Results 1 to 14 of 14
Thread: ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ
-
08-09-2015, 15:58 #1
ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ
Γεια σας ειμαι σε απογνωση εχω βρεθει στο χειλος του γκρεμου εχασα τον αντρα μου πριν 30 μερες.Εχω γραψει πολλα αυτες τις μερες και εδω και στο κομματι απωλεια και πενθος.Βρεθηκα ξαφνικα σε μια πολυ πολυ δυσκολη θεση ολο το συμπαν λες και ειναι εναντιον μου εκτος απο την απωλεια και τη δυσκολοτατη οικονομικη κατασταση μου με παιδια που σπουδαζουν με εκρεμμοτητες οικονομικες και πρακτικες ολα λες και ειναι εναντιον μου μολις χτες πχ μου χτυπησαν το παρκαρισμενο αμαξι.Ηφυσικη μου κατασταση δεν ειναι καλη κατερευσα δεν ξερω ποση αντοχη ακομα θα εχω.Δεν πιστευω αυτη τη στιγμη οτι θα τα καταφερω σημειωτεον οτι μεχρι την ωρα που εφυγε ο αντρας μου εγω δεν ηξερα τιποτα ολα τα ανακαλυπτω τωρα το μυαλο μου θα σπασει δεν ηρεμω δευτερολεπτο.Τραπεζες ταμεια υπηρεσιες εφοριες παντου υπαρχει μια εκκρεμοτητα θα τρελαθω συν το κενο και τη θλιψη μου ολα με οδηγουν σε σκοτεινα μονοπατια. Εχω παιδια δε θελω να τους δωσω αλλη λυπη . Για να μην ειμαι αχαριστη υπαρχουν ανθρωποι γυρο μου που με βοηθουν οπως μπορουν αλλα τιποτα δεν κλεινει ολα πανε πολυ αργα και μπερδεμενα.Ο λογος που γραφω αυτη τη στιγμη ειναι αν καποιος απο σας εχει περασει πολυ δυσκολες καταστασεις η καποιος γνωστος σας και τα καταφερε να μου το πειτε για να παρω λιγο κουραγιο .Εγω παντως στο περιγυρο μου δε ξερω καποιον με τοσα πια προβληματα που να του ηρθαν ετσι αποτομα.Πως θα το πολεμησω ολο αυτο μου φαινεται ακατορθωτο.
- 08-09-2015, 16:06 #2
Για να μην ειμαι αχαριστη υπαρχουν ανθρωποι γυρο μου που με βοηθουν οπως μπορουν αλλα τιποτα
Βρεθηκα ξαφνικα σε μια πολυ πολυ δυσκολη θεση ολο το συμπαν
08-09-2015, 16:21 #3
ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΓΤ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΥΝΟ
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΕΜΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΓΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-09-2015, 16:40 #4
Ασπασια πρεπει να κοιμηθεις και να τραφεις γιατι αλλιως δεν θα καταφερεις να ανταπεξελθεις στης υποχρεωσεις σου.Οπως ειπες η φυσικη σου κατασταση δεν ειναι καλη ισως πρεπει να σε δει ενας γιατρος.Δεν ξερω κανεναν εδω μεσα στο φορουμ που να εχει παρομοια υποθεση με εσενα αλλα στον εξω κοσμο ξερω πολλους που εχασαν συζηγους ακομα και παιδια!
08-09-2015, 16:44 #5
elis εγω να παω στο διαολο τα παιδια μου στεναχωριεμαι και πιο πολυ το μικρο που ειναι φοιτητρια και φοιτητρια που αξιζει τι θα κανει τωρα φοβαμαι με ολο αυτο μηπως παραιτηθει λιγες μερες πριν μου ειχε πει τωρα μαμα θα βαλω τα δυνατα μου και θα το απογειωσω αυτο με στεναχωρει παρα πολυ
08-09-2015, 20:19 #6
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΣΥΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΡΕΓΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ
ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΛΕΩ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-09-2015, 20:39 #7
08-09-2015, 20:42 #8
08-09-2015, 21:43 #9
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ Η ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΠΩΣ
Η ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΥΝΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ
ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΓΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ
ΓΤ ΜΕΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ
ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ
ΠΕΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-09-2015, 22:05 #10
.................................................. .......
08-09-2015, 22:12 #11
ΜΑΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΙΑΝΟΥΝ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟ ΕΣΥ Κ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕς ΗΤΑΝ @@ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΙΣΟΥΝ
09-09-2015, 12:29 #12
κοιταξε ψηλε μου ολα ειναι επιλογεσ σε αυτη τη περιπτωση ειναι δυο
η σφιγγεισ τα δοντια και προχωρασ η κλαισ τη μοιρα σου ειναι καθαρα επιλογη που θα κανεισ και ειναι ασχετη με οποιαδηοπτε
αλλη προσεγγιση ψυχολογικη αν εχεισ προβλημα αν βγαλεισ κλπ εδω εγω κανω αλλη προσεγγιση
ζωησ δεν κανω ψυχολογικη δεν κανω οικονομικη δεν κανω τιποτα ειναι προσεγγιση ζωησ
δλδ τα οικονομικα και τα ψυχολογικα που λεω τα θεωρω επειχηρηματα κατα τα αλλα η προσεγγιση μου σε καθε θεμα ειναι απλη
δε με νοιαζει τι εχεισ προχωρα μπροστα δε με νοιαζει πωσ θα το κανεισ προχωρα μπροστα δε με νοιαζει τι γινεται και τι δε γινεται
πρεπει να προχωρασ γτ γτ εχεισ χρεοισ οσο ζεισ να ζεισ οσο καλυτερα μπορεισ αμα πεθανεισ γλυτωνεισ οσο ζεισ θα κανεισ οτι καλυτερο μπορεισ ασχετα τι γινεται και τι δε γινεται αυτη ειναι η προσεγγιση μου σε ολα τα θεματα και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με ιατρικεσ οικονομικεσ και αλλεσ παπαντζεσ αυτα ειναι για εσασ που ακομα δεν εχετε αναπτυχθει και ειστε για το αναθεμα ωσον αφορα
την αναπτυξη ικανοτητων συμπεριφορων κλπ ειστε ακομα σε βρεφικο σταδιο αυτα θα τα καταλαβετε αν θελετε στα πενηντα σασ ισωσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-09-2015, 14:59 #13
δω εγω κανω αλλη προσεγγιση
ζωησ δεν κανω ψυχολογικη δεν κανω οικονομικη δεν κανω τιποτα ειναι προσεγγιση ζωησ
09-09-2015, 16:12 #14
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΡΕ ΨΗΛΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία