Results 1 to 15 of 26
Thread: Αγχος και φόβος ότι θα τρελλαθώ
-
10-08-2015, 10:14 #1
Αγχος και φόβος ότι θα τρελλαθώ
Καλημέρα και από εμένα. Στο παρελθόν είχα περάσει έντονες κρίσεις πανικού, φοβίες και κυρίως αρρωστοφοβία.Μετά από την ψυχοθεραπεία συνήλθα αρκετά και ξαναβρήκα τον παλιό καλό μου εαυτό. Παντρεύτηκα και έκανα οικογένεια και πίστευα ότι είχα απαλλαχτηκα από όλα αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα. Τον τελευταίο καιρό όμως νιώθω πάλι πολύ περίεργα. Νιώθω να χάνω τον εαυτό μου, να τρελλαίνομαι. δεν έχω όρεξη για φαγητό, θέλω να κοιμάμαι συνέχεια, βάζω τα κλάμματα με το παραμικρό και γενικά δεν με ευχαριστεί τίποτα.νομίζω ότι θα χάσω τα λογικά μου και έχω μπει πάλι στη διαδικασία να ψάχνω για αρρώστιες κλπ. βέβαια αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το θέμα του μυαλού. φοβάμαι μην έχω κάτι πιο σοβραό από αλές κρίσεις άγχους .ειλικρινά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.
- 10-08-2015, 16:09 #2
Το χα και γω χρονια πριν και αυτο.τωρα φυσικα μετα απο χρονια εχω κατι αλλο.το μονο που θα σου πω αν δεν μπορεις να διαχειριστης το αγχος σου.οπως εγω.θες ειδικο.οχι για το αν θα τρελαθεις αλλα για να καταλαβεις οτι δεν θα τρελαθεις.
10-08-2015, 17:10 #3
τελικά όλα επανέρχονται στην πρώτη ευάλωτη στιγμή μας. εμένα τώρα με πρωτοέπιασε αυτό αφου στο παρελθόν , στη φαντασία μου είχα περάσει τα πάντα. αν μη τι αλλο η ψυχοθεραπεια με εχει βοηθησει στο να μην τρεχω στα νοσοκομεια πανικοβλητη. ευχαριστω αχιλλεα για την απαντηση και την συμπαρασταση.
10-08-2015, 23:47 #4
Μην ευχαριστης καθολουεχω τραβήξει πολλα μα παρα πολλαμε το ψυχωσωματικα.ειμαι και υπερδραστιριος .ψυχαναγκαστικος και υποχονδριος .βγαλε ακρη.
11-08-2015, 01:17 #5
Γεια σου ! Δεν τρελλενεσαι μη το σκεφτεσαι καν ...το χω περασει πολλες φορες..μερικες φορες φοβαμαι κ οτι δεν θα μπορω να ελεξω τον εαυτο μ π.χ. . εχεις πολυ αγχος προφανως αυτο τ καιρο σκεφτεσαι πολλα και μπλοκαρει το συστημα ...και η φοβια γινεται μεγαλυτερη..προσπαθησε να σκεφτεσαι κατι αλλο η για να ανκουφιστεις κανε μια μαγνητικη ..εκει αν εχεις κατι φενεται ..αλλα σου λεω πως τ εχω παθει απειρες φορες σε μεγαλο βαθμο..βρες κατι που να απασχολεισαι και να σ ευχαριστει..μην αφηνεις οτι σε τρωει να χορτασει ...ειναι κριμα !!
11-08-2015, 02:23 #6
Κι εγω τον εχω τον συγκεκριμενο φοβο, ξερω πως δεν προκειται, εχω διαβασει πως εχομε κ λιγοτερες πιθανοτητες να παθουμε κατι τετοιο απο τον οποιονδηποτε.
11-08-2015, 10:02 #7
σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας. ''γελα πολυ'' αν μπω στη διαδικασια της μαγνητικης θα ξαναρχισει ο φαυλος κυκλος των εξετασεων και ειναι κατι που θελω να αποφυγω, μαλλον η κουραση με το μωρο ,τα ξενυχτια, το κλεισιμο στο σπιτι απο περυσι το σεπτεμβριο μεχρι τον ιουνιο, και κατι οικογενειακα προβληματα, με εφτασαν στα ακρα και μπουκωσα.
11-08-2015, 10:37 #8
Δε θες εξετασεις ειδικο θες γαμοτο.καταλαβε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο.και ως αναφορα την τρελα .οπως. Εχω ξαναπει ειδες κανεναν ψυχικα ασθαινη να λεει οτι ειναι.εγω περασσα πολυ δυσκολη χρονια και μου τι φιλουσε στη γωνια.ακου προγραμμα.πρωι προπονιση 16χλμ εως 22 χλμ μετα παιδι (ευτυχως που εχω αυτον και γυναικαρα μου.κολονα)μετα δουλεια η βραδυ η αλλιος και απογευματινη προποναση καμμια 10αρια χλμ για χαλαρωμα.πιεση πιεση πιεση.εκανα μπαμ και τι μπαμ.και λεγαν σκεψου ολοι βιονικος εισαι.τελικα μαλλον μαμακας ειμαι και ψυχαναγκαστικος.
11-08-2015, 10:42 #9
Δε θες εξετασεις ειδικο θες γαμοτο.καταλαβε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο.και ως αναφορα την τρελα .οπως. Εχω ξαναπει ειδες κανεναν ψυχικα ασθαινη να λεει οτι ειναι.εγω περασσα πολυ δυσκολη χρονια και μου τι φιλουσε στη γωνια.ακου προγραμμα.πρωι προπονιση 16χλμ εως 22 χλμ μετα παιδι (ευτυχως που εχω αυτον και γυναικαρα μου.κολονα)μετα δουλεια η βραδυ η αλλιος και απογευματινη προποναση καμμια 10αρια χλμ για χαλαρωμα.πιεση πιεση πιεση.εκανα μπαμ και τι μπαμ.και λεγαν σκεψου ολοι βιονικος εισαι.τελικα μαλλον μαμακας ειμαι και ψυχαναγκαστικος.
11-08-2015, 11:29 #10
και εγω μια απο τα ίδια, ειμαι σε παρα πολυ ασχημη κατασταση! εχω φτασει σε σημειο να πιστευω οτι θα αρρωστησω σοβαρα και δε θα επιβιωσω, οτι θα πεθανω. Εχει η μαμα μου καρκινο στο στηθος και θα κανει εγχειριση σε ενα μηνα, προσπαθω να τη στηριξω αλλα ειμαι αδυναμη. Μου γυρνάει αυτη η αδυναμια σε αρρωστοφοβια μαλλον για να εχω αμυνα. Δεν ξερω τι να πω. Φοβαμαι οτι θα παθω και εγω καρκινο αν δεν εχω ηδη δηλαδη. Τρεμω να παω να κανω εξετασεις. Επειδη το ζω με τη μαμα μου εχω δει ποσο φοβερο πραγμα ειναι και τρεμω στην ιδεα οτι θα το παθω και εγω. Πηγα σε ψυχιατρο αλλα δεν ασχοληθηκε ιδιαιτερα μου εγραψε μια συνταγη με φαρμακα και μου ειπε να τα πουμε σε ενα μηνα. Τα ξεκίνησα αλλα τα εκοψα γιατι ειχα παρενεργειες και φοβηθηκα περισσοτερο. Τωρα σκέφτομαι να τα παρω παλι, τι να κανω ειμαι σε απογνωση. Το μυαλο μου σκεφτεται ολη την ωρα αρρωστιες, συνεχεια ψαχνω το σωμα μου για ογκους νομιζω οτι θα το προκαλεσω μονη μου στο τελος.
11-08-2015, 11:41 #11
11-08-2015, 12:18 #12
ποσο καιρο διαρκουν οι παρενεργειες; μου ειχε γραψει τα σιπραλεξ
11-08-2015, 12:44 #13
12-08-2015, 01:58 #14
Σοφακι σιπραλεξ περιπου 4 μερες κρατανε .. Συνηθως βαριεσαι και να κουνηθεις .. Μετα τις 4 μερες θα εισαι κομπλε..
13-08-2015, 21:48 #15
καλησπέρα κι απο μενα. Σοφία αν και δεν εχω ακολουθησει αγωγη με χαπια, πιστευω ο συνδυασμος με ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησει. εχω μια πολυ καλη φιλη που ακολουθει τη συγκεκριμενη θεραπεια ,αφου περασε επιλοχειο καταθλιψη και ειναι σε πολυ καλο δρομο, την βλεπω και τη χαιρομαι που ξαναβρηκε τον παλιο καλο εαυτο της.εγω απο την αλλη δεν αντεξα και πηγα και εκανα ενα γενικο τσεκ απ , οπου φυσικα οι δεικτες βγηκαν σαν μικρου παιδιου.ουτε θυροειδη, ουτε αναιμια ουτε χοληστερινη ουτε τιποτα. παρολα αυτα ο φοβος σθνεχιζει να υπαρχει.μολις επιστρεωει η θεραπευτρια θα την επισκεφτω για να τα πω να ξεθυμανω και να ερθω στα ισια μου παλι.