ΕΦΥΓΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

ΕΦΥΓΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ

Τι κανεις οταν φυγει για παντα ο ανθρωπος σου αυτος που σε αγαπουσε που σε προστατευε που ζουσε αυτος για σενα και συ γι αυτον δεν θελω να το πιστεψω ειναι αδυνατον το πρωι της μερας που εφυγε μου ελεγε πως θα γερασουμε μαζι θα κανουμε εγγονια και οτι οσο υπαρχει εκεινος να μη φοβαμαι τιποτα.Ο εφιαλτης τωρα αρχιζει δεν εχω κανενα να με αγκαλιαζει να στρωνει τα μαλλια μου να κλαιω στην αγκαλια του να με κρατα απ το χερι στη θαλασσα οταν καναμε μπανιο και να μου δειχνει το βυθο να μαλωνω για βλακειες .Ο πονος ειναι αβασταχτος δεν εχει νοημα τιποτα πια για μενα ουτε ο αερας που αναπνεω αληθεια δε θα συμβιβαστω ποτε με τον αιφνιδιο θανατο του.Στην αρχη του καλοκαιριου συμπτωματικα γνωρισα μια κοπελα που μου ειπε οτι εναι χηρα εγω ειχα ακομα τον αντρα μου και πονεσε η καρδια μου γιατι ειχε και μικρο παιδι που να ξερα τι θα μου τυχαινε και μενα πολυ συντομα,αυτο το αναφερω για να καταληξω καπου ετσι που την εβλεπα να γελα και να συνεχιζει τη ζωη νομιζα οτι θα ειχαν περασει χρονια απο τοτε που εχασε τον αντρα της τωρα που τη ξανασυναντησα μου ειπε οτι δεν εχει κλεισει χρονος ακομα και οτι και αυτη ηταν πολλα χρονια μαζι του και τον αγαπουσε πωςγινεται αυτο βρε παιδια?δεν το παρεξηγω εννοειται απλα μου κανει εντυπωση και αναρωτιεμαι.πως?Ειμαι τοσο αδυναμη?

Senior Member
    ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Senior Member
    ευχαριστω ellis δεν ξερω πια τι μου συμβαινει ειδικα τωρα το πρωι με πιανει πανικος και δε μπορω να σταθω πουθενα με κυριευει η αγωνια πες το αγχος ο πονος ολα μαζι

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ
    στο ξαναειπα αλλα δε το καταλαβες ακομα αυτο που γραφεις δε σχετιζεται με αυτο το θεμα ισχυει μονο σε σενα κ σε οτι σε εκφραζει.

Banned
    Quote Originally Posted by ασπασια View Post
    ευχαριστω ellis δεν ξερω πια τι μου συμβαινει ειδικα τωρα το πρωι με πιανει πανικος και δε μπορω να σταθω πουθενα με κυριευει η αγωνια πες το αγχος ο πονος ολα μαζι
    δε πειραζει στη πορεια θα το καταλαβεις καλυτερα δε γινετε ολα εξ αρχης να ειναι κατανοητα συνεχισε λιγακι...

Senior Member
    ΑΠΟ ΔΩ ΣΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ
    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ασπασια σε οποιον και να τυχαινε αυτο που επαθες ετσι δυσκολα θα το περναγε οπως και εσυ.Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας και ειναι φυσιολογικο να νιωθεις ετσι.Οι κορες σου πως ειναι ? καλα?

Senior Member
    Η καθε μια βιωνει τον πονο με το δικο της τροπο η μια με θυμο η αλλη με πεισμα και η μικρη με δυναμη αλλα πονανε πολυ κατω απο ολα αυτα που βγαζουν με τη καθε μια εχουμε αλλες κουβεντες εχω τρια μετωπα δηλαδη συν το δικο μου πονο πολλη δυσκολη κατασταση δεν περιγραφεται

Ασπασια μου σου ευχομαι κουραγιο σε σενα και στα κοριτσια σου.Μαζι το περνατε αυτο το πολυ ασχημο γεγονος και μαζι θα το ξεπερασετε! ευχομαι να δεις της κορες σου οπως επιθυμεις και αργοτερα να αποκτησεις πολλα εγγονακια που θα σε πλημυρισουν απο χαρα!

Banned
    Quote Originally Posted by ασπασια View Post
    Η καθε μια βιωνει τον πονο με το δικο της τροπο η μια με θυμο η αλλη με πεισμα και η μικρη με δυναμη αλλα πονανε πολυ κατω απο ολα αυτα που βγαζουν με τη καθε μια εχουμε αλλες κουβεντες εχω τρια μετωπα δηλαδη συν το δικο μου πονο πολλη δυσκολη κατασταση δεν περιγραφεται
    αν δε μιλαγες καθολου χειροτερα θα σουν απο οτι τωρα...

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ασπασια σε οποιον και να τυχαινε αυτο που επαθες ετσι δυσκολα θα το περναγε οπως και εσυ.Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας και ειναι φυσιολογικο να νιωθεις ετσι.Οι κορες σου πως ειναι ? καλα?
    Ακριβώς έτσι είναι. Είναι πολύ δύσκολο, τί να λέμε τώρα!