δεν μπορω να διεκδικησω την πρωην μου απο φοβο μην την χασω για παντα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    σε εχει στην καβατζα.μπορει να συμβει κατι μεταξυ σας αλλα σιγουρα οχι αυτο που θες.(ταπεινη μου γνωμη)
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΨΗΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΓΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ
    Η ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΤ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ
    δεν σε πολυκαταλαβα μαλλον ανωριμωτητα δειχνει τελικα η συμπεριφορα της παρα ωριμοτητα

Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ποσο καιρο την ξερεις? Εχετε σχεση κανονικη η απλα οπου καταληξη?
    Υπ..Έλις που ξερεις οτι ο ironman ειναι ψηλος?:P
    πολλα χρονια ειχαμε σχεση δεν εχουμε πλεον

Quote Originally Posted by rea View Post
    συμβαινει και σε αντες και σε γυναικες να "χρησιμοποιουμε" καποιους ανθρωπους μονο και μονο για την επιβεβαιωση μας. προφανως το εχει καταλαβει οτι την γουσταρεις και ετσι οποτε ειναι ριγμενη η αυτοπεποίθηση τους ριχνουν το κοκκαλάκι τους στο ερωτοχτυπημενο "κουταβακι" και ετσι επιβεβαιωνεται προσωρινα η αρρωστημενη τους ανασφαλεια!...δεν ξερω αν αυτο υσχυει για την πρωην σου...δεν την ξερω την κοπέλα.. απλα σου λέω οτι συμβαινει και αυτο γενικα και παιζει πολυ !!
    δεν τιθετε θεμα επιβεβαιωσης αυτη μου ελεγε οτι θα ερθει και αυτη εβγαζε ψιλοζηλιτσες και μαλακιτσες ισως απλα γουσταρει να την γουσταρω να ξερει οτι την θελω ειναι αυτο που λεμε ας υπαρχει και αυτος

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολη η περιγραφη σου για την συμπεριφορα της, πραγματικα δεν συναδει καθολου με μια μακροχρονια σχεση, με βαθια αισθηματα (που εστω, τελειωσε) και ανθρωπο που νοιαζεται και σε αγαπαει (εστω ανθρωπινα, αν οχι ερωτικα).
    περισσοτερο θα ταιριαζε σε μια κοπελα που κανατε λιγη παρεα φιλικη η που ειχατε κατι ερωτικο περιστασιακα και τελειωσε...

ΕΝΝΟΩ, οτι η αισθηση μου ειναι οτι η κοπελα αυτη απλα σε χρησιμοποιει για να διασκεδασει τον πληγωμενο της εγωισμο απο την γνωριμια με τον αλλον που μαλλον δεν της βγαινει οπως θαθελε. μπορει και να θελει να τον πικαρει με τις κινησεις μεσω φμ

εγω θα εφευγα, παντως..
    εχεις δικιο παρτιδουλες απο το φβ κομμενες και μαλακιες δεν ειμαι κανενος το χαλακι νοιαζεται για εμενα το νοιωθω αλλα δεν ξερω τι παιζει στο μυαλο της δεν ειμαι παντως παντελως αδιαφορος μου λεει μερικες φορες μην παιρνω τοις μετρητοις οτι βλεπω στο φβ το οτι ανεβαζει ας πουμε κατι δεν παει να πει οτι εκφραζει μια κατασταση αλλα τις προαλλες ειχα δει κατι που με ενοχλησε πραγματικα ειχε στο φβ ανεβασει μια εικονα ενος μηνυματος το οποιο ελεγε οτι χωρισαμε αλλα δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο αλλα δεν ξερω αν αυτο παει σε εμενα στον αλλον η σε καποιον αλλον δε ξερω ρε σεις μπορει και να θελει να με απομακρυνει τι να πω μπορει να θελει να δει κινηση διεκδικισης αλλα με αυτα και με αυτα ξενερωνω και εγω και μετριαζεται η οποια αυτοπεποιθεση μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    ...

εχεις δικιο παρτιδουλες απο το φβ κομμενες και μαλακιες δεν ειμαι κανενος το χαλακι νοιαζεται για εμενα το νοιωθω αλλα δεν ξερω τι παιζει στο μυαλο της δεν ειμαι παντως παντελως αδιαφορος μου λεει μερικες φορες μην παιρνω τοις μετρητοις οτι βλεπω στο φβ το οτι ανεβαζει ας πουμε κατι δεν παει να πει οτι εκφραζει μια κατασταση αλλα τις προαλλες ειχα δει κατι που με ενοχλησε πραγματικα ειχε στο φβ ανεβασει μια εικονα ενος μηνυματος το οποιο ελεγε οτι χωρισαμε αλλα δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο αλλα δεν ξερω αν αυτο παει σε εμενα στον αλλον η σε καποιον αλλον δε ξερω ρε σεις μπορει και να θελει να με απομακρυνει τι να πω μπορει να θελει να δει κινηση διεκδικισης αλλα με αυτα και με αυτα ξενερωνω και εγω και μετριαζεται η οποια αυτοπεποιθεση μου
    τωρα μιλας σωστα (στο τονισμενο).

για τα υπολοιπα, εγω δεν νομιζω οτι σε μια μακροχρονια σχεση που διακοπτεται χωραν τετοιου ειδους παιχνιδακια.
    λυπαμαι, αλλα νομιζω οτι τα παιχνιδακια τα κανει για αλλον, οχι για σενα.
    αν ηθελε εσενα μπορουσε να σε διεκδικησει ανετα και ξεκαθαρα, χωρις να ανακατεψει κανεναν αλλον.. ξερει οτι την θελεις. δεν ειναι χαζη.

Senior Member
    παιδια μου εχετε δικιο και να ξερετε οτι δεν ειμαι και κανενας χαφτας εχω μια λογικη αν και εγω δινω την σημασια μου ειναι γιατι και ηθελε να με δει αλλα και βαζει τα δαχτυλα της στο τηλεφωνακι και μου μιλαει δεν ειναι δηλαδη οτι παιρνω εγω τηλ εγω προσπαθω να της μιλαω εγω το ενα εγω το αλλο με αναζηταει και αυτη...τωρα για ποιον λογο?αβυσσος η ψυχη της γυναικας ισως και γιατι εκτιμαει την αγαπη που της εχω και δεν μπορει να το αμφισβητησει να ξερετε οτι αν ημουν πεπεισμενος οτι με χρησιμοποιει θα φαινοταν απο το οτι αυτα τα θεατραλε θα ηταν μονο στο φβ εδω ομως μιλαμε οτι η κοπελα δινει σημεια ζωης σε συζητηση που καναμε στο ποτακι που ειχαμε παει ειχε πει ποτε μην περιμενεις απο εμενα ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ Η ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ φιλε remedy νοιωθω ευνουχος φταει οτι και εγω δεν εχω πυγμη της χαιδευα την πλατη και δεν εδειξε δυσφορια να μου πει κατι και επισης ρε παιδες κατι λεγαμε για γκομενικα με κατι φιλες της και με κλωτσησε σαν να μου ελεγε οτι δεν καταλαβα κανεις εσυ τετοια?δηλαδη καπου και εγω με τα δικια μου ελπιζω σε κατι δεν ειμαι τρελλος..τι πιστευετε?φταιω και εγω που ειμαι ατολμος η με καταλαβαινετε ως ενα σημειο που δισταζω τοσο?

Senior Member
    επισης νομιζω οτι στο φβ υπαρχει κολπο να αποκρυψεις μια δημοσιευση απο ατομα που δεν θελουν να την δουν εμενα γιατι με εβαλε να την δω?και στο φιναλε ας παρει αποφαση και αυτον να γουσταρει εγω δεν της φταιω σε τιποτα

Senior Member
    παιδια μου εχετε δικιο και να ξερετε οτι δεν ειμαι και κανενας χαφτας εχω μια λογικη αν και εγω δινω την σημασια μου ειναι γιατι και ηθελε να με δει αλλα και βαζει τα δαχτυλα της στο τηλεφωνακι και μου μιλαει δεν ειναι δηλαδη οτι παιρνω εγω τηλ εγω προσπαθω να της μιλαω εγω το ενα εγω το αλλο με αναζηταει και αυτη...τωρα για ποιον λογο?αβυσσος η ψυχη της γυναικας ισως και γιατι εκτιμαει την αγαπη που της εχω και δεν μπορει να το αμφισβητησει να ξερετε οτι αν ημουν πεπεισμενος οτι με χρησιμοποιει θα φαινοταν απο το οτι αυτα τα θεατραλε θα ηταν μονο στο φβ εδω ομως μιλαμε οτι η κοπελα δινει σημεια ζωης σε συζητηση που καναμε στο ποτακι που ειχαμε παει ειχε πει ποτε μην περιμενεις απο εμενα ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ Η ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ φιλε remedy νοιωθω ευνουχος φταει οτι και εγω δεν εχω πυγμη της χαιδευα την πλατη και δεν εδειξε δυσφορια να μου πει κατι και επισης ρε παιδες κατι λεγαμε για γκομενικα με κατι φιλες της και με κλωτσησε σαν να μου ελεγε οτι δεν καταλαβα κανεις εσυ τετοια?δηλαδη καπου και εγω με τα δικια μου ελπιζω σε κατι δεν ειμαι τρελλος..τι πιστευετε?φταιω και εγω που ειμαι ατολμος η με καταλαβαινετε ως ενα σημειο που δισταζω τοσο?
    τρελος σιγουρα δεν εισαι, σε καθε περιπτωση...

αυτα που περιγραφεις μπορουν να εξηγηθουν ΚΑΙ με ενδιαφερον εκ μερους της, αλλα ΚΑΙ με το οτι καλλιεργει ενα παρε δωσε μαζι σου , απο αυταρεσκεια η/και μοναξια.
    για να ξεκαθαρισει το τι απο τα δυο ειναι, προφανως πρεπει να κανεις ενα πιο τολμηρο βημα.
    μπορω να ρωτησω πως εξηγειται τοση ατολμια εκ μερους σου οταν θεωρεις οτι σουστελνει ξεκαθαρα μηνυματα οπως μας εξηγεις , εφοσον ειχατε μια μακροχρονια ερωτικη σχεση??? γιατι τοσος δισταγμος? αντιδρας σαν να γνωριζεστε τωρα , να ειστε φιλοι και να φοβασαι μην φας χυλοπιτα!

εν κατακλειδι, ΟΧΙ δεν σε κατανοω που δισταζεις τοσο (και ειμαι γυναικα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τρελος σιγουρα δεν εισαι, σε καθε περιπτωση...

αυτα που περιγραφεις μπορουν να εξηγηθουν ΚΑΙ με ενδιαφερον εκ μερους της, αλλα ΚΑΙ με το οτι καλλιεργει ενα παρε δωσε μαζι σου , απο αυταρεσκεια η/και μοναξια.
    για να ξεκαθαρισει το τι απο τα δυο ειναι, προφανως πρεπει να κανεις ενα πιο τολμηρο βημα.
    μπορω να ρωτησω πως εξηγειται τοση ατολμια εκ μερους σου οταν θεωρεις οτι σουστελνει ξεκαθαρα μηνυματα οπως μας εξηγεις , εφοσον ειχατε μια μακροχρονια ερωτικη σχεση??? γιατι τοσος δισταγμος? αντιδρας σαν να γνωριζεστε τωρα , να ειστε φιλοι και να φοβασαι μην φας χυλοπιτα!

εν κατακλειδι, ΟΧΙ δεν σε κατανοω που δισταζεις τοσο (και ειμαι γυναικα).
    αα...δεν πειραζει φιλη μου..χαχα θα το κανω το βημα οταν εγω ειμαι ετοιμος γιατι δεν το κανω τωρα?... γιατι δεν ευνοουν καποιες συνθηκες στο μυαλο μου γιατι ξερω ισως καποια πραγματα για εκεινη με τον τυπο ισως γιατι θελω να μεθελει πραγματικα και εκεινη και οχι να ειμαι καβατζα που ειπε και ο φιλος πιο πανω η πικαρισμα για τον αλλον. με κανει σκωτσεζικα ντους ναι μεν μου πεταει καποια πραγματα αλλα βλεποντας καποια αλλα με κολλαει φοβαμαι και οτι δεν θα αντεξω ισως αν με χυλοπιτιασει γιυατο το παω λαου λαου σε βαθμο κωλυσιεργιας απο σημερα ομως τελος θα αλλαξω δυο τρια πραγματα που θελω και θα της την πεσω μπλοκαρω και τον λεγαμενο δεν μου κανει καλο αν βλεπω τα λαικς του αλλα και τυχων λαικ που μπορει να του κανει εκεινη πλεον κανω φοκους πρεπει να καταλαβει οτι μονο εγω μπορω να της δωσω τοση αγαπη αν το καταλαβει δεν μπορει θα την κερδισω θα καταγραφω και εδω προοδο αργα η γρηγορα θα καταλαβει οτι δεν ειμαι του πεταματου δεν ειμαι μαρθα βουρτση ουτε γραφικος την κοπελα την χρονια ηταν ο ανθρωπος μου για χρονια δεν ηταν καποια που γνωρισα χθες γιαυτο η εμμονη μου

Senior Member
    τα βρηκα και με την σχεση την βοηθητικη με την παντρεμενη ενδιαφερεται πραγματικα για εμενα και μου κανει σκηνες που ασχολουμαι με την πρωην κοπελα μου τοσους μηνες μετα απο το χωρισμο μου ρθε να της πω κατι κουβεντουλες γιατι και διακοπαρες εκανε καλοκαιρι και τριημερακια και ολα τα καλα και εγω δεν της εκανα σκηνες εγω να ειμαι τυπος και υπογραμμος και να υπομενω τις εξοδους της και παλι καλα που δεν νοιωθω τιποτα για την γυναικα γιατι αν ενοιωθα την ειχα κανει απο κουπες ενδιαφερομαι αλλα δεν μπορει να αντικαταστησει την πρωην μου

Senior Member
    ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΜΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΡΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    σκατα καταφερνω σε μια κουταλια πνιγομαι αδυναμος ειμαι σαν κοριτσακι χεστης δεν μπορω να διεκδικησω τον ανθρωπο που αγαπω κωλυσιεργω

Banned
    σκατα καταφερνω σε μια κουταλια πνιγομαι αδυναμος ειμαι σαν κοριτσακι χεστης δεν μπορω να διεκδικησω τον ανθρωπο που αγαπω κωλυσιεργω
    χαχα...και εγω καπως ετσι ήμουν στην ηλικία σου... τωρα πια δεν εχει... το λέω στην ψυχρα και οτι γίνει!... δεν αντεχω πλέον να τρωω σκαλώματα...προτιμω την χυλόπιτα!... ασε που αμεσως με ξενερωνει και ισιωνω μετα και πάω παρακάτω;)

Senior Member
    ειναι οτι εχω περασει ομορφες στιγμες μαζι της ημασταν για χρονια ο ενας για τον αλλον με στηριζε και την στηιζα τι να πω......

Senior Member
    Βασει ολων αυτων που εχω διαβασει προτεινω να την αφησεις οριστικα αμα εχει σχεση δεν θα νοιαστει καθολου αμα σε γουσταρει θα αρχισει εκεινη να σε κυνηγαει βλεπεις τι γίνεται και αναλογος ....ποτε δεν ξερεις ισως βρεις και καλυτερη αμα σταματησεις να την κοιτας (μερικες φορες τα καλυτερα πράγματα ειναι κατω απο την μυτη μας και δεν τα βλεπουμε)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    ειναι οτι εχω περασει ομορφες στιγμες μαζι της ημασταν για χρονια ο ενας για τον αλλον με στηριζε και την στηιζα τι να πω......
    ναι καταλαβαινω... ουτε και εγω ξερω γιατι καποια πραγματα γινοντε ετσι οπως γίνοντε.. αλλα συνηθως ευτυχως μας περναει καποια στιγμη. κουραγιο!

Senior Member
    να την αφησω??μα δεν την κραταω δεν εχουμε κατι την αγαπω ομως και ξαναλεω δεν θα ασχολιομουν τοσο αν και αυτη δεν ασχολιοταν μαζι μου και επισης ειναι και η ιδιοσυγξρασια της να μην κυνηγαει αυτο μου το ειπε θα δουμε παντως θα ενημερωνω αγορι δεν εχει αυτη τη στιγμη ντεφακτο

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast