Πόσο πιο χάλια???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
    Senior Member

Πόσο πιο χάλια???

Πώς γίνεται να προσποιείσαι για τα πάντα? Για τις φιλίες σου για τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και μονο όταν μένεις με τον εαυτό σου καταλαβαινεις ποια αλήθεια είσαι? Πως γίνεται? Συνέχεια αυτό σκέφτομαι...έχω δήθεν φιλίες που όταν τους βολεύουν είμαι εκεί για αυτους και οπότε δεν με χρειάζονται όχι...έχω κάνει σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μου που δεν είμαι εγώ αυτή που είμαι δηλαδή είμαι αυτή που λένε ότι είμαι...το έχετε ζήσει ποτέ αυτό? Το έχετε νιώσει? Εγώ τώρα το καταλαβαίνω βασικά τώρα το απολογούμαι γιατί το ήξερα αλλά το άφηνα να υπάρχει γιατί δεν δημιουργούσε πολλά προβλήματα και αυτό ήταν αρκετό για μένα...πλέον όμως βαρέθηκα να ζω έτσι να φοβάμαι να μιλήσω να φοβάμαι να τους πω δεν θέλω πια να προσποιουμαι...να τους πετάξω όλους που δεν τους θέλω έξω από την ζωή μου...Αλλά δεν ξέρω πως... δεν ξέρω αν πρέπει ...δεν ξέρω τι θα μείνω χωρίς αυτούς...Πως?

Senior Member
    αν θεσ να μεινεισ χωρισ παρεα απλα πεσ αυτο που σκεφτεσαι εγγυημενο κολπο παντα πιανει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Πολυάριθμες φορές. Αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η λύση είναι το να τους διώξεις όλους. Ίσως να αρχίσεις να μιλάς, να προσπερνάς και ό,τι γίνει. Να είσαι ο εαυτός σου δηλαδή, αλλά να σέβεσαι και το γεγονός πως οι άλλοι είναι οι εαυτοί τους.. :)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member

Senior Member
    Elis ευχαριστώ για τα τραγούδια και για τις συμβουλές!!!δεν είπα πως θέλω να διώξω κανέναν απλά θέλω να είμαι ειλικρινής πχ να πω στην παρέα μου ότι δεν κουαρτέτο αρέσουν πολλά πράγματα που κανει ξέρω ότι δεν ταιριαζω με αυτή την παρέα αλλά δεν θέλω να μείνω και μόνη άρα καταπιεζομαι εκεί είναι το πρόβλημα μου...

Senior Member
    Γατε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω να τους διώξω θέλω να διώξω αυτούς που εγώ θεωρώ ακατάλληλους και μη ταιριαστουταιριαστους για μένα...δεν μπορώ να λέω ψέματα συνεχώς του τύπου μου αρέσει η παρέα μου και περνάω καλά όχι δεν είναι αλήθεια...θελω να βρω κάποιους που να με καταλαβαινουν να με σέβονται όχι απλά να αδιαφορούν και να ενδιαφερονται όταν με χρειάζονται...εκεί είναι το μπέρδεμα...

Banned
    Προφανώς και δεν ταιριάζετε με την παρέα σου και γι' αυτό λες του κόσμου τα ψέματα. Μια χαρά γίνεται να προσποιείσαι και να μην καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται μέσα σου, κάποιες φορές κιόλας είναι απαραίτητο να το κάνεις, αλλά όταν γίνεται πάντα και όταν δεν νιώθεις άνετα μ' αυτά τα άτομα, τότε είναι καλύτερα να απομακρυνθείς μέχρι να βρεις τους σωστούς ανθρώπους ώστε να μην αναγκάζεσαι να προσποιείσαι τόσο και να μην χαίρεσαι την παρέα τους. Αν από την συγκεκριμένη παρέα ταιριάζεις με μόνο 1-2 άτομα, εγώ θα κρατούσα επαφές μόνο μ' αυτά. Αν αυτά τα 2 άτομα με ρωτούσαν γιατί δεν βγαίνω και με τους υπόλοιπους θα τους έλεγα πως προτιμώ τους "λίγους και καλούς", πως δεν μου αρέσουν οι μεγάλες παρέες, πως ταιριάζω περισσότερο μαζί τους χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με τους υπόλοιπους (και πως ο χρόνος μου είναι περιορισμένος - αποφεύγεις παρεξηγήσεις και ανούσιους "τσακωμούς").

Πάντως καλύτερη για μένα είναι η μοναξιά από το να είμαι με άτομα απλά και μόνο με το ζόρι. Νιώθεις ακόμα χειρότερα.

Senior Member
    γενικως ρε παιδι μου οι σχεσεις ειναι χρησιμοθυρικες. δεν ξερω αν ειναι χαρακτηριστικο της εποχης μας (μιας και παρατηρειται ραγδαια αυξηση του ναρκισσισμου) ή γενικως συνεβαινε.
    οταν σε χρειαστει καποιος εισαι καλος, ειδαλλως ξεχασμενος..
    εγω το εχω αποδεχτει πλεον και δεν αντιδραω.

αν μια σχεση καταντησει χρησιμοθυρικη προσωπικη μου αποψη ειναι να της φερθεις αναλογα. με θες για να περασεις λιγο χρονο που βαριεσαι και δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις? ωραια, το ιδιο θα κανω κι εγω και βρικαμε το σκοπο της σχεσης.

μην καθεσαι και σκας!

τωρα αν σου λειπουν γενικως γνησιες σχεσεις -γιατι κι αυτες υπαρχουν- τοτε μαλλον θα πρεπει να ψαξεις περισσοτερο, ισως να δοκιμασεις με αλλα ατομα να αναπτυξεις σχεση και να μην προσκολλασαι σε συγκεκριμενο τυπο ατομων. δεν λειτουργω στερεοτυπικα, απλως εχει επιβεβαιωθει πολλες φορες το γεγονος οτι ατομα του φαινεσθαι ειναι και γενικως ο,τι αρπαξει ο κωλος μας. Τετοιου ειδους ατομα καλυτερα να τα αποφευγεις.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    που την ειδες την ραγδαια αυξηση του ναρκισισμο δε μπορω να καταλαβω η μονη ραγδαια αυξηση που βλεπω ειναι αυτη η φραση που λεει μακαρι να ψοφισει η κατσικα του γειτωνα επειδη εγω δεν εχω μιλαμε για απιστευτη ζηλεια...

Senior Member
    Σεβη , στειλε στο διαολο οσους δεν σου πανε , βγαλε θυμο , ριξε βρισιδια , και οποιανου δεν του αρεσει , ας παει απο κει που ηρθε . Οι ανθρωποι εχουν την ταση να εκμεταλλευονται ανθρωπους σαν εσενα . Ειναι η φυση πολλων , μη πω ολων . Δεν προκειται να μεινεις χωρις φιλες , θα φυγει η σκαρταδουρα μονο . Να σου γινει δευτερη φυση αυτο . Μην δινεις πενταρα για το τι σκεφτονται οι αλλοι , κερδισε τον σεβασμο που σου αξιζει , δεν σου χαριζεται τιποτα σαυτην την ζωη . Δεν σου κανει καποιος - α ,? αει στο διαολο πεστου , εγω ετσι κανω , μονο που πλεον δεν χρειαζεται να βριζω , ξερουν οι αλλοι μεχρι που τους παιρνει , και ετσι εχω και το πανω χερι , και τους φιλους -ες που θελω εγω . Δεν τολμαει κανεις να μου πει μια κουβεντα παραπανω , διοτι ξερει απο πριν οτι θα τον παρει και θα τον σηκωσει .
    Συμφωνω με την psy για την ραγδαια αυξηση του ναρκισσισμου , την βλεπω καθημερινως σε νεα παιδια , και οχι μονον , αλλα ξερω να τους κοβω τον αερα .

Senior Member
    Moonlight καταλαβαίνω τι εννοείς... ναι ταιριαζω με 2 κοπελες από τηνα παρέα και είμαστε οι τρεις μας αλλά μετά ήρθαν κι άλλες που εγώ δεν τις πολύ πηγαίνω...και δεν μπορώ να πω κάτι λαό έτσι προσποιουμαι ότι είναι φίλες μου κτλ κτλ...
    δεν θέλω να είμαι μόνη μου θέλω να δείξω πραγματικά αυτό που είμαι και να με σεβαστουν για αυτό αλλιώς τι να τις κάνω τις ψεύτικες παρέες και σχέσεις....

Senior Member
    66psy ναι το ξέρω ότι οι παρέες είναι να περνάς καλά και τίποτα άλλο αλλά εγώ ούτε περνάω καλά...αν καταπιεζω αυτό που είμαι πρέπει να σκέφτομαι πως να μιλήσω πριν πω κάτι αν θα γίνει καμιά παρεξήγηση αν θα με θεωρήσουν χαζή κτλ τότε δεν περνάω καλά...χα και όσο λες να βρω καινούργιες παρέες να ψάξω καινούργιους ανθρώπους αν ζούσες στην πόλη μου θα καταλαβαινες ότι έχεις ελάχιστες επιλογές στις φιλίες σου...Ευχαριστώ πολύ πάντως...

Senior Member
    Αλέξανδρε 77 έχεις δίκαιο ο ενας ζηλευει τον άλλο για αυτό φτάσαμε εκεί που είναι φτάσαμε σαν κοινωνία...εμείς φταίμε για αυτό έχουμε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς από πάνω μας...

Senior Member
    Macgyver χαχχαχα δεν είναι του τύπου μου να βριζω το ξες...έσυ έχεις την δύναμη και το κανεις εγώ δεν μπορώ... αν πάρω όμως φορά δεν σταματάω μέχρι να ικανοποιηθω αλλά δεν το θέλω αυτό...

Page 1 of 4 123 ... LastLast