Results 1 to 13 of 13
Thread: Aγχoς
-
04-09-2015, 14:38 #1
Aγχoς
Kατα την γνωμη σας τo αγχoς με πoιoυς τρoπoυς μπoρει να σταματησει να παρoυσιαζεται? Η εστω να ελαττωθει?
- 04-09-2015, 14:45 #2
ΝΑ ΕΛΑΤΩΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟ
ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΣΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-09-2015, 14:52 #3
Η γυμναστική δεν είμαι τόσο σίγουρος. Γυμνάζομαι συστηματικά και έχω παρατηρήσει πως μετά έχω υπερένταση. Ή εννοείς ελαφριά τύπου αερόβια elis;
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
04-09-2015, 14:58 #4
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΣΕ ΣΧΟΛΗ
Η ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΗΡΕΜΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ
ΓΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΟΠ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΔΛΔ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΟΠ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-09-2015, 15:04 #5
Η αλήθεια είναι πως δεν μου έβγαλαν πρόγραμμα, έβγαλα εγώ πρόγραμμα το ξέσκισα όμως.
Πήγαινα δηλαδή 3 φορές τη βδομάδα και έκανα και 6 φορές αερόβια για καμιά ώρα τη μέρα. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα, θα ήθελες να μου πεις αν εννοείς σε συχνότητα να την φτιάξω στα μέτρα μου; Δηλαδή, σκεφτόμουν να σηκώνω πλέον 15-20 κιλά και όχι 100 και 160 που έβαζα.
Επίσης σκεφτόμουν να ελαττώσω την αερόβια σε 2-3 φορές τη βδομάδα και να ολοκληρώνω έναν κύκλο σώματος σε 2 βδομάδες και όχι σε 1 βδομάδα. Να κάνω μία μυική ομάδα ανά προπόνηση. Θα έβλεπα αποτελέσματα από κάτι τέτοιο ή τζάμπα θα το έκανα; Με φοβίζει λίγο η προσαρμογή γιατί ήμουν υπέρβαρος παλιά.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
04-09-2015, 15:12 #6
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΟΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΒΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΚΕΙ
ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΓΩ ΠΑΩ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΟΠΟΤΕ ΦΕΥΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΦΕΥΓΩ ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΠΟΝΤΥΜΠΙΛΝΤΕΡΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-09-2015, 15:17 #7
ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΛΛΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΟΠΟΤΕ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-09-2015, 15:18 #8
χαχαχα σε ευχαριστώ για την ενίσχυση, έχει σημασία για εμένα. Όπως είπα και νωρίτερα, η προσαρμογή αισθάνομαι πως θα με κάνει πάλι υπέρβαρο. Το πρόγραμμα μου ήταν για bodybuilder η αλήθεια είναι, απλά δεν έπαιρνα αναβολικά και βλακείες. Αν συνεχίσω όμως έτσι θα έχω σοβαρο πρόβλημα και διαχείρισης χρόνου πλέον.
Για να δώσω κι εγώ το λιθαράκι μου στο topic, ήθελα να πω πως εμένα με βοηθά επιπλέον και ο διαλογισμός. Κυρίως ο διαλογισμός με διαλογιστική μουσική. Επίσης, το γράψιμο στο χαρτί, με ανάλυση των γεγονότων, η συζητηση οπως ειπες και εσύ elis και το διάβασμα. Τσέκαρε τα και εσύ ρία.Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
04-09-2015, 15:20 #9
πφφ με μπέρδεψες, νόμιζα έκανες βάρη.
04-09-2015, 15:21 #10
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΟΠΡΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
ΓΤ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ
ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΖΩ ΕΤΣΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-09-2015, 15:22 #11
04-09-2015, 15:25 #12
Δεκτό, διότι έχεις και έξτρα βάρη από την αγροτική ζωή, μην το ξεχνάς!!
04-09-2015, 15:31 #13
ΑΣ ΟΠΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΑΡΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΓΩ ΜΑΤΩΣΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΓΤ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία