Μην κοβετε ποτε τα φαρμακα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Μην κοβετε ποτε τα φαρμακα.

Εμεινα ρεστος απο ζολοτριν για μια βδομαδα.Στην αρχη ειπα να μην τα παρω (για αλλη μια φορα) γιατι πιστευα οτι ειχα γινει καλα.Αποτελεσμα?Βαρυτατη αποπραγματοποιηση σε βαθμο να μην αναγνωριζω την γειτονια μου,ιδεοληψιες που γινανε ολοκληρα θερια,διαθεση στα πατωματα,μυαλο σε εξαιρετικη συγχηση,σε βαθμο να πρεπει να επαναλβω 10 φορες το ιδιο πραγμα για να το καταλαβω και γενικως υποτροπη που με τρανταξε συνθεμελα.Συμπερασμα:

Δεν αγχωνουμε πολυ τον εαυτο μας,γιατι παντα η ιδψ παραμονευει και θρεφεται απο το αγχος ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ.

Αυτα

Καλη συνεχεια:)

Senior Member
    Τωρα αυτο το γραφεις για να το διαβασουμε εμεις , η εσυ , φιλε συνονοματε !!

Senior Member
    Η υποτροπή είναι σίγουρη με απότομη διακοπή. Έβαλες τον εαυτό σου σε μεγάλη ταλαιπωρία ρε καμάρι μου. ...

Senior Member
    Πρεπει να αποδεχτω οτι απο δω κει περα θα ζω συνεχεια με φαρμακα:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    Πρεπει να αποδεχτω οτι απο δω κει περα θα ζω συνεχεια με φαρμακα:(
    Χου κέαρς. Αν είναι να παίρνουμε ένα φαρμακακι και να ζούμε σαν άνθρωποι γιατί όχι. Άλλοι για να ζήσουν κάνουν αιμοκάθαρση μέρα παρά μέρα. Μας λες και τυχερούς ; )

Senior Member
    Είναι πολύ δύσκολο άγγελε να το αποδεχτούμε αυτό. Είμαστε όμως όπως οι διαβητικοί. Θα πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Χου κέαρς. Αν είναι να παίρνουμε ένα φαρμακακι και να ζούμε σαν άνθρωποι γιατί όχι. Άλλοι για να ζήσουν κάνουν αιμοκάθαρση μέρα παρά μέρα. Μας λες και τυχερούς ; )
    ειπες μεγαλη κουβεντα cicada!!!!!!

Senior Member
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
    ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΜΕ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΖΟΥΣΑ ΚΑΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ Η ΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΤΕΛΟΣ
    ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΡΘΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΑ
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο cicada κι εγω το ιδιο λεω στον εαυτο μου.Ελα ομως που ερχονται φορες που σκεφτομαι οτι ισως να εχω γινει καλα και καω πειραματα...:(
    Κι εγω δυστυχως elis λογω του οτι ειναι κληρονομικο κι αρα οργανικο μαλλον για μια ζωη θα παιρνω φαρμακα

Senior Member
    Εμένα πάντως δεν θα με πείραζε, υπό 2 προϋποθέσεις. α) να είμαι καλά με αυτά & β) να μην είμαι κουρασμένος συνέχεια από αυτά. Απλά το κακό είναι, πως μόλις αισθάνομαι καλύτερα, παρατάω συνήθως ό,τι με βοηθά...
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Αυτο ειναι το προβλημα,πως νομιζουμε οτι ειμαστε κλα κι τα παραταμε τα φαρμακα.Αυτη ειναι η μεγαλυτερη παγιδα...

Senior Member
    Τι λετε μωρε? Δεν θα ζειτε μια ζωη με φαρμακα για τον λογο οτι εχετε ιψδ, η ιψδ θεραπευεται και χωρις φαρμακα, μπορειτε να ζητησετε απο τον γιατρο σας να τα κοψετε με προσοχη, καντε μια προσπαθεια, εχω κι εγω ιψδ και δεν παιρνω φαρμακα και ουτε προκειται να παρω, θα το παλεψω χωρις αυτα, μην τα βαφετε μαυρα χωρις λογο γιατι δεν εχει νοημα...

Senior Member
    Ναι αλλα εσυ μπορεί να έχεις τπτ ελαφρια μορφή........ειναι ανάλογα τη σοβαρότητα του προβλήματος......

Junior Member
    Εγώ πάλι τα έχω κόψει εδω και χρόνια τα φάρμακα.Βέβαια, ποτέ δεν τα κόβουμε μαχαίρι εκτός αν θέλουμε να βιώσουμε καταστάσεις παρανοικές.Σιγά σιγά χαμηλώνουμε την δόση και αυτό μόνο κατόπιν συμβουλής απο τον (καλό υποθέτω) γιατρό μας.
    Η μάνα μου πήγε να τα κόψει μαχαίρι και φρίκαρε.Τα ξανάρχισε και είναι ΟΚ.Το κακό είναι οτι αν πέρνεις ας πούμε 10 χρόνια φάρμακα, δέν θυμάσαι πώς είναι να ζείς χωρίς φαρμάκα.Αυτό και μόνο μπορεί να φρικάρει τον εγκεφαλό σου.

Junior Member
    Πάντος μερικά φάρμακα όπως π.χ το Geodon μου έκαναν απίστευτο καλό.Πραγματικά καλό φάρμακο,ειδικά για την ψύχωση που είχα.

Page 1 of 2 12 LastLast