Results 16 to 22 of 22
Thread: Survivor... κρισεις πανικου..
-
29-12-2007, 19:06 #16
Watermark,
Κάνω ψυχοθεραπεία ένα χρόνο και μισό. Δεν παίρνω φάρμακα, δεν πήρα ποτέ. Όλα όσα πέρασα μου φαίνονται τόσο άχρηστα. Ο χρόνος που έχασα πριν ζητήσω βοήθεια, πολύτιμος. Ψάξε να βρεις τον κατάλληλο θεραπευτή κι άρχισε να απελευθερώνεσαι.
Καλώς ήρθες.
- 31-12-2007, 10:56 #17
Originally posted by watermark
Φοιβη οκ ναι παντα θα υπαρχουν και τα δυο στη ζωη μας και φοβος και αγαπη απλα η δικη μου ζυγαρια εχει για μοναδα μετρησης το φοβο! πρεπει να βρω τη χρυση τομη να τα ισσοροπησω αυτα τα δυο....
xxxxxΜάκια...
02-01-2008, 11:47 #18
Kαλη χρονια Watermark και σε ολους τους φιλους εδω!
Kαλα θα κανεις και δεν θα παρεις χαπια. Kαι εγω εναντιον ειμαι. Kανω ομοιοπαθητικη εδω και 9 μηνες. Eχω κοψει φυσικα καφεδες και τετοια. Mπορει να σε βοηθησει αλλα χρειαζεται υπομονη ισως ομως και να αντιδρασει θετικα ο οργανισμος σου με την πρωτη. Παντως την συνηστω αναπιφυλακτα μονο καλο μπορει να σου κανει. Kαι εγω στην ιδια φαση ειμαι ακριβως συνεχιζω τα παντα κανονικα αλλα η καρδια μου το ξερει...
Tωρα που σου γραφω ειμαι στο γραφειο και μολις ειχα μια κριση πανικου και αποπροσωποιησης. Eνιωθα τα παντα παραξενα ξενα και τρομακτικα γυρω μου. Πολυ χαλι. Hμουν ετοιμη να φωναξω \"βοηθεια ειμαι τρελλη!!! καντε κατι να λιποθυμησω να μην τρελλαινομαι\" αλλα μετα παλι περασε και σου γραφω... Oσο γινεται πρεπει να το περναμε ελαφρια να μην ειναι ολη μερα αυτο που σκεφτομαστε. Aυτη ειναι η παγιδα ο φοβος που δημιουργειται σε κανει μετα να σκεφτεσαι ολη την ωρα μονο αυτο και να γεμιζεις απογοητευση. Προσπαθησε απλα να μην σκεφτεσαι τιποτα μετα. Eιναι δυσκολο αλλα βοηθαει.
02-01-2008, 15:53 #19
Καλη χρονια και απο μενα παιδιά!
margo αυτο που λες βοηθεια ειμαι τρελος πολλες φορες το χω νοιωσει, τουλαχιστον αμα λιποθυμουσα καλα θαταν αλλα δεν... τελοσπαντων εγω αυριο ξεκιναω ομοιοπαθητικη και την αλλη βδομαδα θα παω και σε ψυχογιατρο! αντε να δω τι θα μου πουν κιαυτοι! δε μπορειτε να πειτε εβαλλα τους στοχους μου κε γω για το 2008!! :P ελπιζω να μη βρεθω στο διλλημα φαρμακα ή ομοιοπαθητικη...
xxxxx
02-01-2008, 16:05 #20
Originally posted by watermark
Καλη χρονια και απο μενα παιδιά!
margo αυτο που λες βοηθεια ειμαι τρελος πολλες φορες το χω νοιωσει, τουλαχιστον αμα λιποθυμουσα καλα θαταν αλλα δεν... τελοσπαντων εγω αυριο ξεκιναω ομοιοπαθητικη και την αλλη βδομαδα θα παω και σε ψυχογιατρο! αντε να δω τι θα μου πουν κιαυτοι! δε μπορειτε να πειτε εβαλλα τους στοχους μου κε γω για το 2008!! :P ελπιζω να μη βρεθω στο διλλημα φαρμακα ή ομοιοπαθητικη...
xxxxxΜάκια...
06-04-2008, 23:08 #21
Μετα από μερικούς μήνες επεστρεψα παλι! Τελικα το συμπερασμά μου υστερα απο 4 μηνες ειναι οτι πρεπει να χεις πολλα λεφτα... αν θες πραγματικα να ξεπερασεις το προβλημα.. εγω απτον ιανουαριο που συνειδητοποιησα και αποφασισα με τη 8εληση μου να μπω στη διαδικασια ψυχολογου, ψυχιατρου, ομοιοπα8ητικης κλπ ειδα πραγματικη διαφορα, και σιγουρα υπαρχει λυση στο 8εμα. Το 8εμα τωρα είναι οτι εχω ξεμεινει απο money.. μηπως να κανω εναν έρανο στο φορουμ?!!:P παντως η ομοιοπα8ητικη εμενα με βοηθησε πολυ και τη συνιστω ανεπιφιλακτα, σιγουρα και ο ψυχολογος βοηθαει, αλλα για να μη κρυβομαι και πισω απτο δαχτυλο μου, μολις αρχισα το χαπακωμα απο τον ψυχιατρο εγινα περδικι!! δε μαζευομαι σπιτι πλεον.. δε προλαβαινω να κανω γνωριμιες, φλερτ.. να ζω φυσιολογικα επιτελους.. αναρωτιεμαι τι 8α γινει σε λιγους μηνες που υποτι8εται πρεπει να τα σταματησω.. και δε ξερω.. γιατι τα χαπια χρειαζονται και ψυχο8εραπεια παραλληλα που σημαινει πως πρεπει να χεις εκατομυρια, φανταστειται κιολας οτι δε ξερει κανεις για ολα αυτα δηλαδη οι γονεις μου δε το ξερουν οποτε ποσα λεφτα να βγαζω.. τεσπα να στε καλα παιδια ολοι.. και ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους απο σας με βοηθησαν στη προσπα8εια αυτη katerina apo kerkira, Giorgos296, Φοιβη....
xxxxx
06-04-2008, 23:48 #22
Σε καταλαβαινω για αυτο που λες οτι μολις αρχισες το χαπακωμα εγινες περδικι. Ειναι πολυ σημαντικο να σου γραψουν τα ΣΩΣΤΑ φαρμακα. Προσωπικα εχω δει και γω μεγαλη βελτιωση. Και αυτο ας το δουν ατομα που εχουν ενδοιασμούς οσον αφορα το να παρουν χαπια. Παιδια μην εχετε αμφιβολιες αν σας τα γραψει ο γιατρος σας ειναι για το καλό σας. Δεν θα γινετε μονο με τα χαπια καλά αλλα τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση ειδα σοβαρη βελτίωση.
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα