Results 1 to 5 of 5
-
08-01-2008, 22:31 #1
And so the story goes... dida dee.. dida dida dee...
And so the story goes... dida dee di da dee... dida dida dee...
Γεια σας και παλι! καλη χρονια!
Μετα απο τρια χρονια κρισεων λοιπον αποφασισα να κανω κατι.. λοιπον ξεκινησα ομοιπαθητικη οπου και ενθουσιαστηκα με το τροπο αντιμετωπισης και γενικα με το ολο σκηνικο... βεβαια μου πιασαν το κολο.. πολυ ακριβα αλλα πιστευω οτι αξιζει ή τουλαχιστον θελω να πιστευω αφου αποτελεσματα δεν εχω δει,βεβαια ειναι πολυ νωρις.. επισης επισκεφτηκα για πρωτη φορα ενα ψυχιατρο ψυχολογο, ο οποιος μου ειπε οτι εχω κρισεις πανικου δηλ, εγω του το πα, σιγα τη διαγνωση, αλλα μου πε οτι εχω και κατα8λιψη! εγω ηξερα οτι η η κατάθλιψη είναι όταν δεν βγαινεις απο το σπιτι δε 8ες να φας δε θες να μιλησεις με κανενα κτλ. εγω βγαινω κανονικα απλα εχω τις κρισεις που τις καταπολεμω.. τεσπα μαλλον δεν μπορεσα να επικοινωνησω σωστα μαζι του.. επισhς μου πε οτι πρεπει να κανω ψυχοθεραπεια για 6-8 μηνες και να περνω φαρμακα! κοινως 8α χρειαστει να παρω δανειο για να κανω οτι μου λεει... επισης μου βαλαν ιδεες και οι φιλοι μου του τυπου να σου φαει λεφτα θελει και κατι τετοια... δε ξερω εχω προβληματιστει.. θα παω και σε αλλο ψυχολογο... βρε παιδια εχω κουραστει... και να φανταστειτε οτι τωρα ξεκινησα να επισκεπτομαι γιατρους... να στε ολοι καλα...
xxxxxxx
- 09-01-2008, 09:52 #2
Καλημέρα watermark και καλή χρονιά και σε σένα!
Χαίρομαι που τελικά πραγματοποίησες την απόφασή σου να κάνεις κάτι για τις κρίσεις! Μάλιστα θα έλεγα οτι ρίχτηκες με τα μούτρα στην επίτευξη του στόχου σου! Σε χαίρομαι γιατί τολμάς και δοκιμάζεις και επίσης δείχνεις να έχεις μια σαφή αίσθηση τι σου κάνει και τι όχι.
Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι όλο αυτό είναι μια πολύ κουραστική διαδικασία, ειδικά μάλιστα αν δεν βρεις αμέσως τον θεραπευτή που σου ταιριάζεις, κάποιον με τον οποίο να αισθάνεσαι άνετα και να επικοινωνείς καλά.
Άσχετα με το τι σου λένε οι φίλοι σου, που μπορεί να έχουν δίκιο ή όχι, έχω εμπιστοσύνη στην δική σου κρίση και είμαι σίγουρη οτι, αν το βάλεις σκοπό, θα βρεις τελικά αργά ή γρήγορα τη λύση που ζητάς.Μάκια...
09-01-2008, 11:48 #3
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Φοίβη Watermark- μου δίνεις την εντύπωση λογικού ανθρώπου που μπορεί να διακρίνει τί θα του κάνει καλό και μου φαίνεσαι αφοσιωμένος στο να βρεις τη λύση.
Μόνο καλά θα πάνε τα πράγματα θα το δεις! Πίστευε και ερεύνα φίλε..
09-01-2008, 15:23 #4
Watermark μπορείς να μου πείς λίγα σχετικά με την ομοιπαθητική? Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα. Εχω ακούσει κ πολλές αποθαρρυντικές γνώμες όμως. Ισχύει ότι χτυπά τη ρίζα του προβλήματος? Κ όταν λές ότι είναι ακριβά τι εννοείς. Εγώ ας πούμε έσκαγα 100 € τη βδομάδα σε ψυχίατρο για ένα χρόνο κ πήρα κ φάρμακα (πανάκριβα) κ δεν είδα την αναμενόμενη λύση. Πήγες σε ομοιοπαθητικό γιατρό?
09-01-2008, 15:25 #5
Kαλημερα! Θα σου έλεγα να κανεις για καποιο καιρο ομοιπαθητικη και αν δεν δεις αποτέλεσμα τοτε να ασχοληθεις με οτι αλλο νομιζεις. Eχει το μεγαλο καλο οτι ειναι εντελως αγνος τροπος αντιμετωπισης μονο καλο μπορει να σου κανει και δεν εχει καμια απολυτως παρενεργεια!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία