Forum Υποστήριξης

ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Θέμα: ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

1. ασπασια said:

ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Αλλη μια μερα χωρις νοημα δε μπορω να αναπνευσω δεν υπαρχει χωρος για μενα σε τιποτα και πουθενα το μυαλο ειναι εξουθενωμενο σημερα μαλωσα με τα παιδια μου θελουν πισω τη μανα τους το καταλαβαινω δεν μπορω ομως να αντιδρασω να προσποιηθω οτι ολα ειναι καλα νοιωθω ντροπη και ενοχες που δεν μπορω να σταθω αυτη τη στιγμη οπως πρεπει 20 μερες μονο περασαν και ακομα βρισκομαι στο πουθενα και στο μηδεν νομιζω οτι μου σαλεβει ο πονος ειναι μη διαχειρησιμος δε θα αντεξω το νοιωθω

2. αλεξανδρος_77 said:
    μηπως σε βλεπουν ετσι κ δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν τι εχεις κ εχουν την εντυπωση οτι ξαφνικα εγινες ετσι χωρις να ξερουν το γιατι?

3. ασπασια said:
    ειναι μεγαλα κοριτσια δεν ειναι μικρα ζουν και αυτες το δικο τους σοκ αλλα θελουν να με βλεπουν καλυτερα για να παιρνουν το δικο τους κουραγιο μονο που εγω αισθανομαι σαν να μην υπαρχω αυτη τη στιγμη

4. elis said:
    ΡΕ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ
    ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΑ ΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
    ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

5. deleted-member-09-05-2016 said:
    Ασπασια το πενθος εχει 5 σταδια. 1 Αρνηση. 2 Θυμος. 3 Διαπραγματευση. 4 καταθλιψη .5 αποδοχη. Στο σταδιο της αποδοχης δεν σημαινει οτι ολα ειναι ενταξει και οτι δεν πενθεις, σημαινει απλως οτι αποδεχεσαι την καινουργια πραγματικοτητα.Παντως 20 μερες ειναι λιγο,ειναι νωρις ακομα.

6. αλεξανδρος_77 said:
    νοιωθω ντροπη και ενοχες που δεν μπορω να σταθω αυτη τη στιγμη οπως πρεπει
    κατι μου θυμισες μ αυτο...