Χρειάζομαι μια απλή συμβουλή...(δεν είναι κάτι σοβαρό) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    στην αρχη μονο φαπες που δεν παιξατε να γιατι ελεγα εγω κατι ξεκινα στραβα για να ισιωσει στην συνεχεια οταν κολας για χρονια με καπιον υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα με το που τον δεις να τσατιστεις.οταν κατι ξεκινησει απο την αρχη καλα σημαινει οτι θα σταματησει γρηγορα..
    Θα συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο. Βρε εσείς οι νεολαίοι πόσο γρήγορα τα κάνετε όλα? Γιατί βιάζεστε τόσο? Αγάλια αγάλια το φιλί για να έχει νοστιμάδα μου' λεγε η γιαγιά μου. Ήπιες το καφέ με τη κοπέλα και μετά σπίτι για ταινία???? Θα συμφωνήσω και με τον elis. Ωραία σου άρεσε η κοπέλα αλλά πάρε το χρόνο σου, δώσε και σε εκείνη λίγο, βγες μαζί της ένα ωραίο ραντεβού πχ για φαγητό ή για ποτό, απολαύστε μια ωραία βόλτα, διακριτικά κράτα τη από το χέρι. Πολύ ρομαντικά όλα αυτά ε? Δυστυχώς βιαζόμαστε να προλάβουμε λες και θα χάσουμε το τρένο.

Banned
    αυτο το ελεγε η μανα μου αλλα δε μ αρεσουν οι στρατηγικες πανω στις διαπροσωπικες μου σχεσεις δεν εχω σκοπω να ερθω πιο κοντα με καπιον για να παιξω σκακι τις κρατω για οσους νομιζουν οτι θα αντικρουσουν οσα λεω τοσο ευκολα
    οταν εχω σκοπο να γινω συνεργατης με καπιον δεν εφαρμοζω καμια τακτικη κ οτι βρεξει ας κατεβασει αν εχουμε πραγματικα κοινα αρα η γρηγορα καπου θα βρεθουμε
    κ τα εμποδια θα ειναι που θα μας φερουν ακομα πιο κοντα.
    δε μπορεσα ποτε να καταλαβω αυτους που ηθελαν να γινω κακος με το ζορι αφου ακομα κ αν καταφερουν να πεισουν τους αλλους με φημες μαιμου για οσα λενε το πολυ πολυ εγω να το παιξω πιανιστας κ να βαλω αλλες φρασεις που εχουν πει αλλοι να μιλησουν για μενα.

Banned
    καλα εμενα αυτα μου φενονται λίγο μεσαιωνικα...το οτι κανεις σεξ σε συντομο χρονικο διαστημα,με μια γυναικα δεν προεξοφλει οτι δεν ειναι για σχεση μετα η κατασταση,ή οτι δεν πάει για σοβαρα... οπως και το αντιστροφο βεβαια... εγω πιστευω πως πρεπει να κανετε οτι γουσταρετε στις ταχυτητες που γουσταρετε και απο εκει και περα .. οτι γινει... πέρνα καλα καπετανιε μου!!

Junior Member
    UPDATE : Πριν απο λίγο που την πήρα τηλέφωνο νομίζω οτι μου το έπαιξε άρρωστη και μου είπε οτι θα με πάρει τηλέφωνο όταν νιώσει καλύτερα οπότε άκυρο το σημερινό .... Αλλά! Επειδή όντως η πρόταση για ταινία μου είχε βγει πολύ αυθόρμητα είπα να το διορθώσω οπότε μετά το κλείσιμο του τηλεφώνου της έστειλα μήνυμα " Πάντως αν σου φάνηκε πρόωρη η ιδέα για ταινία (αφου μόλις χθές γνωριστήκαμε ) μπορούμε να βγούμε κάποια στιγμή για ένα χαλαρό ποτακι οταν νιώσεις και εσύ καλύτερα με το κρύωμα "

Και μου απάντησε : " Ναι είναι πιο καλά να βγούμε έξω για ποτό :) θα σε πάρω οταν είμαι καλύτερα , αν έβγαινα έξω σήμερα μάλλον θα γινόμουν χειρότερα.. "

Λοιπόν? Έχω ελπίδες ? ή δεν διορθώνετε ? Ευχαριστώ για όλες τις προηγούμενες απαντήσεις !

Senior Member
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΑΟΚΤΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
    ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12