Πρόβλημα με άτομο της οικογένειας. Βοήθεια!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Banned
    εγω απ οτι καταλαβα παντως δεν ειναι ηρεμη σα να εχει νευρα μου μιαζει.

Senior Member
    Πήγαινε με τα νερά τησΣυνενοησου με τον ψυχίατρο που την είδε αν ειναι σε κάποια κλινική πες της ότι θα πάτε για επίσκεψη χωρις χάπια για να της πει μεθόδους να ήρεμοι κ απο τη στιη που θα μπει στη κλινική να δει τον γιατρό τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν αυτοι
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Πήγε στον ψυχίατρο, της εξήγησε πως έχουν τα πράγματα αλλά δεν λέει σε καμία περίπτωση να πάρει φάρμακα. Επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Ξεκίνησε να ακούει φωνές από τις αρχές του καλοκαιριού σταδιακά, που και που και πλέον ακούει σε καθημερινή βάση. Κοιμάται ελάχιστα, ξυπνάει μες τη νύχτα, έχει νεύρα και το μυαλό της είναι κολλημένο εκεί, στα μάγια. Πρέπει να είναι τρομακτικό να ακούς φωνές και μάλιστα από κακά πνεύματα όπως λέει. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό;

Μέχρι να πάει στον ψυχίατρο, είδαμε και πάθαμε. Την μία έλεγε, θα πάω και την άλλη μας έλεγε ότι είναι μια χαρά. Μέχρι να μπεί μες το ιατρείο, μας τρέλανε.

Ο γιατρός όταν τον ρώτησε ευθέως πως λέγεται όλο αυτό που περνάει,απέφυγε να της πει για ψύχωση. Της είπε απλά ότι είναι ακουστικές ψευδαισθήσεις.

Κι εννοείται ότι πάμε με τα νερά της. Πως αλλιώς να κάνουμε. Ό,τι θέλει το κάνουμε για να είναι ήρεμη.

Banned
    xωρις να το γνωριζω υποθετω οτι σκεφτεται πραγματα κ νομιζει οτι τα ακουει.

Senior Member
    Φιλε ετσι οπως τα λες και για να μην γινουν χειροτερα τα πραγματα δεν νομιζω οτι το να πατε με τα νερα της ειναι αυτο που πρεπει αλλα να την κλεισετε με εισαγγελικη εντολη για να μην χειροτερεψει. Βεβαια αυτο δεν ξερω τι αντικτυπο θα εχει στην εργασια της και στο κοινωνικο της περιβαλλον. Ισως θα ηταν καλυτερα να γινει λιγο πιο μακρια απο την πολη αλλα εσεις ξερετε καλυτερα.

Senior Member
    Ο ψυχίατρος που πήγατε δουλεύει σε κλινική;
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Katerinaki οχι, ο γιατρός δεν έχει δική του κλινική.

Με τα χίλια ζόρια σήμερα και μετά από πολλά παρακάλια, η αδερφή μου πήρε ένα χάπι. Δεν ξέρω για πόσο όμως. Το να την βάλουμε σε κλινική για νοσηλεία, είναι κάτι που οι γονείς μου δεν το δέχονται. Επιπτώσεις στη δουλειά της, σίγουρα θα έχει...το χειρότερο όμως είναι οι κοινωνικές επιπτώσεις και τα ταμπού που συνοδεύουν τις ψυχικές ασθένειες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    agnostix Για ακομη μια φορα σε ευχαριστω. Απιστευτα βοηθητικο αυτο που ανερτησες -Το τσιπακι του μυαλου-:):)
    χαιρομαι που ειναι ευστοχα,να σαι καλα :)
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    απο κλινικες και λοιπα δεν ξερω να προτεινω αλλα πιστευω οτι ειναι κουραστικο για τον ασθενη να αλλαζει περιβαλλον καλυτερα η θεραπεια να γινεται στο σπιτι

Member
    Quote Originally Posted by Hope89 View Post
    Katerinaki οχι, ο γιατρός δεν έχει δική του κλινική.

Με τα χίλια ζόρια σήμερα και μετά από πολλά παρακάλια, η αδερφή μου πήρε ένα χάπι. Δεν ξέρω για πόσο όμως. Το να την βάλουμε σε κλινική για νοσηλεία, είναι κάτι που οι γονείς μου δεν το δέχονται. Επιπτώσεις στη δουλειά της, σίγουρα θα έχει...το χειρότερο όμως είναι οι κοινωνικές επιπτώσεις και τα ταμπού που συνοδεύουν τις ψυχικές ασθένειες.
    Ομολογώ πως διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα συμβάντα που περιέγραψες. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη. Οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα πάντα αρνούνται να επισκεφτούν ειδικό. Ταυτόχρονα, ρίχνουν το φταίξιμο στους οικείους τους, τους βγάζουν "τρελούς", ενώ παράλληλα έχουν έντονες εγωκεντρικές τάσεις, πολλά νεύρα, απίστευτη καχυποψία προς όλους. Είναι άμεση ανάγκη να αντιμετωπιστεί το θέμα ψυχιατρικά και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες του ειδικού που θα "καταφέρει" να πλησιάσει την αδερφή σου. Να σε ρωτήσω: αν θυμάσαι, κατά τη διάρκεια της εφηβείας της ή και λίγο πιο μεγάλη, είχε εκδηλώσει αντίστοιχη συμπεριφορά;

Senior Member
    Μακρια απο ιδιωτικες μεχρι και ηλεκτροσπασμοθεραπειες κανουν........ και στα δημοσια οταν περασα κεπα μου ειπε ο ενας γιατρος οτι δεν κανουν επειδη δεν εχουν αναισθησιολογο

Senior Member
    Quote Originally Posted by féerie View Post
    Ομολογώ πως διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα συμβάντα που περιέγραψες. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη. Οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα πάντα αρνούνται να επισκεφτούν ειδικό. Ταυτόχρονα, ρίχνουν το φταίξιμο στους οικείους τους, τους βγάζουν "τρελούς", ενώ παράλληλα έχουν έντονες εγωκεντρικές τάσεις, πολλά νεύρα, απίστευτη καχυποψία προς όλους. Είναι άμεση ανάγκη να αντιμετωπιστεί το θέμα ψυχιατρικά και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες του ειδικού που θα "καταφέρει" να πλησιάσει την αδερφή σου. Να σε ρωτήσω: αν θυμάσαι, κατά τη διάρκεια της εφηβείας της ή και λίγο πιο μεγάλη, είχε εκδηλώσει αντίστοιχη συμπεριφορά;
    και αν φταινε οντως οι οικειοι αυτο το σκεφτηκες? πως δινεις συμβουλες και κατευθηνσεις ελαφρα τη καρδια

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast