η ντροπη μου...!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 172
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    και οχι δεν εχεις καταθλιψη αυτοδιαγνωση δεν υφισταται δεν αντικαθισταμε τον ειδικο κατι ξερει και τοσα χρονια δεν σε διεγνωσε με καταθλιψη ελλειψη αυτοπεποιθεσης εχεις οχι καταθλιψη
    Το θέμα ειναι οτι η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσει κάλλιστα σε κατάθλιψη. Σχεδόν ποτε η κατάθλιψη δεν έρχεται ξαφνικά.
    Έχει τους λόγους της. Σχεδόν πάντα ώς σύμπτωμα χαρακτηρίζεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    μωρε σε διαβαζω και πολυ καλα αλλα μιλησες για 300 επιπλεον κιλα για μαυρους κυκλους για για.....αλλαξε τα και πιστεψε με δεν εχεις καμια καταθλιψη απλα εισαι ψυχολογικα πεσμενη για πεντε δεκα λογους δικους σου αν ειχες καταθλιψη πιστεψε με ουτε διαθεση να μπεις στο λαπ τοπ καν θα ειχες να γραψεις πεντε πραματα κανε κανα δυο πραματακια για σενα και θα δεις πως θα αλλαξουν ολα προς το καλυτερο
    Ποσό δίκιο έχεις???
    Ή ρέα έχει από τα πιο κοφτερά μυαλά!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Ποιά ειναι η διαφωνία μας, δεν έχω καταλάβει! Ψυχοκουκου οταν λες εννοεις τον ψυχιατρο? Αν ναι ποιον ψυχίατρο.
    Τον ψυχιατρο που γράφει και φεύγεις? Τον ψυχοθεραπευτη ψυχίατρο? Συνδυασμοί αυτων?
    Μη χαθούμε στα κλασσικα εικονογραφημένα... (στη μετάφραση δηλαδη). Ας συζητήσουμε.
    Να διαφωνήσουμε 1000 φορές ναι, ανθρωπινο και φυσιολογικό αλλά να καταλάβω και γω ποια η διαφωνία μας. έτσι δεν ειναι?
    διαφωνω με αυτο το κομματι "Το κομμάτι του γιατρού. Το ζήτημα με το αν ειναι τεμπέλης ή τσάμπα τα χρόνια που σπούδαζε 1) δε μας αφορούν και 2) μπορεί τα πράγματα να μην ειναι έτσι.
    Μπορεί να μην πληρώνεται για να κάνει συζήτηση μαζί σου. Μπορεί να κάνει καθαρό εμπόριο επειδή έχεις ασφάλιση. Ειναι η θέση του τέτοια. Μήπως με όλους έτσι κάνει γιατί δεν ιδιωτεύει
    οπότε δεν ειναι δουλειά του. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ρεα, δε νομίζω οτι σε εξυπηρετει κάτι τέτοιο. "
    τι πάει να πει δεν πληρωνεται για να συζηταει μαζι μου, τι πάει να πει εμποριο? δεν μου γραφει ασπιρίνες...μου γραφει σοβαρες χημειες και η διαγνωση του κρατησε 10 λεπτα...ουτε ιστορικο ουτε τιποτα... τι συμπτωματα εχεις? οκ πάρε αυτα... 1 δεν μας αφορουν? μα εγω τα καταπίνω και δεν μπορω να τα κοψω γτ φοβαμαι μηπως ειναι χειροτερο δεν με αφορα?... συμφωνω στο τελευταιο οτι τελικα δεν με εξηπυρετει να ασχολουμαι μαζι του ...απλα πάνω στο θεμα που ανοιξες το ανεφερα. για μενα ο σωστος επιστημονας σκεφτεται παντα επιστημονικα, οχι μονο οταν πληρωνεται ιδιωτικα..αλλα και οταν πληρωνεται απο το δημοσιο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolaoss View Post
    Ποσό δίκιο έχεις???
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Το θέμα ειναι οτι η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσει κάλλιστα σε κατάθλιψη. Σχεδόν ποτε η κατάθλιψη δεν έρχεται ξαφνικά.
    Έχει τους λόγους της. Σχεδόν πάντα ώς σύμπτωμα χαρακτηρίζεται.
    φυσικα και υπαρχει ελειψη αυτοπεποιθησης!!!...αλλα δυστηχως δεν ειναι μονο αυτο...ο κοσμος συνδυαζει την ελειψη αυτοπεποιθησης με την εμφανηση, μακαρι να ηταν μονο ως εκει... ελειψη πίστης στον εαυτο σου..πάει πιο βαθια το μαχαιρι... το προβλημα μου δεν ειναι που με παρατησε ολαλακης ή οτι δεν με θελει κανεις και ολα αυτα... το προβλημα μου είναι η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ να διαχειριστω σωστα ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!... πληγωνομαι σαν να μαι απο ζελε με το παραμικρο...θυμωνω σαν να χω καταπιει ενα μπαουλο μπαρουτι...ανεβαζω στροφες και βγαζω καπνους. τα αναλυω ολα μεχρι μεδουλι του κοκαλου και χανω το δικιο μου ακομα και απο εμενα..δεν μπορω να εμπιστευθω κανεναν ... δεν μπορω να αφεθω σε κανεναν δεν μπορω να δεσμευτω με κανεναν..δεν μπορω να αγαπησω... η ελειψη αυτοπεποιθησης ΣΕ ΕΜΕΝΑ δεν ειναι ζητημα διαιτας...ειναι βαθια και απολυτη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!!

Senior Member
    μερικοι μπερδευετε την καταθλιψη με την στεναχωρια και την μελαγχολια που ειναι πολλες φορες και χαρακτηριστικο του καθε ανθρωπου και επαληθευομαι με το τελευταιο σου ποστ εισαι απλα υπερευαισθητη δεν εχεις στομαχι σου φαινονται βουνα αυτα που για αλλους ειναι απλα πνιγεσαι στα συναισθηματα σου το ιδιο ακριβως εχω και εγω γιαυτο σε καταλαβαινω

Banned
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙοταν τα λέω ολα αυτα... τα λέω για πρωτη φορα στη ζωη μου...και πάλι κρυμμενη βεβαια...αλλα τα λέω και νιωθω ελευθερη που μπορω να τα ξεφουρνιζω!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Nikolaoss View Post
    Ποσό δίκιο έχεις???
    χαχαχα... σε ευχαριστω φιλε μου

Senior Member
    Ο ψυχίατρος είναι κλινικός ιατρός. Η δουλειά του είναι να γράφει φάρμακα εν ολίγοις - είναι πρακτικός. Ο ψυχολόγος δουλεύει με το πνεύμα, με τον λόγο, εξού και δεν δίνει φάρμακα. Χρειάζεται να το καταλάβουμε αυτό για να μην νευριάζουμε. Αυτη είναι η δουλειά τους. Όπως είναι άλλο ο λογιστής και άλλο ο οικονομολόγος.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ
    που κολλαει ο σελτζουκος??...απο χτες δεν εχεις συνελθει ε? χαχαχα..ρε τον σελτζουκο τι σου εκανε!!

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΘΕΝΟΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    εεετσι ακριβως!!..

Senior Member
    και εγω επισης και ειμαι ετη φωτος μπροστα ωστε να καταλαβω το ποιος εχει καταθλιψη και ποιος οχι απο τον τροπο γραφης και μονο φαινεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    φυσικα και υπαρχει ελειψη αυτοπεποιθησης!!!...αλλα δυστηχως δεν ειναι μονο αυτο...ο κοσμος συνδυαζει την ελειψη αυτοπεποιθησης με την εμφανηση, μακαρι να ηταν μονο ως εκει... ελειψη πίστης στον εαυτο σου..πάει πιο βαθια το μαχαιρι... το προβλημα μου δεν ειναι που με παρατησε ολαλακης ή οτι δεν με θελει κανεις και ολα αυτα... το προβλημα μου είναι η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ να διαχειριστω σωστα ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!... πληγωνομαι σαν να μαι απο ζελε με το παραμικρο...θυμωνω σαν να χω καταπιει ενα μπαουλο μπαρουτι...ανεβαζω στροφες και βγαζω καπνους. τα αναλυω ολα μεχρι μεδουλι του κοκαλου και χανω το δικιο μου ακομα και απο εμενα..δεν μπορω να εμπιστευθω κανεναν ... δεν μπορω να αφεθω σε κανεναν δεν μπορω να δεσμευτω με κανεναν..δεν μπορω να αγαπησω... η ελειψη αυτοπεποιθησης ΣΕ ΕΜΕΝΑ δεν ειναι ζητημα διαιτας...ειναι βαθια και απολυτη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
    ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    που κολλαει ο σελτζουκος??...απο χτες δεν εχεις συνελθει ε? χαχαχα..ρε τον σελτζουκο τι σου εκανε!!
    ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Ο ψυχίατρος είναι κλινικός ιατρός. Η δουλειά του είναι να γράφει φάρμακα εν ολίγοις - είναι πρακτικός. Ο ψυχολόγος δουλεύει με το πνεύμα, με τον λόγο, εξού και δεν δίνει φάρμακα. Χρειάζεται να το καταλάβουμε αυτό για να μην νευριάζουμε. Αυτη είναι η δουλειά τους. Όπως είναι άλλο ο λογιστής και άλλο ο οικονομολόγος.
    ναι αλλα τελικα ποιον χρειαζεσαι και γιατι?..και γιατι εδω στο φορουμ συναντω τοσες περιπτωσεις ανθρωπων που επεσαν σε σκιντζη που εκαναν τα πραγματα ακομα χειροτερα με εθισμους κτλ κτλ... πως να μην νευριαζει κανεις με αυτα? ... αφου δεν το χεις ρε φιλε γινε καστανας...μην γ@μ@ς χειροτερα την ψυχη του ευαλωτου ανθρωπου!..αληθεια δεν σε νευριαζει αυτο?..ειμαι παραλογη?..

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast