Αξίζει να παλέψω και άλλο? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 127 of 127
  1. #121
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    1,545
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Έχω διαβάσει κατα καιρούς διάφορα ποστ σου και ειλικρινά μου είχες κινήσει την περιέργεια. Πέρα απο το οτι εισαι αρκετά έξυπνος, έχεις και μια σοφία που πολύ σπάνια βρίσκει κανείς. Αλήθεια στο λέω. Το τελευταίο δε το λέω συχνά. Το δυστύχημα ειναι οτι η λογική σου έχει κατακερματιστεί απο τα ώριμα αρνητικά συναισθήματά σου. Έτσι λοιπόν κατα τα μέσα του Ιούνη και ενω είχα δεί και άλλα ποστ σου και γενικά απόψεις, ανοιξες το Ψυχό-Δραμα ποστ σου. Εκείνες τις μέρες σκέφτηκα έντονα να σου στείλω ΠΜ να σου έλεγα την άποψή μου μήπως και βοηθούσα, μήπως και σου έλεγα ή υπεθύμιζα κάτι που θα ηταν για σένα χρήσιμο. Τελικα δεν το έστειλα για χ,ψ λόγους. Αυτές τις μέρες επανέρχεσαι και μπαίνεις ακόμα πιο δυνατά (πιο απογοητευμένος).

    Σου λέω απο πριν πως δε πρόκειται να συμπάσχω στο "δράμα" σου και να ταισω το θηρίο σου χαιδεύοντας τ αυτιά σου σε σχέση με αυτα που αγωνιάς. Ειναι σημαντικό να ταρακουνηθείς και να συνέλθεις σε κάποια φάση μπας και αρχίσεις να παίρνεις καμιά απόφαση σιγα σιγά. Δε γίνεται διαφορετικά.

    Τα προβλήματά σου ειναι καθαρά και ΜΟΝΟ ψυχολογικής φύσης.
    Τουλάχιστον όπως τα παραθέτεις και σε ότι αναφέρεσαι.

    Στο αρχικό σου μήνυμα γράφεις χαρακτηριστικά οτι απο τα εφηβικά σου χρόνια προσπαθείς να αλλάξεις τον εαυτό σου και στη συνέχεια λες οτι πάντα ήσουν και είσαι
    δυστυχισμένος με τον εαυτό σου.
    Κατ επέκταση απο ΤΟΤΕ έχεις τα υπαρξιακά σου και συνεχίζεις να ζείς μέσα σ αυτά (που σήμερα έχουν γίνει ενα "δράμα" και μίσος για τον εαυτό σου) που νιώθεις οτι έφτασαν στο απροχώρητο.
    Μιλάω καθαρά για μίσος γιατί στο θρεντ σου 15-06 "Γιατι δεν έγινα άνθρωπος" μεταξύ άλλων, λές, πως ίσως να ήσουν καλύτερα γυναίκα γιατί έτσι θα έκανες και σεξ. Βασικά και ο ίδιος ο τίτλος ειναι απάρνηση του εαυτού σου σε συσχετισμό με τα γραφόμενά σου εκεί.

    Παραπάνω γράφω για απροχώρητο αλλά ουσιαστικά ειναι άκυρη λέξη εδώ. Μπορείς να γίνεις και ακόμα χειρότερα. Δεν έχει πάτο αυτή η ιστορία. Έλπίζω να το ξέρεις.
    Θα κάνεις κάτι λοιπόν? Θα βοηθήσεις τον εαυτό σου?

    Σ αυτό το θρέντ, γράφεις τα εξής σε σκόρπια σημεία.
    Έχω αποτύχει τοσες πολλές φορες, που η αμφιβολία μου για το αν θα πετύχω ή οχι ζυγίζει πολύ περισσότερο απο την ελπίδα που μου δινει μια νέα προσπαθεια.
    Για αυτό, όταν ξεκινω μια νεα προσπαθεια, απλα το υποσυνειδητο μου προσπαθεί να με πεισει οτι πολύ απλα δε θα τα καταφέρω και στο τελος της ημέρας παντα νικα....
    εγώ μπορεί να μη τα πετύχω και ποτέ και καλά να πάθω και θα το αξίζω να μη τα πετύχω ποτέ καθως οπως στρώνει ο καθένας κοιμάται.
    Αυτο που ειπες πιάνει σε καποιον που απετυχε τη πρωτη και τη δευτερη φορά, αλλα μιλας σε καποιον που απέτυχε τη διακοστή πρώτη και διακοστή δεύτερη φορά.....Μιλάς σε εναν βετεράνο της υπερτατης αποτυχίας, ξεφτίλας και ταπείνωσης, τώρα όχι ψέμματα.
    Οσον αφορά το να πλησιάσω κοπέλα, ούτε για αστείο. ποιος ο λογος να το κάνω όταν ξέρω απο πριν οτι θα φάω άκυρο?

    Ειναι σα να πρόκειται να παίξεις ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου και εσυ δε πας καν στο γήπεδο γιατί έχεις προεξοφλήσει την ήττα σου. Εν τω μεταξύ η ίδια ήττα μυρίζει απο χιλιόμετρα.

    Μια παρένθεση εδώ.
    Ένα βασικό πρόβλημα ενος ιδεοψυχαναγκαστικού ειναι οτι αμφιβάλλει. Κρύβεται αμυνόμενος πίσω απο ενδοιασμούς του ΑΝ, του ΙΣΩΣ, του ΜΠΟΡΕΙ. Αυτός όμως, δεν προεξοφλεί. Ή ακόμα κι αν προεξοφλεί, το κάνει επειδή φοβάται και επιφυλάσσεται γιατί δεν ξέρει και νιώθει άβολα με το άγνωστο. Εσύ απο την άλλη, δεν εισαι καν εκεί. Δεν έχεις κανένα λόγο να αμφιβάλλεις γιατι εσύ ξέρεις. Ξέρεις οτι έχεις ήδη χάσει. Εχεις κάνει την ήττα, γνώση. Δεν έχει καμία σχέση η σύγκριση αυτων με εσένα, απλώς αναφέρθηκα συγκριτικά για να σου πώ κάτι.

    Εσυ τα παραπάνω πως τα βλέπεις? Εχουν να κάνουν με τα κιλά σου?
    Αντι να προσπαθείς να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνισή και ταυτόχρονα να κράζεις τους γονείς σου δε κοιτάς να πείς και μια καλή κουβέντα στον εαυτό σου ΓΙΑ τον εαυτό σου? Άσε τα δράματα και τα κλάματα κατα μέρος, έξυπνος εισαι, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Λίγος ρεαλισμός και τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση χρειάζεται.
    Άλλωστε όπως ειπε και ο.... ταδε.

    ....Ποτέ τα πράγματα δεν είναι τόσο σπουδαία και τρομακτικά όσο φαίνονται.
    Συμφωνώ....

    Σελτζούκε τα προβλήματα δεν λύνονται αν σκέφτεσαι με τον τρόπο που τα δημιούργησες.
    Αν έβαζα τίτλο σε αυτά που γράφεις θα ήταν ''Παππούς ετών 25''

    Κάποιες ερωτήσεις.Τι έκαναν οι άλλοι δηλαδή στα 18?Ποια είναι δηλαδή τα πράγματα που λες ότι πέτυχαν όλοι στα 25 κι εσύ είσαι στο 0 στα 25 σου?Ποια είναι η επιτυχία?Ταυτίζεις την ευτυχία με την επιτυχία?

    Μην τα ρίχνεις στους γονείς σου.Μην πέφτεις σε αυτή την παγίδα.

  2. #122
    Banned
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    21
    Καλησπέρα τι κάνεις σελτζούκε ?

    χωρίς παρεξήγηση αλλά με 25 εώς 30 ευρώ ο ένας σου στόχος γίνεται πραγματικότητα πάς σε έναν οίκο ανοχής και τελειώνει η ιστορία αν θέλεις τόσο πολύ!!!
    θα δείς που θα σου αρέσει

  3. #123
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    West
    Posts
    437
    Δες το σε παρακαλω :)

    https://www.youtube.com/watch?v=WpyNPaHXin8
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

  4. #124
    Banned
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    21
    μούφα το βίντεο

  5. #125
    Mια χαρά είναι το βίντεο.Δείχνει εμένα στα 70 μου :p

  6. #126
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    6
    ποτε μα ποτε μην τα παρατας ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον εαυτο σου.. προσπαθησε και αλλο τι θα χασεις? μονο να κερδισεις εχεις αν προσπαθεις κανεις δεν εχασε επειδη προσπαθουσε πολυ για κατι.. Προσπαθησε να τα επιτυχεις ολα αυτα ενα ενα ετσι θα ναι πιο ευκολο για σενα ;)

  7. #127
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    1
    Γεια σου φίλε και απο μένα. Είσαι σε μια πολύ δύσκολη φάση και το καταλαβαίνω. Αυτό που πιστεύω ότι έχεις είναι κατάθλιψη. Έτσι αισθανόμουν και γω πριν πάρω κάποια αντικαταθλιπτικά. Συνήθως όταν έχουμε κατάθλιψη κάνουμε τέτοιες αρνητικές σκέψεις. Αν δεν παίρνεις κάποιο φάρμακο, μπορείς να κάνεις μερικά πράγματα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

    1. Άσε κατα μέρος όλες αυτές τις σκέψεις και προσπάθησε να έχεις επαφή με τη πραγματικότητα, δηλαδή "βγες έξω" από τον εαυτό σου και παρατήρησε τι συμβαίνει γύρω σου τη δεδομένη στιγμή. Συγκεντρώσου περισσότερο σε αυτό που κάνεις. Τακτοποίησε το δωμάτιό σου, διαρύθμισε το χώρο κάπως που να σου αρέσει, συζήτησε με τους γονείς και ανέλαβε να κάνεις κάποιες εργασίες, ότι μπορείς, έστω και να πετάξεις τα σκουπίδια, κάτι απλό.

    2. Βρες ασχολίες. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι που σου αρέσει πολύ να κάνεις. Για παράδειγμα, σου αρέσει να διαβάζεις, να ασχολείσαι με τον υπολογιστή, να πηγαίνεις για ψάρεμα κτλ, Προσπάθησε να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος πάνω στο χομπι σου.

    3. Βγες έξω από το σπίτι. Πήγαινε κάπου, έστω σε μια καφετέρια να πιεις κάτι (και ας είσαι μόνος για αρχή), στα μαγαζιά να ψωνίσεις, η άρχισε να συμμετέχεις σε ομάδες, π.χ. γίνε εθελοντής. Μπορείς να γραφτείς γυμναστήριο, χορό, μουσική κτλ. Θα κάνεις νέους φίλους, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα γίνεις πιο κοινωνικός.

    4. Συμμετοχή στα μυστήρια της εκκλησίας μας. Δε γίνετε να νιώσεις καλά, αν είσαι μακρυά από την πηγή της ζωής δηλαδή το Θεό. Σήκω την Κυριακή, ντύσου, πλύσου και πήγαινε να προσευχηθείς στον ναό της ενορίας σου. Με το να εκκλησιαζόμαστε φεύγει το "εγώ" που κουβαλάμε και νιώθουμε έτσι πολύ καλύτερα. Μπορείς αν θέλεις να κλείσεις ένα ραντεβού και να συζητήσεις με κάποιον ιερέα. Θα ακούσεις πράγματα που δε πρόκειται να σου πει κανείς από ένα φόρουμ. Επίσης μπορείς να συμμετέχεις στο καθηγητικό, αν γίνεται στην ενορία σου. Θα μαθαίνεις για την πίστη μας και θα αρχίσεις να κάνεις σκέψεις θετικές και πιο ρεαλιστικές.

    5. Μάθε να κοιτάς μπροστά. Ότι και να σε έχει στεναχωρήσει, σκέψου ότι δεν μπορείς να αναλάβεις ευθύνη και να πάρεις θέση με το να στεναχωριέσαι. Τι έχω να κερδίσω με το να είμαι έτσι; Αυτή είναι η ερώτηση που θα κάνεις στον εαυτό σου.

    Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Εύχομαι ότι καλύτερο. Και μη ξεχνάς. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα...

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789

Similar Threads

  1. Αξίζει να δοκιμάσω?
    By andy87 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 12
    Last Post: 04-10-2020, 00:52
  2. Αγχώδες διαταραχή, κρίσεις πανικού- Στρατός... Πως θα την παλέψω?
    By Kazan in forum Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία
    Replies: 19
    Last Post: 15-01-2019, 13:25
  3. Αξιζει η οχι η κοπελα?
    By colemon in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 10
    Last Post: 05-08-2013, 14:40
  4. Αξίζει να το τραβήξω...?
    By astimatnam in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 8
    Last Post: 18-05-2013, 01:03
  5. άντε βρε παιδιά βοήθηστε μήπως την παλέψω και χωρίς τα χάπια
    By Fleur in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 6
    Last Post: 28-07-2010, 10:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •