa7, Γάτος, αλεξανδρος_77 θα μπορούσατε να διαγράψετε τα σχόλιά σας; Επικοινώνησα με τους διαχειριστές αλλά δεν γίνεται να καταργηθούν τα Posts μου, οπότε αν σας είναι εύκολο διαγράψτε εσείς τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας!
08-09-2015, 16:53 #6
Από όσο γνωρίζω, είναι αδύνατο να διαγράψουμε τα μηνύματα μας. Μόνο αν τα διαγράψει κάποιος υπεύθυνος.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
08-09-2015, 22:31 #7
Ετσι κ αλλιως μπηκες με ενα ονομα οτι να ναι τωρα το θυμιθηκες να τα διαγραψεις? δε βγαζει πλεον επεξεργασια μονο για λιγες μερες αφου το γραψεις βγαζει.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή