Εχασα την πιστη μου στο ανθρώπινο είδος.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 172
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Μπα, συμφωνώ απόλυτα προσωπικά. Όταν επικοινωνείς με τον άλλο και αντί να λες καμιά κουβέντα ανταλλάζεις emoticons καταλαβαίνεις πόσο πάτο έχουμε πιάσει ως κοινωνία..

Εισαι σιγουρα απο τους λιγους συμφωνεις .

Senior Member
    ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΤ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΓΑΝΕ ΠΑΠΑΡΑ
    ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ
    ΓΤ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΤ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΝΟΜΙΖΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εμ , αμα ειναι με ενα η/υ αγκαλια , με τα λαικ , την ' αρρωστημενη ' κοινωνικη δικτυωση ( κοινωνικη αποδιοργανωση επρεπε ναποκαλειται ) , με το παραμικρο τρεχουν σε αλλους να τους λυσουν το πιο χαζο προβλημα τους , τι περιμενεις ? και δυστυχως επεκτεινεται η μαστιγα και σε πιο μεγαλες ηλικιες .
    Το φβ εχει αναχθει σε Θεο !!
    Ο η/υ ειναι καλος υπηρετης , αλλα κακος αφεντης .

Και μετα σου λενε , α , αισθανομαι μοναξια .

Banned
    Quote Originally Posted by vasilianna View Post
    Ρέα καλημέρα,

Δεν κατάλαβα που έπεσα σε αντίφαση..απ την αρχή είπα πως έψαχνα και ψαχνω για επικοινωνία, γι αυτο που ειναι προορισμένοι αυτοι οι χώροι, άσχετα με το πως τους κατάντησαν..
    Εδώ έχει καλό κόσμο, με ευαισθησιες, αλλά δεν μπορεις να κάνεις άμεση συζήτηση..πρέπει να περιμένεις κάποιες ωρες να σου απαντησει κάποιος..αυτό ειναι που με χαλάει και καταφεύγω στα τσατ..
    Τα ''πριβέ'' όπως τα λες υποτιμητικά, τι το κακό έχουν για σένα?? Ειναι η αμεσότητα απο μόνη της κακό? Κι επειδή έδωσα το σκάιπ μου πάει να πει οτι θέλω να κανω σεξ με αγνώστους? τι δεν καταλαβαινεις απ αυτα που ειπα παραπάνω? ημουν πολυ σαφης νομιζω..
    1. τα πριβε δεν ειναι υποτιμητικο, ειναι αυτο που είναι πριβε. δηλ. οχι δημοσιο
    2. ειμαι μια γυναικα συγχρονη, δεν βρισκω κανενα μα κανενα κακο να κανει καποιος σεξ, το αντιθετο μαλιστα, θεωρω πουριτανισμο και υποκρισια να το παιζω μυξοπαρθενα και να θεωρω υποτιμητικη μια πολυ φυσικη και εν δυναμη απολαυστικη δραστηριοτητα με γνωστους ή με αγνωστους. μια νεα γυναικα εχει το ιδιο δικαιωμα να ψαχνει για σεξ οσο και ενας νεος αντρας.
    δεν σε γνωριζω και δεν εβγαλα απολυτος κανενα συμπέρασμα για εσενα, ουτε σε χαρακτηρισα, ισως το παρεξηγησες εσυ επειδη δεν εχεις τις ιδιες θεσεις με εμενα, ισως να εισαι λιγο πιο συντηρητικη κοπέλα και δικαιωμα σου ή απλα εχεις σηκωσει αμυνες απο τις τοσες καφριλες που συναντας και εσυ οπως όλοι μας στα τσατ, εγω μιλησα απλα και ρεαλιστικα.
    και για το γρ. συνοικεσίων επισης δεν υπήρχε τπτ το υποτιμητικο, το θεωρω μαλλον εξυπνο, για οσους ανθρωπους ενδιαφερονται για δεσμο-γαμο κτλ.κτλ
    ειλικρινα ελπιζω να καταλάβεις πως με παρεξηγησες και ειμαστε πάντα διαθεσιμοι να ακουσουμε καθε θεμα σου

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΟΩ ΤΑ ΚΙΛΑ
    χαχχαχαχα...οπα ρε μεγαλε ...μας εκανες την τιμη να μας προλογησεις!!!!!... πονο μοιραζεις!!!!

Senior Member
    Εγώ πιστεύω πως η θεματοθέτρια πιστεύει πλέον πως οι πάντες ψάχνουν σεξ από το ίντερνετ με αποτέλεσμα να "μεταφράσει" την άποψη της ρέας ως καταδίκη, πως ψάχνει επίσης σεξ και εκείνη. Για αυτό όλα όσα υποθέτουμε πολλές φορές πηγάζουν από αυτα που πιστεύουμε εμείς για τους άλλους. Αυτά.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    :P

χαχαχααχα... πες τα γατε μου!!!

Banned
    Εγώ πιστεύω πως η θεματοθέτρια πιστεύει πλέον πως οι πάντες ψάχνουν σεξ από το ίντερνετ με αποτέλεσμα να "μεταφράσει" την άποψη της ρέας ως καταδίκη, πως ψάχνει επίσης σεξ και εκείνη. Για αυτό όλα όσα υποθέτουμε πολλές φορές πηγάζουν από αυτα που πιστεύουμε εμείς για τους άλλους. Αυτά.
    συμφωνω ! ασχετα με την κοπέλα όμως,εγω εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως γινετε εν ετη 2015, να θεωρουμε υποτιμητικο το να επιλεγει κανεις σεξουαλικους συντροφους απο το δυαδικτιο...

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα φβ , τα τσατ , τα φορουμς , ειναι η μαστιγα της εποχης μας . Ανηκω σε μια προηγουμενη γενια , και βλεπω την παρακμη σε ολο της το μεγαλειο στις διαπροσωπικες σχεσεις λογω αυτης της τεχνολογιας , η οποια δεν προοριζοταν για τετοια χρηση .
    Πολλοι , ισως ολοι θα διαφωνησετε μαζι μου , αλλα ειχα μια σκασιλα . Σκατα τα κανατε .
    Πνιγεστε σε μια κουταλια νερο .
    Εχεις απολυτο δικαιο! συμφωνω μαζι σου. Το ''σκατα τα κανατε ,πνιγεστε σε μια κουταλια νερο'' το λεει και η μητερα μου (αλλη γενια και η μαμα μου και σκληρο καρυδι!)

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα φβ , τα τσατ , τα φορουμς , ειναι η μαστιγα της εποχης μας . Ανηκω σε μια προηγουμενη γενια , και βλεπω την παρακμη σε ολο της το μεγαλειο στις διαπροσωπικες σχεσεις λογω αυτης της τεχνολογιας , η οποια δεν προοριζοταν για τετοια χρηση .
    Πολλοι , ισως ολοι θα διαφωνησετε μαζι μου , αλλα ειχα μια σκασιλα . Σκατα τα κανατε .
    Πνιγεστε σε μια κουταλια νερο .
    καλε μου φιλε μακ,επετρεψε μου να διαγωνησω και ας μη σε νοιαζει, καθε εποχη εχει τα καλα της και τα κακα της.η μητερα μου γνωρισε εναν αντρα στην ζωη της τον πήρε, αυτο ηταν...καλος κακος αυτος της "ελαχε"...τυχερα ειναι αυτα..λενε οι γιαγιαδες και εγω διαφωνω. εχω ζησει και εχω απολαυσει πολλα περισσοτερα πραγματα στην ζωη μου απο την μανα μου ή απο την γιαγια μου...και για αυτο ειμαι υπερηφανη, ταξιδεψα , καλλιεργηθηκα, και απολαυσα υπεροχους ερωτικους συντροφους...(και απαισιους επισης)...κατεληξα σε μια καταθλιψη που την αναγνωρησα απο μονη μου... στις προηγουμενες γενιες οι ανθρωποι δεν ηξεραν καν τι εχουν και τρελενοντουσαν. και η μοναξια ηπυρχε παντου ...πισω απο καθε βιτρινα, οι ανθρωποι εκρυβαν την μοναξια τους και την δυστυχία τους βουτηγμενοι στην υποκρισια. ο ρομαντισμος υπάρχει ακομα..και ολα αυτα που τοσο μας αρεσουν, και ειναι συνειδητες επιλογες!... ειμαι πιο απελευθερωμενη απο τις προηγουμενες γεννιες και πιο αληθινη...εχω ελαττωματα ναι... ε και? ποιος δεν εχει? σε πολλα πραγματα τα χουμε κανει σκατα... αλλα και εσεις σε αλλα τοσα..και αυτοι πριν απο σενα... πιο σκατα και αποσκατα ...και πάει λεγοντας..
    και τωρα δεν καταλαβαινω την καινουρια γεννια σε πολλα πραγματα...αλλα ακομα πιστευω σε αυτην ...πρεπει να τα αλλαξουν ολα να τα γκρεμισουν και να χτισουν πάνω στις σταχτες μας...γιατι τους παραδιδουμε μια αρρωστημενη σαπηλα ...και οτι και να κανουν απο δω και πέρα...εχουν δικιο!!

Senior Member
    Μα δεν το θεωρούμε υποτιμητικό. Απλά συμβαίνει το εξής. Μέσα στο ίντερνετ βρίσκεις ή ανθρώπους που ψάχνουν σεξ ή ανθρώπους που λένε πως ψάχνουν σχέση και ψάχνουν σεξ. Κατά πλειοψηφία αυτό που λέω. Αυτό επισημαίνουμε όλοι μας θαρρώ, το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του. Απλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως είναι συγκρουσιακό να πιστεύω αυτό που ανέφερα και να ελπίζω ταυτόχρονα να βρω ανθρώπους με συναίσθημα από τα τσάτρουμς... Προς τη θεματοθέτρια αυτό, και δεν την κατηγορώ καθόλου, το έχω περάσει κι εγώ και ξέρω πόσο στενάχωρο είναι. Τα λέω για να την ταρακουνήσω.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Μα δεν το θεωρούμε υποτιμητικό. Απλά συμβαίνει το εξής. Μέσα στο ίντερνετ βρίσκεις ή ανθρώπους που ψάχνουν σεξ ή ανθρώπους που λένε πως ψάχνουν σχέση και ψάχνουν σεξ. Κατά πλειοψηφία αυτό που λέω. Αυτό επισημαίνουμε όλοι μας θαρρώ, το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του. Απλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως είναι συγκρουσιακό να πιστεύω αυτό που ανέφερα και να ελπίζω ταυτόχρονα να βρω ανθρώπους με συναίσθημα από τα τσάτρουμς... Προς τη θεματοθέτρια αυτό, και δεν την κατηγορώ καθόλου, το έχω περάσει κι εγώ και ξέρω πόσο στενάχωρο είναι. Τα λέω για να την ταρακουνήσω.
    οχι γατε μου...ουτε καν δεν πήγε το μυαλο μου οτι εσυ θα το θεωρουσες υποτιμητικο, μιλαω γενικα...εσυ σιγουρα εισαι απο τα πιο ανοιχτα και υπέροχα μυαλα του τσατ... και εδω στο φορουμ το εχω συναντησει πολλες φορες και απο νεους ανθρωπους

Senior Member
    Τα αισθήματα είναι αμοιβαία ρέα μου.

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΓΤ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΕΝΟΩ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ
    ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΟΠ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ
    ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΡΕΜΑΛΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝΕ
    ΓΤ ΔΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ Η ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΛΙΓΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
    ΚΑΙ ΜΑ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΑΟΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΠΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ
    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΦΜΠ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΠΛΗΧΘΕΙΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΟΠΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΣΗ ΠΛΑΤΗ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΗ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΥΑΛΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Πηγαινοντας στα "τυφλά" θα σου προτεινα εστω και μεσα απο φμπουκ ομαδες φιλων βιβλιου.

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast