η ντροπη μου...!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 172
    Banned
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Εδω ειμαστε ελισ στην αναμονη
    καλησπέρα κοριτσακι μου... τι κανεις??

Banned
    Quote Originally Posted by Nikolaoss View Post
    Ρέα,τι έγινε??
    Περιμένουμε τα νέα!!!
    καλησπέρα καλε μου φιλε... μολις γυρισα...

Senior Member
    Καλως την μας!!!!

Senior Member
    To λοιπον κυρια μου...τα νεα σου???

Banned
    πηγα στον καινουριο μου γιατρο..ενας κουλ τυπάκος... μου αλλαξε τα φαρμακα του φανηκαν λιγο δυνατα τα χαπια που παιρνω.. και μου εξηγησε οτι παιρνω γεννοσημα που ειπε τα ονοματα των κανονικων χαπιων αλλα μονο ενα συγκρατησα. μου ειπε πως θα τα κρατησουμε για 1- 1μιση χρονο ακομα και οτι παραλληλα θα κανουμε και ψυχοθεραπεια, οποτε θελω εγω θα πηγαινω χωρις προγραμμα...οποτε το εχω αναγκη, θα καθομαστε και θα μιλαμε, ουτε ντιβανια ουτε ταβανια απλη συζητηση που αφορα το παρον.μιλησαμε και για τα χαπια που ειναι στην κοκκινη λίστα και εθιζουνε, και απο αυτα δεν θα παιρνω ... γενικα ειδα εναν ανθρωπο συνεργασιμο... για πρωτη επαφη εμεινα ικανοποιημενη... ασε που μου εγραψε 3 μηνη συνταγη... μου κανε εντυπωση αυτο...ο αλλος καθε μηνα ηθελε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    πηγα στον καινουριο μου γιατρο..ενας κουλ τυπάκος... μου αλλαξε τα φαρμακα του φανηκαν λιγο δυνατα τα χαπια που παιρνω.. και μου εξηγησε οτι παιρνω γεννοσημα που ειπε τα ονοματα των κανονικων χαπιων αλλα μονο ενα συγκρατησα. μου ειπε πως θα τα κρατησουμε για 1- 1μιση χρονο ακομα και οτι παραλληλα θα κανουμε και ψυχοθεραπεια, οποτε θελω εγω θα πηγαινω χωρις προγραμμα...οποτε το εχω αναγκη, θα καθομαστε και θα μιλαμε, ουτε ντιβανια ουτε ταβανια απλη συζητηση που αφορα το παρον.μιλησαμε και για τα χαπια που ειναι στην κοκκινη λίστα και εθιζουνε, και απο αυτα δεν θα παιρνω ... γενικα ειδα εναν ανθρωπο συνεργασιμο... για πρωτη επαφη εμεινα ικανοποιημενη... ασε που μου εγραψε 3 μηνη συνταγη... μου κανε εντυπωση αυτο...ο αλλος καθε μηνα ηθελε.
    Καλη αρχη Ρεα μου,σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!
    Μακαρι να ναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ Κ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!
    Σε ποια περιοχη ειναι?αν θες στειλε μου πμ..

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Κοίτα Ρέα, δεν διάβασα όλη την πορεία των ποστ, αλλά νομίζω κ εγώ στη θέση σου πιθανότατα κάπως έτσι θα αντιδρούσα. Να' μαι ειλικρινής δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, πέρα από την περίοδο 1+ χρόνου, που λόγω πρηξίματος από θέμα υγείας απέφευγα συνειδητά να συναντήσω αρκετούς ανθρώπους, που με ήξεραν στο "πριν". Από το πουθενά όμως έχω φάει 2-3 αντίστοιχα ξαφνικά ταρακουνήματα- "σφαλιάρες", που φυσικά δεν είχαν να κάνουν με το/τα πρόσωπα που εμπλέκονταν σε αυτό, αλλά με τον εαυτό μου, τις επιλογές μου κ τον τρόπο ζωής που είχα διαλέξει για τον εαυτό μου. Ήταν, όπως κ στην περίπτωσή σου, καθαρά θέμα αυτοκριτικής κ συνειδητοποίησης καταστάσεων.

Βέβαια, επειδή είμαι κ πρακτικός άνθρωπος, σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω 2 επιλογές υπάρχουν: Ή το βλέπεις ως ευκαιρία να πάρει μπρος ο "καλός" εγωϊσμός που έχεις μέσα σου, να τα πάρεις στο κρανίο με το πώς έχει καταντήσει κάποιος/οι τομείς της ζωής σου, κ να τα κάνεις όλα τούμπα (για να μην το πω κάπως αλλιώς.....), ή σε παίρνει από κάτω κ βαλτώνεις σε 1 κατάσταση που, ανατρέπεται δύσκολα μεν (δύσκολο κάποιος να ξεβολευτεί σε κάτι, ιδίως εάν αυτό έχει χρονίσει), αλλά σε φθείρει αφάνταστα δε......
    εχεις απολυτο δικιο maripoza!
    στο τελος της ημερας επιλεγεις πως θα αξιοποιησεις τα χαστουκια σου!... σημερα γελαω με την ματαιοδοξια μου... ενα ολοκληρο συμπαν δυαλύεται στο κεφαλι μου και εγω ασχολουμαι με το πως θα με εβλεπε ενας τυπος που για 10 ολοκληρα χρονια δεν ειχα ασχοληθει καν μαζι του.μερικες φορες το συμπαν μας στελνει ακριβως τα χαστουκια που χρειαζομαστε!

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ρεα ευχομαι να νιωθεις πολυ καλυτερα σε σχεση με το συμβαν αν και ηταν πολυ εντονο απο οτι καταλαβαινω, πανικος και ντροπη πανε χερι χερι δυστυχως. Η καταθλιψη φερνει παραιτηση και εχει πολλα προσωπα αυτο καταστροφης. Αν αναλογιστεις ομως τον προσωπικο ΣΟΥ αγωνα η γνωμη που σχηματιζει ο αλλος μενοντας μονο στην εικονα σου δεν αξιζει να σε επηρεαζει βαθια. Οποιος ενδιαφερεται ουσιαστικα για την υπαρξη μας στεκεται με καλοσυνη στην φαση που διανυουμε και δεν εμμενει στην επιφανεια. Οσο για την δικη σου καθαρα σκεψη-συγκριση-κριση- πως ημουν και πως ειμαι τολμω να σου πω οτι ειναι ενας βασανιστικος μεν αλλα υγιης διαλογος με τον εσωτερικο σου εαυτο. Αν υπαρξει και καλη υποστηριξη απο τον γιατρο θα μπει ως στοχος δικος σου να το αλλαξεις. Αργα και σταθερα, οτιδηποτε δεν σου αρεσει πανω σου.
    σε ευχαριστω πολυ...ειμαι πολυ καλυτερα σημερα

Banned
    Quote Originally Posted by Οδυσσεας34 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα!αυτή η συμπεριφορά ειναι λογική και εγω έτσι νιώθω...αλλά ξέρω ότι αυτή η κατάσταση δεν με αντιπροσωπεύει στη πραγματικότητα αλλα ειναι μια φάση της κατάθλιψης,οπότε κάνω ότι μπορώ να ξανά επιστρέψω...βοηθάει ευτυχώς σιγά σιγά και το φάρμακο πάμε για καλύτερα Ρέα!!!
    χαχαχα.. φυγαμε - φυγαμε οδυσσεα... δεν ειμαστε για να κρυβομαστε αλλο...δεν θα επιστρεψουμε καν εκει που ημασταν...παμε αλλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχαχα...ελα πες την αληθεια...σου λειψα????.. ειχα ψυχοκουκου σημερα ...γτ δεν με προσεχεις οταν μιλαωωωω?????
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΕΣ ΨΥΧΟΚΟΥΚΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Καλη αρχη Ρεα μου,σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!
    Μακαρι να ναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ Κ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!
    Σε ποια περιοχη ειναι?αν θες στειλε μου πμ..
    σε ευχαριστω κοριτσακι μου... σου εστειλα πμ αλλα δεν ξερω αν το πήρες

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΕΣ ΨΥΧΟΚΟΥΚΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ
    χαχαχα...καλα δεν ντρεπεσαι να με δουλευεις ετσι? τι απατη εισαι ρε??... κραζεις??????......

Senior Member
    ΔΕ ΚΡΑΖΩ ΘΑΥΜΑΖΩ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΑΙ

Senior Member
    ΓΤ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast