η ντροπη μου...!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 172
    Senior Member
    ΚΑΠΟΤΕ Σ ΑΓΑΠΥΣΑ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΓΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΤΗΣΕΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    χαχαχαχαχα...οχιιιιιιιι!!!!!!! !!!!!!!!!.... εγραψες....

Banned
    ... να κανονισουμε μια βραδια ποιησης...μιας και γιναμε ποιοτικοι

Senior Member
    Καλημέρα ρέα.
    Αν θες στείλε μου σε π.μ το όνομα του γιατρού!
    Ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    πηγα στον καινουριο μου γιατρο..ενας κουλ τυπάκος... μου αλλαξε τα φαρμακα του φανηκαν λιγο δυνατα τα χαπια που παιρνω.. και μου εξηγησε οτι παιρνω γεννοσημα που ειπε τα ονοματα των κανονικων χαπιων αλλα μονο ενα συγκρατησα. μου ειπε πως θα τα κρατησουμε για 1- 1μιση χρονο ακομα και οτι παραλληλα θα κανουμε και ψυχοθεραπεια, οποτε θελω εγω θα πηγαινω χωρις προγραμμα...οποτε το εχω αναγκη, θα καθομαστε και θα μιλαμε, ουτε ντιβανια ουτε ταβανια απλη συζητηση που αφορα το παρον.μιλησαμε και για τα χαπια που ειναι στην κοκκινη λίστα και εθιζουνε, και απο αυτα δεν θα παιρνω ... γενικα ειδα εναν ανθρωπο συνεργασιμο... για πρωτη επαφη εμεινα ικανοποιημενη... ασε που μου εγραψε 3 μηνη συνταγη... μου κανε εντυπωση αυτο...ο αλλος καθε μηνα ηθελε.
    Ειναι πολύ θετικό οτι έμεινες ικονοποιημένη Ρέα. Μπράβο. Επίσης ειναι θετικό οτι αφήνει ανοιχτή την πόρτα χωρίς περιορισμούς,
    να τον επισκέπτεσαι όποτε θέλεις για συζήτηση. Εγώ θα σου πρότεινα να πηγαίνεις οσο το δυνατό μπορείς. Εσύ ξέρεις τις δυνατότητες σου.

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Ειναι πολύ θετικό οτι έμεινες ικονοποιημένη Ρέα. Μπράβο. Επίσης ειναι θετικό οτι αφήνει ανοιχτή την πόρτα χωρίς περιορισμούς,
    να τον επισκέπτεσαι όποτε θέλεις για συζήτηση. Εγώ θα σου πρότεινα να πηγαίνεις οσο το δυνατό μπορείς. Εσύ ξέρεις τις δυνατότητες σου.
    σιγουρα!.. και ομολογω πολυ εξυπνο εκ μερους του...μου δινει την ευθυνη να δημιουργησω εγω το προγραμμα...αυτο που ενιωσα οταν μου ειπε οτι σε 1 χρονο θα μπορουμε να κοψουμε τα χαπια...με απογειωσε!!!μου εδωσε ενα ακομα κίνητρο.
    εσυ πως εισαι? πως πάει ο αγωνας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αυτο που ενιωσα οταν μου ειπε οτι σε 1 χρονο θα μπορουμε να κοψουμε τα χαπια...με απογειωσε!!!μου εδωσε ενα ακομα κίνητρο.
    εσυ πως εισαι? πως πάει ο αγωνας?
    Πολύ σημαντική κουβέντα, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς γιατι μου έχει συμβεί και μένα στη δική μου περίπτωση. Σου δίνονται ελπίδες, όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον.
    Καλά ειμαι και εγώ. Οχι στα σούπερ. Αλλά αρκετά καλά. Πολύ μακριά απο γκρίνιες και μιζέριες δηλαδή γενικά. Είχα μια ανησυχία τις 2-3 τελεταίες μέρες εξαιτίας
    κάποιων επερχόμενων αναπόφευκτων διευκρινήσεων-ξεκαθαρισμάτων με ένα φίλο αλλά οκ όλα κουλ τελικά.

Banned
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Πολύ σημαντική κουβέντα, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς γιατι μου έχει συμβεί και μένα στη δική μου περίπτωση. Σου δίνονται ελπίδες, όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον.
    Καλά ειμαι και εγώ. Οχι στα σούπερ. Αλλά αρκετά καλά. Πολύ μακριά απο γκρίνιες και μιζέριες δηλαδή γενικά. Είχα μια ανησυχία τις 2-3 τελεταίες μέρες εξαιτίας
    κάποιων επερχόμενων αναπόφευκτων διευκρινήσεων-ξεκαθαρισμάτων με ένα φίλο αλλά οκ όλα κουλ τελικά.
    μπραβο φιλε μου... ποτε δε χανεις τον στόχο!

Η ώρα είναι 3.40 τα χαράματα και ένας τύπος περπατάει μόνος του σε μια σχετικά σκοτεινή και ήσυχη γειτονιά της πόλης του.Εχει ακουστικά στα αυτιά,ακούει ραδιόφωνο και παίζει το τραγούδι
    και τραγουδά και χορεύει (τρόπος του λέγειν) στο ρυθμό του.Ξαφνικά ακούει κάτι γέλια και βλέπει στην είσοδο μιας πολυκατοικίας 2 15χρονες να τον κοιτάνε και να γελάνε.
    Οχι για να μη λες...ότι μόνο εσύ έγινες ρεζίλι...

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Η ώρα είναι 3.40 τα χαράματα και ένας τύπος περπατάει μόνος του σε μια σχετικά σκοτεινή και ήσυχη γειτονιά της πόλης του.Εχει ακουστικά στα αυτιά,ακούει ραδιόφωνο και παίζει το τραγούδι
    και τραγουδά και χορεύει (τρόπος του λέγειν) στο ρυθμό του.Ξαφνικά ακούει κάτι γέλια και βλέπει στην είσοδο μιας πολυκατοικίας 2 15χρονες να τον κοιτάνε και να γελάνε.
    Οχι για να μη λες...ότι μόνο εσύ έγινες ρεζίλι...
    χαχαχα... αστους να γελανε...εγω σε καμαρωνω φιλαρακι

Senior Member
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙ

Senior Member
    .......αυτό μπορεί να ήταν και για καλό σου !Τώρα δεν θα προσπεράσεις την κρέμα για τους μαύρους κύκλους , θα βρείς την κατάλληλη διατροφή και θα πας κομμωτήριο επίσης ... θα βαφτείς και θα πας για shopping therapy !

Senior Member
    muzzy - σε ψυχολόγο πηγαίνεις ρεα ετσι δεν ειναι? ψυχοθεραπεία κάνεις αυτη την περίοδο?

rea - ψυχολογο 8 χρονια, και 2 ψυχιατρους απο προπερσι!!..μπουχτισα ... (μήπως να ανοιξω ενα αλλο θρεντ γιατι σκεπασα το θεμα της κοπέλας, συγνωμη crazyelena..προεκυψε απο την συζητηση)

Έλα πάμε απο δω. Στην ΝΤΡΟΠΗ σου! σα δε ντρεπεσαι.
    Ναι θυμομουν για τα 8 χρονια ψυχαν'αλυση.
    Εγω σε ρώταω για τωρα. Για το παρόν.
    Τι κάνεις με ΣΕΝΑ?
    Πέρα απο τα φάρμακα.. που ξέρουμε ολοι σ αυτο το σαιτ τι δεν κάνουν και ποσο διαρκουν.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast