Results 61 to 70 of 70
-
02-10-2015, 20:47 #61
δεν αφηνα ποτε να φανει ο πανικος δεν ηθελα να το συζηταω εκανε εκανε υπομονη δεν μπορω να πω και αυτη γυναικα ειναι ξενερωνει μπορει να αισθανεται οτι δεν ηταν πλεον επιθυμητη ενταξει καπου απογοητευεσαι την καταλαβαινω ειχε ποιντς για χωρισμο ρε παιδια εκανε υπομονη μαζι μου και οχι δεν δεχομαι οτι ειναι η εκφραση μου αυτη γιατι θελω να κανω αυτες τις στασεις αλλα φοβαμαι με πιανει αγχος ενταξει και εκεινη ανθρωπος ειναι ειδε αποειδε εθεσε ενα τελεσιγραφο μπας και αλλαξει κατι εξαλλου ρε παιδια αν μια γυναικα σας ελεγε τα ιδια θα λεγατε δωσε πασαπορτι στον λεγαμενο αν δεν σου δινει αυτο που θες θα στο δωσουν αυτοι που μπορουν
εαν δεν ταιριαζαμε σε αυτο δεν θα μεναμε τοσα χρονια μαζι και με καυλωνε και την καυλωνα εξηγησα και πιο πανω το θεμα ειναι οτι εγω ειχα θεματα με την στυση μου με κρισεις πανικου φοβο επιδωσεων και αλλα τετοια ωραια
- 04-10-2015, 15:22 #62
Το πρόβλημα στύσης παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της σχέσης? Υπήρξε εποχή που ήσουν οκ? Με την παντρεμένη στέκεσαι στο ύψος σου?
Αν το άφησες να χρονίσει όπως λες, ή το είχες από παλιά και δεν προσπάθησες να το αντιμετωπίσεις η ίδια προφανώς το εισέπραξε ως δεδομένο, έτσι είσαι και δεν έχεις διάθεση να κάνεις κάτι για να αλλάξεις. Σεξ με άγχος για τη στύση δεν είναι απολαυστικό ούτε για τη γυναίκα.
04-10-2015, 15:30 #63
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
04-10-2015, 19:41 #64
δεν μπορω να πω με σιγουρια ποτε παρουσιαστηκε η ουσια ειναι οταν παω να αναλαβω πιο εντονη δραση με πιανει κριση πανικου αυτο δημιουργειτε επειδη υπαρχει μια φοβια με το αιδιο με χαλαει σαν οψη δεν μου αρεσει μου φαινεται σαν πληγη και οταν το σκεφτομαι μου πεφτει σε αλλες στασεις οπως γυναικα απο πανω και στα τεσσερα ειμαι πολυ καλα μερικες φορες πιστευω οτι καπου το χανω στην κινηση δεν ξερω που να πρωτοριξω ευθυνες παντως με αγχωνει και φοβαμαι μην επιδυνωθει η κατασταση η παντρεμενη με ψιλοφοβαται με βρισκει βιαιο ωρες ωρες αλλα της αρεσει δεν εχω θεμα ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ δηλαδη την κλασσικη ιεραποστολικη φιλε δεν ξερω γιατι το χανω.. το ξερω φιλε το ξερω και πρεπει να το αλλαξω προφανως σε καποιο σεξοθεραπευτη να μου πει απο που πηγαζει ολο αυτο δεν θα ειναι ευκολο παντως χασαμε ανθρωπους που αγαπησαμε γιατι φοβομασταν να λυσουμε προβληματα που στην ουσια δεν πρεπει να ειναι τοσο τρομερα...τραγικο πραγματικα
12-10-2015, 10:07 #65
χθες χτυπησε το τηλεφωνο το βραδυ ηταν ΕΚΕΙΝΗ αυτη που αγαπω ακολουθησα πολλες συμβουλες που μου δωσατε ξεκοψα με τα φβ σταματησα να γραφω να μιλαω στις φωτο οταν εβαζε και γενικα να δειχνω οτι καιγομαι μιλησαμε μια ωρα και ενα τεταρτο μου παραπαπονεθηκε οτι εξαφανηστηκα υποσχεθηκα οτι θα την δω καποια στιγμη δεν πεταω στα συννεφα ξερω οτι πρεπει να αλλαξουν πραγματα πρωτα για να ειμαι οπως θελω ετοιμος αλλα αν σας πω οτι δεν χαρηκα που με αναζητησε θα πω ψεμματα ευχαριστω ολους που με στηριζετε τοσο καιρο με συμβουλες προτροπες και ενθαρυνση
12-10-2015, 11:19 #66
iroman,φίλε, συγγνώμη για το θάρρος να σε αποκαλώ φίλο, αλλά κάθισα και διάβασα τα μηνύματα όλων των συνομιλητών εδώ μέσα, μιας και στο γραφείο που είμαι θα πεθάνω μια μέρα από βαριά βαρεμάρα με τις υποθέσεις που μου έρχονται καθημερινώς και έφτασα στο τελευταίο σου μήνυμα. Εγω αν ήμουν στην θέση σου δεν θα έδινα καμιά υπόσχεση σε αυτήν την κοπέλα. Από το ένα θα μου έμπαινε και από το άλλο θα μου έβγαινε ότι και αν μου έλεγε. Είναι φως φανάρι ότι η κοπέλα σε θεωρεί σαν κάτι δεδομένο και οι γυναίκες δεν γουστάρουν τα καλά παιδιά και αυτά που τις κάνουν όλες τις χάρες. Τα βαριούνται εύκολα και μόλις δουν τον άντρα τον πολλά βαρύ, με τις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού και τα λεφτά κατευθείαν αλλάζουν οι επιθυμίες τους και θυμούνται ότι τώρα είναι η στιγμή να ζήσουν ότι δεν έζησαν με το παιδί που είχαν για αγόρι τους. Όταν όμως φάνε την....και μείνουν μπουκάλα...τότε θυμούνται το καλό παιδί, που στο διάστημα αυτό θα πρέπει να έχει γίνει άντρας κρατώντας στο ακέραιο τον χαρακτήρα του και το πιο σημαντικό από όλα, θα πρέπει να έχει υποβιβάσει την κυρία αυτή στην τελευταία κατηγορία και να την αφήσει να παίζει στο ερασιτεχνικό και όχι στην Premier League. Με καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν υπάρχουν τελεσίγραφα στις σχέσεις.... Δεν χρειάζεται να ξέρει ότι εσυ είσαι ακόμη ικανός να ανατείλεις τον ήλιο από την δύση και να ενώσεις τον βόρειο με τον νότιο πόλο για παρτυ της. Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι οι ακέραιοι χαρακτήρες δεν χάνονται ποτε, αυτοί όμως που χωρίζουν για να πάνε να ζήσουν την νέα Εδέμ (απόλαυση), το μόνο που τους αξίζει μέχρι να μετανοήσουν επαρκώς είναι φτύσιμο και αδιαφορία. Κάντο αυτό παλικάρι μου και πριν το καταλάβεις θα έρθει και θα σου χτυπάει τα κουδούνια. Αν δεν έρθει θα έχεις βρει την ηρεμία σου...ο άνθρωπος που χωρίζει μια φορά για να πάει με άλλον, δυστυχώς θα το ξανακάνει αν δεν έχει βάλει μυαλό !!
12-10-2015, 12:32 #67
δεν ειναι οτι μας χαλάει το "καλό παιδί"... δεν είναι η καλοσυνη το προβλημα... η αδυναμία είναι... θελουμε κατι πιο δυνατο - αποφασιστικο απο εμας... ετσι μας το δωσαν οι προηγουμενες γενιες..και εδω που τα λέμε ουτε και εσεις θελετε μια γυναικα που να την κανετε οτι θελετε και καλά κανετε, αλλο η υποταγη..αλλο η αβουλία (δεν ξερω καν αν υπάρχει αυτη η λέξη).
κακα τα ψεμματα ..το καλο παιδί πρέπει να γινει αντρας, αποφασιστικος δυναμικος κυνηγος..να τον βλέπουμε σαν κατι που να μπορουμε να βασιστουμε πανω του...αμα σου ελεγχω το μυαλο ...ε πάει τότε δεν εχω αντρα, κουταβι εχω!..ασπρο λέω- ασπρο ειναι.και η προσωπικότητα σας πάει περιπατο!
για αυτο καταλήγουμε στα κακα παιδια..το ξερουμε οτι δεν μπορουμε να βασιστουμε ποτε σε αυτους αλλα απολαμβανεις τον δυναμισμο του "στ@ρχιδ@στη" σε όλους τους τομεις... και ειναι καλυτεροι εραστες, η αδιαφορία τους δίνει μια σιγουρια που τα καλα παιδια δεν εχουν!ακομα και οταν ξερεις οτι θα φας τα μουτρα σου μετα, το προτιμας.
γουσταρουμε το πάθος και το παιχνίδι.. τοσο οσο.. ο πραγματικος αντρας ξερει τα όρια...οπως και η πραγματικη γυναικα φυσικα!
αλλα αυτο το ειδος δυστηχως ειναι σπάνιο στις μερες μας.
οσον αφορα τον φίλο μας ironman..ξερω πως δεν θέλει να κακολογούμε την αγαπη του και ελπίζω να μην με παραξηγησει γιατι ξερει ποσο τον συμπαθω, αλλα μια πραγματικη γυναικα δεν κραταει τον πρωην της "καβα".. και ειδικα μια τοσο μεγαλη σχεση...που αξίζει περισσότερο σεβασμο!.. ή κανει τα βηματα που πρεπει και ξανασμίγεται ή σε αφηνει στην ησυχία σου να το πάρεις αποφαση να συνεχίσεις με καποια αλλη που ξερει να σε εκτιμήσει! σε βλέπει οτι εκανες προσπάθειες να αραιώσεις και σου ριχνει πάλι το κοκαλάκι εσυ επιλέγεις...ή θα κουνησεις την ουρίτσα σου σαν καλο κουταβοπαιδακι ή θα σταθεις σαν αντρας και θα την βαλεις στην θεση της.
εισαι μικρό παιδί ακομα βεβαια και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι αυτο στην ηλικία σου..εξ αλλου μεσα απο τον πόνο ψηνομαστε όλοι ... δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις σημερα, αλλα καποια στιγμη δεν θα αντεχεις αλλο και θα το κανεις και τοτε θα νιωσεις πολυ καλυτερα! (ασε που παιζει να την καψουρεψεις κιολας:p)
13-10-2015, 09:20 #68
΄σωστο ποστ αν και μετα απο τοσα χρονια αντε γινε αδιαφορος σε ενα ατομο που αγαπας ακομα οσο για εμενα δεν ξερει τιποτα ουτε υποσχεσεις για επανασυνδεση αφησα απλα αυτη την στιγμη διατηρω μια επαφη ζεστη το τι θα γινει στο μελλον δεν μπορω να το ξερω φιλε μου
καλο κακο παιδι....παντα με εκανε να γελαω αυτος ο διαχωρισμος ειναι παντα απο ποια οπτικη το βλεπεις αν σου πω οτι η παντρεμενη με θεωρει κακο παιδι τι θα μου πεις?αν σου πψ η σχεση που ειχα η μακροχρονια αρχικα με θεωρουσε κωλοπαιδο για σφαλιαρες τι θα πεις?χαχαχπαιδια κακα τα ψεμματα αυτο με το καλο η κακο παιδι αν το κακο παιδι παραμεινει σε σχεση για καιρο δεν υπαρχει περιπτωση με τον καιρο να μην μαλακωσει..αν δεν μαλακωσει και ειναι αδιαφορος σταρχιδιστης και δεν ξερω και εγω η σχεση πηγε περιπατο οσο και αν αρχικα εξιταρει ο σταρχιδισμος και αυτος κουραζει απο ενα σημειο και μετα.εγω θεωρω οτι την σχεση μου δεν την εχασα επειδη ημουν καλο παιδι που ποτε δεν ημουν ανθρωπος σαν το παραδειγμα που ανεφερες κατσε κοτουλαμ κατσε που λενε και στο χωριο μου μπορω να σου πω οτι με την φιλη μου συμφωνουσαμε σε πολλα διαφωνουσαμε σε πολλα και διαλακτικος δεν ημουν ποτε εκανα παντα αυτα που με ευχαριστουσαν και αν κατι δεν μου αρεσε απλα δεν το εκανα πχ καποιους φιλους της δεν τους γουσταρα ε δεν εκανα ποτε τον ψωφιο και να προσποιουμαι οτι ολα καλα μωρακι μου και τι φανταστικες φιλες φιλους εχεις.οποτε δεν μπορεις σιγουρα να μου προσαψεις ελλειψη προσωπικοτητας στα θελω μου ημουν ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ και ηταν κατι που εκτιμουσε και σεβοταν.τωρα ενδιαφερον παντα της εδειχνα ποτε δεν αδιαφορουσα για εκεινη οποια θελει κωλοπαιδο φτυσιμο κυνδυνο και περιπετεια- εγω πραγματικα γελαω γιατι εσεις οι γυναικες στην πραγματικοτητα ποτε δεν ξερετε τι θελετε -θελετε κωλοπαιδο αλλα θελετε να ειναι και ιπποτης αδιαφορος αλλα και να ενδιαφερεται κουκουρουκου δηλαδη- ε τοτε ας τα ζητησει αλλου ολα αυτα ειμαι αυτος που ειμαι σαν χαρακτηρας και δεν θα αλλαξω για καμια οπως μου βγαινει θα ειμαι και αν μαλακωσα καπου οπως ειπες ειναι επειδη εβαλα συναισθημα.με τον καιρο αυο βγηκε δεν ημουν ενα ανεγκεφαλο ζωο κλαιν μαιν και στα αρχιδια μου ολα αν θελετε τετοιους μην παραπονιεστε μετα που σας κλανουν και σας κερατωνουν με δεκα γκομενες θελετε κυνδυνο και περιπετεια να ο ουρανος να και η γη..ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ δεν μου χαλασε την σχεση ουτε η ελλειψη προσωπικοτητας ουτε το οτι δεν ημουν κωλοπαιδο χιπις αναρχοφασιστας απλυτος δεν ειχα harley η οτιδηποτε αλλο. και να θυμαστε καμια δεν εκανε σχεση μακρας διαρκειας με κωλοπαιδο αυτη στο μυαλο της μπορει να θεωρουσε οτι ειχε αλλα ρωτηστε και τον αλλον να σας πει την γνωμη του αδοκιμοι ορισμοι οποιος οποια θελει να εισπρατει αδιαφορια προφανως ειναι βολεμενοι σε τεοιου ειδους σχεσεις και μαζι με το κωλοπαιδο εχει και δυο τρια αλλα καλοπαιδα να την παρηγορουν οταν ο δικος τους την εχει χεσμενη
13-10-2015, 14:41 #69
Μετρον αριστον,αυτο ισχυει.Αντε να το βρεις βεβαια.
13-10-2015, 16:48 #70