η ντροπη μου...!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 172
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    χαχαχα...

Banned
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
    ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ
    απο τι αλλαξα? ..τι εννοεις?

Senior Member
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    διαφωνω με αυτο το κομματι "Το κομμάτι του γιατρού. Το ζήτημα με το αν ειναι τεμπέλης ή τσάμπα τα χρόνια που σπούδαζε 1) δε μας αφορούν και 2) μπορεί τα πράγματα να μην ειναι έτσι.
    Μπορεί να μην πληρώνεται για να κάνει συζήτηση μαζί σου. Μπορεί να κάνει καθαρό εμπόριο επειδή έχεις ασφάλιση. Ειναι η θέση του τέτοια. Μήπως με όλους έτσι κάνει γιατί δεν ιδιωτεύει
    οπότε δεν ειναι δουλειά του. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ρεα, δε νομίζω οτι σε εξυπηρετει κάτι τέτοιο. "
    τι πάει να πει δεν πληρωνεται για να συζηταει μαζι μου, τι πάει να πει εμποριο? δεν μου γραφει ασπιρίνες...μου γραφει σοβαρες χημειες και η διαγνωση του κρατησε 10 λεπτα...ουτε ιστορικο ουτε τιποτα... τι συμπτωματα εχεις? οκ πάρε αυτα... 1 δεν μας αφορουν? μα εγω τα καταπίνω και δεν μπορω να τα κοψω γτ φοβαμαι μηπως ειναι χειροτερο δεν με αφορα?... συμφωνω στο τελευταιο οτι τελικα δεν με εξηπυρετει να ασχολουμαι μαζι του ...απλα πάνω στο θεμα που ανοιξες το ανεφερα. για μενα ο σωστος επιστημονας σκεφτεται παντα επιστημονικα, οχι μονο οταν πληρωνεται ιδιωτικα..αλλα και οταν πληρωνεται απο το δημοσιο..
    Ρέα αυτό που λέω "δε νομίζω οτι σε εξυπηρετει κάτι τέτοιο" εννοώ πολύ απλά οτι δεν ειναι καλή ιδέα να πας να σου γράψει συνταγή και να φύγεις.
    Η καλύτερη λύση κατα τη δική μου γνώμη στην περίπτωσή σου, ειναι συνεδρίες.
    Επίσης κάτι άλλο. Οταν είπες οτι συμφωνούμε οτι διαφωνούμε, σε ρώτησα γενικά θεωρώντας οτι αναφέρεσαι γενικά στους ψυχιάτρους και
    οχι στον συγκεκριμένο τύπο. Το λέω ξανα. Ακυρος ο απο πάνω δεν σε εξυπηρετεί κατα τη γνώμη μου. Δεν συμφωνω καθόλου με τακτικές εμπορίου.
    Μοιάζει η κοινωνική ευαισθησία να έχει χαθεί. Εγώ έχω ξενερώσει με αρκετούς απο τους γιατρούς του δημοσίου και δεν τους πολυεμπιστεύομαι
    και γι αυτό θα συνιστούσα ιδιώτες ειδικούς.

Senior Member
    φυσικα και υπαρχει ελειψη αυτοπεποιθησης!!!...αλλα δυστηχως δεν ειναι μονο αυτο...ο κοσμος συνδυαζει την ελειψη αυτοπεποιθησης με την εμφανηση, μακαρι να ηταν μονο ως εκει... ελειψη πίστης στον εαυτο σου..πάει πιο βαθια το μαχαιρι... το προβλημα μου δεν ειναι που με παρατησε ολαλακης ή οτι δεν με θελει κανεις και ολα αυτα... το προβλημα μου είναι η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ να διαχειριστω σωστα ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!... πληγωνομαι σαν να μαι απο ζελε με το παραμικρο...θυμωνω σαν να χω καταπιει ενα μπαουλο μπαρουτι...ανεβαζω στροφες και βγαζω καπνους. τα αναλυω ολα μεχρι μεδουλι του κοκαλου και χανω το δικιο μου ακομα και απο εμενα..δεν μπορω να εμπιστευθω κανεναν ... δεν μπορω να αφεθω σε κανεναν δεν μπορω να δεσμευτω με κανεναν..δεν μπορω να αγαπησω... η ελειψη αυτοπεποιθησης ΣΕ ΕΜΕΝΑ δεν ειναι ζητημα διαιτας...ειναι βαθια και απολυτη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!!
    Φυσικά και η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με τον την πίστη στον εαυτό μας. Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Είπε κανείς οτι ειναι θέμα δίαιτας απαραίτητα?
    Επίσης δεν υπάρχει βλακεία της ανθρωπότητας. ΟΙ άνθρωποι ειναι αυτοί που ειναι και δεν θα πάψουν να μην ειναι αυτοί που ειναι και δεν θα πάμε να τους αλλάξουμε εμείς.
    Εμείς καλλούμαστε σε κάποια χρονική στιγμή να πάρουμε μια επιλογή για ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΙναι δύσκολο να την πάρουμε αλλά πρέπει.
    Θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας ή οχι? Θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι της ζωής? Επιλογές ειναι αυτές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Ο ψυχίατρος είναι κλινικός ιατρός. Η δουλειά του είναι να γράφει φάρμακα εν ολίγοις - είναι πρακτικός. Ο ψυχολόγος δουλεύει με το πνεύμα, με τον λόγο, εξού και δεν δίνει φάρμακα. Χρειάζεται να το καταλάβουμε αυτό για να μην νευριάζουμε. Αυτη είναι η δουλειά τους. Όπως είναι άλλο ο λογιστής και άλλο ο οικονομολόγος.
    Ο ψυχολόγος δεν δίνει φάρμακα γιατι απλά δεν ειναι γιατρός.
    Επίσης ένας ψυχίατρος, δεν δίνει μόνο φάρμακα. Ασχολείται και αυτός με το λόγο και ειναι σε θέση να εμβαθύνει κάλλιστα.

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Ρέα αυτό που λέω "δε νομίζω οτι σε εξυπηρετει κάτι τέτοιο" εννοώ πολύ απλά οτι δεν ειναι καλή ιδέα να πας να σου γράψει συνταγή και να φύγεις.
    Η καλύτερη λύση κατα τη δική μου γνώμη στην περίπτωσή σου, ειναι συνεδρίες.
    Επίσης κάτι άλλο. Οταν είπες οτι συμφωνούμε οτι διαφωνούμε, σε ρώτησα γενικά θεωρώντας οτι αναφέρεσαι γενικά στους ψυχιάτρους και
    οχι στον συγκεκριμένο τύπο. Το λέω ξανα. Ακυρος ο απο πάνω δεν σε εξυπηρετεί κατα τη γνώμη μου. Δεν συμφωνω καθόλου με τακτικές εμπορίου.
    Μοιάζει η κοινωνική ευαισθησία να έχει χαθεί. Εγώ έχω ξενερώσει με αρκετούς απο τους γιατρούς του δημοσίου και δεν τους πολυεμπιστεύομαι
    και γι αυτό θα συνιστούσα ιδιώτες ειδικούς.
    ναι βεβαια, τωρα που μπορω να δω καθαρα συμφωνω απολυτα..αν συμφωνουσα 1 φορα πριν απο αυτο το σκηνικο...τωρα συμφωνω 10000 φορες...!!! σιχαθηκα τον εαυτο μου οταν τον ειδα να κρυβεται πισω απο το ραφι με τα μπαριλα... σιχαθηκα τοσο πολυ που ξερασα..και μονο ετσι συνηλθα...και τελικα αυτο κανω 5 ολοκληρα χρονια... δεν σνομπαρω τους μαλακες και τους ηλίθιους...κρυβομαι...και χωρις μπαρίλλα...που μου αρεσουν αλλα ειναι ακριβα γαμωτη μου(ασχετο)..γιατι αισθανομαι οτι ακομα και αυτοι ειναι πιο δυνατοι απο εμενα...γιατι ολοι αυτοι μου εχουν κανει κακο...γιατι εγω τους αφησα να μου κανουν κακο... γιατι τελικα ειμαι πιο ηλίθια και πιο μαλακας απο αυτους...κτλ κτλ... βλέπεις που οδηγει ολο αυτο... την παρασκευη η πρωτη συνεδρια... να σαι καπου εδω το βραδυ να σου πω τα νεα μου...

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Φυσικά και η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με τον την πίστη στον εαυτό μας. Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Είπε κανείς οτι ειναι θέμα δίαιτας απαραίτητα?
    Επίσης δεν υπάρχει βλακεία της ανθρωπότητας. ΟΙ άνθρωποι ειναι αυτοί που ειναι και δεν θα πάψουν να μην ειναι αυτοί που ειναι και δεν θα πάμε να τους αλλάξουμε εμείς.
    Εμείς καλλούμαστε σε κάποια χρονική στιγμή να πάρουμε μια επιλογή για ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΙναι δύσκολο να την πάρουμε αλλά πρέπει.
    Θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας ή οχι? Θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι της ζωής? Επιλογές ειναι αυτές.
    καταθλιψη ειναι οταν η απαντηση σε αυτην την ερωτηση ειναι ΟΧΙ!...δεν βλέπουμε το νοημα ..δεν μας ενδιαφερει το παιχνιδι της ζωης..γιαυτο και ειναι δυσκολο να συνελθεις απο αυτο...υπάρχουν στερεωμενες αποψεις μεσα μου.. να μην θελω να θελω. οταν ξεκινησα με τα αντικα/κα... πήγαινα πολυ καλα στην αρχη... και εγω η ιδια σαμποταρισα τον εαυτο μου με τον μπάφο...για να μην αλλαξει τιποτα... φοβαμαι...ΦΟΒΑΜΑΙ !!..και με εσας εδω εμαθα οτι υπαρχει ενα πρεπει...βλέπω εσενα και τοσα αλλα παιδια που αγωνιζονται και ξαφνικα...θελω να γινω καλα... με υποστηριζει τελικα αυτο το φορουμ υποστηριξης

Banned
    το λατρευω αυτο το τραγουδι!

Senior Member
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ
    Σε καμμία περίπτωση, δεν αφήνουμε και το δικό σου εύρος σκέψης απ'εξω!
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!!!!!

Senior Member
    ναι βεβαια, τωρα που μπορω να δω καθαρα συμφωνω απολυτα..αν συμφωνουσα 1 φορα πριν απο αυτο το σκηνικο...τωρα συμφωνω 10000 φορες...!!! σιχαθηκα τον εαυτο μου οταν τον ειδα να κρυβεται πισω απο το ραφι με τα μπαριλα... σιχαθηκα τοσο πολυ που ξερασα..και μονο ετσι συνηλθα...και τελικα αυτο κανω 5 ολοκληρα χρονια... δεν σνομπαρω τους μαλακες και τους ηλίθιους...κρυβομαι...και χωρις μπαρίλλα...που μου αρεσουν αλλα ειναι ακριβα γαμωτη μου(ασχετο)..γιατι αισθανομαι οτι ακομα και αυτοι ειναι πιο δυνατοι απο εμενα...γιατι ολοι αυτοι μου εχουν κανει κακο...γιατι εγω τους αφησα να μου κανουν κακο... γιατι τελικα ειμαι πιο ηλίθια και πιο μαλακας απο αυτους...κτλ κτλ... βλέπεις που οδηγει ολο αυτο... την παρασκευη η πρωτη συνεδρια... να σαι καπου εδω το βραδυ να σου πω τα νεα μου...
    Θα περιμένουμε ..

Banned
    Quote Originally Posted by Nikolaoss View Post
    Θα περιμένουμε ..
    χαχαχα....

Senior Member
    χαχαχα... σε ευχαριστω φιλε μου
    Όταν με ευχαριστεις,μπορεί και να είμαι κολακας
    Κατάλαβε ότι αυτό είναι αλήθεια!!!!
    ΝΑ ΞΕΡΕΙς ,ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!!!
    Κοφτερό,γρήγορο,καλή ποιότητα σκέψης,με ειρμό,
    Είσαι αυτό που λέμε καλή φίλη!!!!!
    Φιλικα

Senior Member
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΤΥΠΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕ ΦΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ;

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast