Results 16 to 30 of 55
Thread: Πόσο πιο χάλια???
-
07-09-2015, 12:51 #16
Δεν χρειαζεται να βρισεις , κοι εγω σπανια το κανω , μονο στη μανα μου , ειναι εκνευριστικη , αλλα με το βλεμμα μου και μια - δυο κουβεντες , ο αλλος τοχει πιασει το νοημα .
Μπορω να ειμαι απο πολυ καλο παιδι , μεχρι εντελως καθικι .
Γινε κι εσυ λιγο παρτακιας , θα σε βοηθησει , χρειαζεται πολλες φορες .
- 07-09-2015, 13:24 #17
Ναι το καταλαβαίνω αλλά δεν είναι του τύπου μου...νιώθω αδυναμη να μιλήσω για κάτι που με ενοχλεί face to face γιατι φοβάμαι πως θα το πάρει...
07-09-2015, 13:31 #18
Αυτος ο φοβος ειναι που σε κραταει , αρχισε με μικρα μικρα βηματακια , η μαλλον αρχισε με οσο αργοτερο ρυθμο σε βολευει , μην ζοριστεις .
07-09-2015, 13:33 #19
Κάπου είχα διαβάσει sevaki, δεν θυμάμαι όμως που, πως για να διαχειριστείς τον εγωισμό σου, πρέπει πρώτα να περάσεις από το στάδιο του εγωισμού. Τι θέλω να πω με αυτό. Στην αρχή, σίγουρα θα αποτύχεις αν αρχίσεις να παραπονιέσαι ή να μιλάς ανοιχτά! Αυτός είναι ο μόνος τρόπος όμως. Σκέψου, πως εμείς δεν βιώσαμε αυτό το στάδιο σαν παιδιά αλλά παραμείναμε μαλθακότερα, οπότε καλούμαστε να περάσουμε το στάδιο ως ενήλικες, εξού και η δυσκολία μας. Αν ήμασταν όπως λέει ο μακγκάιβερ από παιδιά, τώρα θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε.
Θα σου πω τι με βοήθησε εμένα. Σε όσους μου φερόντουσαν απαράδεκτα και θα τους ξέκοβα, άρχισα να συμπεριφέρομαι (ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ), ανάλογα. Κάπως έτσι, με δυσκολία μεν, έμαθα να εκφραζω αυτό που θέλω. Βέβαια, και πάλι δεν έχω φιλίες γιατί είμαι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά τουλάχιστον δεν νιώθω καταπίεση σε επίπεδο φιλίας όταν γνωρίζομαι με κάποιον. :) Παλιά γινόμουν ο άλλος για να με αποδεχτεί, τώρα όμως όχι.Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
07-09-2015, 13:43 #20
και εγω οπως ο γατος επρεπε να διαμορφωσω την ρεα που θελουν οι αλλοι για να νιωσω αγαπητη , όλοι περναμε απο αυτο το σταδιο, δεν φταιει κανεις σε αυτο... ετσι ειμαστε..μεχρι να βρουμε την ταυτότητα μας ψαχνομαστε σε διαφορους ρόλους. και στο τελος ειμαστε όλοι οι ρόλοι και κατι παραπέρα.
τολμα και δοκίμασε και αλλους ρόλους... ρίσκαρε τηναλλαγη απο τα ρουχα μεχρι τον τροπο ομιλίας...παρατηρησε τα εξω σου ...τα μεσα σου... τον εαυτο σου με τους αλλους... τους αλλους..
κατεληξε σε κατι που γουσταρεις και γινε αυτο ...για οσο το γουσταρεις
αυτο θα πει αληθινος...ελευθερος να εισαι οτι γουσταρεις
...για μενα πάντα αυτο σημαινει
07-09-2015, 13:54 #21
07-09-2015, 14:26 #22
Sevaki119, η σχεση σου με τον εαυτο σου -πως ειναι ? Σε ρωταω επειδη ειναι απο τις σημαντικοτερες σχεσεις της Ζωης μας.
Δεν αισθανεσαι λοιπον καλα με τα νεα μελη της παρεας. Με τις κοπελες που αισθανεσαι καλα μπορεις να κανεις μια κουβεντα του τυπου -Νιωθω καλυτερα να συναναστρεφομαι κατ ιδιαν εσας και να μοιραζομαστε καποιες ωρες του 24ωρου. Αυτο το πακετο -Θα βγαινουμε ΟΛΕΣ μαζι ή καθολου ειναι εξουθενωτικο. Δεν αισθανεσαι ανετα, ε δεν θα απολογηθεις κιολας. Καλο ειναι να εξηγουμαστε εκει που νιωθουμε πως αξιζει( τους συμπαθουμε και μας συμπαθουν για τα καλα αλλά και για τις ιδιοτροπιες μας). Η πληρης αποξενωση θα σε οδηγησει στο να τα βαλεις με Εσενα και να νιωθεις -πως κατι δεν παει καλα με εσενα-. Οχι. Αλλαζουμε μεσα μας, αλλαζουν και οι προταιρεοτητες μας. Οι αυθεντικες σχεσεις θελουν Δεσμευση Ειλικρινια Πιστη και Προσπαθεια. Αργουν μεν αλλα εμφανιζονται οταν εχουμε κανει οι ιδιοι το ξεκαθαρισμα.
07-09-2015, 14:31 #23
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΡΕΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΡΟΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΡΟΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΟΠ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΟΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΣΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-09-2015, 15:27 #24
Δυστυχώς Macgyver εγώ δεν μπω να κάμω μικρά μικρά βήματα γιατί πάντα κάνω πισωγύρισματα πρέπει το κάνω όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα αλλά να γίνει και με ομαλό τρόπο...θα δούμε ευχαριστώ!!!
07-09-2015, 15:31 #25
Γατε δεν πιστεύω ότι είμαι εγωιστρια Μάλιστα κάνω τα πάντα για τους άλλους για αυτό και δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα και απότομα σε κανέναν φοβάμαι μην τον πληγωσω θα μου πεις στην τελική εσύ πληγωνεσαι...Αυτό θέλω να αλλάξω επιτέλους γιατί αυτοί οι άνθρωποι ούτε ευγενεια καταλαβαινουν ούτε συμπαρασταση μόνο το εγώ τους ξέρουν και τίποτα άλλο...
07-09-2015, 15:34 #26
Ρέα ξέρω ποια θέλω να είμαι και είμαι σε ανθρώπους που με σέβονται και με ξέρουν πραγματικά αλλά στους άλλους δεν ξέρω δεν μπορώ να είμαι...φοβάμαι μην με απορριψουν...αυτή είναι όλο. ..
07-09-2015, 15:40 #27
Constantly curious με τον εαυτό μου οι σχέσεις είναι σχετικά Καλές δηλαδή τον επαινω για πολλα πραματα αλλά θέλω να αλλάξω πολλά άλλα για παράδειγμα αυτό το πρόβλημα της αποδοχής...γενικά όμως είμαι κλειστός χαρακτήρας σε πολλά πράγματα...σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου με καταλαβαινεις απόλυτα και αυτό με βοηθάει...
07-09-2015, 15:44 #28
Σε επηρεαζει η σκεψη -τι θα πουν -τι θα σκεφτουν οι αλλοι ? Μολις προσεξα τις προηγουμενες απαντησεις. Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμποδιο ειναι αυτη η σκεψη -Θα πληγωσω τους αλλους, θα τους στεναχωρησω, ειμαι λαθος. Σεβη... αυτο ειναι αγκαθι και πιστευω με ψυχοθεραπεια θα φυγει. Δεν αλλαζουν ολα μονομιας. Αλλα απλα θελω να μοιραστω οτι η σκεψη -πληγωνω τους αλλους- ζουσε μεσα μου 10 χρονια. Τωρα καταφερα να προσδιορισω ποσο κακο μου κανει.
07-09-2015, 21:18 #29
Constantly curious ναι είναι και όλες αυτές οι σκέψεις έτσι έχω μάθει από μικρή από τους γονείς μου...σκέφτομαι πως μπόρω να πω κάτι χωρίς να πληγωσω γιατί μισώ τις παρεξηγήσεις...θελω όσο γίνεται να μην δημιουργώ διάφορες και παρεξηγήσεις με τους άλλους...αλλά δεν μπορώ πλέον να κρύβομαι να προσποιουμαι για αυτό που αλήθεια είμαι...δεν με επηρεάζει η σκέψη του τύπου θα με πουν χοντρή λεπτή άσχημη όμορφη...αλλά με επηρεάζει η σκέψη να προσβάλλουν την προσωπικοτητα μου να λένε ότι είμαι εγωιστρια ψευτρα πχ... Σιγά να μην κάνω ψυχοθεραπεία ρε προς Θεού δεν είμαι καθόλου μα καθόλου της άποψης της ψυχοθεραπείας προτιμώ να το αντιμετωπίσω μόνη μου χίλιες φορές πάρα να κάνω ψυχοθεραπεία και δεν είναι και κάτι που δεν μπορεί να λυθεί από μόνο του...απλά χρειάζομαι απόψεις πως μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου...Αυτό...δεν είναι μεγάλο θέμα αλλά πολλές φορές καταπιεζομαι και δενα το αντέχω αυτό νιώθω χάλια...
08-09-2015, 20:32 #30
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΟΥΣ
ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΓΚΟΥΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Μ ΑΡΕΣΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΕΞΡΕ
Ε ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))