η ντροπη μου...!!! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 172
    Senior Member
    Λοιπον, παιδια φευγω για το νοσοκομειο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ειμαι 35... αλλα πως ξερεις οτι ψαχνομαι και για δουλεια? ... χαχαχα με κουφανες ανακιν.. εχεις κανενα κληρονομικο χαρισμα??... δεν ειναι ευκολο να βρω, εχω ολοκληρο μαγαζι στο όνομα μου...αλλα το προσπαθω...
    Δεν ειπα οτι ψαχνεσαι για δουλεια, ειπα να ψαξεις γιατι ειδα να λες οτι δουλευεις σαν καθαριστρια.

Banned
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Δεν ειπα οτι ψαχνεσαι για δουλεια, ειπα να ψαξεις γιατι ειδα να λες οτι δουλευεις σαν καθαριστρια.
    οχι δεν δουλευω σαν καθαρίστρια!..με μπερδευεις με αλλη ή παρεξηγησες το ποστ..εσυ τι κανεις? πως εισαι?

Senior Member
    οχι δεν δουλευω σαν καθαρίστρια!..με μπερδευεις με αλλη ή παρεξηγησες το ποστ..εσυ τι κανεις? πως εισαι?
    Υπεθεσα οτι δουλευες σαν καθαριστρια επειδη εγραψες οτι σφουγγαριζες σκαλες, παρεξηγησα το ποστ, εγω δεν ειμαι και καλα τα νευρα μου εχω δεν βρισκω δουλεια με τιποτα, ειναι να μπω και στρατο αυτον τον χρονο, ακουω και διαφορα για τον στρατο αυτην την εποχη και ειμαι μες τα νευρα.

Senior Member
    τι ακουσ για πεσ και σε μασ να σου πουμε τι ισχυει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Υπεθεσα οτι δουλευες σαν καθαριστρια επειδη εγραψες οτι σφουγγαριζες σκαλες, παρεξηγησα το ποστ, εγω δεν ειμαι και καλα τα νευρα μου εχω δεν βρισκω δουλεια με τιποτα, ειναι να μπω και στρατο αυτον τον χρονο, ακουω και διαφορα για τον στρατο αυτην την εποχη και ειμαι μες τα νευρα.
    ελα ρε θα γινεις φανταρακι??... μην στεναχωριεσαι και μην ακους κανεναν, ειναι μια εμπειρία πολυ σημαντικη στην ζωη του άνδρα...

Senior Member

Senior Member
    ελα ρε θα γινεις φανταρακι??... μην στεναχωριεσαι και μην ακους κανεναν, ειναι μια εμπειρία πολυ σημαντικη στην ζωη του άνδρα...
    Τον Σεπτεμβριο μπαινω, σημαντικη εμπειρια δεν ειναι στην ζωη ενος αντρα, ειναι ενα εμποδιο στην ζωη ενος αντρα, στην τελικη σαν να κανεις 9 μηνες φυλακη ειναι. Ελις δεν εννοω οτι ακουω απο αλλους για το τι ειναι ο στρατος εννοω οτι λενε για ''πιθανο σεναριο πολεμου στην Κυπρο'' κι εγω θελω να παω στρατο στην Κυπρο, οσο για το τι σκεφτομαι εκτος απο αυτο εχω γραψει και φοβους μου για τον στρατο καιρο πριν οτι φοβαμαι μη με βαλουν οι παλιοι στο ματι, μη πεσω σε μαλακες κλπ.

Senior Member
    ε αυτα γινονται οντωσ αλλα πρεπει να ανταπεξελθεισ καπωσ κι ετσι θα ωριμασεισ καπωσ και μετα δε θα σε τρομαζουν οι δυσκολιεσ
    υπαρχουνε στρατοπεδα που ειναι ολη μερα στην αγγαρεια και δε κουνιεται φυλλο υπαρχουνε και στρατοπεδα που ναι λουφα και αραλικι
    δε ξερεισ που θα πεσεισ αναλογα τι φουρνια και το διοικητη παντωσ εχεισ να μαθεισ ειτε ετσι ειτε αλλιωσ εχεισ πολλα να μαθεισ

Banned
    Τον Σεπτεμβριο μπαινω, σημαντικη εμπειρια δεν ειναι στην ζωη ενος αντρα, ειναι ενα εμποδιο στην ζωη ενος αντρα, στην τελικη σαν να κανεις 9 μηνες φυλακη ειναι. Ελις δεν εννοω οτι ακουω απο αλλους για το τι ειναι ο στρατος εννοω οτι λενε για ''πιθανο σεναριο πολεμου στην Κυπρο'' κι εγω θελω να παω στρατο στην Κυπρο, οσο για το τι σκεφτομαι εκτος απο αυτο εχω γραψει και φοβους μου για τον στρατο καιρο πριν οτι φοβαμαι μη με βαλουν οι παλιοι στο ματι, μη πεσω σε μαλακες κλπ.
    πολεμο στην κύπρο?? ουτε καν το εχω ακουσει!!... με ποιον ?

Senior Member
    πολεμο στην κύπρο?? ουτε καν το εχω ακουσει!!... με ποιον ?
    Με τους Τουρκους και καλα, ''σεναριο'' βεβαια, ελπιζω να ειναι βγαλμενο μεσα απο τα σαπια κεφαλια των Ελληναραδων και να μην ειναι αληθεια, που ετσι νομιζω πως ειναι, μια ηλιθια ειδηση που τα πανηλιθια προβατα μασουλανε.

Senior Member
    και πολεμοσ να γινει μη φοβασαι δεν πεθαινεισ ευκολα βασικα αμα παμε στρατο και γινει πολεμοσ σωθηκαμε θα μασ ταιζουν και θα μασ ποτιζουν τσαμπα πρωτον δευτερον μονο τα αεροπλανα πολεμανε και τριτον και στρατο να μην πασ δε ξερεισ αμα θα ζησεισ γτ μπορει να σ πεταξουνε καμια βομβα σε αμαχουσ και αμα ησουνα στον πολεμο να τη γλυτωνεσ τεσπα οπωσ σου πα πηγαινε εχεισ πολλα να μαθεισ στο στρατο ειναι μια εμπειρια που σε αλλαζει παντωσ αυτο να ξερεισ λιγο μενουν ανεπηρεαστοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    και πολεμοσ να γινει μη φοβασαι δεν πεθαινεισ ευκολα βασικα αμα παμε στρατο και γινει πολεμοσ σωθηκαμε θα μασ ταιζουν και θα μασ ποτιζουν τσαμπα πρωτον δευτερον μονο τα αεροπλανα πολεμανε και τριτον και στρατο να μην πασ δε ξερεισ αμα θα ζησεισ γτ μπορει να σ πεταξουνε καμια βομβα σε αμαχουσ και αμα ησουνα στον πολεμο να τη γλυτωνεσ τεσπα οπωσ σου πα πηγαινε εχεισ πολλα να μαθεισ στο στρατο ειναι μια εμπειρια που σε αλλαζει παντωσ αυτο να ξερεισ λιγο μενουν ανεπηρεαστοι
    Βασικα κατα 99% σιγα μην γινει, θα χε γινει χαμος στα social media αν υπηρχε περιπτωση απλα την λενε συχνα αυτην την μαλακια φετος, ελπιζω να μην με αλλαξει καθολου ο στρατος, ειδα μερικους να αλλαζουν και φοβαμαι μην παθω το ιδιο, θα κανω οτι μπορω για μεινω ο ιδιος ακριβως και μετα τον στρατο. Εσυ τι εμαθες απο τον στρατο? Σε αλλαξε γενικα? Πως ησουν και πως βγηκες?

Senior Member
    θα στα πω σε περιληψη αλλα βγηκα πιο ανθεκτικοσ στισ δυσκολιεσ
    μετα δουλεψα και ωσ αγροτησ δηλαδη συνολικα στισ δυσκολιεσ
    καμια πενταετια και πλεον καταλαβα μαλλον εφτασα σε αυτο το σημειο δυο χερια δυο ποδια εχεισ μπορεισ να κανεισ τα παντα
    δε γουσταρω και πολυ που εφτασα σε αυτο το σημειο αλλα ενταξει παντωσ αλλαξα

Senior Member

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast