ψυχολογικο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: τυψεις

Voters
5. You may not vote on this poll
  • φταιω

1 20.00%
  • ψυχολογικα

2 40.00%
  • καταθληψη

0 0%
  • να τα βρω με τον εαυτο μου

4 80.00%
Multiple Choice Poll.
Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

ψυχολογικο

καλημερα παιδια εχω κατι πολυ σοβαρο..μπορει να φανει αστειο αλλα δεν ειναι καθολου...ειμαι 20 χρονων και με την κοπελα μ την Αννα εχουμε σχεση εδω και 2 χρονια και το παμε σοβαρα..αλλα ειναι ενα προβληματακι στη μεση..απ την αρχη της σχεσης μας αρχισα να τις λες για την πρωην μου την αντωνια που ειχαμε επισης σχεση 2 χρονια αλλα οχι επειδη εχω πληγες η τιποτα τετοιο και το τονιζω αυτο..ΠΟΣΩΣ με ενδιεφερε κιολας απλα ηθελα απ την αρχη να ξερει το παρελθον μου και ολα για μενα και ειλικρινα αν δεν της ελεγα το παραμικρο για το παρελθον μου θα ενιωθα τυψεις...τωρα εχουμε φτασει 2 χρονια μαζι και ακομα δεν μπορω να ξεφυγω απ τις τυψεις και τις λεω ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ που γινετε η που μου ηρθε στο μυαλο για το παρελθον με αποτελεσμα να την εχω πληγωσει πολλεσ φορες και μου εχει γινει εμμονη..το γεγονος οτι την πληγωνει ομως παρα πολυ και καμια φορα κλαιει επειδη ολο αυτο δεν σταματαει δεν με σταματαει στο να τις λεω οτι μου κατεβαινει στο μυαλο και νιωθω ασχημα να κραταω κατι μεσα μου εφοσον την πληγωνει..απαντηστε μου σας παρακαλω τι μπορω να κανω αυτο το πραμα γινετε 2 χρονια τωρα..νιωθω τυψεις με την παραμικρη λεπτομερεια δεν της πω για οτι θυμηθηκα για το παρελθον..ακομα κι αν αυτο ειναι ανουσιο..να τονισω επισης οτι δεν νοιαζομαι για την παλια μου σχεση απλα θελω να τα λεω ΟΛΑ..και αν δεν πω το παραμικρο νιωθω τυψεις και ενοχες οτι και καλα δεν της το ειπα...βοηθηστε με γιατι εχουμε φτασει στο απροχωρητο και η κατασταση ειναι δυσκολη..ευχαριστω

Junior Member
    Γεια σου Ιωάννη, μηπως δεν εχεις συνειδητοποιησει οτι θες την πρωην σου στη ζωη σου; θα σου πρότεινα να γυρισεις στην πρωην σου να δεις αν όντως αυτο ηθελες. Κρίμα ειναι
    γιατι σου εχει γινει εμμονη;

Junior Member
    Quote Originally Posted by alexx2112 View Post
    Γεια σου Ιωάννη, μηπως δεν εχεις συνειδητοποιησει οτι θες την πρωην σου στη ζωη σου; θα σου πρότεινα να γυρισεις στην πρωην σου να δεις αν όντως αυτο ηθελες. Κρίμα ειναι
    γιατι σου εχει γινει εμμονη;
    φιλε καμια σχεση δεν με νοιαζει αυτη εδω και καιρο..το θεμα ειναι οτι επειδη ξερω οτι τν νυν μου την πειραζει οτι κι αν πω για την πρωην μου αυτο το γεγονος με κανει οτι ξερω για την πρωην μου να νιωθω τυψεις αν δεν το πω..και δεν ξερω τι ν κανω

Senior Member
    ΣΟΥ ΠΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΑΝΤΡΑΣ
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΡΕ ΨΗΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΘΑ ΣΕ ΕΒΡΙΖΕ
    ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    ma ayto kanei me vrizei kai eimaste sta xorismata...den mporw na to eksigisw kalutera alla thelw na stamathsei ayth h katastash..isws prepei na ta vrw me tn eayto mou...apla thn agapaw toso pou 8elw na tis ta lew ola akoma kai thn paramikrh leptomereia

Senior Member
    ΕΣΕΝΑ ΘΑ Σ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ
    ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ

Junior Member
    exeis apoluto dikio se ayto pou les..eyxaristw se osous mpikate stn kopo na apanthsete!

Senior Member
    ΔΕ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤ ΕΜΕ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΜΑ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΣ
    ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΓΤ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

Senior Member
    Ο elis έχει δίκιο βασικά. Εμένα αν μου τα έλεγε κάποιος αυτά, θα έλεγα πως ή έχει θέμα και δεν ξέρει τι λέει ή έχει θέμα και τα λέει για να ζηλέψω. Αυτός ο παρορμητισμός σου από που πηγάζει αλήθεια; Παρουσιάζεται και σε άλλους τομείς της ζωής σου;
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Junior Member
    exete dikio...oxi mono ekei eimai parormitikos...pisteyw oti o eaytos m fteei aplos eimai uperanalitikos kai kati to skeftomai polu me apotelesma na mn elegxw to ti prepei n pw kai ti oxi..dld to la8os pou kanw einai oti den krataw tpt gia ton eayt mou akoma kai tis leptomeries...sas eyxaristw g t endiaferon

Senior Member
    Ε ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΚΛΠ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΕΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ