Results 16 to 30 of 55
Thread: mpampa kai mama emai lesvia..
-
06-09-2015, 00:50 #16
den me elkuoun oi antres..mporei na eimai mikrh alla to vlepw sovara me th kopela mou. k den einai h prwth m sxesh me gunaika..paliotera eixa 3 xronia opote den einai apla enas enthousiamos h mia empeiria me gunaika...apla epilogh m.
- 06-09-2015, 00:52 #17
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΠΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΛΠ
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΔΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-09-2015, 00:57 #18
xmmm nai alla gia poso tha phgainoerxomaste? auto den ginetai... h apostash einai duskolo pragma...ase k to oikonomiko...
06-09-2015, 01:00 #19
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΗ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΤΣΙ
ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΓΟΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-09-2015, 01:04 #20
06-09-2015, 01:05 #21
pantou uparxoun duskolies...k empodia to thema einai na ta ksepername an kati to theloume polu...
06-09-2015, 01:10 #22
ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΔΛΔ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ
ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-09-2015, 01:14 #23
den eimai tsampoukas egw... h kopela m nai...emena einai pio duskolh h periptwsh..
06-09-2015, 01:21 #24
ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΤ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ
ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΕ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΠΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ
ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-09-2015, 01:38 #25
apla opws eipa pio panw...oi goneis m einai sta palia ta xronia... opote an tous elega kati tetoio tha tous erxotan katakefala...h kopela m einai pio tsampoukas opote tha einai pio eukolo sto na pei egw eimai lesvia k exw kopela thn tade... k tha fugw gia ekeinh to ena k to allo..emena tha ginei xamos spiti alla de prokeitai na to afhsw etsi..an den to dextoune tha fugw mazi ths..
06-09-2015, 02:06 #26
ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΟΠΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ
ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΠΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ
ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΨΥΛΙΑΣΤΟΥΝΕ ΚΑΛΑ
ΝΑ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-09-2015, 02:47 #27
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες τωρα θα δουμε πως θα έρθουνε τα πραγματα κ το πως θα πράξουμε.. Μακάρι να πανε ολα καλα κ να μας έρθουν οπως θελουμε.
06-09-2015, 02:57 #28
ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΟΠΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ
ΤΩΡΑ ΜΟΠΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΛΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-09-2015, 05:48 #29
Δεν είναι συμβουλή αυτό που θα πω γιατί δεν βρίσκομαι στην θέση σου, ούτε ξέρω πως νιώθεις, αλλά δεν νομίζω να το έλεγα στους δικούς μου. Και θα εξηγήσω γιατί. Για σένα όντως είναι πιο δύσκολο γιατί θα έρθει ξαφνικά, θα πρέπει να φύγεις απ' το σπίτι, θα ζείτε αλλού αλλά στο ΙΔΙΟ το νησί σου (που φαντάζομαι πως η κοινωνία είναι κλειστή και θα σας σχολιάζουν, οπότε αυτό θα το σκέφτονται έντονα και οι γονείς σου) και το σημαντικότερο... οι γονείς σου είναι παλαιών αρχών... Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά έχω ακούσει από πατέρα κάποιου ομοφυλόφιλου παιδιού πως θα προτιμούσε να ΜΗΝ γνώριζε πως ο γιος του ήταν gay... Δεν μπορούσε να το δεχτεί δηλαδή, ακόμη και όταν το υποψιαζόταν... Και η μητέρα του έκανε πολλύ καιρό για να τον δεχτεί, προσπαθούσε να καταλάβει γιατί συνέβηκε αυτό, αν έφταιξαν οι ίδιοι οι γονείς κάπου, αν ήταν απλά έτσι από την φύση του κλπ. Και να φανταστείς πως πριν ήταν γενικά ανοιχτόμυαλη.. Είναι αυτό που λένε πολλοί, το κλασικό, ότι ξέρεις "εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους τάδε -βλέπε ΛΟΑΤ πχ- ΑΛΛΑ"... φτάνει να μην τους "ενοχλούν", και φτάνει να μην τύχει στην δική τους οικογένεια! Μετά το αναλύουν χίλιες φορές και δεν το δέχονται, πόσο μάλλον αν είναι και παλαιών αρχών. Είπα πως δεν θέλω να γίνομαι απόλυτη, δεν σημαίνει πως αυτό θα γίνει και με τους δικούς σου γονείς, απλά στην θέση σου θα το σκεφτόμουν και επειδή θα πίστευα πως κάτι τέτοιο ίσως τους τσάκιζε και δεν με δέχονταν ούτε εμένα, ούτε την φίλη μου αλλά ούτε και την απόφασή μου να φύγω από το σπίτι για να ζήσω μαζί της, δεν θα τους το έλεγα. Θα τους έλεγα απλά πως θα συγκατοικήσω για να ανεξαρτοποιηθώ περισσότερο και επειδή έχει ανάγκη και η φίλη μου κάποιον στα πρώτα της βήματα στο νησί να βρει καλή δουλειά και να μοιράζεται το ενοίκιο (και τελικά θα έλεγα πιο μετά πως μας έκατσε η συγκατοίκηση). Και εννοείται πως έξω πρέπει να είστε προσεκτικές. Γενικά νομίζω για κάθε είδους σχέση ισχύει αυτό, οι προσωπικές στιγμές είναι προσωπικές, καλό είναι να μην βγαίνουν προς τα έξω, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το αν θα το μάθουν οι γονείς σου από άλλους, μόνο υποψίες και κουτσομπολιά που έτσι κι' αλλιώς πάντα υπάρχουν.
06-09-2015, 09:08 #30
κ γιατι να φυγεις μαζι της? πιο πολυ θα σε βολευε να κατσικωθεις εκει μεσα κ να κανεις τη παπια αφου το ξερεις οτι δε θα το δεχτουνε τι καθεσε κ το ψαχνεις? οταν λες οτι ειναι πιο τσαμποκας τι ενοεις οτι μιλαει σαν τελαλης? ε τοτε κανε τη παπια κ ασε να μιλαει αυτη χαχα.. συνηθως ετσι γινεται...