Φοβάμαι ότι έχω γίνει παράσιτο. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Μου λέει βρες δουλειά ασχολήσου με τον εαυτό σου λες και μπορώ . Νομίζουν όλοι ότι η κατάθλιψη είναι επιλογή . Ότι είμαστε τεμπέληδες ξέρω γω η κάτι τέτοιο. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι άγριο είναι να παθαίνεις κρίση πανικού μα μην μπορείς να πάρεις ανασα να μην μπορείς να σταματήσεις το κλάμα να μουδιαζεις να νομίζεις ότι κάτι σε τραβάει να πέσεις από το μπαλκόνι να είσαι απελπισμένος να προτιμάς τον θάνατο μερικές φορές. Κανείς που δεν το χει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει.
    Ελπιζω τη δευτερα το ραντεβου να οδηγησει σε κατι καλυτερο. Σου στελνω θετικη θετικη θετικη ενεργεια και ειλικρινα κανει το κυκλο της η εξαρση. Εμενα προσωπικα μου πηρε μηνες πολλους για να κανω και το πιο απλο οπως το να χαμογελασω. Μαρτυριο ειναι τωρα ... αλλά δεν το επελεξες να νιωθεις ετσι. Ενω ακουγεται για οσους δεν ξερουν μια ατακα καραμελα ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Οταν ο εγκεφαλος δινει μονο 2-3 εντολες και αυτες ειναι ΒΟΥΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... δε πατας ενα κουμπι και τα βλεπεις μυρμηγκια...
    Πρωτα εσυ μετα οι αλλοι... Κρατα το αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Snaith View Post
    ΑΚριβως αυτά και χειρότερα νιωθω....έκανες τίποτα τελικά; νιωθεις καλυτερα;
    Πφ νιώθω καλύτερα όταν μπορώ να ανταπεξελθω στην ζωή οπότε από μένα αρχίζει και σε μένα τελειώνει. Νιώθω καλύτερα μετά πάλι αν πέσω και με καταλάβουν οι γύρω μου λέω πάλι ωχ θα λένε τώρα ότι πάλι τα ίδια η Σόφια ( εγώ δηλαδή ) και πφ και βαρεθήκαμε και τέτοια. Ξέρεις είχα μάθει να μαι όλο happy και δυνατή και τώρα ξεβολευτηκε ο κόσμος που είχα βολέψει. Όλοι μου ζητούσαν βοήθεια και πάντα μπορούσα. Τώρα που χρειάζομαι όχι βοήθεια απλά κατανόηση κουράζονται. Δατς λαιφ μάλλον. Καιρός για ξεσκαρταρισμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ελπιζω τη δευτερα το ραντεβου να οδηγησει σε κατι καλυτερο. Σου στελνω θετικη θετικη θετικη ενεργεια και ειλικρινα κανει το κυκλο της η εξαρση. Εμενα προσωπικα μου πηρε μηνες πολλους για να κανω και το πιο απλο οπως το να χαμογελασω. Μαρτυριο ειναι τωρα ... αλλά δεν το επελεξες να νιωθεις ετσι. Ενω ακουγεται για οσους δεν ξερουν μια ατακα καραμελα ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Οταν ο εγκεφαλος δινει μονο 2-3 εντολες και αυτες ειναι ΒΟΥΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... δε πατας ενα κουμπι και τα βλεπεις μυρμηγκια...
    Πρωτα εσυ μετα οι αλλοι... Κρατα το αυτο.
    Ευχαριστώ πολύ πολύ για την θετική ενέργεια <3 . Μπήκα σε πιο συστηματική παρακολουθηση με τον ψυχίατρο μου και νιώθω κάπως καλύτερα αυτές τις μέρες! !! Στέλνω αγαπη και να ξέρεις ότι θα βγούμε από τον λάκκο με τα σκατα είμαι σίγουρη! !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Εγώ το μόνο που θα σου πω πάνω σε αυτό είναι ότι αφού δε σε πιάνει το σιπραλεξ απλά άλλαξε το!!!
    Έπαιρνα και εγώ σιπραλεξ 20μγ και κάποια στιγμή σταμάτησε να με πιάνει εντελώς.
    Και έπεσα σε καταθλιψάρα. Το έπαιρνα δεν το έπαιρνα ένα και το αυτό...

Έχασα και 9 κιλά σχεδόν σε ένα μήνα μέσα...

Το γύρισα σε εφφεξόρ και πήρα τα πάνω μου.
    Όχι 100% αλλά καμία σχέση με πριν.
    ο :-)

Ο Παναγιωτης εχει απιστευτες γνωσεις πανω στο αντικειμενο , εχω κι εγω πολλες , αλλα οχι τοσες . Ειναι ο μονος που μουχει προσφερει ουσιαστικη βοηθεια με τις γνωσεις του .

Page 2 of 2 FirstFirst 12