Results 1 to 15 of 70
-
02-09-2015, 13:07 #1
δεν μπορω να διεκδικησω την πρωην μου απο φοβο μην την χασω για παντα
γεια σας θα ηθελα να σας πω το προβλημα μου.με την κοπελα μου εχω χωρησει εδω και εξι μηνες μετα απο σχεση πολλων ετων.για εμενα αυτη η κοπελα ηταν πανω απο ερωτας αγαπη η οποιαδηποτε τετοια εννοια.ηταν Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ με νοιαζοταν και την νοιαζομουν φανταζομουν οτι καποτε θα περπαταταμε μαζι με τα μπαστουνακια μας μεχρι τα γεραματα μας πιστευα οτι αυτο θα κρατουσε για παντα και θα ειμαστε οτι και αν γινει αγαπημενοι να μην τα πολυλογω με την κοπελα χωρησαμε. μετα απο σχεδον ελλειψη παντελους επικοινωνιας για μερικους μηνες απο πλευρας μου,ενω εκεινη μου ειχε στηλει μηνυμα για να δει τι κανω και αν ειμαι καλα ενα ωραιο απογευμα την πηρα τηλ φανηκε οτι χαρηκε που με ακουσε και καπως ετσι αρχιζει ξανα η επικοινωνια μας τηλεφωνικα μια και μενει σε μια αλλη επαρχιακη πολη ο λογος που δεν ηθελα να επιδιωξω επικοινωνια ηταν οτι ειχα τσεκαρει μεσω φβ οτι ειχε προχωρησει σε μια αλλη σχεση και πονεσα διπλα γιαυτο η ιδια ποτε δεν το παραδεχτηκε σε εμενα....η επικοινωνια μας ειναι αρχικα χλιαρη με τον καιρο εναθερμενεται ουσιαστικα την επαιρνα και εγω με επαιρνε και αυτη αν χανομουν απο το φβ με ρωταγε που ειμαι χαμενος κτλ και φαινεται γενικα οτι υπαρχει καποιο ενδιαφερον αφου μιλαμε με τις ωρες και ειναι πασιφανες οτι θελει να διατηρησει αυτη την επικοινωνια.εμενα η αντιδραση μου σε ολο αυτο ειναι τρελλη χαρα αλλα και προβληματισμος στο πως να κανω την επομενη κινηση μου σκεφτομαι να μην πιεσω και να το παω λαου λαου και θα βγει οταν θα ειμαι ετοιμος εντωμεταξυ τροχοπαιδη ειναι και τα οικονομικα αφου αυτος ο τομεας με τσακισε φετος το χειμωνα οπως και ο συναισθηματικος τομεας..και ξαφνικα καπως ετσι αρχιζουν να αραιωνουν οι επαφες και να την βλεπω καπως απομακρη δεκα δεκαπεντε λεπτα ομιλια ψιλοαχρωμα και να απουσιαζουν καποιες λεξεις κλειδια οπως θα τα πουμε αυριο και οντως μετα απο λιγες μερες βλεπω να κανει την εμφανιση του σε σχολια φωτογραφιων και likes ο πρωην της με πιανει το παραπανο και της τα λεω για πρωτη φορα αυτη αναστατωνεται και λεει πως με τον τυπο δεν εχει τιποτα ισως γιατι δεν εχει εκεινη την ωρα ισως και γιατι με την παραδοχη του γεγονοτος θεωρει πως θα με χασει απο την ζωη της οπως και να εχει δεν το παραδεχεται..απο εκεινη την μερα και μετα αρχιζω να αραιωνω και εγω τις επαφες μην μποροντας να δεχτω οτι με χρησιμοποιησε μεχρι να γυρισει ο πρωην μαλακας της και δεν εκτιμησε το ποσο της σταθηκα για σχεδον δυο μηνες σε διαφορα προβληματα που αντιμετωπιζε....ομως αυτη δεν ξεκοψε ολσχαιρος...ξαναχτυπησε και μου εστελνε μηνυματα για το που χανομαι που ειμαι εξαφανισμενος κτλ κτλ στις 7 ιουλιου που ειναι η γιορτη του δευτερου ονοματος της αποφασιζω να της κανω ενα δωρο της το λεω στο τηλ και το καταευχαριστιεται που την θυμηθηκα μου λεει τοτε γιατι δεν ερχεσαι ο ιδιος να μου το δωσεις απο κοντα οταν θα μπορεις?η χαρα μου απεριγραπτη οντως ξεκλεβω μια δυο μερες και παω και της δινω το δωρο βγαζουμε εκει κατι φωτο λεει να τις ανεβασω φβ να σε κανω ταγκ λεω απεριφραστα ναι τιναζοντας στον αερα την ιδια στιγμη μια σχεση δεκανικι με μια παντρεμενη που με ηθελε πολυ μεν αλλα για εμενα δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα δεκανικι λυπαμαι που το λεω αλλα της ειχα πει και ηξερε οτι την πρωην μου την λατρευω το εβλεπε και στο φβ και γκρινιαζε εγω ομως ημουν αποφασισμενος δεν θα εκανα τιποτα που να την δυσαρεστουσε η της αφηνε αμφιβολιες γιατι μου πεταγε κατι μπηχτες οτι βλεπει πολλες φιλες στο φβ πραγμα που αναπτερωνε τις ελπιδες μου οτι σιγουρα υπαρχει καποιο ενδιαφερον...λοιπον να μην λεω πολλα τελικα δεν εγινε τιποτα δεν τολμησα να κανω κινηση γιατι πολυ απλα δεν ημουν σιγουρος φοβηθηκα κολωσα δεν θα μπορουσα να αντεξω ηττα σοκ μετα ηταν που μου ελεγε καποιες κουβεντες και με τρελλενε με μπερδεψε πραγματικα και δεν τολμησα να της την πεσω η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι φοβαμαι πολυ γιατι δεν θελω να την χασω μια για παντα γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι θελει γιατι απλα δεν ειμαι ετοιμος να μαθω αληθεια οσο και αν την υπεραγαπω αν ηξερε εστω λιγο τι εχω στην καρδια μου γιαυτην δεν θα με αφηνε ποτε πειτε ρε παιδια και εσεις πως να χειριστω το θεμα εσεις πως το βλεπετε απο πλευρας σας υπαρχει ελπιδα στον οριζοντα? συγνωμη για το σεντονι αλλα επρεπε να ανφερθω εκτενως και παλι τωρα που το κοιταω εχω παραλειψει κανα δυο πραματα
- 02-09-2015, 21:37 #2
κανενας τιποτα?
02-09-2015, 21:54 #3
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΑΓΑΠΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΥ ΤΑ ΛΕΣ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ
ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΙΖ ΘΑ ΕΙΣΤΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-09-2015, 23:11 #4
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Elis μην μπερδευεισ τα θεματα!!.....κοιτα ιρομαν μπερδευτικα λιγο μετα την σκηνη με το δωρο δλδ στης φωτο και κατι με φβ και πρωην σου.. ..σε εχασα εκει ανμου το εξηγουσες καλυτερα ισως να σ ελεγα την γνωμη μου
03-09-2015, 07:25 #5
1. την παντρεμενη δεν της εχασες,εφοσον ειναι παντρεμενη η σχεση σας ειναι καθαρα σεξουαλικη, αρα αν την θες μονο και μονο για την σεξουαλικη σου εκτονωση απλα της ξεκαθαρριζεις τα πραγματα
2. σε εχει παρει η κατω βολτα και εχεις χασει την τεστοστερονη σου λίγο και δεν διεκδικεις αντρικια αυτα που θες. κανονισε ξανα να βρεθεις με την πρωην σου και εκει φρόντισε να κανεις καποια βηματα σωστα οπως σου βγουν.
αν σε θελει σαν φιλο και μονο, αραιωσε την δεν σου κανει καλο να εχεις παρε δωσε μαζι της προς το παρον. Μην βασανιζεις αδικα τον εαυτο σου.
03-09-2015, 11:15 #6
εμενα να δεις φιλε μου ποσο με πικρανε γιαυτο και οταν ειδα επανεμφανιση δεν αντεξα και της τα εχωσα δεν ξερω αν με αγαπαει το ιδιο ξερω οτι εγω νοιωθω ετσι γιαυτην και οι εικονες αυτες ερχονται στο μυαλο μου αυτη την δεδομενη στιγμη μπορει να μην σκεφτεται και τιποτα αλλα εγω την αγαπω και θα κανω τα παντα να της το δειχνω το θεμα ειναι να της μιλησω και ξεκαθαρα να μαζεψω το κουραγιο μου σε αυτο πανω θελω να δουλεψω ειμαι αποφασισμενος οσες μαχες και να χασω να κερδισω στο τελος τον πολεμο
ναι βγαλαμε φωτογραφιες οταν συναντηθηκαμε και με ρωτησε αν θελω να με κανει ταγκ δηλαδη ηθελε να εμφανιστουμε δημοσια στο φβ μαζι ποιο σημειο δεν καταλαβες?
οχι δεν ειναι απλο η παντρεμενη με αγαπουσε επισης με ρωταγε αν υπαρχει τωρα περιπτωση να τα βρω με την πρωην μου και ελεγα οχι ουτε εγω περιμενα οτι θα ηθελε να με δει η πρωην μου και μαλιστα να μου το προτεινει η ιδια με το που με ταγκαρε λοιπον με μπλοκαρε η παντρεμενη αυτοματος με λυπησε το γεγονος γιατι ηταν ανθρωπος που ενδιαφεροταν για εμενα πραγματικα αλλα και αυτη ολα δικα της τα ηθελε της διακοπαρες με τον αντρα της ενα μηνα τα τριημερα της στην πελλοπονησο και εγω να το ταξω στον οσιο παταπιο και να μου τα σπαει αν υπαρχει περιπτωση να τα βρω με την πρωην μου αρα καταννοηση πανω στα δικα μου μηδεν αλλα αυτη διακοπαρες και τριημερα τεσπα δεν ειναι αυτη το θεμα μας.. 2 πεσμου εναν αντρα που θα ειχε τα κοτσια αφου ειχε φαει τοσες σφαλιαρες και ειχε μαθει τοσα πραματα απο σποντα και ψαξιμο ποσο nerve να εχει?και εγω ειμαι καταπονημενος με ολη αυτη την ιστορια στο δεκαπλασιο με την κοπελα μου που στο φιναλε με αφησε. και στο τραπεζι που καθησαμε και αναφερθηκαμε μια φιλη της πεταχτηκε και ειπε δεν διεκδικησες ομως και εσυ εξαφανισμενος ησουν.εκεινη ομως σιγη ιχθυος δεν ειπε κατι χαμογελασε απλα αλλα ρε παιδια καταλαβετε με δεν ειναι απλο οσο και να αγαπω καπου στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει αυτο το με αφησε και τα εφτιαξε με εναν αλλον που ΙΣΩΣ και να τον θελει ακομα ξερω γω πρεπει να δουλεψω τους φοβους μου να δινω τα παντα να μην ειμαι χλιαρος την αγαπαω και δεν μπορω απο φοβο να της δειξω οσα νοιωθω και επισης ρε παιδια και απο πλευρα της ισως κατι πρεπει να κανει και αυτη στο φιναλε αυτη με αφησε και ξερει βαθεια μεσα της το λαθος της ειδικα οταν βλεπει πως της μιλαω και της φερομαι και της συμπαραστεκομαι
06-09-2015, 11:13 #7
ironman, να πας να τη βρεις και να της την πέσεις. Ή που σε θέλει (το πιθανότερο), οπότε χαράς ευαγγέλια, ή που δεν, οπότε ό,τι και να κάνεις αποτέλεσμα δε θα χεις, θα 'σαι η καβάντζα της.
Δεν ειναι μια κοπέλα που πρωτογνωρίζεις και δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Είναι μια γυναίκα που σε ξέρει πολλά χρόνια κι απ την καλή κι απ την ανάποδη. Μέχρι στιγμής της φέρεσαι σούπερ, και τηλέφωνα και δωράκι και επίσκεψη στην πόλη της και φωτο στο φβ... όλα. Ε ώρα να διεκδικήσεις γλυκέ μου, φτάνει με τις ατελείωτες πάρλες και τα γούτσου γούτσου. Θα την ξενερώσεις στο τέλος.
14-09-2015, 21:09 #8
φοβαμαι την αγαπω αν δεν την αγαπουσα δεν θα φοβομουν ειναι οτι καπου εμαθα και καποια πραγματα οπως ειπα στην πορεια και εχω ξενερωσει αλλα ωρες ωρες μου λεει πραματα μου δινει εμμεσες ελπιδες πχ με ρωταγε οτι βλεπει μια που μου κανει λαικ και λεει ενταξει δεν με νοιαζει ετσι κιαλλιως δεν ειναι ωραια η μου κανει μικροσκηνη με κατι που λεγαμε με μια φιλη της για γυναικες δεν ξερω τα χω χαμενα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα την αγαπω για μια ζωη δεν θα την χασω απο την ζωη μου ειναι δικος μου ανθρωπος
21-09-2015, 10:25 #9
δεν μπορω ρε σεις θα αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο πρεπει να εχει διπολικη διαταραχη δεν εξηγειται αλλιως αυτο το πραμα πραγματικα δηλαδη τα πιστευει αυτα που λεει η λεει μαλακιες για να περναει η ωρα?να με καταστρεψει θελει να με δοκιμασει η να παιξει μαζι μου δηλαδη να λατρευεις εναν ανθρωπο και να ειναι τοσο πολυ με τα φεγγαρια του δεν μπορω να καταλαβω
23-09-2015, 23:58 #10
δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που δε μπορει να καταλαβει τι σκεφτεται μια γυναικα.απλα εχουν διαφορετικη ψυχοσυνθεση απο εμας.εγω μια κουβεντα θα πω μονο πως με τη κλαψα κ τη φλωρια δεν ..... ποτε κανεις.αλλαξε χαρακτηρα κ τοτε κυνηγα την.αν δε θελει πηγαινε αλλου οσο δυσκολο κ αν ακουγεται αυτο.τωρα για τις φοβιες αν πηγε με αλλον η τον θελει ακομη αστο.αν θελει θα ειναι μαζι του.μη σκεφτεσαι ετσι.
24-09-2015, 13:30 #11
οχι φιλε ποτε δεν κλαφτηκα εκλαψα αλλα δεν κλαφτηκα ποτε γιατι πανω απολα θελω να με θελει και αυτη και να εκτιμησει ποιος ειμαι και ποιος ημουνα και οχι με παρακαλια απο τυψεις να γυρισει σε εμενα. μου πεταει καποια υπονουμενα οπως πχ ποια ειναι αυτη που σου κανει λαικ?τεσπα οποια και να ειναι δεν με πειραζει δεν μου αρεσει ας σου κανει οσα θελει..η κατι σποντες οχι σποντες ξεκαθαρα δηλαδη το ειπε οτι θα ερθει να με επισκεφτει στα μερη μου της ειπα οταν θα ξαναρθεις θα παμε εκει και λεει ναι θα παμε πειτε μου ρε παιδια μια κοπελα που κοιταει ποια μου κανει λαικ και τσεκαρει κατι δεν σημαινει??δεν σημαινει ενα εστω και μικρο ενδιαφερον?οτι δηλαδη δεν περναω αδιαφορος απο την αλλη ωρες ωρες ειναι ψυχρη μαζι μου που με παγωνει ρε σεις και τα χανω ενω οταν της λεω οτι θα την παρω δειχνει χαρουμενη και μου βαζει καρδουλες και μαλακιουλες και εγω χεζομαι απο την χαρα μου θα μου πεις ειναι κυκλοθυμικη το ξερω αλλα οκ ρε συ αν δεν εχεις διαθεση να μιλησεις προφασισου κατι και μιλα μου αλλη ωρα μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα ισως η αγαπη μου να τα μεγενθυνει ολα στο μυαλο μου θα ηθελα πολυ να πιασω τον ταυρο απο τα κερατα αλλα ΦΟΒΑΜΑΙ δεν θελω να ξενερωσω και να την χασω προτιμαω εστω πονο σε δωσεις με μικρες ανασες ζωης παρα πιθανο ακαριαιο θανατο
24-09-2015, 13:41 #12
ΨΗΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΓΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ
Η ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΤ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-09-2015, 14:11 #13
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Ποσο καιρο την ξερεις? Εχετε σχεση κανονικη η απλα οπου καταληξη?
Υπ..Έλις που ξερεις οτι ο ironman ειναι ψηλος?:PΕαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
24-09-2015, 15:25 #14
συμβαινει και σε αντες και σε γυναικες να "χρησιμοποιουμε" καποιους ανθρωπους μονο και μονο για την επιβεβαιωση μας. προφανως το εχει καταλαβει οτι την γουσταρεις και ετσι οποτε ειναι ριγμενη η αυτοπεποίθηση τους ριχνουν το κοκκαλάκι τους στο ερωτοχτυπημενο "κουταβακι" και ετσι επιβεβαιωνεται προσωρινα η αρρωστημενη τους ανασφαλεια!...δεν ξερω αν αυτο υσχυει για την πρωην σου...δεν την ξερω την κοπέλα.. απλα σου λέω οτι συμβαινει και αυτο γενικα και παιζει πολυ !!
24-09-2015, 16:25 #15
ολη η περιγραφη σου για την συμπεριφορα της, πραγματικα δεν συναδει καθολου με μια μακροχρονια σχεση, με βαθια αισθηματα (που εστω, τελειωσε) και ανθρωπο που νοιαζεται και σε αγαπαει (εστω ανθρωπινα, αν οχι ερωτικα).
περισσοτερο θα ταιριαζε σε μια κοπελα που κανατε λιγη παρεα φιλικη η που ειχατε κατι ερωτικο περιστασιακα και τελειωσε...
ΕΝΝΟΩ, οτι η αισθηση μου ειναι οτι η κοπελα αυτη απλα σε χρησιμοποιει για να διασκεδασει τον πληγωμενο της εγωισμο απο την γνωριμια με τον αλλον που μαλλον δεν της βγαινει οπως θαθελε. μπορει και να θελει να τον πικαρει με τις κινησεις μεσω φμ
εγω θα εφευγα, παντως..