Results 1 to 9 of 9
Thread: αγχος??
-
05-09-2015, 18:06 #1
αγχος??
καλησπερα!! εχω γραψει κ παλιοτερα!! με λιγα λογια ειχα κρισεις πανικου κ γενικευμενη αγχωτικη διαταραχη κ ο γιατρος που με παρακολουθουσε μου χορηγησε σιπραλεξ 10 μγ! τα επερνα για περιπου 4 χρονια!! γενικα ηταν ολα ροδινα με τα σιπραλεξ εκτος απο μια περιοδο που τα θεωρουσα ολα γυρω μου βαρετα! το ξεπερασα αυτο κ μπορω να πω τον τελευταιο χρονο ημουν πολυ καλα κ ετσι αποφασισα να κοψω τα χαπια αρχες καλοκαιριου!! ολα πηγαν καλα για 3 μηνες αλλα εχω εδω κ μια εβδομαδα συμβαινουν περιεργα πραγματα! ειχα αρχισει με ενα βαρος στο στηθος που για 2 μερες δεν υποχωρουσε πηγα σε παθολογο και ολα ηταν καλα οποτε καταληξαμε στο οτι το στρεσσ μαλλον επιστρεφεικ πρεπει να το διαχειριστω για να μην εχω τα ιδια!...κριση πανικου δεν εχω παθει μεχρι στιγμης ευτυχως αλλα νιωθω ανισυχη και καπως μελαγχολικη!σημερα καταλαβα πως ημουν μια χαρα μεχρι που ηπια καφε και αρχισε η ανυσηχια!!! ο πατερας μου μου λεει πως ολα προερχοντε απο το στομαχι ή μαλλον πεπτικη οδο κ μαλλον γιαυτο τα παθαινω αυτα! πως στην ηλικια μου ειχε τα ιδια κ εκοψε καφεδες καφτερα ποτα κλπ! δεν μπορω να πω πλεον ομως πως κανω καταχρησεις! θα πιω ενα -δυο ποτα 1-2 φορες την εβδομαδα..το καπνισμα το εκοψα απο αλλες ουσιες που μικροτερη πειραματιζομουν εχω ξεκοψει εδω κ 5 χρονια αρα??? να πειραζουν το στομαχι μου διαφορες τροφες κ να με πιανει αγχος?? να εχω αγχος κ να πειραζει μετα το στομαχι μου?? γιατι μια ενοχληση εκει την νιωθω!!ωρες ωρες νιωθω παλμους να χτυπανε στο στομαχι μου!!! σκεφτηκα να ξεκινησω παλι τα χαπια αλλα δεν θελω να ειμαι εξαρτημενη απο αντικαταθληπτικα! επισης δεν ξερω αργοτερα αν κατι μου προκαλεσουν αλλα δεν θελω να ειμαι κ σαν τη μεγαλη παρασκευη καθε μερα..θελω πισω το χαμογελο μου!! το χαμογελο το αυθορμητο οχι αυτο που το βγαζεις επειδη κατι ακουγεται απλα αστειο κ αν δεν το βγαλεις θα σε περασουν για ξινη!!!! δεν ξερω αν υπερ αναλυω τα παντα πλεον κ ειμαι ετσι αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αυτη η διασκεδαστικη κ στην κοσμαρα της κοπελα που ημουν παλια!!!δεν ξερω πως το εχασα αυτο καπου στην πορεια!! επειδη πολλα ειπα κ ισως ξεφυγα λιγο απο το θεμα η απορια μου ειναι η εξης! να εχω θεμα με το στομαχι και να με πιανει το στρεσ? σκεφτομαι να παω στον γιατρο αλλα δεν μπορω κολονοσκοπιση γαστροσκοπιση κ τα σχετικα! εχεισ κανεισ αγχος το οποιο ξερει οτι προερχεται απο στομαχικες διαταραχες?
- 05-09-2015, 18:38 #2
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΛΠ Η ΑΜΑ ΔΕ ΦΑΩ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ ΕΧΩ ΔΥΣΠΕΨΙΕΣ ΚΛΠ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ
ΑΟΠ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΓΤ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝ ΠΕΙ
ΟΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ
ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΤ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ Η ΕΧΕΙΣ ΚΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ
Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Σ ΛΕΝΕ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΩ ΔΕ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ
ΑΛΛΑΞΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-09-2015, 19:28 #3
σου απαντησα κ δεν ξερω γιατι δεν διμοσιευτηκε η απαντηση μου!!! ειναι λογικο μετα απο τοσους γιατρους καπου να κουραστεις κ να τα αφησεις στην τυχη τους! να μην σε νοιαζει τοσο ..νομιζω εκει αρχιζεισ να ζεις πραγματικα χωρις το στρεσ! εμενα μου ειχε πει ο παθολογος οτι εχω αργη κινητηκοτητα εντερου!! δεν ξερω αυτο αν μπορει να προκαλεσει ανχος παντως με το στομαχι οταν νιωθω περιεργα με ενα γκαβισκον την βγαζω την ακρη..το θεμα ειναι με τα ψυχολογικα (εννοω τις εναλλαγες διαθεσης) δεν ξερω πως να χειριστω!! δεν ξερω αν αυτη η εβδομαδα ηταν τοσο εντονη επειδη αδιαθετησα κιολας αλλα με κουρασε !!!!!
05-09-2015, 19:41 #4
ΚΙΟΤΑΞΕ ΕΓΩ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΟΠ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΛΠ
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΝΑΛΑΓΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΛΔ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΝ ΟΤΙΝΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΟΤΑΝ Σ ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΛΔ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΙΝΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-09-2015, 19:57 #5
αχαχαχαχχ στο καλο σου με εκανες κ γελασα!!! αφου εχεις αυτους που ειναι διπλα σου μην σε νοιαζει τιποτα!!! ξερεις τι φοβαμαι ?? μερικες φορες ειμαι πολυ ευχαριστος ανθρωπος πολυ λογικη πολυ καλη παρεα μου το αναγνωριζω,,,αλλα οταν με πιανουν αυτα με το ανχος γινομαι μιζερη..ισως προσπαθω να μην το δειχνω αλλα γινομαι ξενερωτη τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινομαι!! δεν θελω να χασω τους φιλουσ μου να με βαρεθουν επειδη ειμαι ετσι!! αντε τη μια με βοηθησαν να το ξεπερασω την αλλη το ιδιο..την 3 θα ειναι λιγο πιο αδιαφοροι..την 4η που θα παει θα με βαρεθουν με τα ψυχολογικα μου!! κ ειδικα αν ο αλλος δεν εχει μπει σε τετοια κατασταση που δεν εχει βιωσει κ δε ξερει πως ειναι ακρη δεν βγαζεις! μπενουν στην μεση τα "ολα ειναι στο μυαλο" και αντε να πεισεισ αυτα τα ατομα οτι δεν μπορεις να ξεκολλησεις το μαυλο σου τοσο ευκολα!!!
05-09-2015, 20:04 #6
ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΠΑΙΞΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΕΔΩΣΑ ΕΜΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΔΕ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΑΦΟΥ Τ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ ΔΕ ΜΟΠΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Τ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-09-2015, 20:15 #7
Γεια σου. Έχω το ίδιο με εσένα. Θα σου πω τη γνώμη μου. Εμένα έχω παρατηρήσει πως με πειράζει η αλλαγή του καιρού πολύ. Οπότε, όταν με πειράξει το στομάχι έχω ένα άγχος ή εγώ έχω συνδέσει τον πόνο με άγχος, οπότε νομίζω πως έχω άγχος. Λογικό, αν αναλογιστείς πως όταν έχω άγχος με πιάνει το στομάχι. :P Εγώ θα σου πρότεινα μια εξέταση αίματος πάρα ταύτα. Στην περίπτωση μου το στομάχι έχει σχέση με τη χολή μου, οπότε, αν συνεχίσει και σε ενοχλεί, θα μπορούσες να κάνεις μια απλή εξέταση για να αποκλείσεις κάτι τέτοιο.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
05-09-2015, 20:35 #8
εχω προγραμματισει εξεταση αιματος μεσα στην εβδομαδα! γενικες κ θυροειδη... για να δουμε!!!
ελισ..μια χαρα εισαι!! μακαρι να μπορουσα να ειμαι τοσο χαλαρη κ εγω!! αν κ βασικα με τις μερες μου ειμαι!!! πριν τις κρισεις πανικου πχ πιο στην κοσμαρα μου δεν γινοταν!!! ξαφικα τι εγινε ολα τα περνω της μετροιτης ολα τα υπερ αναλυω δεν ξερω!!! ισως φταιει το οτι γυρισα στο χωριο μου λιγες επιλογες στο να κανω τα πραγματα που μου αρεσουν αρα σκαω το κεφααλι μου απο τη βαρεμαρα! ταχα χωριο...καθαρος αερας σου λενε
05-09-2015, 21:27 #9
ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))