αναπαντητα μνμ...και κλησεις. ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Καλημερα! Και εγω δε συμφωνω με τις χαρες και τα γλειψιματα για να καταφερω τους αλλους να με αποζητανε! Μετα αρχιζει η εκμετάλλευση και το δουλεμα παει συννεφο!
    Χαρες καλύτερα να κανω σε καποια χρονια φιλεναδα. Οχι στον καθεναν κ τη καθεμια.
    Βλεπω κ απ τον μπαμπα μου. Φετος καθε τρεις κ λιγο πηγαινε επισκεψεις σε καποιον γνωστο του που ηταν εδω για διακοπες. Τους πηγαινε ενα σωρο καλουδια καθε φορα. Η ανταμοιβη του; μια φορα δεν τον προσκαλεσαν εστω για φαγητο. Και η σύζυγος του κυριου αρχισε σε κποια φαση να υπενθιμιζει στον αντρα της οτι εχουν να πανε καπου, ετσι ωστε να αναγκασουν τον Πατέρα μου να φυγει νωριτερα.
    Ενα παράδειγμα αναφερω τωρα.

Και το λεγα στον πατερα μου...θα τους κακομαθεις! Εκεινοι τι κανουν για σενα;;;
    Christine , δεν εχεις την παραμικρη υποψια τι μπορει να κανεις λαθος ? να σου πω κατι που εντοπισα σε σενα παλαιοτερα , ειχες ανοιξει ενα θεμα για εναν δεσμο σου , και παροτι ασχοληθηκα με το θεμα σου , δεν ειπες ενα ευχαριστω . Οχι οτι με πειραξε , απλως το λεω .

Senior Member
    Πολύ ενδιαφέρον αυτό macgyver, δηλαδή, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αν χαλιόταν όλοι οι άνθρωποι με αυτά, τότε δεν θα μίλαγε κανείς σε κανένα! :P χαχ
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω κανει πολλους και πολλες φιλες απο το φορουμ ( δεν εχω fb ) αλλα πιστευω οτι εχω επικοινωνιακες δεξιοτητες . Κρινω ποιοι ειναι διαθεσιμοι-ες για φιλιες , δεν παω κουτουρου . Αλλα και στην ζωη μου ετσι ειμαι .
    Κατι σιγουρα κανεις λαθος . Προσπαθω να μπω στην θεση του αλλου-ης , και αναφερομαι σε θεματα που τον απασχολουν , ποτε δεν λεω για μενα , εκτος αν με ρωτησουν . Δλδ ειμαι καλος ακροατης . Αν υπαρχει μυστικο , αυτο ειναι .

Σε πληροφορω οτι στην περιπτωση της Αθηναιας που ζητησα το fb απο τον αδερφο της κ δε μιυ εχει απαντησει ακομη, στη συναντηση εκεινη εδειξα αρκετό ενδιαφερον για την τελευταία της περιπέτεια με τον πρωην της. Αφου μου ειπε για τα δικα της ανεφερα κι εγω τα δικα μου αλλα δεν μπηκα σε λεπτομερειες.
    Επισης με ρωτησε κατι για ζωοφιλικες ομαδες και προσπαθησα να της εξηγησω πως λειτουργουν μεσω fb. Φερθηκα πολυ σωστα. Μαλιστα ηθελε να βρεθουμε οποτε πηγαινα Αθηνα.
    Αυτα τα αδέρφια τα εχω γνωρισει μεσω μιας καλης μου φιλης παντρεμενης. Ειναι δικοι της φιλοι πιο πολυ. Εκεινο το βραδυ ειχαν κανονισει εξοδο κ η καλη μιυ φιλη με καλεσε κ μενα.
    Εμαθα τλκ εχτες απο την κοινη μας φιλη οτι ο νεαρος δεν ειχε μοναδες για ν απαντησει. Οτι και σε κεινη δεν απανταει και ας τους γνωριζει καιρο. Τωρα σε λιγο θα βρεθουμε ολοι μαζι στην παραλια. Δε θα πω τπτ για το μνμ.

Senior Member
    Christine , δεν εχεις την παραμικρη υποψια τι μπορει να κανεις λαθος ? να σου πω κατι που εντοπισα σε σενα παλαιοτερα , ειχες ανοιξει ενα θεμα για εναν δεσμο σου , και παροτι ασχοληθηκα με το θεμα σου , δεν ειπες ενα ευχαριστω . Οχι οτι με πειραξε , απλως το λεω .
    Αααα σου χει μεινει αυτο...παντως σήμερα ευχαριστησα καποιο ατομο απο δω..τωρα δε θυμαμαι nickname..
    Προσπαθω οσο μπορω να μαι ευγενικη. Δε νομιζω να φταιει αυτο μονο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Αυτό ακριβώς που περιγράφεις το παθαίνω κι εγώ. Μιλάω με ένα άτομο, λέω επιτέλους, βρήκα ένα φίλο και τσουπ ως δια μαγείας, αν τολμήσω και μιλήσω εγώ, δεν λαμβάνω απάντηση. Αυτό το παίρνω ως γράψιμο και προφανώς, δεν του απαντώ αν μου στείλει ξανά... Αυτό το έλεγα προστασία από συμπεριφορές που με υποτιμούν. Αν πω πως με ενοχλεί η συμπεριφορά από την άλλη, τότε θα πάρω ένα σωρό δικαιολογίες που δεν στέκουν...
    Το έχω αναλύσει το συγκεκριμένο θέμα. Κατά την τελευταία μου αναθεώρηση της κατάστασης, έχω την αίσθηση πως έχει σχέση με την ΙΨΔ και αυτό. Σκέψου το εξής... Στο χειρότερο σενάριο να σε γράφει κάποιος... Εσύ, αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, ΔΕΝ γίνεται να θυμώσεις! Πιθανολογώ πως έχουμε υπερβολικά υψηλές προσδοκίες. Νομίζω πως το λάθος ξεκινά, όταν δεις τον άλλο ως υποψήφιο φίλο... Δες τον πρώτα ως υποψήφιο γνωστό και αν είναι όλα ωραία οκ. Ακόμα και οι φίλοι μας θα έχουν ελαττώματα... Θα ήθελα να γράψω κι άλλα, πρέπει όμως να φύγω.
    Ευχαριστώ για την κατανοηση!
    Ναι, καλυτερα ειναι να χαλαρωνει κανεις κ να αποδεσμευεται. Οσο πιο πολυ κολλαει κανεις με προσωπα κ καταστασεις, τοσο αυτα απομακρύνονται.

Banned
    Christine για να στο απαντησει αυτο καποιος πρεπει να σε γνωριζει live..... Εξαιρετικα δυσκολο να βγαλει κανεις ασφαλες συμπερασμα μονο απο τα γραφομενα σου. Μονο καποιες υποθεσεις μπορω να κανω.

- Εχεις σκεφτει ποτε το ενδεχομενο να εισαι υπερβολικα αυστηρη με καποιους ανθρωπους? Ορισμενοι/ες δεν σε γραφουν επιτηδες, μη βιαζεσαι να καταληξεις σε αυτο, απλα ειναι εξ ορισμου στην κοσμαρα τους. Το ανησυχητικο εκει αρχιζει εαν διαπιστωσεις οτι καποιος/α σε αλλους στεκεται κλαρινο, σκιζεται να απαντησει σε κλησεις κ μυνηματα, αλλα εσενα σε γραφει.

- Μηπως υπαρχει πιθανοτητα η επιθυμια σου για παρεα να βγαινει υπερβολικα προς τα εξω κ να εκλαμβανεται απο καποιους ως απελπισια η στερηση απο παρεες? Στο λεω γιατι εαν συμβαινει κατι τετοιο, υποσυνειδητα η εντονη επιθυμια για κατι απωθει τους αλλους ανθρωπους. Δεν το κανουν επιτηδες, αλλα οι περισσοτεροι ανθρωποι θελουν γυρω τους χαλαρους κ ανετους ανθρωπους κ οχι καποιους που ψαχνουν "μανιωδως" κατι. Ειναι κατι το οποιο κ εσυ ενδεχομενως να το εχεις νοιωσει στην "αυρα" καποιου, ομως δεν μπορεις να το εξηγησεις συγκεκριμενα. Πχ σιγουρα μπορεις να πεις οτι απορριπτεις 1 αντρα γιατι ειναι λιγουρι, ομως το ποια ακριβως χαρακτηριστικα του τον καθιστουν λιγουρι, ειναι δυσκολο να περιγραψεις. Δεν λεω οτι εισαι απελπισμενη, αλλα λεω οτι ασυνειδητα η επιθυμια σου για παρεα μπορει να παρεξηγειται.

- Εαν διαπιστωσεις οτι περιτριγυριζεσαι απο ατομα που θα φερουν τον κοσμο αναποδα να σε βρουν αν σε χρεισζονται εκεινοι/ες, αλλα αν η πρωτοβουλια της επικοινωνιας ανηκει σε σενα ειναι εξαφανισμενοι/ες, τοτε η ηρθε ο καιρος να αλλαξεις παρεες κ να απευθυνθεις σε αλλη κατηγορια ανθρωπων η κρατα τις αποστασεις σου κ παψε να εισαι ιδιαιτερα διαθεσιμη, το φτυσιμο θα το εκτιμησουν περισσοτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Christine για να στο απαντησει αυτο καποιος πρεπει να σε γνωριζει live..... Εξαιρετικα δυσκολο να βγαλει κανεις ασφαλες συμπερασμα μονο απο τα γραφομενα σου. Μονο καποιες υποθεσεις μπορω να κανω.

- Εχεις σκεφτει ποτε το ενδεχομενο να εισαι υπερβολικα αυστηρη με καποιους ανθρωπους? Ορισμενοι/ες δεν σε γραφουν επιτηδες, μη βιαζεσαι να καταληξεις σε αυτο, απλα ειναι εξ ορισμου στην κοσμαρα τους. Το ανησυχητικο εκει αρχιζει εαν διαπιστωσεις οτι καποιος/α σε αλλους στεκεται κλαρινο, σκιζεται να απαντησει σε κλησεις κ μυνηματα, αλλα εσενα σε γραφει.

- Μηπως υπαρχει πιθανοτητα η επιθυμια σου για παρεα να βγαινει υπερβολικα προς τα εξω κ να εκλαμβανεται απο καποιους ως απελπισια η στερηση απο παρεες? Στο λεω γιατι εαν συμβαινει κατι τετοιο, υποσυνειδητα η εντονη επιθυμια για κατι απωθει τους αλλους ανθρωπους. Δεν το κανουν επιτηδες, αλλα οι περισσοτεροι ανθρωποι θελουν γυρω τους χαλαρους κ ανετους ανθρωπους κ οχι καποιους που ψαχνουν "μανιωδως" κατι. Ειναι κατι το οποιο κ εσυ ενδεχομενως να το εχεις νοιωσει στην "αυρα" καποιου, ομως δεν μπορεις να το εξηγησεις συγκεκριμενα. Πχ σιγουρα μπορεις να πεις οτι απορριπτεις 1 αντρα γιατι ειναι λιγουρι, ομως το ποια ακριβως χαρακτηριστικα του τον καθιστουν λιγουρι, ειναι δυσκολο να περιγραψεις. Δεν λεω οτι εισαι απελπισμενη, αλλα λεω οτι ασυνειδητα η επιθυμια σου για παρεα μπορει να παρεξηγειται.

- Εαν διαπιστωσεις οτι περιτριγυριζεσαι απο ατομα που θα φερουν τον κοσμο αναποδα να σε βρουν αν σε χρεισζονται εκεινοι/ες, αλλα αν η πρωτοβουλια της επικοινωνιας ανηκει σε σενα ειναι εξαφανισμενοι/ες, τοτε η ηρθε ο καιρος να αλλαξεις παρεες κ να απευθυνθεις σε αλλη κατηγορια ανθρωπων η κρατα τις αποστασεις σου κ παψε να εισαι ιδιαιτερα διαθεσιμη, το φτυσιμο θα το εκτιμησουν περισσοτερο.
    Ευχαριστώ. Τα λες πολυ ωραια! Αυτο κανω κι εγω....αρχιζω να απομακρυνομαι. Αν δω οτι ο αλλος απομακρύνεται κι ενω εχει υποσχεθει βολτα κ κανει την παπια μετα, μπορεί να το αναφερω αλλη μια φορα. Να ρωτησω εαν ισχυει η βολτα π.χ.
    Αν δω οτι συνεχιζει να ναι στον κοσμο του, παυω να πηγαινω γυρευοντας και online να τον δω δεν τιυ στελνω κανενα μνμ.
    Εχει τυχει να εξαφανιστω και οι ιδιοι που μ ειχαν γραψει, ξαφνου εμφανίζονται απ το πουθενα! Νομος.
    Οπως λες κ συ το φτυσιμο μου πιανει τοπο...τις πιο πολλες φορές.

Επίσης μου χει τυχει κ μενα να ξενερωσω με την εντονη διαθεσιμότητα καποιου. Μιλαμε για αντρα εδω. Και μονο που ξερω οτι καποιος/ α εξαρτάται απο τις διαθεσεις μου, αυτο με κανει να χανω κ το ελάχιστο ενδιαφέρον.

Παντως εγω θαρρος δεν παιρνω ευκολα. Αν δω οτι ο αλλος/η ειναι ανοιχτος/η απ το πρωτο λεπτο της γνωριμιας, το εκλαμβανω ως κατι πολυ θετικο. Για αυτο κ μετα χαλιεμαι που αλλάζουν διαθεσεις.

Senior Member
    Σε νιώθω διότι όπως σου είπα και νωρίτερα, έχω πάθει ακριβώς το ίδιο. Θέλω να σου πω όμως, πως μέσω ίντερνετ θα συναντήσεις ναρκισσιστικές συμπεριφορές κυρίως. Θες η απλότητα του μέσου; Έτσι το έχω δει... Προσωπικά, θα σε συμβούλευα να αποδεσμευτείς από επικοινωνίες μέσω fb, να προσπαθήσεις να τις κάνεις στη χειρότερη μεσω τηλεφώνου. Είναι πιο υγιές από το pc και στο λέω γνωρίζοντας πως χρησιμοποιώ πολλές φορές τα chatrooms για να μιλήσω... Για πρόσωπα που γνωρίζεις προσωπικά, πάλι απέφυγε το fb για εμένα. Προτίμησε το τηλέφωνο. Γενικά, αυτά τα μαραφέτια αυξάνουν το ρίσκο αποτυχίας σε μια γνωριμία, διότι δεν επιτρέπουν μια επικοινωνία σε όλες της τις διαστάσεις. Το μελετάω χρόνια το θέμα αυτό και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως 2 είδη ανθρώπων αγωνιούν για αυτά τα μέσα επικοινωνίας. Οι Νάρκισσοι και τα θύματα τους. :)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Σε νιώθω διότι όπως σου είπα και νωρίτερα, έχω πάθει ακριβώς το ίδιο. Θέλω να σου πω όμως, πως μέσω ίντερνετ θα συναντήσεις ναρκισσιστικές συμπεριφορές κυρίως. Θες η απλότητα του μέσου; Έτσι το έχω δει... Προσωπικά, θα σε συμβούλευα να αποδεσμευτείς από επικοινωνίες μέσω fb, να προσπαθήσεις να τις κάνεις στη χειρότερη μεσω τηλεφώνου. Είναι πιο υγιές από το pc και στο λέω γνωρίζοντας πως χρησιμοποιώ πολλές φορές τα chatrooms για να μιλήσω... Για πρόσωπα που γνωρίζεις προσωπικά, πάλι απέφυγε το fb για εμένα. Προτίμησε το τηλέφωνο. Γενικά, αυτά τα μαραφέτια αυξάνουν το ρίσκο αποτυχίας σε μια γνωριμία, διότι δεν επιτρέπουν μια επικοινωνία σε όλες της τις διαστάσεις. Το μελετάω χρόνια το θέμα αυτό και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως 2 είδη ανθρώπων αγωνιούν για αυτά τα μέσα επικοινωνίας. Οι Νάρκισσοι και τα θύματα τους. :)
    Εχω θετικες εξελίξεις! Το απόγευμα βρεθηκαμε ολοι μαζι στην παραλια. Πηγαμε με τη φιλη μου κ τα παιδια της και τους συναντησαμε.
    Και τα δυο αδερφια ηταν πολυ φιλικα μαζι μου. Αφιερωσα χρονο ξεχωριστά στον καθενα. Και ο νεαρος κ η αδερφη του ειχαν διαθεση για κουβεντα. Ο,τι μου λεγαν το ακουγα προσεκτικα διχως να φλυαρω εγω.
    Μαλιστα η κοπελα μου δωσε κ τηλεφωνο περα απο το φεισμπουκ.
    Φεύγοντας μου λεει η κοινη μας φιλη να κανονισω μαζι τους εξοδο ακομα κ κεινη να μην Μπορεί λογω παιδιων...

Παντως εχεις πολυ δικιο! Αυτο το fb δημιουργεί ενα σωρο παρεξηγησεις. Χιλιες φορες η τηλ επαφη.

Senior Member
    Πολύ ενδιαφέρον αυτό macgyver, δηλαδή, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αν χαλιόταν όλοι οι άνθρωποι με αυτά, τότε δεν θα μίλαγε κανείς σε κανένα! :P χαχ

Οχι βεβαια , δεν ειναι αιτια αυτη να μην μιλας με καποιον , αλλα προδιατιθεμαι θετικοτερα αν ο συνομιλητης μου ειναι ευγενης .

Δεν αναφερομαι στην Christine , δεν μπορω να την κρινω απο ενα περιστατικο , ηταν και συναισθηματικα φορτισμενη , ε , της ξεφυγε ενα ευχαριστω , δεν χαλασε ο κοσμος .

Με εχει καλυψει η mariposa , δεν θα μπορουσα να τα γραψω καλυτερα .

Και αυτες τις συνομιλιες μεσω fb , δεν τις συμπαθω καθολου , γι αυτο και δεν εχω , ουτε ειχα ποτε . Αν η σχεση προχωρησει σε φιλικο η οχι επιπεδο , παντα προτιμω το τηλεφωνο .

Senior Member
    Αααα σου χει μεινει αυτο...παντως σήμερα ευχαριστησα καποιο ατομο απο δω..τωρα δε θυμαμαι nickname..
    Προσπαθω οσο μπορω να μαι ευγενικη. Δε νομιζω να φταιει αυτο μονο.

Οχι , και με συγχωρεις για το επιπολαιο συμπερασμα που εβγαλα .

Senior Member
    Οχι , και με συγχωρεις για το επιπολαιο συμπερασμα που εβγαλα .

Δεν πειραζει...δεν εχω θυμωσει.
    Τότε ειναι η αληθεια ημουν πολυ πιεσμενη οσον αφορουσε τον πρωην...ηταν εκεινες οι μερες που ενω ηταν θετικος για σχεση μετα μου τα γυρισε αλλιως σε κατι ελεύθερο δλδ κ δεν επικοινωνουσε μαζι μου για μερες..
    Μην ανησυχεις. Τοτε επρηζα μια φιλη που χε ερθει για λιγες μερες απο Αθηνα και μια μερα δεν αντεξε αλλο και μου τα ψαλλε!
    Μια χαρα τωρα ειμαστε. Μολις μιυ ειπε οτι κοιταζω μονο τον εαυτο μου...με ξυπνησε αυτο!

Senior Member
    οποιος σε γραφει τον γραφεις ειναι νομος για εμενα και καπου θα υπαρχουν ατομα που θα θελουν να συνομιλησουν μαζι σου

Senior Member
    Καλησπερα! Επανερχομαι και σας γραφω στο ιδιο post μου γιατι αυτο που με αγχωσε παλι εχει να κανει με το λεγομενο γραψιμο.
    Αυτη τη φορα νιωθω πιο άσχημα, γιατι η αδιαφορία προέρχεται απο καποιον που εχω ψιλοτσιμπηθει μαζι του.
    Τον γνωριζω μολις μια βδομαδα. Το ξερω οτι ειναι υπερβολικα νωρις. Ομως οταν σ αρεσει καποιος σιγουρα θα πεσεις στην παγιδα της αναμονης κ της αγωνιας.
    Τον γνωρισα οταν αποφασισα να παω το αμαξι για επισκευη. Νομιζα οτι του αρεσα. Θεωρησα οτι ηταν παραπανω εξυπηρετικος στην περιπτωση μου. Ανοιξε το συνεργειο του Σάββατο για μενα, μου εδωσε προσωπικο του νουμερο, με παροτρυνε να τηλεφωνω οποτε θελω για οποια απορία εχω, εκανε αναφορες στον πρωην μου με τον οποιο εχουν κοινους γνωστους, με θυμοταν απο παλια οταν ακομα ημουν με τον αλλο, με καλεσε να ξαναπαω στο μαγαζι οταν πηρα τηλ να ρωτησω κατι σχετικα με το αμαξι, χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος. Τελος μια μερα που ηταν μαζι κ ο φιλος του, ο φιλος προσπαθουσε να μαθει αν εχω σχεση. Ασε που μ αφησε να χρησιμοποιησω το p/c της δουλειάς του για μια σημαντικη δουλεια μου.
    Ολα τα παραπανω τα θεωρησα ενδειξεις οτι ενδιαφερεται ο ιδιος κ οχι ο φίλος του. Το ενιωθα.
    Ετσι και εγω πηρα το θαρρος και τον προσκαλεσα για κερασμα καφε. Την τριτη μερα που βρεθηκαμε στο μαγαζι εφοσον μου χε πει να περασω μιλησαμε αρκετα. Μου πε πως τα πράγματα ειναι δυσκολα, πως δεν ψαχνεται γενικα, κ αν τυχει κατι θα το τσεκαρει αρκετα. Βλεπετε πριν δυο χρονια ειχε χωρισει απο πολύχρονη σχεση. Κατανοησα οτι εχει.πλεον τις επιφυλαξεις του.
    Μια ωρα περασε εκει κ καμμια αναφορά να κανει για καφε...καταφερα και του υπενθυμησα οτι το κερασμα ισχυει. Και οτι θελω να τον ευχαριστησω για την καλοσυνη του. Τοτε με ενα πλατυ χαμόγελο μου απαντησε πως θα ειδοποιηθω.
    Χωρις να πω πολλα πολλά τον χαιρετησα κ έφυγα. Δεν τολμησα να πω ουτε οτι θα περιμενω.
    Σημερα τον ειδα online. Καταραμενο fb... εστειλα ενα γεια σου κ το ονομα του....δεν το διαβασε αμεσως..εκλεισα ομως μετα γρήγορα γιατι έπρεπε να παω στο ραντεβου με μια φιλη. Ηλπιζα πως οταν θα επεστρεφα θα βλεπα καποια απαντηση..
    Αμ δε! Τιποτα απολύτως. Συνδεοταν ξεσυνδεοταν, σημασια δεν εδωσε...
    Ειναι δυνατόν να μην απαντησε επιτηδες για να τσεκαρει αντιδρασεις;;; η τραβιεται τλκ με καποια κ απλα εδωσε μια υποσχεση σε μενα που δεν ξερει αν θα κρατησει; μιλω για το κερασμα μου...
    Πως επεσα τοσο εξω;;; νομιζα οτι εστω με ειχε συμπαθισει....

Senior Member
    ....
    Ετσι και εγω πηρα το θαρρος και τον προσκαλεσα για κερασμα καφε. Την τριτη μερα που βρεθηκαμε στο μαγαζι εφοσον μου χε πει να περασω μιλησαμε αρκετα. Μου πε πως τα πράγματα ειναι δυσκολα, πως δεν ψαχνεται γενικα, κ αν τυχει κατι θα το τσεκαρει αρκετα. Βλεπετε πριν δυο χρονια ειχε χωρισει απο πολύχρονη σχεση. Κατανοησα οτι εχει.πλεον τις επιφυλαξεις του.
    Μια ωρα περασε εκει κ καμμια αναφορά να κανει για καφε...καταφερα και του υπενθυμησα οτι το κερασμα ισχυει. Και οτι θελω να τον ευχαριστησω για την καλοσυνη του. Τοτε με ενα πλατυ χαμόγελο μου απαντησε πως θα ειδοποιηθω.
    Χωρις να πω πολλα πολλά τον χαιρετησα κ έφυγα. Δεν τολμησα να πω ουτε οτι θα περιμενω.
    Σημερα τον ειδα online. Καταραμενο fb... εστειλα ενα γεια σου κ το ονομα του....δεν το διαβασε αμεσως..εκλεισα ομως μετα γρήγορα γιατι έπρεπε να παω στο ραντεβου με μια φιλη. Ηλπιζα πως οταν θα επεστρεφα θα βλεπα καποια απαντηση..
    Αμ δε! Τιποτα απολύτως. Συνδεοταν ξεσυνδεοταν, σημασια δεν εδωσε...
    Ειναι δυνατόν να μην απαντησε επιτηδες για να τσεκαρει αντιδρασεις;;; η τραβιεται τλκ με καποια κ απλα εδωσε μια υποσχεση σε μενα που δεν ξερει αν θα κρατησει; μιλω για το κερασμα μου...
    Πως επεσα τοσο εξω;;; νομιζα οτι εστω με ειχε συμπαθισει....
    αυτα που περιεγραψες πιο πανω για την γνωριμια και ολη την φαση με το συνεργειο κι εμενα μου φανηκαν σαν ενδειξεις θετικες, αλλα δεν λεει και κατι, αν δεν υπαρξει μια αναλογη συνεχεια.μπορει να ειναι εγκαρδιος και ανοιχτος τυπος και να φερεται ετσι με ολες.

γιατι το συνδεεις με συμπαθεια- αντιπαθεια? αποκλειεται να σε εχει συμπαθησει αλλα να μην θελει κατι παραπανω?

για τις υπολοιπες υποθεσεις, αν εχει καποια αλλη στο μυαλο του η καποια γνωριμια σε εξελιξη κλπ, δεν μπορουμε να ξερουμε. τα παντα μπορει να συμβαινουν. μονο εκεινος ξερει.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast