Πόσοι βοήθηκαν από τα αντίκαταθλιπτικα!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

Πόσοι βοήθηκαν από τα αντίκαταθλιπτικα!!!!!

Καλημέρα
    Πόσοι από όλους εσάς,τους βοήθησαν τα αντίκαταθλιπτικα!!!
    Και αν ,για πολύ καιρό?

Senior Member
    Εμένα για 1,5 χρόνο περίπου το σιπραλεξ.
    Με βοήθησε μεν όχι όσο θα ήθελα όμως.
    Τώρα πήρα εφφεξόρ και με ξανασηκώνει σιγά σιγά στα πόδια μου...

Senior Member
    Πφ.... Εγώ σκέφτομαι να τα πετάξω όλα και να κοιμηθώ για πάντα. Έκοψα τώρα ένα και Υποτροπιασα . Κουράζει όλο αυτό . Αλλά δυστυχώς μερικές φορές τα φάρμακα είναι η μόνη λύση και σώζουν. ...

Senior Member
    και εγώ το σκεφτόμουν να τα πετάξω όλα...
    Αλλά ξέρω τι θα γίνει μετά...

Senior Member
    Δηλαδή δεν σας βοήθησαν???????

Senior Member
    Βοηθάνε αλλά όχι όσο θα θέλαμε ώρες ώρες.

Σε κρατάνε απλά σε ένα επίπεδο ίσα ίσα να είσαι λειτουργικός.
    Στην αρχή με έπιαναν πολύ καλύτερα...

Βοηθανε μετα απο ενα διαστημα να μειωθει η μεγααααλη μαυριλα. Παιζει ρολο μεγαλο φανταζομαι ομως αν η ουσια ειναι η καταλληλη, αν δεν την ανακατευουμε με αλκοολ, αν ειναι σταθερη η ωρα. Για καλυτερες λοιπον προοπτικες εξυπακουεται και η δικη μας αλλαγη. Και εκει ειναι το μεγαλυτερο κατ εμε ζητημα. Να ξανα πιστεψουμε σε αισιοδοξα σεναρια και να εμπιστευτουμε οτι θα τα καταφερουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Βοηθανε μετα απο ενα διαστημα να μειωθει η μεγααααλη μαυριλα. Παιζει ρολο μεγαλο φανταζομαι ομως αν η ουσια ειναι η καταλληλη, αν δεν την ανακατευουμε με αλκοολ, αν ειναι σταθερη η ωρα. Για καλυτερες λοιπον προοπτικες εξυπακουεται και η δικη μας αλλαγη. Και εκει ειναι το μεγαλυτερο κατ εμε ζητημα. Να ξανα πιστεψουμε σε αισιοδοξα σεναρια και να εμπιστευτουμε οτι θα τα καταφερουμε.
    Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος.
    Μετά από μεγάλο διάστημα που είναι απο 2 βδομάδες ως 2 μήνες δυστυχώς για μένα κάθε νέο χάπι κανει 2 μήνες + για να με πιάσει και να μου δείξει το full effect του...
    Να φύγει η μαυρίλα και η ματαιότητα αυτό κάνει. Αλλά μετά θέλει προσωπική παρακίνηση να κινηθούμε και εμείς...

Εμένα κανένα ssri/snri δεν με καλύπτει από μόνο του στο άγχος παρά μόνο στην κατάθλιψη...
    Πάντα το συνδυάζω με κάτι που να δρα στο gaba πχ neurontin, lyrica (δεν το δοκιμασα ακόμα), σπανίως λεξοτανίλ, gaba σε συμπλήρωμα κτλ που αυτό μου διώχνει το άγχος και με ρίχνει για ύπνο όταν είμαι πολύ αγχωμένος για την επόμενη μέρα :-)

Παναγιωτη, εχω μπερδευτει, ποια ειναι η ακριβης σου διαγνωση, αν επιτρεπεται ? Ειμαι φιλη by the way

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος.
    Μετά από μεγάλο διάστημα που είναι απο 2 βδομάδες ως 2 μήνες δυστυχώς για μένα κάθε νέο χάπι κανει 2 μήνες + για να με πιάσει και να μου δείξει το full effect του...
    Να φύγει η μαυρίλα και η ματαιότητα αυτό κάνει. Αλλά μετά θέλει προσωπική παρακίνηση να κινηθούμε και εμείς...

Εμένα κανένα ssri/snri δεν με καλύπτει από μόνο του στο άγχος παρά μόνο στην κατάθλιψη...
    Πάντα το συνδυάζω με κάτι που να δρα στο gaba πχ neurontin, lyrica (δεν το δοκιμασα ακόμα), σπανίως λεξοτανίλ, gaba σε συμπλήρωμα κτλ που αυτό μου διώχνει το άγχος και με ρίχνει για ύπνο όταν είμαι πολύ αγχωμένος για την επόμενη μέρα :-)
    Gaba σε συμπλήρωμα????
    Κατόπιν ιατρικής συνταγής??
    Ή από μόνος σου!!
    Και τι είναι αυτό????διάβασα ότι δεν μπορεί να περάσει το φράγμα αίματος - εγκεφάλου??

Nikola, ξεκινησες προσφατα τη θεραπεια ? Σερτραλινη και βενζοδιαζεπαμινη?

Senior Member
    Nikola, ξεκινησες προσφατα τη θεραπεια ? Σερτραλινη και βενζοδιαζεπαμινη?
    Όχι!!!
    Τώρα μόνο stressigal!

Απο οτι διαβασα ανηκει στα αγχολυτικα. Δεν γνωριζω αυτη την ουσια και ο,τι και αν πω δεν θα ειναι ορθο. Το μονο που θα σου πω αγαπητε, ειναι Μετα απο 20 μερες αν δεν νιωθεις καμια διαφορά να επικοινωνησεις αμεσα με τον γιατρο σου. Να μην το αφησεις...

Senior Member
    Απο οτι διαβασα ανηκει στα αγχολυτικα. Δεν γνωριζω αυτη την ουσια και ο,τι και αν πω δεν θα ειναι ορθο. Το μονο που θα σου πω αγαπητε, ειναι Μετα απο 20 μερες αν δεν νιωθεις καμια διαφορά να επικοινωνησεις αμεσα με τον γιατρο σου. Να μην το αφησεις...
    Ευχαριστω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolaoss View Post
    Gaba σε συμπλήρωμα????
    Κατόπιν ιατρικής συνταγής??
    Ή από μόνος σου!!
    Και τι είναι αυτό????διάβασα ότι δεν μπορεί να περάσει το φράγμα αίματος - εγκεφάλου??
    σωστα διαβασες!
    το GABA ( γ- αμινοβουτιρικο οξυ, ελληνιστι ) ,ειναι ενας νευροδιαβιβαστης που επιδρα στις συναψεις των νευρωνιων του εγκεφαλου ,οπως και η σεροτονινη, και δεν διαπερνα το φραγμα εγκεφαλου -αιματος.

Ετσι το συμπληρωμα λαμβανομενο απο το στομα ,δεν θα εχει καποιο δραστικο αποτελεσμα.

Ο μονος τροπος να αυξησεις την ποσοτητα GABA στις συναψεις ειναι μεσω καποιου φαρμακου ,που θα φτασει στον εγκεφαλο ,θα μπλοκαρει τους υποδοχεις που το αποροφουν ,και ετσι θα εχεις περισσοτερη ποσοτητα απο αυτο διαθεσιμη ( παρομοια δραση με τα ssri για την σεροτονινη ).

Φιλικα

Page 1 of 2 12 LastLast