Αξίζει να παλέψω και άλλο? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 127
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά 1 ερώτηση να σου κάνω: Λες ότι κατά καιρούς έχανες έστω κάποια κιλά κ τα έπαιρνες μετά στο καπάκι. Κ ότι υποφέρεις, το οποίο εννοείται πως το πιστεύω. Όμως πρέπει να ζυγίσεις πότε υποφέρεις περισσότερο: χωρίς φαγητό ή χωρίς ζωή......? Διάλεξε κ πάρε, 1 απόφαση είναι (κ όταν λέω απόφαση εννοώ απόφαση ζωής).
    Mariposa (ωραιο Nickname by the way) οσο ευκολο ειναι να το λες, αλλο τοσο δυσκολο ειναι να το κανεις πραξη.

Παρε εναν καπνιστη που καπνιζει 40 χρόνια και πες του "τι προτιμας, το καπνισμα ή τη ζωη σου?" Υπαρχουν πολλοι που συνεχιζουν να καπνιζουν.

Παρε και εναν πρεζακια και ρώτα τα ιδια.

Φυσικα, το ανθυγιεινό φαγητό μπορει να μην είναι τόσο εθιστικό όσο το τσιγαρο ή τα ναρκωτικά, αλλα, αν δε το έχεις ζήσει, δε ξερεις..

Οταν οι διατροφικές συνηθειες σου εινα οι ιδιες τα τελευταια 15 χρόνια, όταν εχεις ηδη χτίσει τη διατροφικη σου παιδεία και συνήθεια, τότε ειναι υπερβολικα δυσκολο να το κόψεις..

Για αυτό λεω οτι ισως ειμαι τελειωμένος....

Banned
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Mariposa (ωραιο Nickname by the way) οσο ευκολο ειναι να το λες, αλλο τοσο δυσκολο ειναι να το κανεις πραξη.

Παρε εναν καπνιστη που καπνιζει 40 χρόνια και πες του "τι προτιμας, το καπνισμα ή τη ζωη σου?" Υπαρχουν πολλοι που συνεχιζουν να καπνιζουν.

Φυσικα, το ανθυγιεινό φαγητό μπορει να μην είναι τόσο εθιστικό όσο το τσιγαρο ή τα ναρκωτικά, αλλα, αν δε το έχεις ζήσει, δε ξερεις..

Οταν οι διατροφικές συνηθειες σου εινα οι ιδιες τα τελευταια 15 χρόνια, όταν εχεις ηδη χτίσει τη διατροφικη σου παιδεία και συνήθεια, τότε ειναι υπερβολικα δυσκολο να το κόψεις..

Ξέρω από εθισμούς...... Το τσιγάρο το έκοψα μαχαίρι, αν κ κάπνιζα τα κέρατά μου, όταν διαπίστωσα ότι με "έριχνε" σε κάτι που αγάπαγα περισσότερο, την κολύμβηση κ τον αθλητισμό γενικότερα. Κ πάει στα κομμάτια τ τσιγάρο, δεν κάπνιζα κ τόσα χρόνια πια, μόνο από τα 18 μέχρι τα 23-24. Θα σου πω το άλλο..... Εδώ κάμποσα χρόνια έχω διάφορα προβλήματα υγείας, άρχισαν από ήπια (βέβαια για την ηλικία μου ήταν απαράδεκτο να τα παρουσιάζω.......), τα οποία με τα χρόνια επιδεινωνόντουσαν κ στο τέλος, εδώ κ 1 χρόνο έφτασα σε σημείο κατάρρευσης. Εγώ που κάποτε έστιβα την πέτρα πλέον δεν έβγαζα τη μέρα. Ο Θεός ξέρει πώς πήγαινα δουλειά κ πώς έκανα τη 1/2 προπόνηση από αυτήν που έκανα παλιά, κ όλα αυτά σέρνοντας. Κατάρρευση οργανική, ψυχολογική, εμφανισιακή (είχα πρηστεί τον τελευταίο χρόνο, δέρμα αχαρακτήριστο κλπ κλπ), νοητική. Κ μου είπαν (μεταξύ άλλων....) ότι κομμένος ο καφές αλλιώς όπου να ' ναι θα μου μείνει το συκώτι στο χέρι (μεταξύ άλλων......). Πρέπει να σου πω ότι από τα 15 είμαι ο πιο εθισμένος στην καφεϊνη άνθρωπος στον πλανήτη γη (τώρα είμαι 32). Δεν έπινα πολλούς, αλλά καλύτερα να μην πω πόσες κουταλιές της σούπας έβαζα μέσα στον κάθε καφέ (1 συσκευασία την τελείωνα σε 4-5 μέρες). Κ λόγω ανοσίας πλέον δεν με έπιανε, δηλ. δόσεις που οποιονδήποτε άνθρωπο θα στέλνανε κατευθείαν νοσοκομείο (στην καλύτερη) ή στον τάφο (στη χειρότερη) εμένα δεν με ακουμπάγανε καν..... Δεν διανοούμουν ζωή χωρίς καφέ σκέτο (ή γλυκό με ζαχαρίνη), δεν υπήρχε αυτό το σενάριο για μένα. Κ όμως έβγαλα το σκασμό κ τον έκοψα, decaf στην αρχή (ναι, αυτό το νεροζούμι......), πλέον τίποτα. Μη ρωτήσεις τί πέρασα κ τί περνάω. Μου λείπει όσο δε φαντάζεσαι, καμιά φορά περνάω έξω από κανένα coffeeway κ μόνο που μου έρχεται το άρωμα λιποθυμάω, υποφέρω, τρελένομαι, θέλω καφέ οπωσδήποτε. Αλλά περισσότερο θέλω την υγειά μου κ τη ζωή μου πίσω. Τελικά νομίζω μένεις με αυτό που θέλεις πιο πολύ (αν υποθέσω ότι η περίπτωσή μου είναι αναστρέψιμη).

Senior Member
    ΜΑΡΙΠΟΖΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΝΩ ΕΓΩ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ
    ΤΟ ΧΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ
    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΘΕΣΣΑΛΩΝΙΚΙΟΤΙΚΑ;ΜΠΟΥΓΑΤΣ� � ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΜΑΡΙΠΟΖΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΝΩ ΕΓΩ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ
    ΤΟ ΧΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ
    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΘΕΣΣΑΛΩΝΙΚΙΟΤΙΚΑ;ΜΠΟΥΓΑΤΣ� � ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Άστα elis..... μέχρι κ ο χυμός κομμένος, για αλκοόλ δεν το συζητώ...... Άμα βγαίνω μόνο perrie. Κατάντια......

ΥΓ: Ο Κουβανέζικος δε λέει τίποτα μπροστά στα κολομβιανά χαρμάνια, άμα σου τα φέρει κάποιος από Κολομβία όμως. Μυρίζεις κ μαστουρώνεις σε λλλλλλέω τζιέρι μου (σαλονικιώτικα!) .
    Last edited by Deleted-member-15102015; 04-09-2015 at 20:15.

Senior Member
    ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Senior Member
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΥΡΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
    ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΟΝ ΕΥΦΥΗ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΤΗ
    ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΟΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ

Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post

Η λέξη κλειδί στο κείμενό σου είναι η συνήθεια.Δύσκολα ξε-συνηθίζει ο άνθρωπος το οτιδήποτε έχει μάθει να ζει επί χρόνια.Ισως ένα ισχυρό σοκ είναι αυτό που μπορεί να επαναφέρει κάποιον στο να αρχίσει να διεκδικεί τα σωστά πράγματα για τη ζωή του.Με τον τρόπο που σκέφτεσαι,είσαι μάλλον τελειωμένος...Όπως και εγώ άλλωστε...Ειναι σίγουρο πιο εύκολο να πεις "είμαι τελειωμένος" και να συνεχίσεις να ζεις στο ίδιο μοτίβο μέχρι να έρθει η ώρα να φύγεις απο αυτόν τον κόσμο...

Senior Member
    Το νευρωνικό δίκτυο είναι ένα δίκτυο από απλούς υπολογιστικούς κόμβους (νευρώνες, νευρώνια), διασυνδεδεμένους μεταξύ τους. Είναι εμπνευσμένο από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ), το οποίο προσπαθεί να προσομοιώσει.

Οι νευρώνες είναι τα δομικά στοιχεία του δικτύου. Κάθε τέτοιος κόμβος δέχεται ένα σύνολο αριθμητικών εισόδων από διαφορετικές πηγές (είτε από άλλους νευρώνες, είτε από το περιβάλλον), επιτελεί έναν υπολογισμό με βάση αυτές τις εισόδους και παράγει μία έξοδο. Η εν λόγω έξοδος είτε κατευθύνεται στο περιβάλλον, είτε τροφοδοτείται ως είσοδος σε άλλους νευρώνες του δικτύου. Υπάρχουν τρεις τύποι νευρώνων: οι νευρώνες εισόδου, οι νευρώνες εξόδου και οι υπολογιστικοί νευρώνες ή κρυμμένοι νευρώνες. Οι νευρώνες εισόδου δεν επιτελούν κανέναν υπολογισμό, μεσολαβούν απλώς ανάμεσα στις περιβαλλοντικές εισόδους του δικτύου και στους υπολογιστικούς νευρώνες. Οι νευρώνες εξόδου διοχετεύουν στο περιβάλλον τις τελικές αριθμητικές εξόδους του δικτύου. Οι υπολογιστικοί νευρώνες πολλαπλασιάζουν κάθε είσοδό τους με το αντίστοιχο συναπτικό βάρος και υπολογίζουν το ολικό άθροισμα των γινομένων. Το άθροισμα αυτό τροφοδοτείται ως όρισμα στη συνάρτηση ενεργοποίησης, την οποία υλοποιεί εσωτερικά κάθε κόμβος. Η τιμή που λαμβάνει η συνάρτηση για το εν λόγω όρισμα είναι και η έξοδος του νευρώνα για τις τρέχουσες εισόδους και βάρη.

Senior Member
    Το κύριο χαρακτηριστικό των νευρωνικών δικτύων είναι η εγγενής ικανότητα μάθησης. Ως μάθηση μπορεί να οριστεί η σταδιακή βελτίωση της ικανότητας του δικτύου να επιλύει κάποιο πρόβλημα (π.χ. η σταδιακή προσέγγιση μίας συνάρτησης). Η μάθηση επιτυγχάνεται μέσω της εκπαίδευσης, μίας επαναληπτικής διαδικασίας σταδιακής προσαρμογής των παραμέτρων του δικτύου (συνήθως των βαρών και της πόλωσής του) σε τιμές κατάλληλες ώστε να επιλύεται με επαρκή επιτυχία το προς εξέταση πρόβλημα. Αφού ένα δίκτυο εκπαιδευτεί, οι παράμετροί του συνήθως «παγώνουν» στις κατάλληλες τιμές και από εκεί κι έπειτα είναι σε λειτουργική κατάσταση. Το ζητούμενο είναι το λειτουργικό δίκτυο να χαρακτηρίζεται από μία ικανότητα γενίκευσης: αυτό σημαίνει πως δίνει ορθές εξόδους για εισόδους καινοφανείς και διαφορετικές από αυτές με τις οποίες εκπαιδεύτηκε.

Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Η λέξη κλειδί στο κείμενό σου είναι η συνήθεια.Δύσκολα ξε-συνηθίζει ο άνθρωπος το οτιδήποτε έχει μάθει να ζει επί χρόνια.Ισως ένα ισχυρό σοκ είναι αυτό που μπορεί να επαναφέρει κάποιον στο να αρχίσει να διεκδικεί τα σωστά πράγματα για τη ζωή του.Με τον τρόπο που σκέφτεσαι,είσαι μάλλον τελειωμένος...Όπως και εγώ άλλωστε...Ειναι σίγουρο πιο εύκολο να πεις "είμαι τελειωμένος" και να συνεχίσεις να ζεις στο ίδιο μοτίβο μέχρι να έρθει η ώρα να φύγεις απο αυτόν τον κόσμο...
    Ακριβως. Διότι αυτοματοποιείς πλεον ολόκληρο τον τρόπο ζωής.
    Αυτό έπαθε η Μαριπόζα με τον καφέ, ενα ισχυρό σοκ.

Το θέμα ειναι να αλλάξει ένας άνθρωπος πριν πάθει το μεγάλο κακό.

Συμφωνώ πως ισως τελικά είμαι τελειωμένος..

H Μαριπόζα από όσα γράφει φαίνεται πως είναι αγωνίστρια στη ζωή της και θα έπρεπε να την έχουμε ως πρότυπο,εμείς που τα παρατάμε με την πρώτη δυσκολία

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ξέρω από εθισμούς...... Το τσιγάρο το έκοψα μαχαίρι, αν κ κάπνιζα τα κέρατά μου, όταν διαπίστωσα ότι με "έριχνε" σε κάτι που αγάπαγα περισσότερο, την κολύμβηση κ τον αθλητισμό γενικότερα. Κ πάει στα κομμάτια τ τσιγάρο, δεν κάπνιζα κ τόσα χρόνια πια, μόνο από τα 18 μέχρι τα 23-24. Θα σου πω το άλλο..... Εδώ κάμποσα χρόνια έχω διάφορα προβλήματα υγείας, άρχισαν από ήπια (βέβαια για την ηλικία μου ήταν απαράδεκτο να τα παρουσιάζω.......), τα οποία με τα χρόνια επιδεινωνόντουσαν κ στο τέλος, εδώ κ 1 χρόνο έφτασα σε σημείο κατάρρευσης. Εγώ που κάποτε έστιβα την πέτρα πλέον δεν έβγαζα τη μέρα. Ο Θεός ξέρει πώς πήγαινα δουλειά κ πώς έκανα τη 1/2 προπόνηση από αυτήν που έκανα παλιά, κ όλα αυτά σέρνοντας. Κατάρρευση οργανική, ψυχολογική, εμφανισιακή (είχα πρηστεί τον τελευταίο χρόνο, δέρμα αχαρακτήριστο κλπ κλπ), νοητική. Κ μου είπαν (μεταξύ άλλων....) ότι κομμένος ο καφές αλλιώς όπου να ' ναι θα μου μείνει το συκώτι στο χέρι (μεταξύ άλλων......). Πρέπει να σου πω ότι από τα 15 είμαι ο πιο εθισμένος στην καφεϊνη άνθρωπος στον πλανήτη γη (τώρα είμαι 32). Δεν έπινα πολλούς, αλλά καλύτερα να μην πω πόσες κουταλιές της σούπας έβαζα μέσα στον κάθε καφέ (1 συσκευασία την τελείωνα σε 4-5 μέρες). Κ λόγω ανοσίας πλέον δεν με έπιανε, δηλ. δόσεις που οποιονδήποτε άνθρωπο θα στέλνανε κατευθείαν νοσοκομείο (στην καλύτερη) ή στον τάφο (στη χειρότερη) εμένα δεν με ακουμπάγανε καν..... Δεν διανοούμουν ζωή χωρίς καφέ σκέτο (ή γλυκό με ζαχαρίνη), δεν υπήρχε αυτό το σενάριο για μένα. Κ όμως έβγαλα το σκασμό κ τον έκοψα, decaf στην αρχή (ναι, αυτό το νεροζούμι......), πλέον τίποτα. Μη ρωτήσεις τί πέρασα κ τί περνάω. Μου λείπει όσο δε φαντάζεσαι, καμιά φορά περνάω έξω από κανένα coffeeway κ μόνο που μου έρχεται το άρωμα λιποθυμάω, υποφέρω, τρελένομαι, θέλω καφέ οπωσδήποτε. Αλλά περισσότερο θέλω την υγειά μου κ τη ζωή μου πίσω. Τελικά νομίζω μένεις με αυτό που θέλεις πιο πολύ (αν υποθέσω ότι η περίπτωσή μου είναι αναστρέψιμη).
    Είσαι πιο ισχυρή απο μένα, συγχαρητήρια που κατάφερες να σταματήσεις το τσιγάρο και το καφέ.

Και εγώ εξαιτίας του φαγητού παρουσίασα πρόβλημα υγιειας στη χολή που δεν έπρεπε να το έχω για την ηλικία μου :( Ειδικά αυτό το πρόβλημα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη παθητικότητα μου.

Αυτή την οργανική και ψυχολογική κατάρρευση που λες νιωθω οτι τη περνάω εγώ τωρα απο τα μέσα Ιουλίου μέχρι και σημερα. Κατάφερες και έκοψες το καφέ επειδή παρουσίασε το συκώτι σου πρόβλημα. Ήταν το πρόβλημα υγιειας που σε άλλαξε. Αν είναι να περιμένω και εγώ να πάθω κάποιο προβλημα υγιειας, ασε.... και αν το πρόβλημα υγίειας ειναι σημαντικό και επηρεάζει τη ζωή για το υπόλοιπο της διάστημα, ακόμα χειρότερα....

Οτι επαθες εσύ με το καφέ το παθαίνω και εγώ με το φαγητο....

ΥΓ: Δεν έχω πιει ποτέ καφε στη ζωή μου ο_ο

Banned
    Ενταξει βρε Σελτζουκε, λιγος καφες δεν βλαπτει : )))))) . Αλλο ομως ο λιγος, που δρα κ ευεργετικα κ αλλο εγω, που αμα μου τραβαγες αιμα η συριγγα θα εβγαινε καφετι....... :Ρ .

Κ οχι, τα προβληματα δεν μου τα προκαλεσε ο καφες, ομως αυτος μαζι με διαφορα αλλα επιδεινωνε κ τροφοδοτουσε φλεγμονες, που εχουν εξαπλωθει στα περισσοτερα μου οργανα κ αδενες. Αλλα δεν πιστευω πως ειμαι πιο δυνατη, απλα το θελω περισσοτερο, οποτε κ το επιλεγω. Κ η αισθηση της ανταμοιβης ειναι τεραστια οταν πηγαινω καλυτερα (γιατι υπαρχουν κ υποτροπες.....). Πχ οσο κ να υποφερω δε συγκρινεται με την αισθηση του να ξαναβρισκω τις δυναμεις μου οπως παλια, να ποναω λιγοτερο, να ξεπρηζομαι, να καθαριζει το δερμα μου, να φτιαχνει το χρωμα στο προσωπο μου, να εχω ορμονικο κυκλο σαν των νορμαλ γυναικων κλπ κλπ. Μεχρι προσφατα αμα με ρωταγες πως ειμαι η απαντηση θα ηταν στανταρ 1: "κομματια" η "χωμα". Σαφως κ τωρα δεν εχω επανελθει, φταιει κ το οτι ξεπατωνομαι κ δεν κοιμαμαι οσο πρεπει, ομως οκ, ναι, υπαρχει αισθητη διαφορα. Απλα δεν πιστευα ποτε σε μεσοβεζικες λυσεις, η που επιανα τον ταυρο απο τα κερατα η αποδεχομουν 1 κατασταση με τις συνεπειες της χωρις να παραπονιεμαι (αφου επελεξα αυτο το δρομο, εχω κ την ευθυνη της επιλογης μου).

Παντως ειλικρινα κανε κατι οσο ειναι νωρις, παραεισαι μικρος να εχεις προβληματα υγειας απο το φαγητο. Η αρχη ειναι η δυσκολη γιατι τα αποτελεσματα της προσπαθειας θα σου αργησουν. Οταν ομως αρχισεις να "γλυκαινεσαι" απο τις πρωτες ανταμοιβες, δεν θα κοιταξεις ποτε ξανα πισω. :)

Σελτζούκε για το μόνο που δε χρειάζεται να ανησυχείς είναι για το αν θα περάσουν τα χρόνια της ζωής σου.Ο χρόνος πάντα προχωράει είτε περνάμε καλά,είτε όχι.Στο χέρι μας είναι μέχρι ενός σημείου για το πως θα περάσει αυτός ο χρόνος.Το θέμα είναι να κινητοποιηθείς πριν πάθεις κάτι μη αναστρέψιμο.Αλλά τι σου λέω..Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις τρόπο ζωής.Απλά θα σου είναι λίγο πιο εύκολο αν το πάρεις τώρα απόφαση που είσαι 24 απο ότι όταν θα είσαι 34+..Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ με πλήρη σιγουριά με βάση τη δική μου εμπειρία.
    Υ.Γ. Δε χάνεις κάτι ιδιαίτερο.

Senior Member
    ΣΕΛΤΖΟΥΚΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΞΑ Τ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΤ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΟΠΛΑΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΚΙ ΕΙΣΑΙ
    ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΟΠΥ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ
    ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΠΟΖΑ
    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast